15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je trend micro?

Shrnutí článku:

Trend Micro: Ochrana před malwarem, online bankovnictví a nákupními hrozbami a dalšími. Nejlépe hodnocené odborníky v oboru. Poskytuje pokročilou ochranu a soukromí ochranu proti virům, ransomware, spam a další malware.

Trend Micro Subscription: Pomáhá chránit před krádeží identity. Pokročilá ochrana a soukromí pro užívání bezpečného digitálního života.

Zrušení trendu Micro Subscription: Přejděte na účet https: //.Trendmicro.com/. Přihlaste se s vaší e -mailovou adresou a heslem. Klikněte na kartu License a poté na tlačítko Zrušit předplatné pro předplatné přihlášeného trendu. Potvrďte zrušení kliknutím na tlačítko Stop Now.

Vrácení peněz za trend micro: Všechny produkty mikro bezpečnosti trendů mají 30denní záruku spokojenosti s vrácením peněz. Vraťte produkty do 30 dnů za plnou vrácení kupní ceny (s výjimkou poplatků za přepravu a manipulaci).

Zastavení automatického obnovení předplatného: Na telefonu a tabletu Android: Otevřete obchod Google Play. Klepněte na ikonu profilu v pravém horním rohu. Vyberte platby & předplatné, poté předplatné. Vyberte předplatné Micro Trend a Canced. Klepněte na zrušení předplatného a postupujte podle zbývajících pokynů.

Automatická obnova v trendu micro: Automatické obnovy je služba nabízená společností Trend Micro a Digital River. Automaticky rozšiřuje vaše předplatné před vypršením vypršení, což eliminuje potřebu manuální obnovy.

Důležitost trendu micro: Trend Micro funguje dobře v testech na ochranu, použitelnosti a výkonu. Účinně chrání před malwarem v reálném světě, aniž by mylně označil legitimní webové stránky nebo programy jako škodlivé.

Sledování podle trend micro: Trend Micro shromažďuje uživatelská data, jako jsou IP adresy a adresy URL, sdílení je s třetími stranami.

Otázky:

1. Jak mohu zrušit trend mikro?

Přejděte na účet https: //.Trendmicro.com/ a přihlaste se s vaší e -mailovou adresou a heslem. Klikněte na kartu License a poté na tlačítko Zrušit předplatné pro předplatné přihlášeného trendu. Potvrďte zrušení kliknutím na tlačítko Stop Now.

2. K čemu se používá mikro trend?

Trend Micro se používá k ochraně proti malwaru, online bankovnictví a nakupováním a dalšími. Poskytuje 100% ochranu proti webovým hrozbám.

3. Mohu získat vrácení trendů mikro?

Ano, všechny produkty mikro bezpečnosti trendů mají 30denní záruku spokojenosti s vrácením peněz. Vraťte produkty do 30 dnů za plnou vrácení kupní ceny (s výjimkou poplatků za přepravu a manipulaci).

4. Co poskytuje mikro předplatné trend?

Trend Micro Subscription poskytuje pokročilé ochrany a soukromí. Pomáhá chránit před krádeží identity a chránit před viry, ransomware, spam a další malware.

5. Jak zastavím automatické obnovení předplatného?

Chcete-li zastavit automatické obnovení předplatného trendu na zařízeních Android: Otevřete obchod Google Play, klepněte na ikonu profilu v pravém horním rohu, vyberte platby & předplatné, poté předplatné. Vyberte předplatné mikro trend a postupujte podle zbývajících pokynů.

6. Trend micro se automaticky obnovuje?

Ano, služba Trend Micro’s Automatické obnovy automaticky rozšiřuje předplatné před vypršením vypršení, což eliminuje potřebu manuální obnovy.

7. Opravdu potřebuji trend mikro?

Trend Micro je vysoce doporučován na základě jeho dobrého skóre v testech ochrany, použitelnosti a výkonu. Efektivně chrání před malwarem a zároveň se vyhýbá nahlášením legitimních webových stránek nebo programů jako škodlivé.

