15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Může Alexa otevřít další aplikace?

Shrnutí článku: Může Alexa přistupovat k aplikacím

1. Alexa pro aplikace

S Alexou pro aplikace mohou vývojáři přidat hlasové hluboké odkazy na své vlastní dovednosti, což uživatelům umožňuje rychle získat přístup k klíčovým obsahu a funkčnosti v jejich aplikacích pro iOS a Android.

2. Integrace s aplikacemi třetích stran

Vývojáři dovedností Amazon Alexa nyní mají možnost integrovat své aplikace třetích stran do rutin Alexa, což vede k větší rozmanitosti rutinních kombinací, jakož i ke zvýšení zapojení a zkušeností uživatelů uživatelů a zkušeností.

3. Přepínání profilu Netflix

Bohužel v současné době neexistuje způsob, jak změnit profily Netflixu pomocí hlasových příkazů Alexa. Uživatelé musí ručně přepínat mezi profily při použití Alexa k přehrávání show nebo filmu z domovské obrazovky.

4. Alexa pro aplikace na tabletu

Alexa pro aplikace (náhled) umožňuje vývojářům vést zákazníky do svých mobilních aplikací pro iOS a Android z jejich dovedností Alexa, včetně tabletů.

5. Povolení dovedností na Alexu

Chcete-li povolit dovednosti na Alexa, mohou uživatelé otevřít aplikaci Alexa, klepnout na „Více“ v pravém dolním rohu, přejděte na „Skill & Games“, použijte ikonu zvětšovacího skla k vyhledávání dovedností, vyberte ji a klepněte na „Enable“ POUŽÍT.”

6. Streamování aplikací kompatibilní s Alexou

Echo Show 15 je kompatibilní s streamovacími aplikacemi jako Prime Video, Netflix, Hulu, HBO Max, Disney Plus a YouTube TV. Uživatelé mohou otevřít aplikaci Sling TV na show Echo vyslovením „Alexa, Open Sling TV“ a přihlášením na jejich účet.

7. Alexa a Firestick

Zařízení Echo mohou být spárována se zařízeními Fire TV a Fire TV Stick, což uživatelům umožňuje dávat příkazy jako „Alexa, Open Netflix“ nebo „Alexa, Ukažte mi horor.„Alexa může spustit aplikace, přehrávání nebo filmy na základě názvu, herce nebo žánru a ovládání přehrávání videa.

8. Alexa pro aplikace na iPhone

Alexa for Apps Mobile Experience umožňuje uživatelům přístup k aplikacím a webovým stránkám iOS a Android pomocí hlasových příkazů na mobilních zařízeních, jako jsou mobilní příslušenství Alexa, vestavěné telefony Alexa nebo mobilní aplikace Alexa.

15 jedinečných otázek založených na textu

1. Jak mohou vývojáři umožnit zákazníkům získat přístup k klíčovému obsahu a funkčnosti ve svých aplikacích pomocí Alexa?

Vývojáři mohou přidat hlasové hluboké odkazy na své vlastní dovednosti a připojit se k jejich aplikacím pro iOS a Android.

2. Jaká nová funkce umožňuje integrovat aplikace třetích stran do rutin Alexa?

Vývojáři dovedností Amazon Alexa nyní mohou integrovat své aplikace třetích stran do Alexa rutiny, zvyšovat zapojení a zkušenosti uživatele.

3. Je možné změnit profily Netflixu pomocí hlasových příkazů Alexa?

Ne, v současné době neexistuje způsob, jak změnit profily Netflixu s hlasovými příkazy Alexa. Uživatelé musí ručně přepínat mezi profily.

4. Může Alexa otevřít aplikace na tabletech?

Ano, Alexa pro aplikace umožňuje dovednost Alexa vést zákazníky do jejich mobilních aplikací pro iOS a Android, včetně tabletů.

5. Jak mohou uživatelé povolit dovednosti na Alexa?

Chcete -li umožnit dovednosti na Alexa, mohou uživatelé otevřít aplikaci Alexa, přejít na „Skills & Games“, vyhledat dovednost, vybrat ji a povolit ji pro použití.

6. Které aplikace streamování jsou kompatibilní s echo show 15?

Streamovací aplikace jako Prime Video, Netflix, Hulu, HBO Max, Disney Plus a YouTube TV jsou kompatibilní s Echo Show 15.

7. Může Alexa otevřít aplikace na Firestick?

Ano, zařízení Echo mohou být spárována se zařízeními Fire TV a Fire TV Stick, což umožňuje Alexu otevřít aplikace, přehrávání nebo filmy a ovládat přehrávání videa.

8. Jak mohou uživatelé přistupovat k aplikacím a webovým stránkám pomocí hlasových příkazů na mobilních zařízeních?

Uživatelé mohou využívat mobilní zážitky z APPS pro mobilní zážitky na zařízeních, jako jsou mobilní příslušenství Alexa, vestavěné telefony Alexa nebo mobilní aplikace Alexa.

