15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč se můj dlink kamera nepřipojí?

Shrnutí článku:

1. Proč se můj D-Link nepřipojuje? Pokud je váš D-link odpojen, můžete vyzkoušet napájecí cyklování internetového modemu. Vypněte modem po dobu 20 sekund a poté jej zapněte. Počkejte až 2 minuty a znovu zkontrolujte stav sítě. Pokud se změní na připojení, měl by váš internet fungovat.

2. Jak znovu připojím svůj dlink kameru na wifi? Chcete -li znovu připojit kameru Dlink na WiFi, připojte kameru k zásuvce napájení a počkejte, až se LED začne blikat jantarem. Klepněte na „Další“ na svém zařízení a pokusí se objevit a připojit se k fotoaparátu. Fotoaparát poté vyhledá dostupné sítě WiFi.

3. Jak mohu získat svůj fotoaparát D-Link zpět online? Nejprve se ujistěte, že je vaše kamera D-Link připojena k internetu. Poté restartujte fotoaparát a počkejte, až se stavové světlo stane pevně zeleně. Přihlaste se do mydlink.com nebo mobilní aplikace MyDlink pro znovu zkontrolujte svůj online stav.

4. Jak mohu resetovat svou kameru D-Link? Chcete-li továrně resetovat svou IP kameru D-Link, stiskněte a podržte tlačítko Resetu na zádech po dobu 15 sekund. Po uvolnění tlačítka byste měli vidět světlo…

5. Jak připojím svou kameru D-Link k telefonu? Začněte povolením Bluetooth a připojením smartphonu nebo tabletu s bezdrátovým routerem, s nímž chcete fotoaparát připojit. Spusťte na zařízení aplikaci MyDlink Lite a klepněte na „Přidat nový fotoaparát.„Na obrazovce nastavení kódu QR klepněte na“ ANO.”

6. Jak mohu resetovat své zařízení D-Link? S routerem vložte konec papírové klipy do dírku na zařízení. Podržte papírovou sponu dolů po dobu 10 sekund a uvolněte. Jednotka se restartuje automaticky a jakmile světlo WLAN přestane blikat, byla jednotka resetována.

7. Proč se moje kamera WiFi nepřipojí k mému wifi? Některé možné důvody, proč se vaše kamera WiFi nepřipojuje, zahrnují volné antény, žádné napájení do kamery nebo vstup do nesprávného přihlašovacího hesla.

8. Jak připojím kameru D-Link k wifi bez WPS? Umístěte kameru vedle routeru a připojte ji se síťovým kabelem. Kabel můžete odpojit a přesunout kameru později. Po několika sekundách by se připojení vedené na kameře mělo zelený, což by naznačovalo úspěšné připojení.

Otázky:

1. Proč se můj D-Link nepřipojuje? Pokud je váš D-link odpojen, co se můžete pokusit problém vyřešit?

Odpovědět: Pohánění cyklování na internetu po dobu 20 sekund může pomoci vyřešit problém. Počkejte až 2 minuty a znovu zkontrolujte stav sítě.

2. Jak mohu znovu připojit svůj dlink kameru na wifi?

Odpovědět: Připojte fotoaparát k zásuvce napájení a počkejte na LED k Flash Amber. Klepněte na „Další“ na svém zařízení a pokusí se objevit a připojit se k fotoaparátu.

3. Jak mohu získat svůj fotoaparát D-Link zpět online?

Odpovědět: Ujistěte se, že je fotoaparát připojen k internetu. Restartujte kameru a počkejte na pevné zelené stavové světlo. Přihlaste se do mydlink.com nebo mobilní aplikace MyDlink pro kontrolu online stavu.

4. Jak mohu resetovat svou kameru D-Link?

Odpovědět: Stiskněte a podržte tlačítko Resetování na zadní straně fotoaparátu po dobu 15 sekund. Uvolněte tlačítko a kamera by měla resetovat.

5. Jak mohu připojit kameru D-Link k telefonu?

Odpovědět: Povolte Bluetooth a připojte telefon k bezdrátovému routeru. Spusťte aplikaci MyDlink Lite a klepněte na „Přidat nový fotoaparát.„Postupujte podle pokynů na obrazovce.

6. Jak mohu resetovat své zařízení D-Link?

Odpovědět: Vložte papírovou sponu do dírky na zařízení D-Link a podržte ji po dobu 10 sekund. Uvolnění a zařízení se automaticky restartuje.

7. Proč se moje kamera WiFi nepřipojí k mému wifi?

Odpovědět: Mohlo by existovat několik důvodů, jako jsou volné antény, žádný zdroj napájení do kamery nebo vstup do nesprávného přihlašovacího hesla.

8. Jak mohu připojit kameru D-Link k wifi bez WPS?

Odpovědět: Připojte fotoaparát k routeru pomocí síťového kabelu. Po několika sekundách by se LED připojení mělo zelený.

