15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kontormøbler – præsentationsområde i minimalistisk stil

reception værelse japan design ideer rock garden bonsai træ

Et præsentationsområde, hvor kunder modtages, skal afspejle virksomhedens filosofi på den ene side og være indbydende og åben på den anden side. De japanske arkitekter Juko Nagayama præsenterede for nylig deres seneste projekt – i samarbejde med den talentfulde landskabsarkitekt Toshiya Ogino har de en moderne og samtidig super funktionel Kontormøbler oprettet.

Kontormøbler – inspireret af naturen

Moderne funktionelt design af kundemodtagelseslokaler

 Et kendt firma for lædervarer i Kobe har arkitekterne af Juko Nagayama belastet med deres opgave Kontormøbler at give et friskhedsspark. Den smukke natur omkring byen inspirerede arkitekterne til at skabe deres design. Til sidst blev der skabt et minimalistisk interiør, der er stærkt påvirket af naturen. Receptionen var opdelt i flere områder, som er optisk adskilt fra hinanden af ​​høje træskærme. Hver afdeling kan selvstændigt arrangere møder med kunder og holde præsentationer. Smarte pladsbesparende møbler tilbyder tilstrækkelig opbevaringsplads til alle mapper med dokumentation. Ændringen af ​​trin får interiøret til at se struktureret ud. Den minimalistiske stemning danner rammen om en særlig trivselskvalitet. Den grå farve på de ubehandlede betonvægge løsnes af træ accenterne og glasindsatsen.

Moderne kontormøbler – beton og træ præger interiøret

 Gulvmøbler bøjle tøjposer metal have gårdhave

Som dekoration til receptionen skabte arkitekterne en klippehave i typisk japansk stil og plantede den med bonsai -træer. Træerne skaber en problemfri forbindelse mellem moderne indretning og natur. Vinder over tidløs charme Kontormøbler også med glasindsatsen. Høje butiksvinduer fra gulv til loft slipper ind rigeligt sollys.

Takket være deres kreativitet er det lykkedes arkitekterne at opretholde en perfekt balance mellem det traditionelle og det moderne i interiøret. Funktionel og indbydende, stilfuld og original – sådan kan indretningen beskrives.

Rumdelere opdeler rummet optisk i flere områder

Design præsentationsområde ideer rumdeler bibliotek

Gårdhave eller kontormøbler? Arkitekterne skabte en klippehave

skabe betongulv paravent rumdeler kontor

Interiøret ser struktureret og meget stilfuldt ud

Møbler ideer træmøbler pladsbesparende havetræer

Glasvægge forbinder præsentationsområderne

Niveauer træ biblioteksmapper klienter udfører præsentationer

Previous Post
Oprettelse af en have – dekoration og ideer til foråret
Next Post
Øjenmakeup i pink – eksempler på smokey eye med instruktioner