15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu získat vivint na svém telefonu?

Shrnutí článku: Vivint App a jeho funkce

1. Aplikace Vivint je k dispozici pro uživatele Androidu: Uživatelé Androidu mohou vyhledat inteligentní domov Vivint v obchodě Google Play nebo si aplikaci stáhnout zdarma.

2. Aplikace se nazývá aplikace Vivint Smart Home: Aplikace umožňuje snadnou navigaci a ovládání systému domácí bezpečnosti, kamery, zámky, termostat a světla.

3. Aplikace Vivint pracuje s kamerami Vivint: Stažením aplikace na mobilním zařízení a dodržováním pokynů pro nastavení můžete spravovat svůj systém Vivint odkudkoli a mít úplnou kontrolu nad svým inteligentním domovem.

4. Jak funguje aplikace Vivint: Ať už je to první den instalace systému nebo váš systém je již v provozu, stahování aplikace Vivint z obchodu Apple nebo Google Play vám poskytne úplnou kontrolu nad vaším inteligentním domovem.

5. Aktivační poplatek za vivint: Vivint nabízí různé možnosti balíčku a poplatek za aktivace je 99 $.

6. Měsíční monitorovací poplatek za vivint: Monitorovací služby začínají na 19 USD.99 za měsíc a náklady na vybavení mohou být v průběhu času financovány. Vivint často nabízí propagační akce, které mohou zahrnovat bezplatnou instalaci.

7. Připojení bezpečnostní kamery k aplikaci: Chcete -li připojit bezpečnostní kameru k aplikaci, stáhněte si aplikaci kamery z obchodu s aplikacemi nebo obchodu Google Play, zaregistrujte se na účet a přidejte zařízení. Fotoaparát můžete spárovat pomocí QR kódu nebo se k němu připojíte jako bezdrátová síť.

8. Aplikace pro prohlížení bezpečnostních kamer na iPhone: Můžete použít aplikaci Home k zobrazení video aktivity zachycené kamerami vašeho domu. Podporuje kamery kompatibilní s homeKit a umožňuje vám zobrazit video streamy, vybrat, kdo je může zobrazit, a nastavit oznámení pro detekci aktivity.

Otázky a podrobné odpovědi:

1. Je aplikace Vivint zdarma pro uživatele Androidu?

Ano, aplikace Vivint je k dispozici zdarma v obchodě Google Play. Uživatelé Androidu si ji mohou snadno stáhnout a začít jej používat.

2. Jak se jmenuje aplikace Vivint?

Aplikace Vivint se nazývá aplikace Vivint Smart Home. Poskytuje intuitivní navigační systém pro kontrolu různých aspektů vašeho inteligentního domova.

3. Které kamery jsou kompatibilní s aplikací Vivint?

Aplikace Vivint je kompatibilní s vivintskými kamerami. Správný systém Vivint můžete spravovat, včetně kamer, stažením aplikace a dodržováním pokynů pro nastavení.

4. Jak funguje aplikace Vivint?

Aplikace Vivint vám umožňuje mít úplnou kontrolu nad vaším inteligentním domovem. Je k dispozici zdarma v obchodě Apple a Google Play. Můžete si jej stáhnout a spravovat svůj domácí bezpečnostní systém, kamery, zámky, termostat a světla.

5. Jaký je poplatek za aktivaci za vivint?

Poplatek za aktivaci za vivint je 99 $. Jedná se o jednorázový poplatek, který se platí při zaregistrování na balíček Vivint.

6. Jaký je měsíční monitorovací poplatek za vivint?

Měsíční monitorovací poplatek za vivint začíná na 19 USD.99 za měsíc. Tento poplatek zahrnuje 24/7 monitorovací služby pro váš bezpečnostní systém. Náklady na vybavení mohou být v průběhu času financovány a mohou existovat probíhající propagace, které nabízejí bezplatnou instalaci. Další podrobnosti je vhodné hovořit s specialistou na vivint.

7. Jak mohu připojit svou bezpečnostní kameru k aplikaci?

Chcete -li připojit bezpečnostní kameru k aplikaci, stáhněte si aplikaci kamery z obchodu s aplikacemi nebo Google Play Store. Zaregistrujte se na účet a přidejte zařízení. Fotoaparát můžete spárovat pomocí QR kódu nebo jej připojíte k bezdrátové síti.

