15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč má kamera hnízda mezery při nahrávání?

Shrnutí článku: Společné problémy s nestskými kamerami

1. Oznámení o offline hnízdě: Pokud dostáváte častá oznámení o offline fotoaparátu, obvykle to naznačuje nekonzistentní připojení Wi-Fi. Chcete -li přestat přijímat tato oznámení, můžete v aplikaci zakázat oznámení o push.

2. Hnízdní kamera, která nezaznamenává události: Pokud vaše hnízdní vačka zastaví nahrávání událostí, zkontrolujte, zda jsou napájecí kabely pro jakékoli poškození. Navíc zkuste na elektřinu cyklistiku a ujistěte se, že síť bude správně fungovat. Stav LED na fotoaparátu označuje jeho aktuální stav.

3. Přerušení vačky Nest: Google oznámil, že jak zabezpečovací kamera DropCam, tak systém Secure Secure Security System přestanou fungovat 8. dubna 2024.

4. Zaostávající hnízdo: Pokud má vaše hnízdní kamera zpoždění, zkuste uzavřít zbytečné aplikace, včetně aplikace Home nebo Nest. Znovu otevřete pouze aplikaci potřebnou k prohlédnutí videa. Pokud zpoždění přetrvává a je více než 10 sekund, vraťte se zpět na domovskou obrazovku aplikace a klepnutím na fotoaparát můžete připojení obnovit.

5. Změna nastavení kamery Nest: Použijte aplikaci Nest a upravit nastavení fotoaparátu. Na domovské obrazovce klepněte na Nastavení a poté vyberte informace o domácím. Pokud není k dispozici nápověda Home Wi-Fi, vyjměte kameru z aplikace a přidejte ji zpět s novými informacemi Wi-Fi. Vyberte fotoaparát, který chcete aktualizovat, a klepnutím začněte a aktualizujte nastavení.

6. Oprava nočního vidění na Nest Camera: Pokud je kvalita videa pro noční vidění špatná, vyčistěte čočku pomocí měkkého hadříku určeného k čištění optiky. Upravte polohu fotoaparátu tak, aby okolní povrchy nebo předměty, jako je zdi, nebyla v dohledu. Použijte funkci zoomu aplikace a vylepšujte k odstranění všech povrchů nebo objektů způsobujících záře.

7. Neustálé nahrávání hnízda: S Nest Aware Plus můžete mít nepřetržitý, nepřetržitý nahrávání, abyste zachytili vše před, během a po události. Upgrade na Nest Aware Plus poskytuje 10 dní 24/7 historie videa a 60 dnů historie videa události.

8. Nepřetržité nahrávání s hnízdními kamerami: Bohužel, hnízdní kamery nemohou nahrávat nepřetržitě.

15 jedinečných otázek:

  1. Proč je moje hnízdní kamera offline? Oznámení offline se obvykle vyskytují v důsledku nekonzistentních spojení Wi-Fi.
  2. Jak mohu odstraňovat potíže s hnízdní kamerou, která nezaznamenává události? Zkontrolujte, zda jsou napájecí kabely pro poškození a napájecí cyklus fotoaparát. Také zajistěte, aby síť správně fungovala.
  3. Budou hnízdní kamery přerušit? Google oznámil, že jak Dropcam, tak Nest Secure, přestanou fungovat 8. dubna 2024.
  4. Jak mohu vyřešit problémy s zpožděním pomocí kamery Nest? Zavřete zbytečné aplikace a obnovte připojení klepnutím na kameru na domovské obrazovce aplikace.
  5. Jaké jsou kroky ke změně nastavení kamery Nest? Použijte aplikaci Nest, přejděte na Nastavení, vyberte informace o domácím. Aktualizujte nastavení fotoaparátu výběrem fotoaparátu a klepnutím.
  6. Jak napravím špatné noční vidění na mém hnízdě? Vyčistěte čočku měkkým hadříkem, přemístěte fotoaparát, abyste se vyhnuli povrchům způsobujícím záře, použijte funkci zoomu a vylepšete funkci.
  7. Nabízí Nest nepřetržité nahrávání? Ano, s Nest Aware Plus získáte nepřetržitý, nepřetržitý nahrávání.
  8. Mohou hnízdo kamery nahrávat po celou dobu? Ne, hnízdní kamery nemohou nahrávat nepřetržitě.
  9. Jaké jsou kroky řešení problémů pro problémy s připojením kamery Nest? Resetujte připojení Wi-Fi, zkontrolujte nastavení sítě a zajistěte, aby byla kamera v rozsahu signálu Wi-Fi.
  10. Jak často bych měl napájet cyklus hnízdní kamery? Doporučuje se napájecí cyklus kamera jednou za měsíc, aby se udržel optimální výkon.
  11. Kamery do Nest mají záruku? Ano, hnízdní kamery obvykle přicházejí s omezenou zárukou. Konkrétní podrobnosti naleznete v dokumentaci produktu.
  12. Jak mohu vylepšit připojení Wi-Fi pro můj hnízdo fotoaparátu? Ujistěte se, že fotoaparát je v dosahu silného signálu Wi-Fi. Zvažte použití prodlužovače Wi-Fi nebo přemístění routeru pro lepší pokrytí.
  13. Je možné přistupovat k záběru kamery Nest? Ano, můžete na dálku zobrazit záběry z kamery Nest pomocí aplikace Nest nebo webového rozhraní.
  14. Jak mohu resetovat hnízdní kameru? Vyhledejte tlačítko Resetování na fotoaparátu a stiskněte jej pomocí papírového sponky nebo podobného nástroje. Postupujte podle pokynů a dokončete proces resetování.
  15. Existují nějaké plány předplatného pro kamery Nest? Ano, Nest nabízí plány předplatného, ​​jako je Nest Aware a Nest Aware Plus pro další funkce a rozšířenou historii videa.

