15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak najdu své tiskárny?

Shrnutí článku: Jak najít a připojit se k bezdrátové tiskárně

Klíčové body:

  1. Ujistěte se, že je vaše tiskárna zapnutá.
  2. Vyberte Start v počítači.
  3. Jdi do nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery.
  4. Pokud vaše tiskárna není uvedena, vyberte Přidat tiskárnu nebo skener.
  5. Počkejte, až počítač najde blízké tiskárny.
  6. Pokud se vaše tiskárna stále nezobrazuje, zkuste tvrdě resetovat tím, že jej vypnete.
  7. Restartujte tiskárnu a počítač.
  8. Odinstalujte a v případě potřeby přeinstalujte řidiče tiskárny.
  9. Pokud váš počítač nenajde vaši bezdrátovou tiskárnu, odstraňte tiskárnu v nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery a poté to znovu přidejte.
  10. Připojte bezdrátovou tiskárnu otevřením nastavení Wi-Fi nebo bezdrátové sítě na počítači nebo mobilním zařízení a výběrem názvu tiskárny ze seznamu dostupných sítí.

15 otázek a odpovědí:

1. Jak najdu svou bezdrátovou tiskárnu?

Chcete -li najít svou bezdrátovou tiskárnu, ujistěte se, že je zapnutá a spusťte > Nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery na vašem počítači. Pokud není uveden, vyberte Přidat tiskárnu nebo skener a počkejte, až budou detekovány blízké tiskárny.

2. Proč se moje tiskárna neobjeví?

Pokud se vaše tiskárna nezobrazuje, zkuste provést tvrdý resetování vypnutím tiskárny, odpojte na několik minut a poté ji připojíte zpět. Pokud to nefunguje, restartujte vaši tiskárnu i počítač. Můžete také zkusit odinstalovat a přeinstalovat ovladač tiskárny.

3. Proč můj počítač nenajde moji bezdrátovou tiskárnu?

Pokud váš počítač nenajde vaši bezdrátovou tiskárnu, přejděte do nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery a odstraňte tiskárnu. Poté klikněte na Přidat tiskárnu nebo skener a znovu jej přidejte do seznamu zařízení.

4. Jak přiměji svůj počítač, aby rozpoznal svou tiskárnu HP?

Chcete -li přimět počítač k rozpoznání tiskárny HP, připojte jej pomocí kabelu USB, který byl dodáván s tiskárnou. Zapojte jeden konec kabelu do vaší tiskárny a druhý konec do portu USB počítače. Váš počítač by pak měl rozpoznat tiskárnu a nainstalovat potřebný software.

5. Jak znovu připojím svou bezdrátovou tiskárnu?

Chcete-li znovu připojit bezdrátovou tiskárnu, otevřete nastavení Wi-Fi nebo Wireless na počítači nebo mobilním zařízení. Vyberte název vaší tiskárny ze seznamu dostupných sítí a zadejte heslo pro vytvoření připojení.

6. Jak mohu ručně najít svou tiskárnu?

Na Windows můžete své tiskárny ručně najít tím, že přejdete na nastavení > Zařízení > Tiskárny a skenery. Najděte svou tiskárnu v seznamu, klikněte na něj a vyberte Správa. Na kartě Obecné najdete IP adresu tiskárny v poli Location.

7. Jak mohu ručně přidat tiskárnu?

Chcete -li ručně přidat tiskárnu v systému Windows, vyberte ikonu vyhledávání na hlavním panelu a do vyhledávacího panelu zadejte „tiskárny“. Vyberte „Tiskárny“ & Skenery “Z výsledků vyhledávání otevření nastavení systému. Vedle „Přidat tiskárnu nebo skener“, vyberte “Přidat zařízení.”

8. Jak mohu dostat svou tiskárnu bezdrátově?

Chcete-li přimět tiskárnu, aby fungovala bezdrátově, ujistěte se, že je vaše tiskárna připojena k vaší síti Wi-Fi. Upravte nastavení sítě na ovládacím panelu tiskárny a připojte jej k síti Wi-Fi. Konkrétní pokyny najdete v manuálu tiskárny.

