15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Denne fantastiske hængende seng vil forsigtigt lulle dig i søvn

Innovativt design af John Huff

den flotte hængeseng

Noget helt andet, et super innovativt sengedesign, der er ideelt til både voksne og børn. Dette fabelagtige møbel præsenterer et smukt Hængende seng af John Huff. I stedet for at stå på gulvet, hænger dette smukke møbel op fra loftet. Designet af den flydende Hængende seng præsenterer en fantastisk æstetik, men endnu mere end det. Ifølge John Huff (ved interview på You Tube) er det også meget godt for dit helbred.

Den fantastiske hængende seng – stor og behagelig

den flotte hængeseng i soveværelset

Måske er det en fancy idé at blive vugget forsigtigt i søvn, men det er netop derfor det fantastiske Hængende seng blev designet. Dens dejlige koniske form ligner et lille telt eller en hængende kapsel, der kan dekoreres på mange spændende måder. Sengen er yderst behagelig med en justerbar rund madras for at give optimal støtte til mange former og mennesker. Den let gyngende bevægelse af Hængende sengUdover at være beroligende, ser det ud til at være godt for din blodcirkulation. Så dette tyder på, at du muligvis kan forbedre dit generelle helbred, mens du sover.

Gardinerne kan let skiftes

smuk hængeseng med røde gardiner

Tilbage til det fantastiske udseende des hængende sengSom det kan ses fra dette smukke galleri, kan den samme seng klædes på en lang række måder, der passer til enhver smag. Du kan nemt skifte gardiner, fordi de glider åbent over bundsengen. På denne måde kan sengen efterlades i sin enkle, men smukke almindelige tilstand, eller den kan styles til en bestemt indretning.

ideel til afslapning i den friske luft

Hængende seng til afslapning på verandaen

D.han fantastisk hængende seng kan hænges fra et solidt loft i soveværelset eller på en ramme udenfor – på en terrasse eller overdækket område. Forestil dig, at du slapper af i den friske luft, med gardiner for at beskytte dig mod for meget sol og grimme stikkende insekter, mens du komfortabelt lulles ind i en salig lur. Dette er bestemt et skridt op fra den enkle hængekøje.

af Jaz

Den smukke hængende seng står perfekt i haven …

den smukke hængende seng i haven

i teltet …

den flotte hængeseng i teltet

på stranden…

den smukke hængende seng på stranden

på terrassen …

smuk hængeseng ideel til udendørs

eller i soveværelset

smuk hængeseng - orange design

Previous Post
En indendørs have i Singapore – inviter naturen ind i dit hjem
Next Post
15 smukke sports swimmingpool designs