Proč má moje hnízdní kamera mezery při nahrávání?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje hnízdní kamera mimo linku

Pokud dostáváte spoustu oznámení z offline kamery, obvykle to znamená, že váš fotoaparát nemá konzistentní připojení Wi-Fi. Pravděpodobně se to odpojí a znovu se znovu připojí. Poznámka: Pokud nechcete dostávat oznámení o offline kameře, můžete v aplikaci vypnout oznámení push.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje hnízdní kamera nezaznamenává všechno

Pokud vaše hnízdní vačka přestane nahrávat události, nejprve zkontrolujte, zda vaše napájecí kabely pro poškození. Dále, napájecí cyklus hnízdní vačka. Ujistěte se, že síť funguje dobře. Stav LED na vaší vačce hnízda ukazuje aktuální stav.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nest cam ukončena

Podle e -mailů zaslaných společností Google dnes bude jak 8. dubna 2024 fungovat, zabezpečovací systém Hnítí zabezpečení zabezpečené domácí bezpečnostní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje hnízdní kamera zaostává

Zkuste uzavřít některé aplikace, včetně aplikace Home nebo aplikaci Nest, a poté znovu otevřete pouze aplikaci, kterou potřebujete k prohlédnutí videa. Pokud je zpoždění 10 sekund nebo více a stane se to poté, co jste dlouho sledovali video.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení kamery hnízda

Použijte hnízdo appon The Nest App Home Screen, klepněte na Nastavení .Vyberte domácí informace a poté pomoc domů wi-fi. Poznámka: Pokud nenajdete pomoc s Wi-Fi Home, budete muset odstranit fotoaparát z aplikace a přidat jej zpět s novými informacemi Wi-Fi.Vyberte kameru, kterou chcete aktualizovat.Klepněte na Start. Nastavení aktualizace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit noční vidění na mém hnízdě

Kvalita videa v nočním vidění je špatná čočka s měkkým hadříkem, který je vytvořen pro optiku čištění.Otočte fotoaparát tak, aby byly mimo dohled jakékoli povrchy nebo objekty v okolí (jako je jako zeď).Použijte aplikaci k přiblížení a vylepšení a oříznutí povrchů nebo předmětů, které mohou být příčinou oslnění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Nest nepřetržité nahrávání

Získejte nepřetržitý, nepřetržitý nahrávání, abyste mohli vidět vše před, během a po události s Nest Aware Plus. Nenechte si ujít něco. Přihlaste se ke všemu, co se děje upgradem na Nest Aware Plus. Získáte 10 dní 24/7 Historie videa a 60 dní historie videa události.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou hnízdo kamery nahrávat po celou dobu

Když je hnízdní vačka (kabelová) nebo hnízdní vačka (baterie) připojena k napájení a má předplatné historie videa 24/7, zaznamená nepřetržitě asi 8 minut před přechodem na záznam událostí. Z bezpečnostních důvodů není vnitřní paměť vaší kamery přístupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží Nest Cam

Asi 3 měsíce

Typické: Asi 3 měsíce životnost baterie (asi 9-12 zaznamenaných událostí denně) Ticho: Asi 7 měsíců životnost baterie (asi 2-4 zaznamenané události denně)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké kamery jsou lepší než hnízdo

1. Arloarlo Pro 3, s magnetickým nabíjecím kabelem.Kvalita videa Arlo Pro 3.Zobrazit iq venkovní vačkou.Blink Outdoor.Blink Outdoor Camera and Sync Module 2.Nest IQ vnitřní vačka.Reolink Argus 3 Pro.Nest Cam IQ Indoor and Outdoor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit zpoždění fotoaparátu

Top 8 způsobů, jak opravit zpoždění kamery na Androidclose Nedávné aplikace.Vylepšení nastavení fotoaparátu.Zdarma úložný prostor.Vypněte režim spořiče energie.Upravte rychlost zpracování (pouze pro telefony Samsung) Clear Came Cache.Resetujte nastavení fotoaparátu.Nainstalovat aktualizaci softwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit zpoždění hnízda

Chcete -li vyřešit „zpožděnou“ chybu na termostatu Nest, nabijte zařízení. Vyjměte displej, najděte port USB a plug-in pomocí vhodného nabíjecího kabelu. Nabíjení, dokud neskryje červené světlo, může trvat 30 minut až 2 hodiny. Znovu na zdi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zlepšit kvalitu kamery hnízda

