15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Který případ LifeProof je nejochrtvější?




Shrnutí článku

V tomto článku diskutujeme o různých aspektech případů života, včetně jejich ochrany před pádem a poškozením vodou. Pokrýváme také různé typy případů LifeProof, jejich vodotěsné schopnosti a nejlepší možnosti pro konkrétní modely iPhone pro iPhone.

Klíčové body

1. LifeProof a Otterbox – Oba jsou případy smartphonu určené k ochraně před kapkami a poškozením vodou. LifeProof vyrábí pouze případy pro iPhony a další produkty Apple, zatímco Otterbox je k dispozici také pro chytré telefony Android.

2. Ochránci obrazovky LifeProof – Případy LifeProof FRE zahrnují vestavěný ochránce obrazovky, zatímco případy životashoof Nuud nemají ochránce obrazovky, ale tvrdí, že je vodotěsná tím.

3. Vodotěsné případy života – LifeProof Nǖǖd a LifeProof FRē Poskytují nepromokavou ochranu v až 6.6 stop vody. Jsou také špinavé a odolné proti sněhovému a mohou přežít kapky až 4 stopy.

4. Nejlepší pouzdro pro život pro iPhone 13 – Mezi nejlépe hodnocené vodotěsné případy pro iPhone 13 patří řada LifeProof FRē, celková ochrana katalyzátoru, hiearcool vodotěsná telefonní pouzdro a procasase univerzální vodotěsné pouzdro na suchý taška.

5. Ochrana obrazovky s pouzdrem LifeProof – Případy Fre Fre FRE nevyžadují samostatný chránič obrazovky.

6. Alternativy k Otterboxu – Některé odolné případy, které jsou alternativy k Otterboxu, zahrnují případy Pelican, případy pozůstalých, LifeProof a Casetify.

7. Rozdíl mezi životem fre a další – Fre je jediný vodotěsný pouzdro na telefon, který v současné době vyrábí LifeProof, protože přestali produkovat Nuud. Další případ nabízí ochranu kapky a prachu s krytem přístavu, ale není vodotěsný.

8. Nejlepší pouzdro na telefon pro ochranu obrazovky – Polykarbonátové tvrdé případy nabízejí přidanou ochranu do zranitelných rohů, okrajů a zadní části telefonu. Přicházejí v jasných a plně tištěných/přizpůsobitelných možnostech.

Otázky a odpovědi

1. Chrání případ LifeProof před pádem?
Pouzdro LifeProof je navrženo tak, aby chránilo váš telefon před pádem a poskytoval trvanlivost a absorpci šoků, aby se minimalizoval dopad pádů.

2. Který případ LifeProof má ochránce obrazovky?
Všechny případy Fre Fre LifeProof zahrnují vestavěný ochránce obrazovky pro další ochranu.

3. Který případ LifeProof je vodotěsný?
Případy LifeProof nǖǖd i LifeProof FRē nabízejí nepromokavou ochranu až do 6 let.6 stop vody.

4. Jaký je nejlepší případ LifeProof pro iPhone 13?
Mezi nejlépe hodnocené vodotěsné případy pro iPhone 13 patří řada LifeProof FRē, celková ochrana katalyzátoru, HiearCool nepromokavý pouzdro na telefon a procasase Universal Waterproof Case Phone Dry Bag.

5. Měl bych použít chránič obrazovky s případem LifeProof?
Ne, pouzdro Fre Fre Fre již zahrnuje vestavěný ochránce obrazovky, což eliminuje potřebu dalšího ochránce obrazovky.

6. Jaké případy jsou lepší než Otterbox?
Některé pozoruhodné alternativy k Otterboxu jsou případy Pelican, případy pozůstalých, LifeProof a Casetify.

7. Jaký je rozdíl mezi životem fre a další?
LifeProof Fre je aktuální vodotěsné pouzdro na telefon nabízený společností LifeProof, zatímco další nabízí ochranu proti kapkám a prachu, ale není vodotěsná.

8. Jaký typ pouzdra telefonu je nejlepší pro ochranu obrazovky?
Tvrdé případy polykarbonátu poskytují vynikající ochranu pro zranitelné rohy, okraje a zadní část telefonu. Přicházejí v jasných a plně tištěných/přizpůsobitelných možnostech.