8. Trend Uživatelská data sledují trend?

Ano, Trend Micro shromažďuje uživatelská data, jako jsou IP adresy a adresy URL, sdílení je s třetími stranami.

Co je trend micro?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zrušit trend mikro

Přejděte na účet https: //.Trendmicro.com/.Zadejte svou e -mailovou adresu a heslo a poté klikněte na Přihlášení.Klikněte na kartu Licence a poté klikněte na tlačítko Zrušit předplatném vedle předplatného trend.Potvrďte kliknutím na tlačítko Stop Now.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu se používá mikro trend

Ochrana proti

Chrání také před malwarem, online bankovnictví a nákupními hrozbami a mnohem více. Nejlépe hodnocené odborníky v oboru, Trend Micro Security poskytuje 100% ochranu proti webovým hrozbám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat vrácení trendů mikro

Všechny produkty mikro bezpečnosti trendů mají bezpodmínečnou 30denní záruku spokojenosti s vrácením peněz. To znamená, že do 30 dnů od vašeho nákupu můžete tyto produkty vrátit k trendu micro a získat plnou náhradu za kupní cenu méně poplatků za přepravu a manipulaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je předplatné mikro trend

Trend Micro Security poskytuje pokročilou ochranu a soukromí, takže si můžete svůj digitální život bezpečně užít. Pomáhá vás chránit před krádeží identity, kromě ochrany před viry, ransomware, spam a další malware.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavím automatické obnovení předplatného

Zrušit předplatné pro obnovení automatického obnovení na telefonu Android a stolním obchodu Google Play.Klepněte na ikonu profilu umístěnou v pravém horním rohu.Klepněte na platby & předplatné a poté vyberte předplatné.Vyberte předplatné mikro trend, které chcete zrušit.Klepněte na zrušení předplatného.Postupujte podle zbývajících pokynů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Trend micro se automaticky obnovuje

Automatické obnovy (také známé jako autorenew nebo automatická obnova) je služba nabízená společností Trend Micro a jeho internetový obchod, Digital River. Pro vaše pohodlí je navržen tak, aby automaticky prodloužil vaše předplatné těsně před tím, než vyprší, což znamená, že nebudete muset provádět ručně proces obnovy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu potřebuji trend mikro

Tento výzkum je obecně zaměřen na skóre ochrany, skóre použitelnosti a skóre výkonu. Trend Micro ve všech těchto testech dobře skóroval. To znamená, že to funguje dobře na ochraně před malwarem v reálném světě a vyhýbá se chybným označením legitimních webových stránek nebo programů jako škodlivé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sleduje vás trend mikro

Za druhé, Trend Micro shromažďuje uživatelská data, jako jsou IP adresy, adresy URL a další, sdílení je s třetími stranami. Sledují také umístění uživatelů a u.S. Uživatelé nemohou tato data odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je trend mikro měsíce

Antivirus

Plán Kompatibilní zařízení Cena
Antivirus+ Security Okna 19 $.95
internetová bezpečnost Okna 39 $.95
Maximální zabezpečení Windows, Mac, Android, iOS 39 $.95
Premium Security Suite Windows, Mac, Android, iOS 59 $.95

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zpochybnit poplatek za předplatné

Pokud společnost nepřestane účtovat účet poté, co jste se pokusili zrušit předplatné, podejte spor (nazývaný také „zpětné vazby“) s kreditní nebo debetní kartou. Online: Přihlaste se na svůj kreditní nebo debetní kartu online a projděte proces sporu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zpochybnit automatické předplatné

Ano, můžete zpochybnit automatické obnovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí trend mikro

Antivirus

Plán Kompatibilní zařízení Cena
Antivirus+ Security Okna 19 $.95
internetová bezpečnost Okna 39 $.95
Maximální zabezpečení Windows, Mac, Android, iOS 39 $.95
Premium Security Suite Windows, Mac, Android, iOS 59 $.95

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je trend micro legitimní společnost

Je trend mikro legitimní ano, trend micro nabízí spolehlivou antivirovou ochranu pro Windows a Mac zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za trend mikro