Nest Appopen App Nest.Na domovské obrazovce vyberte fotoaparát.Klepněte na Nastavení .Klepněte na kvalitu a šířku pásma .Posuňte přepínač a změňte kvalitu videa pro fotoaparát. Možnost „nízká“ používá nejmenší množství šířky pásma. Možnost „Vysoká“ používá větší šířku pásma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nastavení hnízda neustále mění

Poznámka: Termostaty Nest mohou také měnit teploty automaticky s domovem & Rutiny pryč nebo domov/pryč asistenční. Budete muset zakázat buď jeden, abyste zabránili automatickým úpravám teploty a používali termostat jako tradiční termostat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je režim nočního vidění ve fotoaparátu

Kamery IR nebo noční vidění používají infračervené světlo k osvětlení obrazů ve tmě. Nevidíme to, ale infračervené světlo je vlastně všude kolem nás. IR kamery detekují tyto neviditelné infračervené vlnové délky, což umožňuje fotoaparátu vidět ve tmě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko může hnízdit kameru vidět noční vidění

Pokud máte předplatné uvědomovaného hnízda, může také rozpoznat známé tváře. Vynikající kvalita videa, zvětšení a noční vidění: Nest Cam IQ Outdoor má rozlišení 1080p s HDR, 130 stupňový pole zhlédnutí, 12krát zoom a 50 metrů noční vidění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět svou plnou historii hnízda

Nest Appopen aplikaci Nest a klepněte na ikonu Nest Thermostat na domovské obrazovce.Klepněte na historii .Vaše 10denní shrnutí by se mělo ukázat. Klepnutím na kterýkoli den se dozvíte více podrobností o využití energie vašeho topného systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nahrávat více na kameru hnízda

Vytvořte vlastní CLIPOPENE APP NEST.Na domovské obrazovce vyberte fotoaparát.V časové ose historie videa vašeho fotoaparátu se převine na to, kde chcete, aby klip začal.Stiskněte a podržte nový klip, když chcete, aby se klip spustil, poté uvolněte konec.Vyberte si, co chcete dělat s klipem:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho Nest zaznamenává zdarma

Pokud máte novější kameru, jako je Nest Cam (Battery) nebo Nest Doorbell (baterie), můžete získat až 3 hodiny historie videa události bez předplatného. Ale pro většinu starších modelů hnízdní kamery a zvonku potřebujete předplatné vědomí hnízda, abyste získali historii videa nebo historie videa 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou hnízdní kamery zaznamenávat nepřetržitě

Když je hnízdní vačka (kabelová) nebo hnízdní vačka (baterie) připojena k napájení a má předplatné historie videa 24/7, zaznamená nepřetržitě asi 8 minut před přechodem na záznam událostí. Z bezpečnostních důvodů není vnitřní paměť vaší kamery přístupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho si hnízdní kamery udržují záběry bez předplatného

Pokud máte novější kameru, jako je Nest Cam (Battery) nebo Nest Doorbell (baterie), můžete získat až 3 hodiny historie videa události bez předplatného. Ale pro většinu starších modelů hnízdní kamery a zvonku potřebujete předplatné vědomí hnízda, abyste získali historii videa nebo historie videa 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je arlo stejně dobré jako hnízdo

Doporučujeme Nest Indoor jako nejlepší indoor kameru a Arlo Pro 2 jako nejlepší venkovní kameru. Nest Indoor má skvělé noční vidění a přírůstky umělé inteligence, zatímco Arlo Pro 2 funguje dobře jak uvnitř, tak i venku, nabízí místní i cloudové úložiště a přichází s velmi hlasitým sirénem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která firemní kamera je nejlepší pro domácí zabezpečení

Imou 360 ° 1080p Full HD Security Camera. KUP NYNÍ.Realme 360 ​​° 1080p Full HD WiFi Smart Security Camera. KUP NYNÍ.Qubo Outdoor Security Camera. KUP NYNÍ.MI 360 Home Security Wireless Camera. KUP NYNÍ.TP-Link TAPO C225 WIFI Security Smart Camera. KUP NYNÍ.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje video vypadá laggy

Vaše video může být zkorumpované nebo poškozené. Zkorumpované video bude hrát trhané, koktání nebo blikání. Špatné sektory nebo infekce virů na SD kartě nebo úložné jednotky mohou poškodit záhlaví souborů, pohyb videa, sekce zvuku atd. Můžete se rozhodnout pro nástroj pro opravu videa, abyste tyto problémy eliminovali a hladce přehrávali video.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje video zaostává

Proč jsou videa zpoždění nebo koktání Existuje celá řada důvodů, včetně následujících: zastaralé, chybějící, nekompatibilní nebo zkorumpované grafické ovladače. Zastaralé, chybějící, nekompatibilní nebo zkorumpované zvukové ovladače.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto cuesta un diamante de 2 quilates cultivado en el laboratorio??
Next Post
Jak mohu zabránit Microsoft Edge v objevování antiviru?