Který případ LifeProof je nejochrtvější?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Chrání případ LifeProof před pádem

LifeProof a Otterbox jsou oba případy smartphonu navrženy tak, aby chránily před kapkami a poškozením vodou. Zatímco LifeProof vyrábí pouze případy pro iPhony a další produkty Apple, Otterbox je k dispozici také pro chytré telefony Android. Otterbox přichází v různých různých sériích.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který případ LifeProof má ochránce obrazovky

LifeProof Fre případy

Všechny případy Fre Fre LifeProof zahrnují chránič obrazovky zabudovanou do pouzdra. Případy LifeProof Nuud nemají ochránce obrazovky, ale přesto tvrdí, že jsou vodotěsné tím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který případ LifeProof je vodotěsný

Získejte klid před nehodou výběrem jednoho z odolných, nepromokavých případů LifeProofu. Oba případy LifeProof nǖǖd i LifeProof FRē poskytují nepromokavou ochranu v až 6.6 stop vody. Jsou také špinavé a sněhové a mohou přežít kapky z až 4 stop.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší případ LifeProof pro iPhone 13

Zde je 5 nejlépe hodnocených vodotěsných případů, které můžete získat pro svůj iPhone 13.Nejlepší celkově: LifeProof frē série.Nejhlubší vodotěsné hodnocení: Celková ochrana katalyzátoru.Nejlepší telefonní pouzdro: Hiearcool vodotěsný pouzdro telefonu.Nejlepší rozpočet přátelský: ProcAse Universal Waterproof Case Phone Dry Tag.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych použít chránič obrazovky s případem LifeProof

Nepotřebujete chránič obrazovky s případem LifeProof Fre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké případy jsou lepší než Otterbox

Nejlepší alternativy Otterboxu: 12 odolných případů, jako je Otterbox

Popis
Pelikánské případy Zkontrolujte Amazon
Pozůstalé případy Zkontrolujte Amazon
LifeProof Zkontrolujte Amazon
Casetify Zkontrolujte Amazon

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi životem fre a další

FRE také jediný vodotěsný telefon, který má nyní LifeProof, protože přestali produkovat Nuud. Druhý nejoblíbenější model po FRE je další. Další případ není vodotěsný případ, ale je to dobrá ochrana kapky a prachu, protože má kryt portů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ pouzdra telefonu je nejlepší pro ochranu obrazovky

Polykarbonátové případy

Tvrdé pouzdro nabídne přidanou ochranu do zranitelných rohů, okrajů a zadní části telefonu. Kromě jasných tvrdých případů také nabízíme plně vytištěné a přizpůsobitelné pouzdra na polykarbonát v poutavém matném nebo lesklém povrchu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu fotografovat pod vodou s případem LifeProof

Až donedávna jsme opravdu využili vodotěsné schopnosti případu LifeProof. Je důležité si uvědomit, že případ je hodnocen pouze pro využití pod vodou až do 6 let.6 stop nebo 2 metry. Díky tomu je skvělý příslušenství pro bazén nebo při šnorchlování!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejoblíbenější případ pro iPhone 13

Nejlepší případy iPhone 13, které si můžete koupit dnes.Pouzdro na koženou peněženku Mujjo.Případ Raptic Shield.Kožené pouzdro na vodu Latigo.Mous neomezený 4.0.Momentální případ s podporou Magsafe.Case-Mate mýdlová bublina s magsafe.Totallee super tenké pouzdro iPhone 13. Nejlepší a minimalistický případ iPhone 13.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete ochránce pouzdra i obrazovky

S ochráncem pouzdra a obrazovky je váš iPhone mnohem lépe chráněn, pokud jej omylem upustíte. To znamená, že je mnohem méně pravděpodobné, že budete muset zaplatit za nákladnou opravu nebo výměnu obrazovky. Ve většině případů budete pravděpodobně muset nahradit pouze ochránce pouzdra nebo obrazovky, pokud budou poškozeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je typ případu telefonu

Pro pouzdro na telefon, které bude vypadat úžasně a chránit před nárazy světla, škrábance a oděrky, jsou vaše nejlepší možnosti buď silikonové nebo kožené pouzdra, ale pro ochranu před tvrdšími dopady můžete zvážit tvrdý pouzdro na polykarbonát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Otterbox vlastní životnost

LifeProof je u.S. Společnost Consumer Electronics Accessory Company se sídlem v San Diegu v Kalifornii a byla získána v roce 2013 společností Otterbox.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít ochránce skleněné obrazovky s případem LifeProof frē

