15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete se sprchovat s případem LifeProof?

Souhrn:

Jsou případy života ve skutečnosti vodotěsné? Oba případy života a případů života a LifeProof FRē poskytují nepromokavou ochranu až do 6 let.6 stop vody. Jsou také špinavé a sněhové.

Můžete si vzít případ LifeProof pod vodou? Limit ponořené hloubky je 6.6 stop, díky čemuž je vhodná pro šnorchlování a většina vody.

Jak dlouho může případ LifeProof vydržet pod vodou? Může to vydržet plně ponořeno do 6.6 stop vody až hodinu.

Snadno se poškrábejte případy života? LifeProof frē může vykazovat opotřebení v průběhu času a jeho plastový chránič obrazovky není tak odolný proti poškrábání jako skleněný.

Jaké jsou výhody případu LifeProof? Nabízí ochranu před vodou, sněhem, prachem a špínou. Nainstalovat a odstranit je relativně snadné.

Stojí to za to, že je to případ LifeProof? Pokud často nevystavujete telefon vodě nebo nepotřebujete ochranu kapky, nemusí to být nutné.

Můžete dát chránič obrazovky pod případem LifeProof? Ne, musíte odstranit svůj skleněný ochránce, protože případ přichází s vestavěným chráničem krytu.

Měl bych použít chránič obrazovky s případem LifeProof? Ne, nepotřebujete ochránce obrazovky s případem LifeProof frē.

Otázky a odpovědi:

  1. Otázka: Jsou případy LifeProof ve skutečnosti vodotěsné?
    Odpověď: Ano, jak LifeProof Nüüd, tak LifeProof FRē jsou vodotěsné až do 6 let.6 stop vody. Jsou také špinavé a sněhové.
  2. Otázka: Můžete si vzít případ LifeProof pod vodou?
    Odpověď: Ano, můžete použít pouzdro LifeProof pod vodou. Poskytuje dostatečnou ochranu hloubky pro šnorchlování a většinu vody.
  3. Otázka: Jak dlouho může případ LifeProof vydržet pod vodou?
    Odpověď: Případ LifeProof může vydržet plně ponořený do 6.6 stop vody až hodinu.
  4. Otázka: Dostaňte se snadno poškrábají případy LifeProof?
    Odpověď: LifeProof frē může vykazovat známky opotřebení v průběhu času a jeho plastový chránič obrazovky není tak odolný proti škrábanci jako skleněný. Oblasti, které se často používají.
  5. Otázka: Jaké jsou výhody případu LifeProof?
    Odpověď: Případ LifeProof nabízí ochranu před vodou, sněhem, prachem a špínou. Může chránit váš telefon ve vodě až do 6.6 stop hluboký (v závislosti na modelu) a je snadno instalace a odstranění.
  6. Otázka: Stojí to za to, že případ LifeProof stojí?
    Odpověď: Případ LifeProof nemusí být nutný, pokud často nevystavujete telefon vodě po delší dobu nebo nevyžadujete ochranu kapky.
  7. Otázka: Můžete dát ochránce obrazovky pod případem LifeProof?
    Odpověď: Ne, musíte odstranit svůj ochránce skla, protože případ LifeProof FRē je dodáván s vestavěným chráničem krytu. Jinak by se případ nepevně netvořil pro vodotěsnou účinnost.
  8. Otázka: Měl bych použít ochránce obrazovky s případem LifeProof?
    Odpověď: Ne, nepotřebujete chránič obrazovky s případem LifeProof FRē, protože již má vestavěný chránič krytu.

Můžete se sprchovat pouzdrem LifeProof?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou případy života ve skutečnosti vodotěsné

Oba případy LifeProof nǖǖd i LifeProof FRē poskytují nepromokavou ochranu v až 6.6 stop vody. Jsou také špinavé a sněhové a mohou přežít kapky z až 4 stop. V obou případech si zachováte přístup k tlačítkům, ovládacím prvkům a portům vašeho zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si vzít případ LifeProof pod vodou

Pomocí případů LifeProof pod vodou

Limit ponořené hloubky je dva metry (nebo 6.6 stop), takže se rozhodně nejedná o hluboká ponor. To je dostatečná ochrana hloubky pro šnorchlování a většina vody.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho může případ LifeProof vydržet pod vodou

Vodotěsný, odolný proti sněhu, odolný proti nečistotům a odolný proti šoku, tento případ chrání váš telefon. Tento případ může přežít pokles až na 6.6 ft a může vydržet plně ponořeno do 6.6 ft vody až po hodinu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Snadno se poškrábejte případy života

Je však třeba poznamenat, že LifeProof FRE ukáže opotřebení v průběhu času rychleji než normální případ. Plastový ochránce obrazovky není odolný proti poškrábání jako chránič skleněné obrazovky. Nebuďte překvapeni, když vaše nejpoužívanější oblasti na výstavních znacích poškrábání vašeho iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody případu LifeProof

Bylo prokázáno, že případ LifeProof chrání před vodou, sněhem, prachem a nečistotami. Tento případ poskytuje ochranu vody až asi šest stop ve vodě (v závislosti na přesném případovém modelu a telefonu), případ LifeProof je relativně snadné instalovat a odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí to za to, že je to případ LifeProof

Zdá se, že případ LifeProof se nezdá být zcela nezbytný. Myslím, že pokud neplánujete důsledně. Mít telefon ve vodě po delší dobu. A co ochrana před kapkou LifeProof.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete dát chránič obrazovky pod případem LifeProof

