15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu přidat aplikace do Alexa?

Shrnutí článku:

1. Může Alexa přistupovat k aplikacím?

Alexa pro aplikace umožňuje zákazníkům přístup k klíčovému obsahu a funkčnosti ve vaší aplikaci jednoduše požádáním Alexa. Můžete přidat hlasové hluboké odkazy na své vlastní dovednosti, které se připojují k vašim aplikacím pro iOS a Android.

2. Jak najdu aplikace Alexa?

Chcete -li najít aplikace Alexa, otevřete obchod s aplikacemi na mobilním zařízení a vyhledejte aplikaci „Amazon Alexa.„Nainstalujte aplikaci a poté ji otevřete a přihlaste se do svého účtu Amazon.

3. Jaké aplikace mohu přidat do Alexa Show?

Přehlídka Echo má přístup k různým streamovacím aplikacím, včetně hlavního videa, Netflixu, Hulu, Tubi, Food Network Kitchen a Red Bull TV.

4. Může Alexa otevřít aplikace třetích stran?

Ano, vývojáři dovedností Amazon Alexe mohou integrovat své aplikace třetích stran do rutin Alexa a poskytnout uživatelům širší škálu rutinních kombinací a vylepšený uživatelský zážitek.

5. Jak mohu otevřít aplikaci Alexa na Alexu?

Chcete -li nastavit Alexu na zařízení Android, přejděte do obchodu Google Play a vyhledejte aplikaci Amazon Alexa. Nainstalujte aplikaci a poté se přihlaste s účtem Amazon. Klepnutím na tlačítko „Začněte“ začněte používat Alexa.

6. Jak mohu aktualizovat svou aplikaci Alexa?

Pokud používáte zařízení Android, otevřete obchod Google Play a vyberte svůj profil vpravo nahoře. Vyberte „Správa aplikací a zařízení“ a najděte aplikaci Alexa. Zkontrolujte, zda je k dispozici aktualizace, a podle toho ji aktualizujte.

7. Jak mohu přidat funkce Alexa?

Chcete -li přidat funkce do Alexa, najděte dovednost Alexa v aplikaci Alexa, v obchodě dovedností nebo přímo zeptejte se Alexa. Povolte dovednosti na vaší stránce aplikace Alexa nebo dovedností. Můžete také požádat Alexu, aby otevřela konkrétní dovednost slovy „Alexa, otevřené [název dovedností].”

8. Jak mohu přidat streamovací služby do Alexa?

Chcete -li propojit služby streamování hudby s Alexou, otevřete aplikaci Alexa, přejděte na nastavení „More“ a vyberte “.„Pod preferencemi Alexa vyberte„ Music & Podcasts “a vyberte„ Link New Service.„Postupujte podle pokynů na obrazovce a vyberte svého poskytovatele preferovaných hudebních služeb.

Otázky:

1. Může Alexa přistupovat k aplikacím?

Alexa pro aplikace umožňuje zákazníkům přístup k klíčovému obsahu a funkčnosti ve vaší aplikaci jednoduše požádáním Alexa.

2. Jak najdu aplikace Alexa?

Chcete -li najít aplikace Alexa, musíte otevřít obchod s aplikace.„Nainstalujte aplikaci a přihlaste se do svého účtu Amazon.

3. Jaké aplikace mohu přidat do Alexa Show?

Alexa Show má přístup k různým streamovacím aplikacím, jako jsou Prime Video, Netflix, Hulu, Tubi, Food Network Kitchen a Red Bull TV.

4. Může Alexa otevřít aplikace třetích stran?

Ano, vývojáři dovedností Amazon Alexe mohou integrovat své aplikace třetích stran do rutin Alexa a poskytnout uživatelům větší škálu rutinních kombinací a vylepšený uživatelský zážitek.

5. Jak mohu otevřít aplikaci Alexa na Alexa?

Chcete -li otevřít aplikaci Alexa na vašem zařízení Android, musíte jít do obchodu Google Play a vyhledat aplikaci „Amazon Alexa.„Nainstalujte aplikaci a přihlaste se s účtem Amazon. Klepnutím na tlačítko „Začněte“ začněte používat Alexa.

6. Jak mohu aktualizovat svou aplikaci Alexa?

Chcete -li aktualizovat aplikaci Alexa na Androidu, otevřete obchod Google Play, vyberte svůj profil v pravém horním rohu a vyberte „Správa aplikací a zařízení.„Najděte aplikaci Alexa a zkontrolujte, zda je k dispozici aktualizace.