Ne, musíte odstranit svůj skleněný ochránce, protože pouzdro FRE přichází s vestavěným krytem chráničem. Pokud jste neodstranili kryt, případ by ne "těsnění" pro vodotěsnou účinnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má další případ LifeProof chránič obrazovky

A: Ne, nepřichází s chráničem obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejsilnější značka pouzdra na telefon

Tyto případové společnosti a jejich případy splňují nejvyšší standardy pro ochranu dopadu, odolnost proti vodě a bezpečnostní prvky pro vaše zařízení.Otterbox Defender Series: LifeProof FRē Series: UAG Plasma Series: Spigen Tough Armor: Supcase Unicorn Beetle Pro: Griffin Survivor Extreme: Rhinoshield Crashguard:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejsilnější typ ochránce obrazovky

temperované sklo

BodyGuardz Pure® je vyroben z temperovaného skla – nejtěžší sklo chrániče na trhu. Je to prémiové, sklo posílené iontem s tvrdostí silnější než ocel (9h). Testování třetích stran ověřilo, že Bodyguardz Pure® je dvakrát odolnější dopad než přední konkurent.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ovlivňuje případ LifeProof kvalitu fotografie

Pouze nevýhoda je plast, který pokrývá objektiv fotoaparátu, v průběhu času se postupem/zamlžením (3-4 měsíce po zakoupení stává patrnou) a narušuje kvalitu obrazu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nejlepší případy telefonu pro ochranu

Zjistěte, jak testujeme.Otterbox Defender Edition. Nejlepší ochrana kapky, kterou můžete získat v telefonu.Casetify dopad re/případ.Peak Design Everyday Case.Vodotěsné pouzdro Spidercase.Spigen Neo Hybrid.Pouzdro Anti-Shock Ted Baker.Okamžitý telefonní pouzdro.Pouzdro Shieldon iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší způsob, jak chránit váš iPhone 13

Škrábance na vašem iPhone 13/13 Mini může chvíli trvat. Abyste se však v budoucnu vyhnuli nepříjemnostem, můžete si buď koupit ochránce objektivu, krytí nebo telefonního pouzdra. Budou mít škrábance a prach na uzdě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych nejprve získat chránič obrazovky nebo pouzdro

Pokud byste měli jít s jedním příslušenstvím, je případ důležitější než ochránce obrazovky vzhledem k dosahu případu přes více částí telefonu. “Určitě bychom doporučili případ před ochráncem obrazovky,” řekl Nick Guy, recenzent mobilního příslušenství pro Wirecutter.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lépe temperované sklo nebo ochránce obrazovky

Trvanlivost – chránič obrazovky vs temperované sklo

Tvrdené sklo je vždy robustnější a odolnější než plastové. Plastové chrániče se snadno poškrábají a jsou kolem 0.1 mm, zatímco chrániče skla jsou obecně 0.3-0.5 mm v tloušťce. Chrániče obrazovky mohou chránit váš smartphone až do limitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší mít tvrdý nebo měkký pouzdro na telefon

Pro většinu telefonů jsou kombinované případy optimální. Poskytují trvanlivost tvrdého pouzdra s dopadem na ochranu měkkého. Pokud však váš telefon potřebuje pouze základní úroveň ochrany, je měkký případ dobrou sázkou, pokud vás obtěžuje objem a váha. Jen buďte připraveni jej nahradit o něco dříve.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou gumové nebo tvrdé případy lepší

Rubber dělá lepší pouzdro na absorpci šoku než plast. Samozřejmě je silnější pouzdro lepší, ale elegantní případ je lepší než vůbec žádný. Zvláště pokud se chystáte na tenký případ, jděte na gumový pouzdro.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje značka lepší než Otterbox

Závěr: Náš výběr pro nejlepší alternativu Otterbox

Na základě toho je můj výběr pro nejlepší alternativu Otterbox Supcase. Supcase nabízí mnoho estetických možností vyrobených z odolných a tvrdých materiálů, které chrání vaše zařízení před poškozením. UNICORN BEETLE PRO SUPCASE je v podstatě telefonní pouzdro, jako je Otterbox, ale levnější.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es el abuso de la tecnología??
Next Post
Kolik stojí 2 karátové laboratoře pěstované diamant?