9. Může Alexa otevřít konkrétní aplikace podle příkazu?

Ano, Alexa může otevřít konkrétní aplikace, jako je Netflix nebo Sling TV založená na příkazech uživatelů.

10. Může Alexa hrát pořady nebo filmy na základě konkrétních kritérií?

Ano, Alexa může hrát pořady nebo filmy na základě titulu, herce nebo žánru.

11. Jak mohou vývojáři vytvořit hlasový hluboký odkaz na jejich aplikaci?

Vývojáři mohou přidat funkčnost hlubokých odkazů ke svým vlastním dovednostem, aby se připojili k jejich aplikacím pro iOS a Android.

12. Jaké výhody přinášejí integrace aplikací třetích stran do rutin Alexa?

Integrace aplikací třetích stran do rutin Alexa poskytuje uživatelům širší škálu rutinních kombinací a zlepšuje celkové zapojení a zkušenosti uživatele.

13. Je možné ovládat profily Netflixu pomocí Alexa?

Ne, v současné době neexistuje žádná funkce pro řízení profilů Netflixu pomocí hlasových příkazů Alexa.

14. Může Alexa otevřít aplikace streamování na tabletech?

Ano, Alexa pro aplikace umožňuje uživatelům otevírat aplikace streamování na tabletech pomocí hlasových příkazů.

15. Jak mohou uživatelé najít a povolit dovednosti na Alexu?

Uživatelé mohou hledat dovednosti v aplikaci Alexa, vybírat je a povolit jim pro použití.

Může Alexa otevřít další aplikace?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa přistupovat k aplikacím

Jak funguje Alexa pro aplikace. Umožněte zákazníkům rychle se dostat k klíčovému obsahu a funkčnosti ve vaší aplikaci, pouhým dotazem Alexa. Je snadné přidat hlasové hluboké odkazy na vaše vlastní dovednosti, které se připojují k vašim aplikacím pro iOS a Android. Pro aplikace Alexa můžete vytvořit dva typy zkušeností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa otevřít aplikace 3. strany

Vývojáři dovedností Amazon Alexa nyní mohou integrovat své aplikace třetích stran do rutin Alexa. To znamená větší rozmanitost rutinních kombinací a zvýšené zapojení uživatelů a uživatelský zážitek.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přimět Alexa, aby otevřela svůj profil Netflix

Neexistuje ani způsob, jak změnit profily Netflixu pomocí hlasových příkazů Alexa, takže mezi nimi musíte ručně přepínat. Když požádáte Alexu, aby přehrála show nebo film z domovské obrazovky, otevře výchozí profil vašeho účtu ve výchozím nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa otevřít aplikace na mém tabletu

Dnes jsme nadšeni, že můžeme oznámit Alexa pro aplikace (náhled), což vám umožní vzít zákazníky do vašich mobilních aplikací pro iOS a Android z vaší dovednosti Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím aplikace na Alexu

Jak používat aplikaci Alexa k povolení dovedností: Otevřete aplikaci Alexa a více klepněte na dolní roh dole v pravém dolním rohu.Klepněte dovednosti & Hry a poté klepněte na ikonu zvětšovacího skla.Vyhledejte dovednost, vyberte ji a poté klepněte na Povolení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké aplikace streamování pracují s Alexou

Na druhé straně Echo Show 15 přichází s řadou streamovacích aplikací jako Prime Video, Netflix, Hulu, HBO Max, Disney Plus a YouTube TV. Aplikaci Sling TV můžete otevřít na show Echo vyslovením „Alexa, Otevřete Sling TV“ a poté se přihlásit k účtu Sling TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa otevřít aplikace na Firestick

Můžete spárovat zařízení Echo pomocí zařízení Fire TV a Fire TV Stick. Pokud tak učiníte, umožní vám vydat příkaz jako, "Alexa, otevřený Netflix." Můžete také říct, "Alexa, ukaž mi horor." Alexa může spustit aplikace, přehrávat jakoukoli show nebo film podle názvu, herce nebo žánru a ovládací přehrávání videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa otevřít aplikace na mém iPhone

Mobilní zážitek z mobilních aplikací Alexa umožňuje uživatelům používat hlas na mobilních zařízeních, jako jsou mobilní příslušenství Alexa nebo vestavěné telefony Alexa nebo mobilní aplikace Alexa, pro přístup k vašim aplikacím a webových stránkám iOS a Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa ovládat Disney plus

S Disney Plus konečně na ohni televizních streamovacích zařízeních a Fire TVS můžete použít Alexa k ovládání videa sledování dobrodružství. Nemusíte povolit žádnou dovednost Disney plus. Je to nativně povoleno ve vašem ohnivém televizním systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá Alexa na tabletu

Zde je několik věcí, které můžete použít na tabletu Fire: Sledujte videa na videu Amazon Prime Video. Zobrazit fotografie na Prime Photos. Nastavte alarm nebo časovač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím prohlížeč na Alexu

