15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je pia stále dobrý VPN?



Shrnutí článku

Shrnutí článku

1. Existují alternativy VPN k PIA, jako je NordVPN, která nabízí silné zabezpečení, spolehlivé aplikace a bez dischů ve více zemích. Má přísnou politiku bez loggingu a funkce, jako je přepínač zabití a zablácené servery.

2. ExpressVPN a PIA jsou vynikající služby VPN s rychlými rychlostmi, silným šifrováním a podporou P2P. ExpressVPN je však celkově považován za lepší kvůli rychlejším připojením na dlouhou vzdálenost, schopnosti streamování a zabezpečené technologie serveru bez disku.

3. Nordvpn je výhodnější volbou oproti PIA kvůli svému vynikajícímu výkonu streamování a rychlého proprietárního protokolu Nordlynx. Může efektivně odblokovat různé platformy.

4. Vysoká latence ve spojení PIA VPN může být způsobena velikostí procházejících dat. Hodnota MTU (maximální přenosové jednotky) síťového rozhraní určuje maximální velikost dat, která se podařilo projít.

5. Nejlepší VPN na světě je subjektivní, ale některé populární možnosti zahrnují ExpressVPN, SurfShark, NordVPN, protonvpn a ipvanish, z nichž každá nabízí jedinečné funkce a výhody pro různé uživatele.

6. Porovnání nejlepších VPNS řadí NordVPN jako nejlepší volbu pro soukromí a zabezpečení s hodnocením 9.7/10. SurfShark je považován za nejlepší z hlediska hodnoty, s hodnocením 9.5/10.

7. Ve srovnání mezi PIA a IPVanishem mají oba poskytovatelé VPN své silné a slabé stránky. Na základě výsledků testu je však Ipvanish považována za lepší volbu.

8. Pomalost PIA VPN by mohla být přičítána další režii způsobené procesem šifrování. Vyšší úrovně šifrování může připojení dále zpomalit.

10 klíčových bodů:

  1. Nordvpn je silná alternativa k PIA VPN.
  2. Expressvpn je lepší než PIA VPN, pokud jde o rychlost a bezpečnost.
  3. PIA VPN není tak dobrá jako Nordvpn, pokud jde o schopnosti streamování.
  4. Vysoká latence v PIA VPN může být způsobena procházením velikosti dat.
  5. Expressvpn, SurfShark, Nordvpn, PrototonVPN a Ipvanish patří mezi nejlepší možnosti VPN na světě.
  6. Nordvpn se řadí na první místo pro ochranu osobních údajů a zabezpečení, zatímco SurfShark nabízí nejlepší hodnotu.
  7. Ipvanish je ve srovnávací analýze považován za lepší než PIA VPN.
  8. Špatný výkon v PIA VPN by mohl být způsoben šifrovacím procesem.

15 jedinečných otázek:

  1. Existuje lepší VPN než pia?
    Ano, NordVPN je považována za silnou alternativu k PIA VPN kvůli jeho zabezpečení, spolehlivým aplikacím a širokému pokrytí sítě.
  2. Je pia vpn lepší než expressvpn?
    ExpressVPN je obecně považován za lepší celkově než PIA VPN kvůli svým rychlejším rychlostem, lepších schopnostem streamování a zlepšeným bezpečnostním opatřením.
  3. Je pia lepší než nordvpn?
    Ne, Nordvpn je obecně považován za lepší než PIA VPN, pokud jde o schopnosti streamování a celkový výkon.
  4. Proč je pIA latence tak vysoká?
    Vysoká latence v PIA VPN může být způsobena velikostí procházejících dat a nastavenou hodnotou MTU pro síťová rozhraní.
  5. Což je nejlepší VPN na světě číslo jedna?
    Nejlepší VPN na světě se liší v závislosti na preferencích a potřebách uživatelů. ExpressVPN je však vysoce považován za jednu z nejlepších možností.
  6. Což je VPN číslo jedna na světě?
    Ve srovnání VPN je NordVPN hodnocena jako možnost číslo jedna pro soukromí a zabezpečení, zatímco SurfShark je považován za nejlepší z hlediska hodnoty.
  7. Což je lepší: pia nebo ipvanish?
    Na základě výsledků testů je Ipvanish považován za lepší než PIA VPN, pokud jde o celkový výkon a funkce.
  8. Proč je PIA VPN tak pomalá?
    PIA VPN může zažít pomalé rychlosti v důsledku další režie z šifrovacího procesu.


