15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Minimalisme i arkitektur – simpelt designsprog

Minimalisme-i-arkitektur

Af Minimalisme i arkitektur gør det muligt for projekter, der kombinerer komfort, bekvemmelighed og miljøbevidsthed, at gå i opfyldelse. Futuristiske former er ofte afbildet i det indendørs landskab, så de er forskellige og attraktive for at glæde søgende og beundrere af æstetik, eksperimenter inden for møbler og innovatører. De er en udfordring for bygningskunsten, som adskiller sig fra den sædvanlige arkitekturstandard. Målet med sådanne innovationer er Minimalisme i arkitektur at skildre i deres eget perspektiv.

Minimalisme i arkitektur – Hjem i Arizona

Minimalisme-i-arkitekturen-hus-facade

Husprojektet i Superior, Arizona er en unik repræsentation dateret Minimalisme i arkitektur. Den lille by opstod omkring guld-, kobber- og sølvminerne. Det er en malerisk indstilling, midt i de omkringliggende bakker og frodige grøntområder. Projektet omfatter to pakker, hvoraf den ene burde være blevet et åbent sted for spisning og fritid. Bygningen er unikt placeret mellem historiske Main Street og Queen Creek. Ideen med projektet opnået at renovere og udvide et eksisterende to-etagers hus. Samt tilføjelse af en terrasse, der også kan bruges som spiseplads.

Minimalisme i arkitektur – Udvendigt og landskab

Minimalisme-i-arkitekturen-ydre-landskab

Køkkenet, sammen med nogle service- og opbevaringsrum, er bygget på nederste etage, mens overetagen er planlagt til at være et sted for arrangementer. Gæsterne kan stifte bekendtskab med de lokale malers kunst. Denne etage nås af en ydre stige, der vender op i en spiral og omslutter et smukt syn på natur og landskab. De anvendte materialer er naturligt – træ, aluminium og glas kombineret på en original måde for at skille sig ud i miljøet. Bygningen er som et godt eksempel Minimalisme i arkitektur, hvilket på en måde beviser, at minimalisme er en stil, der passer godt til enhver form for miljø.

B. Angelov

to etagers hjem i Arizona

Minimalisme-i-arkitektur-to-etagers hus

Minimalisme-i-arkitekturen-hus-arizona

Minimalisme-i-arkitektur-udendørs

Minimalisme-i-arkitektur-vindeltrappe

Minimalisme-i-arkitekturen-soveværelset

Minimalisme-i-indretning

Previous Post
Oprettelse af en have – dekoration og ideer til foråret
Next Post
Øjenmakeup i pink – eksempler på smokey eye med instruktioner