Chcete -li spustit prohlížeč, řekněte, "Alexa, otevřený (název webového prohlížeče)." Klepnutím na panel URL vyhledejte jakýkoli web. Doufáme, že tato informace pomůže!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké aplikace streamování jsou k dispozici na Alexa

Na druhé straně Echo Show 15 přichází s řadou streamovacích aplikací jako Prime Video, Netflix, Hulu, HBO Max, Disney Plus a YouTube TV. Aplikaci Sling TV můžete otevřít na show Echo vyslovením „Alexa, Otevřete Sling TV“ a poté se přihlásit k účtu Sling TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete ovládat Netflix přes Alexa

Připojte se pomocí Alexa

Otevřete Netflix slovy, "Alexa, otevřený Netflix." Vyberte Přihlášení člena. Zadejte svou e -mailovou adresu a heslo Netflix. Vyberte Pokračovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Alexa k sledování televize

Zde je několik výsledků. A pokud se nemůžete rozhodnout, co sledovat další Alexa má nějaké možnosti, zeptejte se Alexa. Co bych měl sledovat tento týden, doporučuji úžasnou paní Maisel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přimět Alexa, aby otevřela aplikace v televizi

Použijte aplikaci Alexa k propojení podporovaných poskytovatelů televizních a video služeb s Alexou.Otevřete aplikaci Alexa .Otevřete více a vyberte nastavení.Vyberte TV & Video a vyberte poskytovatele televizních nebo video službám.Vyberte Povolit dovednost a postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa otevřít Netflix na Firestick

Jak otevřít Netflix na ohnivé hůlce: Řekněte „Alexa, Open Netflix On Fire TV Stick“ nebo „Alexa, spusťte Netflix On Fire TV Stick.”Vraťte se domů:” Alexa, vraťte se domů.”A konečně, vaše příkazy Netflix během přehrávání:” Alexa, (přehrajte, pauza, zastavení, životopis, převinutí, rychlý vpřed) On Fire TV Stick.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu hrát svou knihovnu iPhone na Alexu

Můžete požádat Alexa, aby přehrála písně, umělce, alba nebo žánry z Apple Music. Můžete také hrát seznamy skladeb z editorů nebo seznamů skladeb Apple Music ve své knihovně iCloud Music Library.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa ovládat aplikace v televizi

Amazon Alexa je nyní vestavěná na televizích Samsung a inteligentních monitorech! Můžete požádat Alexa, aby změnila kanál, otevřené aplikace, hledání filmů a pořadů, přehrávání hudby, ovládání svých inteligentních domácích zařízení a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se Alexa připojit k HBO MAX

Alexa, hra zvednutá Wolves.„S Amazon Alexa mohou zákazníci při startu hladce přejít na aplikaci HBO MAX tím, že řeknou„ Alexa, najděte HBO Max “s ohnivým televizí zahrnujícím hlasovou vzdálenost Alexa nebo párované echo zařízení pro ovládání hands-free Control.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může Alexa dělat s vaším počítačem

Co můžete dělat s Alexou na počítači, můžete použít Alexa k nastavení připomenutí, časovačů a alarmů, vytváření seznamů nakupování a úkolů, poslouchání hudby a audioknih, zkontrolujte svůj kalendář a schůzky a dokonce ovládáte svůj inteligentní domov. Alexa na počítači funguje téměř jako Alexa na jakémkoli jiném zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít Alexa na svém tabletu Android

Chcete -li začněte dávat hlasové příkazy Alexa na vašem Androidu, postupujte podle těchto kroků: spusťte aplikaci Amazon Alexa v telefonu.Klepněte na ikonu Alexa na spodku obrazovky.Klepněte na Povolit povolení Alexa k přístupu k mikrofonu vašeho telefonu.Chcete -li použít Alexu, dejte jí příkaz nebo si ji zeptejte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete procházet internet s Alexou

V tomto videu budeme hovořit o webových prohlížečích, které jsou zabudovány do Echo Show 5, abyste se dostali potom, pak se chcete posouvat dolů z vrcholu a pak chcete jít do nastavení. Pak chcete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký webový prohlížeč používá Alexa

Aplikace Alexa je kompatibilní s: Safari. Firefox. Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa ovládat streamovací služby

Použití Alexy k ovládání vašich streamovacích služeb je jednoduché, pokud máte správnou technologii. Budete potřebovat streamovací televizní zařízení (jako je Roku), inteligentní televizi nebo jiný způsob obsazení zařízení s podporou Alexa do televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat streamovací aplikace do Alexa

Otevřete aplikaci Alexa v telefonu, klepněte na ikonu Compass v pravém horním rohu, klepněte na tlačítko pro vyhledávání, vyhledejte aplikaci video, kterou chcete použít, klepněte na „Enable k použití“ a postupujte podle pokynů pro propojení vašeho účtu. Mějte na paměti tyto tipy a budete sledovat televizi na své Amazon Echo Show v žádném okamžiku.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la solución para el ransomware??
Next Post
Jak si mohu vybrat bezdrátový zvonek?