Je PIA stále dobrý VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje lepší VPN než pia

Nejlepší alternativa PIA: Nordvpn má silné zabezpečení, spolehlivé aplikace, plně auditovanou službu a bez disskes se sídlem v 60+ zemích. Má přísnou politiku bez lhostů, přepínač zabití, zablácené servery, multi-hopové připojení a TOR přes VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pia vpn lepší než expressvpn

ExpressVPN a PIA jsou vynikající služby VPN s rychlými rychlostmi, silným šifrováním a podporou P2P. ExpressVPN je však celkově lepší VPN. Je to rychlejší než PIA na připojení na dlouhé vzdálenosti, vynikající pro streamování a bezpečnější kvůli její technologii bez diskus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pia lepší než nordvpn

PIA vs Nordvpn

Nordvpn je mnohem lepší volbou než PIA kvůli jeho schopnostem streamování a vynikajícím výkonu. Nabízí velmi rychlý proprietární protokol Nordlynx a odblokuje prakticky jakoukoli platformu, kterou jsme testovali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je pIA latence tak vysoká

Pokud máte při použití našeho klienta vysokou latenci ping/latence, může být problém způsoben velikostí dat, která prochází. Je to proto, že každé síťové rozhraní je nastaveno s hodnotou MTU (maximální přenosová jednotka), která definuje velikost největšího kusu dat, která má povolit projít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je č. 1 nejlepší VPN na světě

O VPNSEXPRESSVPN: Nejlepší celkový VPN.SurfShark: Nejlepší hodnota VPN.Nordvpn: Nejlepší VPN pro kompatibilitu platformy.ProtonVPN: Nejlepší open-source VPN.Ipvanish: Nejlepší VPN pro začátečníky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je na světě č. 1 VPN

Porovnání nejlepších VPN

Systém Nordvpn Surfshark
Hodnocení 1 2
Hodnocení 9.7/10 nejlepší pro soukromí 9.5/10 Nejlepší zabezpečení
Nejlepší měsíční cena $ 3.69 2 $.30
Maximální měsíční náklady $ 11.99 12 $.95

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší pia a ipvanish

Oba mají skvělou pověst pro poskytování vynikajících služeb a spoustu relevantních funkcí pro zvýšení bezpečnosti. Všichni poskytovatelé však mají své výhody a nevýhody, takže jsme se rozhodli otestovat ipvanish vs. Pia vidět, který je lepší. Na základě našich výsledků testů je vítězem Ipvanish.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je PIA VPN tak pomalá

Rychlost připojení hodnocení ISP je založena na připojení k síti ISP za ideálních podmínek. Připojení VPN však způsobuje další režii v důsledku procesu šifrování; Použití vyšších úrovní šifrování by spojení zpomalilo ještě více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která síť má nejvyšší latenci

Z velké části má DSL, kabelový a vláknový internet tendenci mít nižší latenci, zatímco satelitní internet má tendenci mít vyšší latenci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo má nejbezpečnější VPN

Top 6 nejvýznamnějších VPN: ShortListNordvpn – nejbezpečnější VPN.SurfShark-nejvyšší cena za kvalitu zabezpečeného VPN.Ipvanish – Bezpečné VPN s pokročilými funkcemi.ExpressVPN – Premium VPN pro zabezpečení a soukromí.Cyberghost – VPN se spolehlivými bezpečnostními funkcemi.PureVPN-bezpečný VPN s vždy zapnutý audit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který VPN je nejsilnější

Na základě tisíců testů je zde shrnutí 10 nejlepších služeb VPN: ExpressVPN: Nejlepší VPN celkově.Nordvpn: Nejlepší VPN pro zabezpečení.PIA VPN: Nejlepší VPN pro soukromí & Torrenting.SurfShark: Nejlepší VPN pro spoofing GPS.Privatevpn: Nejlepší VPN pro veřejné wifi.Ipvanish: Nejlepší VPN pro Fire TV Stick & Kodi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to nejlepší VPN, která vlastně funguje

ExpressVPN udržovala cenu CNET Editors ‘Choice Award za nejlepší celkovou VPN po své přezkumu 2023. Zachovává si svou pozici mimo jiné virtuální soukromé síťové služby díky své odhodlání k soukromí a silné rychlosti. SurfShark je těsně vteřina mezi našimi výběry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejsilnější VPN

Na základě tisíců testů je zde shrnutí 10 nejlepších služeb VPN: ExpressVPN: Nejlepší VPN celkově.Nordvpn: Nejlepší VPN pro zabezpečení.PIA VPN: Nejlepší VPN pro soukromí & Torrenting.SurfShark: Nejlepší VPN pro spoofing GPS.Privatevpn: Nejlepší VPN pro veřejné wifi.Ipvanish: Nejlepší VPN pro Fire TV Stick & Kodi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pia vpn silnější než ipvanish

