15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design indvendige trapper på en moderne måde – inspiration fra arkitektlejligheder

Indvendig trappe moderne -stalten-cantilever-trappe-glasgela% cc% 88nder-trin-træ

En trappe integreret i interiøret får den til at virke åben, rummelig og oversvømmet med lys. De anvendte materialer vælges med stor omhu, da de ikke længere bare skal have holdbarhed, men smelte stilfuldt ind i det omgivende interiør og endda supplere det. Hertil kommer en Indvendig trappe moderne designet og beriget boligarealet.

Moderne indvendige trapper i træ og glas – trin i træ og bærende glasstrenge

Indvendig trappe moderne -stalten-cantilever-trappe-glasgela% cc% 88nder-woodstuffen-design

Alt efter valg og matchende indretning er indvendige trapper dybest set lavet af træ, stål, glas og beton. Dine egne ideer spiller en vigtig rolle i designet, men de arkitektoniske forhold tages først og fremmest i betragtning.

Design indvendige trapper på en moderne måde – innovativt trappedesign

Indvendig trappe moderne -stalten-cantilever-trappe-glasgela% cc% 88nder-træ-trin

Når materialerne er valgt, kommer bearbejdningen af ​​overfladerne i tvivl, hvilket spiller en særlig vigtig rolle i interiøret. Den gode fornemmelse og materialer af høj kvalitet er afgørende for holdbarheden af ​​en intern trappe.

Indvendig trappe sat i scene i et åbent stue koncept – moderne villa AMT i Tel Aviv

interiør-trappe-moderne-design-cantilever-trappe-træ-glas gela% cc% 88nder-licht

Afhængigt af materialevalget, naturligvis grundplanen, kan den indvendige trappe fuldstændig forvandle rummet. Smart fremstillet og stilfuldt designet, det ser ikke kun godt ud, men giver også lys til rummet og udstråler varme.

Lejlighed i Paris med en moderne indvendig trappe

interiør-trappe-moderne-design-buet-trappe-ædel-design-træ-vægbeklædning

En intern trappe åbner rummet visuelt og lader lyset komme igennem. Således ser det lyst ud, derfor mere positivt og større. Naturligvis ophæves højdegrænsen mellem levestandarderne, mellem indvendigt og udvendigt.

Trin og vægbeklædning fremstillet af det samme træmateriale

interiør-trappe-moderne-design-buet-trappe-træ-design-gelænder-stål

En indvendig trappe er utvivlsomt et forbindelseselement ikke kun mellem de forskellige levestandarder, men også hvad angår design. Det er en arkitektonisk komponent, der opfylder et funktionelt formål. Derudover skal det først og fremmest være ekstremt vedholdende. De materialer, der bruges til design og konstruktion af en intern trappe, skal derefter modstå tunge belastninger og skal testes statisk flere gange.

Moderne indvendig trappe – design af Robert J Erdman

interiør-trapper-moderne-design-buet-trapper-træ-glas gela% cc% 88nder-belysning

Samtidig indtager den indvendige trappe normalt en central plads i huset og er et vigtigt element i interiøret. Materialerne i høj kvalitet og meget bæredygtigt præsenteres bedst muligt takket være deres fine, elegante udførelse. Stål bruges mest til de bærende elementer og konstruktion, men er poleret eller børstet og efterlades sjældent ru, kun til iøjnefaldende formål.

Design den indvendige trappe på en moderne måde

interiør-trappe-moderne-design-buet-trappe-spiraltrappe-træ-belysning

Træ bruges ofte som beklædning eller til trin, men understøttes altid mere eller mindre af metal. Ud fra et æstetisk synspunkt, men også på grund af slid og korrosion, er støttestrukturen, boltene, fastgørelses- og forbindelseselementerne dækket, beklædt eller indlejret.

Moderne vindeltrappe bortset fra nedenunder

interiør-trappe-moderne-design-buet-trappe-vindeltrappe-design

Det centrale sted i huset, som er indtaget af en trappe, vækker ejernes ønsker om futuristiske designs. Moderne, stilfuld eller tro mod den klassiske, hver trappe er en ejendoms telefonkort.

Trappe i bygning M designet af L’Atelier Ferret Architectures

indvendig trappe-moderne-design-buet-trappe-sort-hvid-stuk

En ståltrappe som denne kan kombinere gammelt og nyt, klassisk og moderne på en imponerende måde. En trappe uden gelænder ser sart og let ud. En anden specialfunktion supplerer udseendet – stigerne mangler. Et andet aspekt er farveskemaet, der deler overfladerne, samt forekomsten af ​​lys. Det forlader også den øverste etage til at blive brugt som et andet rum.

Trappedesign forbinder gammelt og nyt

indvendig trappe-moderne-design-buet trappe-trætrappe-sort-hvid

En intern trappe retter beskuerens opmærksomhed og fokuser straks på den ekstravagante grundplan i lejligheden eller huset. Deres æstetik former også interiørets design og påvirker den generelle opfattelse af stemningen. Moderniseret og renoveret, men bevarer sine typiske træk, viser en trappe lejlighedens umiskendelige karakter.