Ne, musíte odstranit svůj skleněný ochránce, protože pouzdro FRE přichází s vestavěným krytem chráničem. Pokud jste neodstranili kryt, případ by ne "těsnění" pro vodotěsnou účinnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych použít chránič obrazovky s případem LifeProof

Nepotřebujete chránič obrazovky s případem LifeProof Fre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí to za to, že je to případ LifeProof

Zdá se, že případ LifeProof se nezdá být zcela nezbytný. Myslím, že pokud neplánujete důsledně. Mít telefon ve vodě po delší dobu. A co ochrana před kapkou LifeProof.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stále potřebujete chránič obrazovky s pouzdrem

Nepotřebujete chránič obrazovky s případem LifeProof Fre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je případ LifeProof vodotěsný bez chrániče obrazovky

A: Ano. Všechny případy Fre Fre LifeProof zahrnují chránič obrazovky zabudovanou do pouzdra. Případy LifeProof Nuud nemají ochránce obrazovky, ale přesto tvrdí, že jsou vodotěsné tím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte odstranit chránič obrazovky pro případ LifeProof

Všechny případy LifeProof mají na nich připravené chránič obrazovky, protože to je to, co je činí vodotěsnými, takže ne, nepotřebujete samostatný. Promiň, došlo k problému. Prosím zkuste to znovu později. Promiň, došlo k problému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ovlivňuje případ LifeProof kvalitu fotografie

Pouze nevýhoda je plast, který pokrývá objektiv fotoaparátu, v průběhu času se postupem/zamlžením (3-4 měsíce po zakoupení stává patrnou) a narušuje kvalitu obrazu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj telefon vodotěsný

Na několik okamžiků držte případ pod faucet.

Pokud je váš případ účtován jako odolný vůči vodě (vydrží to stříkající, ale nebude úplně ponořené pod vodou), zastavte zde. Pokud ne … plně ponořte svůj pouzdro (s papírem stále uvnitř) do misky nebo umyvadlo plné vody, vážení s šálkem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který případ LifeProof má zabudovaný chránič obrazovky

LifeProof Fre případy

Všechny případy Fre Fre LifeProof zahrnují chránič obrazovky zabudovanou do pouzdra. Případy LifeProof Nuud nemají ochránce obrazovky, ale přesto tvrdí, že jsou vodotěsné tím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu dát chránič obrazovky pod případem LifeProof

Ne, musíte odstranit svůj skleněný ochránce, protože pouzdro FRE přichází s vestavěným krytem chráničem. Pokud jste neodstranili kryt, případ by ne "těsnění" pro vodotěsnou účinnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám z telefonu odstranit ochranný film

Pokud zařízení používáte bez odstranění ochranného filmu po zakoupení zařízení, mohou se vyskytnout různé problémy. Doporučuje se odstranit veškerý ochranný film.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak hluboký může iPhone jít do vodotěsného pouzdra

Podle standardů Mezinárodní elektrotechnické komise (IEC) má iPhone 14 hodnocení IP68 pro odolnost proti vodě. Toto hodnocení znamená, že telefony mohou teoreticky tolerovat ponoření při 6 stop/1.8 m po dobu 30 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může telefon přehřát v vodotěsném pouzdře

Mnoho lidí používá vodotěsné pouzdra nebo krabice k ochraně svých telefonů během letních aktivit, ale tyto případy zachycují teplo a kondenzaci a mohou se váš telefon zahřát rychleji. Sledujte na svém zařízení a vyjměte jej z vodotěsného pouzdra, pokud se případ na dotek příliš horký nebo se zdá být zamlženo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji chránič obrazovky, pokud mám případ LifeProof

Nepotřebujete chránič obrazovky s případem LifeProof Fre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží ochranný film

mezi 7-10 lety

Obecně řečeno, lze očekávat, že správně pečoval o PPF mezi 7-10 lety. Vzhledem k tomu, že majitelé automobilů prodávají nebo obchodují ve svém vozidle každých 8 let, mnoho klientů, kteří se rozhodnou instalovat PPF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je ochranný film lepší než temperované sklo

Trvanlivost – chránič obrazovky vs temperované sklo

Tvrdené sklo je vždy robustnější a odolnější než plastové. Plastové chrániče se snadno poškrábají a jsou kolem 0.1 mm, zatímco chrániče skla jsou obecně 0.3-0.5 mm v tloušťce. Chrániče obrazovky mohou chránit váš smartphone až do limitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si vzít svůj iPhone 14 ve sprše

IPhone 14 vydrží z horké sprchy okolní vlhkost, ale pokud je to možné. Umístěte svůj telefon daleko na polici koupelny, abyste přehrávali hudbu, zatímco zpíváte své oblíbené melodie ve sprše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si vzít svůj iPhone 13 ve sprše

Utěsnění odolné vůči vodě přes telefon je časem slabší a opotřebovává se. Telefon bude ve sprše v pořádku, ale pokud se do telefonu dostane nějaká kapka vody a poškodí telefon, nebude zakryta jablkem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vodotěsný telefon poškodit

Vodotěsné telefony se mohou ponořit ve vodě a poté, co budou zcela ponořeny, zůstanou dobře. Systémy ochrany IP však však rozhoduje o stupni odolnosti vůči vodě. Jaký je systém ochrany proti ingressu

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué mi cámara de seguridad no funciona??
Next Post
Která země má většinu bezdomovců?