9. Co mám dělat, pokud se moje tiskárna nepřipojí k mému počítači?

Pokud se vaše tiskárna nepřipojí k počítači, ujistěte se, že obě zařízení jsou připojena ke stejné síti. Restartujte tiskárnu a počítač a zkontrolujte, zda je ovladač tiskárny aktuální. Možná také budete muset vyřešit nastavení sítě nebo vyhledat pomoc od výrobce tiskárny.

10. Jak mohu do svého Mac přidat bezdrátovou tiskárnu?

Chcete -li do počítače Mac přidat bezdrátovou tiskárnu, klikněte na nabídku Apple a vyberte „Předvolby systémů.„Pak klikněte na“ tiskárny & Skenery “a kliknutím na tlačítko”+”přidejte tiskárnu. Vyberte bezdrátovou tiskárnu ze seznamu a postupujte podle pokynů a dokončete nastavení.

11. Jak zkontroluji, zda je moje tiskárna úspěšně připojena k mému počítači?

Chcete -li zkontrolovat, zda je vaše tiskárna úspěšně připojena k počítači, přejděte do nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery. Vaše tiskárna by tam měla být uvedena. Můžete také vyzkoušet tisk testovací stránky a potvrdit připojení.

12. Jak mohu změnit výchozí tiskárnu na svém počítači?

Chcete -li změnit výchozí tiskárnu v počítači, přejděte na Nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery. Najděte tiskárnu, kterou chcete nastavit jako výchozí, a klikněte na ni. Poté klikněte na „Správa“ a vyberte „Nastavit jako výchozí“ z možností.

13. Mohu tisknout z mobilního zařízení na bezdrátovou tiskárnu?

Ano, můžete tisknout z mobilního zařízení na bezdrátovou tiskárnu. Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení i tiskárna jsou připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Nainstalujte mobilní aplikaci tiskárny nebo použijte tiskovou službu, která podporuje mobilní tisk, a postupujte podle pokynů k tisku.

14. Jak mohu řešit problémy s připojením tiskárny?

Chcete-li vyřešit problémy s připojením tiskárny, restartujte tiskárnu a počítač, zkontrolujte své připojení Wi-Fi, ujistěte se, že tiskárna a počítač jsou ve stejné síti, aktualizujte ovladač tiskárny a zkontrolujte jakékoli chybové zprávy na displeji tiskárny. Pomocí další pomoci se poraďte s příručkou tiskárny nebo kontaktujte výrobce.

15. Jak sdílím tiskárnu v síti?

Chcete -li sdílet tiskárnu v síti, přejděte do nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery. Klikněte na tiskárnu, kterou chcete sdílet, a klikněte na „Správa.„Na kartě sdílení umožňte možnost sdílet tiskárnu v síti. Ostatní zařízení ve stejné síti se pak budou moci připojit a používat sdílenou tiskárnu.

Jak najdu své tiskárny?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svou bezdrátovou tiskárnu

Jak zkontrolovat nastavení tiskárny v systému WindowsMake Ujistěte se, že je vaše tiskárna zapnutá, a poté vyberte spustit v počítači.Vyberte Nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery.Pokud nevidíte uvedenou tiskárnu, vyberte Přidat tiskárnu nebo skener a počkejte, až najdete poblíž tiskárny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tiskárna neobjeví

Proveďte tvrdý resetování na vaší tiskárně. Chcete -li to udělat, stačí vypnout tiskárnu, odpojte na několik minut a poté znovu připojte tiskárnu. Pokud to stále nefunguje, zkuste vypnout tiskárnu a počítač a poté ji znovu začněte. Zkuste odinstalovat a znovu nainstalovat ovladač tiskárny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj počítač nenajde moji bezdrátovou tiskárnu

Odstraňte a znovu připravte tiskárnu v systému Windows

Pokud k tomu dojde, přejděte do Nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery, vyberte tiskárnu a odstraňte ji. Poté klikněte na Přidat tiskárnu nebo skener a znovu ji přidejte do seznamu zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svůj počítač, aby rozpoznal svou tiskárnu HP