Enkel vindeltrappe udelukkende fremstillet af perforeret metalplade

interiør-trappe-moderne-design-moderne-lejlighed-buet-trappe-perforeret plade

En enkel ståltrappe, fortolket på en interessant måde, afspejlet på en imponerende måde som et blikfang i en byvilla. Fra stuen åbner det ind i de private områder, selvfølgelig er en anden trappe tilgængelig. Denne vindeltrappe af perforeret metalplade er med succes iscenesat i et rum med lys.

Accent i det moderne, rummelige værelse – intern trappe

indvendig-trappe-moderne-design-buet-trappe-spiral-trappe-perforeret stålplade

I moderne beboelsesejendomme er design af en intern trappe normalt en udfordring for at bringe arkitekturens æstetik og den stilfulde, moderne livskultur i ét. Innovative designs fortolker dette arkitektoniske element på en ny måde, og ud over dets praktiske formål får det allerede en ny betydning.

Moderne indvendig trappe lavet af perforeret metalplade

indvendig-trappe-moderne-design-buet-trappe-stål-perforeret plade

Det perforerede ark med forskellig tætning af åbningerne skaber et effektivt skyggespil, og selve trappen ligner mere en kunstinstallation end en funktionel konstruktion. Interiøret og indretningen i hele lejligheden inkluderer den slående stålkonstruktion med metaldetaljer.

Indvendig trappe iscenesat på en moderne måde i lejligheden – lejlighed i Paris designet af S + D Architects

interiør-trappe-moderne-design-folde-trappe-flydende-stål-gelænder

En duplekslejlighed med 140 kvadratmeter boligareal blev renoveret, og der blev skabt en forbindelse mellem fællesrummet på nederste etage og de to værelser på øverste etage. Den indvendige trappe fungerer som en accent i moderne arkitektur og er også kendt som en cantilever trappe eller flydende trappe.

Design den indvendige trappe på en moderne måde – organisering af trappehuset

interiør-trappe-moderne-design-flydende-trappe-geometrisk-design-bu% cc% 88cherwand

Et typisk træk ved en cantilevered trappe er, at trin ser ud til at flyde frit ud af væggen. På trods af den udtryksfulde iscenesættelse har denne type indvendige trapper også en strukturelt nødvendig understøttende struktur. Ståltrin er faktisk integreret i væggen og derefter indkapslet af de synlige træbaner. Træet er derefter designet i gråt, ligesom gulvet.

Trin løber i hylder – indvendig trappe moderne designet af Studio SD

interiør-trappe-moderne-design-trætrappe-flydende-opbevaringsplads-design

En udkraget trappe kan konstrueres på flere måder, hvad angår ydersiden. Andre materialer end træ, såsom marmor, granit eller beton, er også velegnede til trinene.

Moderne villa på den franske riviera med moderne intern trætrappe

interiør-trappe-moderne-design-træ-vindeltrappe-vægbeklædning-design

Denne vindeltrappe i et moderne design af træ og med træbeklædning af trappestrengen er kendetegnet ved sin skulpturelle karakter. Et trappedesign med trætrapper i massiv bøg dampet præsenterer sig i et elegant design.

Indvendig trappe moderne designet af traditionelle byggematerialer – Duplex lejlighed i Paris – Saint-Germain des Prés

interiør-trappe-moderne-design-spiraltrappe-træ-stål-kabel-belysning

Den indvendige trappe i en duplex -lejlighed i Paris kan beskrives som en enkelt trappe, selvom dens konstruktion er meget legende og indviklet. Trinnene i lyst træ skaber en vellykket kontrast til den mørklakerede stil og rammekonstruktion.

Cantilever foldet trappe i moderne parisisk duplex lejlighed

interiør-trappe-moderne-design-stringer-trappe-neon grøn-bog væg

I tilfælde af en trappe med stile er den bærende struktur ikke inkorporeret i trappestrengene, men i selve trinene. Disse styrkes, så de kan bære hele byrden. Med moderne design fjernes gelænderne derefter helt. Denne indvendige trappe er den perfekte løsning for pladsmangel.

Palma Plaza i Austin, Texas, USA – undersøgelsen under undersøgelsen under trappen og gør den funktionel

interiør-trappe-moderne-design-sort-hvid-mursten væg-lagerplads

Dette trappedesign er mere funktionelt end nogensinde. Trinene gør det muligt at bruge det ellers lille rum i højden og tilbyder også ekstra opbevaringsplads under trappekonstruktionen. Det er en perfekt løsning til små rum, der har tilstrækkelig loftshøjde.

Børneværelse i en lejlighed i Paris – lagerplads under trappen

interiør-trappe-moderne-design-trin-opbevaringsplads-børneværelse-lille lejlighed

Indvendige trapper optimerer interiøret fra alle synsvinkler og sætter design accenter i det.

Previous Post
Oprettelse af en have – dekoration og ideer til foråret
Next Post
Øjenmakeup i pink – eksempler på smokey eye med instruktioner