Každý účet Trend Micro Cloud One má předplatné, které určuje, jak jsou účtovány a jaké služby máte přístup. Váš účet může mít pouze jediné předplatné a může být kdykoli změněna správci s oprávněním plného přístupu k fakturaci a licencování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má trend micro keylogger

Trend Micro HouseCall je online bezpečnostní skener, který detekuje a odstraňuje viry, červy, spyware a další škodlivé hrozby, jako jsou keyloggery zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráníte předplatnému

Uděláte to kontaktováním své banky a buď zrušením oprávnění k platbě, nebo požádáte o příkaz k zastavení plateb. Banka však bude muset potvrdit, že zrušení nezasahuje do smluvních závazků, které byste mohli mít se společností, která vám vyúčtuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zpochybnit obvinění, které jsem neudělal

Podvodné poplatky za váš účet mohou být zpochybněny voláním vydavaného kreditní karty nebo podáním spor online. To je obvykle rychlý proces, kde emitent zruší dotyčnou kartu a vydá novou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit předplatnému v odebírání peněz z mého účtu

Dejte své bance a "Zastavte platební objednávku"

I když jste nevyrušili své povolení u společnosti, můžete zabránit účtování automatické platby na váš účet tím, že vaší bance udělíte a "Zastavte platební objednávku" . To pokyn vaší bance, aby přestala umožnit společnosti, aby provedla platby z vašeho účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit automatické poplatky za předplatné

Nejlepší způsob, jak tyto platby zastavit, je nejprve zrušit předplatné se společností přímo vyžádáním zrušení e -mailem nebo telefonem. Pokud to nefunguje, měli byste se obrátit na svou banku nebo společnost pro kartu online nebo telefonicky a zrušit platbu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říct, zda máte keylogger

Varovné signály pro detekci programu Keylogger na vašem počítači jsou jednoduché: pomalý prohlížeč, zpoždění pohybů myši nebo klávesnic nebo mizející kurzor. Keylogger vás může sledovat, i když používáte jeden z nejlepších prohlížečů pro soukromí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zablokovat společnost v účtování vaší kreditní karty

Vydavatel karty můžete říct telefonicky, e -mailem nebo dopisem. Váš vydavatel karty nemá právo trvat na tom, aby požádal společnost nejprve společnost. Pokud je požádáte, musí zastavit platby. Pokud požádáte o zastavení platby, měl by vydavatel karty prozkoumat každý případ na vlastní zásluhu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zrušit předplatné prostřednictvím své kreditní karty

Nejlepší způsob, jak zastavit opakující se platby na kreditní kartě (jako jsou nástroje, předplatné nebo nájemné), je kontaktovat poskytovatele služeb přímo. Možná to budete moci udělat online, telefonicky, osobně nebo poštou, v závislosti na službě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, pokud na debetní kartě existuje neoprávněný poplatek

Odpověď: Okamžitě kontaktujte svou banku, pokud máte podezření na neoprávněné transakce na debetní kartě. Pokud byla transakce provedena pomocí debetní karty nebo jiných převodů elektronického fondu, můžete mít podle federálního práva další ochranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zpochybnit poplatek, který nechci

Ať už dochází k chybě, podvodnému poplatku nebo nespokojenosti s poskytnutým zbožím nebo službami, máte jako spotřebitel právo zpochybnit poplatek za kreditní kartu. Poplatky za kreditní kartu mohou být zpochybněny voláním vydavatele karty a některé kreditní karty vám umožňují odesílat spory online nebo poštou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním společnosti v nabíjení mé debetní karty

Dejte své bance a "Zastavte platební objednávku"

I když jste nevyrušili své povolení u společnosti, můžete zabránit účtování automatické platby na váš účet tím, že vaší bance udělíte a "Zastavte platební objednávku" . To pokyn vaší bance, aby přestala umožnit společnosti, aby provedla platby z vašeho účtu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Ubuntu tiene virus??
Next Post
Je TeamViewer VPN?