15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Existují různé druhy hnízda?

Truktura ve formátu HTML:

souhrn

Existují různé verze zvonu hnízda? Který hnízdo je pro vás to pravé? Zjistěte, zda je verze napájená z baterií nebo kabelová verze pro váš domov vhodný. Vždy na video s nepřetržitým výkonem. Snadná instalace bez drátu.

Jak zjistím, který zvonek hnízda mám? Podívejte se do aplikace Nest. Vyberte ikonu ochrany hnízda. Klepněte na Nastavení. Vyberte Nest Protection, které chcete zkontrolovat. Vyberte technické informace.

Existuje nový zvonek Google Nest? Kabelová verze zvonu hnízda Google (Battery), nový zvonek hnízda je určen pro domovy s existujícími dráty zvonku. Kabelový zvonek nemusí být často dobije, i když pokud napájení zhasne, na rozdíl od jeho protějšku napájeného baterií nebude nahrávat video.

Byl upgradován zvonek hnízda? Aktualizovaný zvonek Google přináší obnovený design, který odpovídá modelu napájeného baterií. Vybírá také vylepšenou kameru, rychlejší zpracování, lepší metody detekce AI a další. Je to také levnější než původní hnízdo Hello Video Doorbell.

Jak mohu říct rozdíl mezi hnízdem 2 a 3? Rozdíly v termostatové základně. Termostat učení hnízda 3. gen má na horní a dole otvory s modrou bublinou a otvory pro šrouby. Má také konektor oválného displeje dole a kruhový drátěný otvor. Thermostat Nest Learning Thermostat 2. gen má na dně hladinu žluté bubliny, otvory šroubů nahoře a dole, konektor obdélníku na dně a kruhový drátěný otvor.

Jaký je rozdíl mezi novodačem hnízda 1 a 2? Nest Hello byl nakonec re-brand jako první gen hnízdní zvonek (kabelový). Nejpozoruhodnějším zlepšením druhořadého hnízda (kabelové) je zpracování na zařízení pro „inteligentní“ pohybová upozornění, včetně schopnosti detekovat lidi, balíčky, vozidla a domácí zvířata, vše bez předplatného.

Jak zjistím, zda je moje hnízdo gen 2 nebo gen 3? Můžete zjistit, jaký typ základny máte při pohledu na konektory drátu: Zapojení nízkého napětí má 6 nebo 8 konektorů označených písmeny jako Y1, W1 a C. Kabeláž s vysokým napětím má 2 konektory označené T1 a T2 nebo není vůbec označeno.

Google přeruší hnízdo? Google ukončí podporu pro Dropcam a Nest Secure Home Security System, ale neexistují žádné zprávy o přerušení zvonu hnízda.

Otázky:

  1. Existují různé verze zvonu hnízda? – Ano, existují různé verze zvonu hnízda, včetně verze napájeného baterií a kabelové verze.
  2. Jak zjistím, který zvonek hnízda mám? – Můžete zkontrolovat aplikaci Nest a přejděte na nastavení konkrétního zařízení pro zvonek hnízda a zjistit jeho podrobnosti.
  3. Existuje nový zvonek Google Nest? – Ano, existuje nový zvonek Google Nest, který je určen pro domovy s existujícími dráty zvonku. Nabízí nepřetržitý výkon bez potřeby častého dobíjení.
  4. Byl upgradován zvonek hnízda? – Ano, hnízdní zvonek byl upgradován osvěženým designem, vylepšeným fotoaparátem, rychlejším zpracováním a lepšími metodami detekce AI.
  5. Jak mohu říct rozdíl mezi hnízdem 2 a 3? – Rozdíl mezi Nest 2 a 3 můžete identifikovat tím, že se podíváte na rozdíly v jejich termostatických základech, včetně přítomnosti úrovně modré bubliny, otvorů pro šrouby, tvaru konektoru zobrazení a tvaru drátu otvoru.
  6. Jaký je rozdíl mezi novodačem hnízda 1 a 2? – Novodíd druhé generace hnízda zahrnuje zpracování na zařízení pro „inteligentní“ výstrahy pohybu, jako je detekce lidí, balíčků, vozidel a domácích zvířat, aniž by vyžadovala předplatné.
  7. Jak zjistím, zda je moje hnízdo gen 2 nebo gen 3? – Zkoumáním konektorů drátu můžete zjistit, zda je váš termostat Nest A GEN 2 nebo GEN 3 model. Přítomnost specifických konektorů a označování naznačuje generování.
  8. Google přeruší hnízdo? – Zatímco Google ukončuje podporu některých produktů, jako je zabezpečení Dropcam a Nest, neexistují žádné informace, které by naznačovaly přerušení zvonu hnízda.