8. Kterou aplikaci mohu použít k prohlížení svých bezpečnostních kamer na mém iPhone?

Na svém iPhone můžete použít aplikaci Home k zobrazení video aktivity zachycené kamerami vašeho domova. S kamerami kompatibilními s HomeKit si můžete prohlédnout toky videa, vybrat, kdo k nim má přístup, a nastavit oznámení pro detekci aktivity.

Jak získám vivint na telefonu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je aplikace Vivint zdarma

Uživatelé Androidu

Vyhledejte Vivint Smart Home v obchodě Google Play nebo klikněte sem a stáhněte si bezplatnou aplikaci.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se nazývá aplikace Vivint

Vivint Smart Home App

Intuitivní navigace usnadňuje ovládání vašeho domácího bezpečnostního systému, monitorovat kamery, provozovat inteligentní zámky a upravit svůj termostat a světla.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká aplikace pracuje s vivintskými kamerami

Aplikace Vivint vám umožňuje spravovat váš systém Vivint odkudkoli. Stačí stáhnout aplikaci na mobilní zařízení a postupujte podle pokynů pro nastavení. Jakmile je vše připojeno, nesete úplnou kontrolu nad svým inteligentním domovem v dlani.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje aplikace Vivint

Den nebo váš systém je již v provozu, doporučujeme si stáhnout aplikaci Vivin, která je k dispozici zdarma prostřednictvím obchodu Apple Store a Google Play a poskytne vám úplnou kontrolu nad vaším

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je poplatek za aktivaci za vivint

Porovnání balíčků vivint: Znáte rozdíly, vyberte si balíček

Monitorovací plány Inteligentní monitorování zabezpečení Inteligentní monitorování domácího videa
Cena Počínaje 19 USD.99/mo Počínaje 44 $.99/mo
Poplatek za instalaci 99 $ 99 $
Mobilní přístup
Vstup, kouř a detekce CO

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je měsíční monitorovací poplatek za vivint

Ve Vivint každý systém zahrnuje 24/7 monitorovací služby začínající na 19 USD.99 měsíčně plus náklady na vybavení, které lze v průběhu času financovat. Promluvte si s odborníkem na vivint o jakýchkoli probíhajících propagačních akcích, které mohou zahrnovat bezplatnou instalaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezpečnostní kameru k mé aplikaci

Jak připojím fotoaparát k telefonu bezdrátově stáhnout aplikaci kamery z obchodu s aplikacemi nebo Google Play Store, zaregistrujte se na účet a klepněte na „Přidat zařízení“. Spárujte kameru přes QR kód nebo se k němu připojíte jako bezdrátová síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou aplikaci mohu použít k prohlížení svých bezpečnostních kamer na mém iPhone

Můžete použít aplikaci Home k zobrazení video aktivity zachycené kamerami vašeho domu. S jakoukoli kamerou kompatibilní s HomeKit si můžete prohlédnout toky videa v domácí aplikaci, vybrat, kdo si můžete prohlédnout tyto streamy, a nastavit oznámení, když je detekována aktivita.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vlastníte své vybavení z vivint

Vlastním nebo pronajmout domácí bezpečnostní systém Vivint Vlastníte zařízení. V průběhu několika let můžete buď zaplatit za veškeré vybavení, nebo za něj zaplatit. Pokud se za to rozhodnete zaplatit v průběhu času, nabízí Vivint 0% APR, takže není žádný přidaný zájem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje žaloba proti vivint

Původně podaná v roce 2020 se soud před soudem zúčastnil soudu na začátku roku 2022 a obvinil Vivint z „falešných a klamných prodejních praktik na prahu a v domovech značného počtu zákazníků CPI na jihovýchodě“ ve snaze převzít své poplachové systémy “.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje bezpečnostní kamera nepřipojí k mému telefonu

Pokud se vaše telefonní aplikace nepřipojuje, musíte zkontrolovat připojení a napájení kamery pro sledování. Zajistěte, aby bylo připojení k internetu stabilní. Ještě lépe, můžete restartovat bezpečnostní kameru pro řešení problémů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím kameru s aplikací pro iPhone

Pokud používáte iPhone, iPad nebo iPod Touch, před připojením povolte Wi-Fi v nastavení.Klepněte na ikonu Nastavení na domovské obrazovce.Klepněte na Wi-Fi.Povolit Wi-Fi.Stiskněte tlačítko, na které byla bezdrátová komunikace přiřazena nebo vyberte bezdrátovou komunikaci v nabídkách fotoaparátu.Vyberte požadovanou kameru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat svou bezpečnostní kameru na telefonu