Celkově je PIA o něco lepší než ipvanish, protože nabízí více serverů (29 650 na rozdíl od 2 200) a více přizpůsobitelnosti v jeho aplikacích. Ipvanish je však dobrou volbou pro začátečníky VPN. PIA a Ipvanish jsou dobrými volbami pro torrenting a umožňují P2P na všech jejich serverech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zrychlit svou PIA VPN

Jak zvýšit svůj VPN SpeedChange Server. Změna serveru může fungovat dvěma způsoby.Změňte protokol. VPN potřebuje na servery pomocí konkrétního portu a protokolu (TCP nebo UDP).Zkontrolujte rychlost internetu. VPN někdy dává pomalé rychlosti, protože rychlosti od vašeho ISP jsou pomalé.Změňte zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká síť má nejnižší latenci

Obecně jsou spojení LAN rychlejší a mají nižší latence a spojení WAN má vyšší latenci. Latence je ovlivněna zpožděním šíření, zpožděním přenosu (vlastnosti fyzického média) a zpožděním zpracování (proxy servery nebo síťové chmele).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejnižší latence sítě 5G

Jak je vidět, latence je nižší na 5G ve srovnání s 4G, je to nejnižší, když je 5G provozována na milimetrových vlně a drtivá většina (97.6%, 93.1%, 89.0%) ze všech testů rychlosti měřily latence méně než 50 ms.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se mu vyhnout

Nikdy se nepřipojte k serveru VPN, který je umístěn v jednom z "Pět očí" země. To jsou USA, Velká Británie, Austrálie, Nový Zéland a Kanada. Vyhněte se také "Devět očí" Země (Francie, Norsko, Dánsko, Nizozemsko). A vyhnout se "Čtrnáct očí" Země (Belgie, Itálie, Německo, Španělsko, Švédsko).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co VPN používá většina hackerů

Které vpns dělají hackeři používají expressvpn. Přístup k poloze: Četné servery v 94 zemích.Surfshark vpn. Přístup k poloze: Více než 3200 serverů ve 100 zemích.Cyberghost VPN. Přístup k poloze: Více než 9 000 serverů v 90+ zemích.Soukromý přístup k internetu (PIA) Přístup k poloze: Tisíce serverů v 84 zemích.Nordvpn.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat VPN

Může policejní sledování online nákupů provedených s VPN Neexistuje způsob, jak sledovat živý, šifrovaný provoz VPN. To je důvod, proč policejní nebo vládní agentury, které potřebují informace o webových stránkách, které jste navštívili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je něco lepšího než VPN

Tor je pro následující vpn lepší než VPN: Anonymní přístup na web – je téměř nemožné vysledovat připojení TOR zpět k původnímu uživateli. Můžete bezpečně navštívit web, aniž byste zanechali jakékoli identifikační důkazy, a to jak na vašem zařízení, tak na serveru webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nejrychlejší VPN č. 1

Top 5 nejrychlejších VPN pro 2023NordVPN – nejrychlejší VPN v roce 2023 celkově.SurfShark VPN-Rychlá VPN s vrcholnou ochranou.Ipvanish – neomezený VPN s dobrou rychlostí.ExpressVPN – VPN s rychlým vlastním protokolem.Cyberghost VPN – levné VPN se specializovanými servery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje silný, ale volný VPN

Bližší pohled na nejlepší bezplatné VPNS 2023HotSpot Shield – nejlepší celkově.Limit využití dat 500 MB.Privadovpn – Nejlepší zdarma VPN s neomezenými rychlostmi.ATLAS VPN – Nejlepší zdarma VPN pro soukromí.SurfShark – Nejlepší šifrování.Tunelbear – nejlepší zdarma VPN pro začátečníky.Windscribe VPN – Nejlepší zdarma VPN pro zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nejslabší VPN

PSIPHON VPN

Aplikace je oblíbená mezi uživateli Androidu, s více než 50 miliony stahování na Google Play. Zatímco jeho 4.4-hvězdičkové hodnocení po více než 600 000 recenzích zobrazuje spolehlivou Android VPN, ve skutečnosti je to jedna z nejhorších bezplatných aplikací VPN. Bitdefender oznámil, že útočníci přebalili Psiphon VPN s Triout Malware.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co má VPN nejnižší latence

ExpressVPN – nejrychlejší a nejspolehlivější VPN pro hraní, pokud jde o rychlost latence i stahování, spolu s jednoduchým a snadným nastavením pro hraní konzoly.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuántas personas no tenían hogar en 2012??
Next Post
Jak získáte filtry Snapchat 2020?