Existují různé hnízdní zvonky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existují různé verze zvonu hnízda

Který hnízdo je pro vás to pravé zjistit, zda je verze napájená z baterií nebo kabelová verze pro váš domov pravá. Vždy na video s nepřetržitým výkonem. Snadná instalace bez drátu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, který zvonek hnízda mám

Podívejte se do hnízda Appselect the Nest. Chránit ikonu.Klepněte na Nastavení .Vyberte Nest Protect. že chcete zkontrolovat.Vyberte technické informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje nový zvonek Google Nest

Kabelová verze zvonu hnízda Google (Battery), nový zvonek hnízda je určen pro domovy s existujícími dráty zvonku. Kabelový zvonek nemusí být často dobije, i když pokud napájení vyjde, nebude na rozdíl od svého protějšku napájeného baterií nahrávat video.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Byl upgradován zvonek hnízda

Aktualizovaný zvonek Google přináší obnovený design, který odpovídá modelu napájeného baterií. Vybírá také vylepšenou kameru, rychlejší zpracování, lepší metody detekce AI a další. Je to také levnější než původní hnízdo Hello Video Doorbell.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu říct rozdíl mezi hnízdem 2 a 3

Rozdíly v termostatové základně

Nest Learning Thermostat 3. gen Nest Learning Thermostat 2. gen
Nahoře modré úrovně bublin Úroveň žluté bubliny na dně
Šroubovací otvory nahoře a dole Šroubovací otvory nahoře a dole
Oválný konektor displeje dole Konektor obdélníkového displeje dole
Kruhový drátěný otvor Kruhový drátěný otvor

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi novodačem hnízda 1 a 2

Nest Hello byl nakonec re-brand jako první gen hnízdní zvonek (kabelový). Nejvýznamnějším zlepšením druhého genu Nest (kabelové) je zpracování na zařízení pro „inteligentní“ upozornění na pohyby, včetně schopnosti detekovat lidi, balíčky, vozidla a domácí zvířata, vše bez předplatného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje hnízdo gen 2 nebo gen 3

Můžete zjistit, který typ základny máte při pohledu na konektory drátu: Zapojení nízkého napětí: 6 nebo 8 konektorů, označených písmeny jako Y1, W1 a C. Zapojení s vysokým napětím: 2 konektory, označené T1 a T2, nebo vůbec nejsou označeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Google přeruší hnízdo

Pokud si něco koupíte z odkazu Vox, může Vox Media vydělat provizi. Viz naše prohlášení o etice. Google ukončí podporu pro Dropcam a Hrde Secure Home Security System za jeden rok, 8. dubna 2024.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hnízdo vyřazováno

Od 8. dubna 2024 skončí podpora pro zabezpečení Nest a prostřednictvím aplikace již nebude přístupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tu měsíční poplatek za zvonek hnízda

S plánem uvědomování hnízda, který stojí 6 $ měsíčně, náš video zvonek uložený pohyb spuštěný událostí po dobu 30 dnů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Nest 3 a 4

Nový termostat Nest 4. generace má nové rozhraní aplikace a funguje trochu jinak než termostat učení hnízda třetí generace. Pro začátek nepoužívá předchozí aplikaci Nest Thermostat; Používá pouze domov Google. Ovládací prvky samotného zařízení se také liší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi zvonkem 2 a Pro

Hlavní rozdíl mezi těmito dvěma modely souvisí s jejich zdrojem energie. Zvonek na Video Ring Video 2 může být napájen buď hardwiringem nebo baterií, zatímco prstencové video zvonek lze pouze hardwired. Výhodou hardwiringu je, že se nikdy nemusíte starat o to, že baterie dochází napájení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký rok vyšel 3. generace Nest