7. Jak mohu přidat funkce Alexa?

Chcete -li přidat funkce do Alexa, najdete dovednost Alexa v aplikaci Alexa, v obchodě dovedností nebo přímo požádat Alexa. Povolte dovednosti na vaší stránce aplikace Alexa nebo dovedností. Můžete také požádat Alexu, aby otevřela konkrétní dovednost slovy „Alexa, otevřené [název dovedností].”

8. Jak mohu přidat streamovací služby do Alexa?

Chcete -li propojit služby streamování hudby s Alexou, otevřete aplikaci Alexa, přejděte na nastavení „More“ a vyberte “.„Pod preferencemi Alexa vyberte„ Music & Podcasts “a vyberte„ Link New Service.„Postupujte podle pokynů na obrazovce a vyberte svého poskytovatele preferovaných hudebních služeb.

Jak mohu přidat aplikace do Alexa?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa přistupovat k aplikacím

Jak funguje Alexa pro aplikace. Umožněte zákazníkům rychle se dostat k klíčovému obsahu a funkčnosti ve vaší aplikaci, pouhým dotazem Alexa. Je snadné přidat hlasové hluboké odkazy na vaše vlastní dovednosti, které se připojují k vašim aplikacím pro iOS a Android. Pro aplikace Alexa můžete vytvořit dva typy zkušeností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu aplikace Alexa

Otevřete obchod s aplikacemi na mobilním zařízení. Vyhledejte aplikaci Amazon Alexa. Vyberte Nainstalujte. Vyberte Otevřít a přihlaste se s účtem Amazon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké aplikace mohu přidat do Alexa Show

Spolu s hlavním videem má The Echo Show také přístup k následujícím streamovacím aplikacím: Netflix, Hulu, Tubi, Food Network Kitchen a Red Bull TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa otevřít aplikace třetích stran

Vývojáři dovedností Amazon Alexa nyní mohou integrovat své aplikace třetích stran do rutin Alexa. To znamená větší rozmanitost rutinních kombinací a zvýšené zapojení uživatelů a uživatelský zážitek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít aplikaci Alexa na Alexu

Jak nastavit Alexu ve vašem Androidgo do obchodu Google Play.Hledejte aplikaci Amazon Alexa.Klepněte na instalaci.Až bude hotovo, vraťte se na domovskou obrazovku a klepnutím na aplikaci ji nastavte.Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména a hesla z vašeho účtu Amazon.Poté klepněte na tlačítko Začněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svou aplikaci Alexa

Zkontrolujte, zda je tam Alexa, nebo se jednoduše rozhodněte aktualizovat všechny a všechny vaše aktualizace provést okamžitě. Pokud jste na Androidu, otevřete obchod Google Play, vyberte svůj profil vpravo nahoře a vyberte Správa aplikací a zařízení. Najděte aplikaci Alexa a zjistěte, zda je k dispozici aktualizace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat funkce Alexa

Najděte dovednost Alexa v aplikaci Alexa, v obchodě dovedností nebo se zeptejte Alexa. Říci "Alexa, jaké jsou vaše dovednosti" Povolte dovednost ve vaší aplikaci Alexa nebo přímo na stránce dovedností. Můžete také požádat Alexu slovy, "Alexa, otevřený [název dovedností]."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat streamovací služby do Alexa

Propojte služby streamování hudby s Alexaopen App Alexa .Vyberte více a poté vyberte Nastavení.Pod preferencemi Alexa vyberte hudbu & Podcasty.Vyberte odkaz Nová služba.Vyberte svého preferovaného poskytovatele hudebních služeb a postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa hrát hudbu z jiných aplikací

„Alexa, hraj nějakou hudbu“

Poté, co nastavíte Amazon Echo, můžete propojit několik různých hudebních služeb, včetně Amazon Music, Apple Music, Deezer, Iheartradio, Pandora, SiriusXM, Spotify, Tidal, Tunein, Vevo a Global Player. Než budete mít přístup prostřednictvím své echo, budete potřebovat účet s každou službou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přimět Alexa, aby otevřela svůj profil Netflix

Neexistuje ani způsob, jak změnit profily Netflixu pomocí hlasových příkazů Alexa, takže mezi nimi musíte ručně přepínat. Když požádáte Alexu, aby přehrála show nebo film z domovské obrazovky, otevře výchozí profil vašeho účtu ve výchozím nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji aplikaci Alexa na Alexa

Stáhněte si Alexa Appopen The App Store na mobilním zařízení.Vyhledejte aplikaci Amazon Alexa.Vyberte Nainstalujte.Vyberte Otevřít a přihlaste se s účtem Amazon.Nainstalujte Alexa Widgets (volitelné).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte si stáhnout aplikaci pro Alexa