Jak připojím fotoaparát k telefonu bezdrátově stáhnout aplikaci kamery z obchodu s aplikacemi nebo Google Play Store, zaregistrujte se na účet a klepněte na „Přidat zařízení“. Spárujte kameru přes QR kód nebo se k němu připojíte jako bezdrátová síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vložím na svůj iPhone obrazovku zabezpečení

Zde je třeba jen změnit přístupový kód. A změnit to, protože je to příliš snadné, ale stejně půjdu s pohledy, protože to je pouze příklad a opakujte můj přístupový kód. Nyní musíme trochu počkat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít vivint zařízení bez předplatného

Můžete použít zařízení Vivint bez předplatného, ​​ale neměli byste výhodu profesionálního monitorování, nemohli byste získat přístup k mobilní aplikaci a nebudete moci používat 24/7 technické podpory služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to kontroverze vivint

| Feb. 17, 2023, 2:50 p.m. Federální porota v Severní Karolíně nařídila Vivint Smart Home se sídlem v Utahu, aby zaplatil konkurentovi domácí bezpečnosti 189 milionů dolarů za žalobu s „klamnou praktikou.„Konkurenční, CPI, žaloval Vivint, který tvrdil, že použil klamnou taktiku, aby se pokusil podepsat zákazníky CPI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezpečnostní kameru s mobilním telefonem

Jak připojím fotoaparát k telefonu bezdrátově stáhnout aplikaci kamery z obchodu s aplikacemi nebo Google Play Store, zaregistrujte se na účet a klepněte na „Přidat zařízení“. Spárujte kameru přes QR kód nebo se k němu připojíte jako bezdrátová síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezpečnostní kameru s aplikací telefonu

Jak připojit CCTV k Androidu nebo iPhone Krok 1: Připojte DVR a přímo sledujte.Krok 2: Nakonfigurujte nastavení CCTV DVR.Krok 3: Nyní nakonfigurujte router WiFi pro DVR.Krok 4: Připojte DVR k WiFi pomocí lanového kabelu.Krok 5: Zkontrolujte nastavení.Krok 6: Nyní se připojte k telefonu Android.1 osoba vytvořila tento projekt!76 komentářů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj fotoaparát nepřipojí k mému iPhone

Restartujte svůj iPhone, iPad nebo iPod touch. Aktualizujte svůj iPhone na nejnovější verzi iOS. Znovu vyzkoušejte fotoaparát pořízením fotografie. Pokud má vaše zařízení přední a zadní kameru, zkontrolujte, zda jeden nebo oba nefungují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezpečnostní kameru k mé aplikaci

Jak připojím fotoaparát k telefonu bezdrátově stáhnout aplikaci kamery z obchodu s aplikacemi nebo Google Play Store, zaregistrujte se na účet a klepněte na „Přidat zařízení“. Spárujte kameru přes QR kód nebo se k němu připojíte jako bezdrátová síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vzdáleně přistupovat

Prvním krokem bude naskočit na rozhraní HDMI NVR nebo navštívit webové rozhraní pro váš fotoaparát nebo zapisovač navigace do nabídky sítě. A pak snadný cloud. Ujistěte se, že je snadný cloud

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je možnost zabezpečení v mém telefonu

Otevřete aplikaci nastavení telefonu. Klepněte na zabezpečení. Nahoře uvidíte bezpečnostní stav vašeho zařízení a Google účtu. Pokud existují důležitá opatření k zajištění vašeho zařízení nebo účtů, zobrazí se varovná zpráva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalujete bezpečnostní obrazovku

Brát. Nezapomeňte nepřicházet do kontaktu se sklem. Vložte jeden z potažených prášků. Poskytnuté zabezpečovací šrouby Opakujte tento proces pro všechny zbývající otvory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete stále používat aplikaci Vivint, pokud službu zrušíte

Už žádný přístup k aplikaci: Pokud zrušíte svou službu, již nebudete mít přístup k aplikaci Vivint pro ovládání vašich zařízení nebo přijímání upozornění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje žaloba na hromadu proti Vivint

Původně podaná v roce 2020 se soud před soudem zúčastnil soudu na začátku roku 2022 a obvinil Vivint z „falešných a klamných prodejních praktik na prahu a v domovech značného počtu zákazníků CPI na jihovýchodě“ ve snaze převzít své poplachové systémy “.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué se eliminó mi acceso al mercado de Facebook??
Next Post
Jak změníte baterii v detektoru oxidu uhelnatého?