2015
Specifikace, severoamerické verze

Modelka Datum vydání
Nest termostat 2. generace 2. října 2012
Nest termostat 3. generace 1. září 2015
Hrst termostat e 31. srpna 2017
Nest termostat G4CVZ 12. října 2020

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je hnízdo přerušeno

Technický gigant ve svém blogu uvedl, že produkty byly přerušeny kvůli výzvám souvisejícím s jejich aktualizací. Tech Giant Google oznámil, že přestane podporu pro řadu svých domácích produktů, včetně Dropcam, Nest Secure a pracuje s Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč selhal Google a Nest

Nest měl kulturu shora dolů s pouze jedním vůdcem; Google byl vždy zdola nahoru. Nest bylo přísné a diktátorské; Google byl otevřenější a spolupracující. Google nedokázal potvrdit, jak by kombinace dvou velmi odlišných mentality ovlivnila výsledky změny a integraci Fadell do společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google se zbavuje hnízda

Google v příštím roce ukončí podporu dvou dědických produktů Smart Home. Podle e -mailů zaslaných společností Google dnes bude jak 8. dubna 2024 fungovat, zabezpečovací systém Hnítí zabezpečení zabezpečené domácí bezpečnostní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít hnízdo bez předplatného

Přímo z krabice, váš fotoaparát nebo zvonek Google Nest může streamovat živé video v domácí aplikaci nebo hnízdě bez dalších nákladů. Pokud je to váš první fotoaparát, můžete také získat předplatné uvědomování hnízda zkušebního.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží zvonek hnízda

Kolem 2.5 měsíců

Obecně – v každém smyslu slova – baterie hnízda má vydržet kolem 2.5 měsíců. To samozřejmě záleží na vás. Budete vědět, co můžete očekávat také s baterií hnízda hnízda. Aplikace Google Home vám poskytne odhadovanou výdrž baterie, která zbývá na stránce zvonku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam hnízdo 4. generace

Termostat Nest 4. generace může být považován za rozpočtovou verzi předchozích. Má však různé funkce, jako jsou předvolby teplotního režimu, které vám poskytnou pohodlnou pokojovou teplotu pro váš domov, kterou můžete koordinovat s vaším plánem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí Ring Pro stojí za peníze navíc

Ring Doorbell vs Ring Pro: Takže což je lepší, pokud si to můžete dovolit za 169 $, doporučujeme jít s Ring Pro. Líbí se nám o něco lepší zorné pole, tvrdé připojení (je to prostě spolehlivější), vylepšené noční vidění s vestavěnými LED a menší sestavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou tři typy zvonků

Existují tři základní typy zvonků: kabelové, bezdrátové a inteligentní zvonky. Většina zvonků je k dispozici ve vhodných soupravách, které zahrnují všechny komponenty, které potřebujete pro rychlou sestavu a snadnou instalaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi 3. generací Nest a 4. generací

Nový termostat Nest 4. generace má nové rozhraní aplikace a funguje trochu jinak než termostat učení hnízda třetí generace. Pro začátek nepoužívá předchozí aplikaci Nest Thermostat; Používá pouze domov Google. Ovládací prvky samotného zařízení se také liší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google Nest vyřazen

Od 8. dubna 2024 skončí podpora pro zabezpečení Nest a prostřednictvím aplikace již nebude přístupná. Do té doby budou uživatelé stále schopni používat všechny aktuální funkce, ale Google vybízí uživatele, aby předtím přepnuli na jiný systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Nest a Google Nest

Domácí zařízení Google nyní jdou u monikeru Nest a přinášejí všechna inteligentní domácí zařízení Google – tymasty, bezpečnostní vačky, inteligentní reproduktory – pod značkou Nest. To zahrnuje Google Home Mini, jehož druhá generace se nyní nazývá Google Nest Mini.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho Nest zaznamenává zdarma

Pokud máte novější kameru, jako je Nest Cam (Battery) nebo Nest Doorbell (baterie), můžete získat až 3 hodiny historie videa události bez předplatného. Ale pro většinu starších modelů hnízdní kamery a zvonku potřebujete předplatné vědomí hnízda, abyste získali historii videa nebo historie videa 24/7.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se hace una historia geográfica de 2021??
Next Post
V roce 2021 stojí za to antivirus?