Nenechte si aplikaci Alexa stáhnout aplikaci Amazon Alexa, aby snadno nastavila a spravovala vaše Alexa zkušenosti doma nebo na cestách. Chcete -li spravovat svůj obsah a zařízení z plochy, přejděte na Alexa.Amazonka.com.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat aplikaci Alexa na Echo Dot

Pomocí Alexa aktualizujte nejnovější verzi softwaru pro vaše zařízení Echo. Říci, "Zkontrolujte aktualizace softwaru" Instalace softwaru do zařízení Echo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svou aplikaci Amazon Alexa

Zde je návod, jak dokončit proces pomocí aplikace Alexa na vašem smartphonu iOS® nebo Android ™.Přejít na zařízení.Klepněte na Echo & Ikona Alexa nahoře.Vyberte reproduktor, který chcete resetovat továrnu.Přejděte dolů a klepněte na resetování továrny.Potvrďte resetování továrny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit pokročilé funkce na Alexu

Zapněte vylepšené nastavení funkcí pro použití komunikačních funkcí Alexa, jako je skupinové volání, skupina skupin, reakce a AR efekty.Otevřete aplikaci Alexa .Vyberte více a poté vyberte Nastavení.Přejděte na preference Alexa a poté vyberte komunikaci.Vyberte vylepšené funkce.Zapněte nebo vypněte povoleno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat HBO Max do Alexa

Ještě důležitější je, že HBO MAX bude kompatibilní s Alexou. To znamená, že můžete jednoduše otevřít aplikaci HBO MAX tím, že řeknete „Alexa, najděte HBO Max“ do přiloženého hlasového ovladače Alexa nebo jakéhokoli párového zařízení Echo ve vaší domácnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat HBO do Alexa

S Amazon Alexa mohou při startu zákazníci bezproblémově přejít na aplikaci HBO MAX tím, že řekne „Alexa, najděte HBO Max“ s ohnivým televizním zahrnutým Alexa Voice Remote nebo párované echo zařízení pro ovládání hands-free Control.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu hrát svou vlastní hudební knihovnu na Alexu

Chcete-li hrát vlastní mp3 (nebo hudbu kódované v jiných formátech, jako je FLAC) na ozvěně nebo jiných reproduktorech kompatibilních s Alexa, můžete použít PLEX nebo můj mediální server pro Alexa, které vám umožňují streamovat písně, které jste uložili na jiném zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa hrát hudbu bez hudby Amazon

Zákazníci v USA, kteří dosud nemají hlavní členství nebo předplatné Amazon Music Unlimited, jsou schopni naslouchat výběru nejlepších seznamů skladeb a stanic na kompatibilních zařízeních s Amazonou hudbou s Amazon Music, zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa otevřít aplikace v televizi

Amazon Alexa je nyní vestavěná na televizích Samsung a inteligentních monitorech! Můžete požádat Alexa, aby změnila kanál, otevřené aplikace, hledání filmů a pořadů, přehrávání hudby, ovládání svých inteligentních domácích zařízení a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa ovládat Disney plus

S Disney Plus konečně na ohni televizních streamovacích zařízeních a Fire TVS můžete použít Alexa k ovládání videa sledování dobrodružství. Nemusíte povolit žádnou dovednost Disney plus. Je to nativně povoleno ve vašem ohnivém televizním systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pro Alexa měsíční poplatek

Odpověď: Neexistuje žádný měsíční poplatek za provozování Alexa na zařízeních s podporou Amazonu Alexa. Existují služby předplatného, ​​které si můžete koupit, které mají měsíční poplatky, jako jsou Amazon Prime Services. Ochotný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přidat Disney Plus do echo show

Na druhé straně Echo Show 15 přichází s řadou streamovacích aplikací jako Prime Video, Netflix, Hulu, HBO Max, Disney Plus a YouTube TV. Aplikaci Sling TV můžete otevřít na show Echo vyslovením „Alexa, Otevřete Sling TV“ a poté se přihlásit k účtu Sling TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda Alexa potřebuje aktualizaci

Říci, "Jdi do nastavení," nebo přejeďte z horní části obrazovky a vyberte Nastavení. Vyberte možnosti zařízení. Vyberte Zkontrolujte aktualizace softwaru a zkontrolujte a nainstalujte aktualizace softwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde mohu aktualizovat svou aplikaci Alexa

Pokud jste na Androidu, otevřete obchod Google Play, vyberte svůj profil vpravo nahoře a vyberte Správa aplikací a zařízení. Najděte aplikaci Alexa a zjistěte, zda je k dispozici aktualizace.

[/WPRemark]

Previous Post
¿HBO Max se deshizo de Crunchyroll??
Next Post
Co znamená neregistrovaný ve zprávě o kreditu?