Vaše tiskárna měla být zabalena kabelem USB bez ohledu na to, zda se jedná o bezdrátovou nebo kabelovou tiskárnu. Připojte kabel do tiskárny a portu USB vašeho počítače. Přímé propojení by mělo spustit váš počítač k rozpoznání tiskárny a spuštění softwaru potřebného k dokončení instalace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svou bezdrátovou tiskárnu

Na počítači nebo mobilním zařízení otevřete nastavení Wi-Fi nebo Wireless a zobrazte seznam dostupných bezdrátových sítí. Vyberte přímý název tiskárny Wi-Fi ze seznamu sítí a poté zadejte heslo pro připojení k tiskárně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně najít svou tiskárnu

Na Windows můžete použít ovládací panel k nalezení IP adresy tiskárny.Jdi do nastavení > Zařízení > Tiskárny a skenery.Najděte svou tiskárnu v seznamu, klikněte na něj a vyberte Správa.Klikněte na vlastnosti tiskárny.Na kartě Obecné najděte pole umístění. IP adresa vaší tiskárny bude v ní umístěna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně přidat tiskárnu

Nainstalujte tiskárnu do hlavního panelu PASSION, vyberte ikonu vyhledávání, do vyhledávacího panelu zadejte tiskárny a poté vyberte tiskárny & skenery z výsledků vyhledávání k otevření tiskáren & Nastavení systému skenerů.Dále přidejte tiskárnu nebo skener, vyberte Přidat zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat tiskárnu zpět online

V tomto tutoriálu. Povedeme vás, jak získat tiskárnu online, mohou být časy, kdy je vaše tiskárna připojena. A je to zapnuté, ale z nějakého důvodu, když zkontrolujete stav tiskárny v

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezdrátovou tiskárnu k Wi-Fi

Začněte pomocí nástroje Wizard Wizard Wizard Wireless Setup pro připojení tiskárny k Wi-Fi. Síť se ujistěte, že je vaše tiskárna uvnitř Wi-Fi. Rozsah poté vyhledejte možnost Nastavení bezdrátového nastavení v hlavní nabídce a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přimět svou tiskárnu HP, aby rozpoznala svou bezdrátovou síť

Pokud vaše tiskárna nemá bezdrátové tlačítko. Ale má ovládací panel s nabídkami navigace do nastavení sítě nebo nastavení bezdrátového. Jídelní lístek. Vyberte nastavení chráněného Wi-Fi a poté tlačítko

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není moje tiskárna HP nalezena

Zkontrolujte stav připojení tiskárny: Ujistěte se, že je zapnutý bezdrátový signál a tiskárna je připojena ke stejné síti jako počítač nebo mobilní zařízení. Pokud má vaše tiskárna světlo vedle bezdrátové ikony nebo tlačítka, ujistěte se, že je světlo zapnuté. Pokud je vypnutá nebo bliká, tiskárna je odpojena od sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tiskárna HP nezobrazuje

Pokud se vaše tiskárna HP během nastavení nezobrazuje v síti, nejprve odpojte tiskárnu od routeru a počítače, obnovte ji do tovární nastavení a poté ji znovu nakonfigurujte v síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím bezdrátovou tiskárnu offline

Přeinstalujte svou tiskárnu: Vyberte Start > Nastavení > Bluetooth & zařízení > Tiskárny & Skenery . Otevřené tiskárny & Nastavení skenerů.Ujistěte se, že je vaše tiskárna zapnutá a připojena. Dále přidejte tiskárnu nebo skener, vyberte Přidat zařízení a postupujte podle pokynů a přidejte tiskárnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svou tiskárnu do svého počítače

Jednoduše zapojte kabel USB z tiskárny do dostupného port USB na počítači a zapněte tiskárnu. Na hlavním panelu vyberte ikonu vyhledávání, do vyhledávacího panelu zadejte tiskárny a poté vyberte tiskárny & skenery z výsledků vyhledávání k otevření tiskáren & Nastavení systému skenerů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu jméno a umístění tiskárny

Následující místa na nalezení názvu nebo čísla tiskárny na většině tiskáren Název nebo číslo je na přední straně tiskárny na ovládacím panelu tiskárny nebo vedle něj na nějakém stole nebo fotografii Smart

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k tiskárně

Chcete -li připojit telefon prostřednictvím výchozí tiskové služby, přejděte do nastavení telefonu, vyhledejte "tisk", Poté jej vyberte z výsledků. Dále klepněte na tisk v seznamu preferencí připojení, vyberte výchozí tiskovou službu a zapněte ji. Měl by se objevit seznam kompatibilních tiskáren v síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se manuálně připojím ke své bezdrátové tiskárně

Začněte pomocí nástroje Wizard Wizard Wizard Wireless Setup pro připojení tiskárny k Wi-Fi. Síť se ujistěte, že je vaše tiskárna uvnitř Wi-Fi. Rozsah poté vyhledejte možnost Nastavení bezdrátového nastavení v hlavní nabídce a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přidám tiskárnu do svého bezdrátového počítače

Wi-Fi tiskárny

Přejděte do nabídky Start a klikněte na Nastavení, zařízení a poté tiskárny & Skenery. Vyberte Přidat tiskárnu nebo skener a počkejte, až se vaše tiskárna objeví v seznamu, poté jej vyberte a stiskněte zařízení přidat. Pokud Windows nenajde vaši tiskárnu, vyberte tiskárnu, kterou chci, není uvedena a postupujte podle pokynů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svou tiskárnu offline

Odstraňování problémů s offline tiskárny v systému WindowsCheck, abyste se ujistili, že tiskárna je zapnutá a připojena ke stejné síti Wi-Fi jako vaše zařízení.Odpojte a restartujte tiskárnu.Nastavte tiskárnu jako výchozí tiskárnu.Vymažte tiskovou frontu.Resetujte službu, která spravuje tiskovou frontu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tiskárna objevuje jako offline

Pokud váš počítač nemůže komunikovat s vaší tiskárnou, můžete vidět chybu „offline tiskárny“. To může být způsobeno volným kabelovým připojením nebo zastaralým ovladačem tiskárny nebo operačním systémem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je třeba připojit bezdrátovou tiskárnu s routerem

Zatímco bezdrátové tiskárny nemusí nutně vyžadovat router, potřebují zprostředkovatele, aby usnadnil komunikaci s jiným bezdrátovým zařízením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu tiskárnu na mém iPhone

Klepněte na Nastavení > Hardware > Tiskárny > Vytvořte stanici tiskárny. Zadejte název stanice tiskárny. Klepněte na tiskárnu a poté vyberte tiskárnu. Klikněte na Připojit tiskárnu AirPrint a vyberte tiskárnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tiskárna HP nezobrazuje v síti

Restartujte tiskárnu a počítač nebo mobilní zařízení pro vymazání možných chybových podmínek. Obnovte režim nastavení Wi-Fi. Většina tiskáren s zobrazením dotykové obrazovky nebo nabídky: Otevřete nabídku bezdrátového nebo nastavení, vyberte Nastavení sítě nebo nastavení a poté vyberte nastavení sítě obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím tiskárnu HP zpět do sítě

Musíte jej tedy připojit k síti ručně pro tiskárny s dotykovým zobrazením. Pomocí průvodce bezdrátového nastavení připojte tiskárnu k síti. Pro starší tiskárny bez dotykového displeje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje bezdrátová tiskárna HP nezobrazuje

Restartujte tiskárnu a počítač nebo mobilní zařízení pro vymazání možných chybových podmínek. Obnovte režim nastavení Wi-Fi. Většina tiskáren s zobrazením dotykové obrazovky nebo nabídky: Otevřete nabídku bezdrátového nebo nastavení, vyberte Nastavení sítě nebo nastavení a poté vyberte nastavení sítě obnovit.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo funciona la detección de movimiento de Reolink??
Next Post
Co je to dveřní mullion?