Proč se moje kamera Dlink nepřipojí?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj D-Link nepřipojuje

Pokud je odpojeno- Vyzkoušejte níže uvedené kroky:- Vypněte svůj internetový modem (nikoli router D-link) po dobu 20 sekund a poté jej zapněte zpět. Počkejte až 2 minuty a znovu zkontrolujte stav sítě. Pokud se stav změní na připojení, měl by váš internet fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svůj dlink kameru na wifi

Takže klepnutím na Wi-Fi připojíte fotoaparát na zásuvku, jakmile LED začne blikat Amber Klepnutím vedle vašeho zařízení se nyní pokusí objevit a připojit se k fotoaparátu. Fotoaparát nyní skenuje

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat svůj fotoaparát D-Link zpět online

1. Ujistěte se, že váš produkt je připojen k internetu. 2. Restartujte svůj produkt a počkejte, až bude stavové světlo pevné zelené, poté se přihlaste k mydlink.com nebo mobilní aplikace MyDlink a znovu zkontrolujte svůj online stav.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svou kameru D-Link

Jak tovární resetovat D-Link IP. Fotoaparát. Nemusíte nic odpojit. Jednoduše stiskněte a podržte tlačítko Resetování na zádech po dobu 15 sekund. Několik sekund po jeho uvolnění byste měli vidět světlo

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou kameru D-Link k telefonu

Krok 1: Na smartphonu nebo tabletu se ujistěte, že zapnete Bluetooth a připojte se přes Wi-Fi k bezdrátovému routeru, ke kterému chcete fotoaparát připojit. Krok 2: Spusťte na vašem zařízení aplikaci MyDlink Lite. Krok 3: Klepněte na Přidat nový fotoaparát. Krok 4: Na obrazovce nastavení kódu QR klepněte na Ano.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat své zařízení D-Link

Krok 1: S routerem vložte konec papírové klipy do dírky zvýrazněné níže. Krok 2: Podržte papírovou sponu po dobu 10 sekund a uvolněte. Krok 3: Jednotka se automaticky restartuje. Jakmile se světlo WLAN přestane blikat, byla jednotka resetována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje kamera WiFi nepřipojí k mému wifi

Zkontrolujte několik důvodů, proč vaše bezpečnostní kamery pracující přes síť (IP kamery) nefungují na WiFi. Antény WiFi IP kamery nejsou dobře opraveny – antény jsou volné. Vaše bezdrátová kamera IP nemá napájecí zdroj. Zadáte nesprávné přihlašovací heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj fotoaparát D Link k wifi bez WPS

Umístěte kameru vedle routeru a připojte jej k routeru s přikládaným síťovým kabelem. Kabel můžete odpojit a přesunout kameru později. Po několika sekundách vedl připojení na přepínači kamery na zelenou, což naznačuje, že kamera je připojena k síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje bezpečnostní kamera nepřipojí k mému wifi

Nezapomeňte zkontrolovat, zda jsou všechna připojení, kabely a napájení neporušené a pevně propojené. Pokud jsou vaše bezpečnostní kamery bezdrátové, zkontrolujte internet a ujistěte se, že je úspěšně připojen k WiFi. Můžete také zkontrolovat, zda router správně funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj fotoaparát není online

Problémy se síťovým připojením fotoaparátu

Problém routeru nebo připojení může zabránit tomu, aby se fotoaparát připojil, což způsobí, že se zmizí. Mnoho potíží s připojením, včetně bezdrátové sítě a nesprávného nastavení routeru, může narušit IP kameru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko Resetování na D-Link

Tlačítko resetování je v malé díře sousedící s WAN nebo internetem na většině modelů D-Link. Vložte papírový spojič do otvoru pro resetování a stiskněte tlačítko. Stiskněte a podržte tlačítko Resetování po dobu 10 až 15 sekund. Uvolněte tlačítko Resetování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím kameru D-Link k wifi bez WPS

Umístěte kameru vedle routeru a připojte jej k routeru s přikládaným síťovým kabelem. Kabel můžete odpojit a přesunout kameru později. Po několika sekundách vedl připojení na přepínači kamery na zelenou, což naznačuje, že kamera je připojena k síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou aplikaci používáte pro kameru D Link

myDlink

Získejte větší kontrolu s MyDlink

Aplikace MyDlink usnadňuje péči o váš domov. Spravujte, ovládejte a nastavujte automatizace pro všechny vaše kamery MyDlink, inteligentní zástrčky a senzory kdykoli, kdekoli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je výchozí heslo pro zařízení D-Link

Klikněte na přihlášení. Většina směrovačů D-Link má výchozí uživatelské jméno administrátora a heslo administrátora/prázdného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k D-Link

Toto je nejlepší způsob, jak nastavit svůj obchod Crowder Připojte kabel Ethernet z vašeho poskytovatele internetových služeb k WAN nebo internetovému portům na zadní straně routeru D-Link Připojte jeden konec

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude 2.Kamera 4 GHz pracuje na 5GHz

Bude 2.4 GHz bezpečnostní kamera funguje pro 5 GHz ne, A 2.Bezpečnostní kamera 4 GHz nebude fungovat na bezdrátové síti 5 GHz kvůli frekvenční nekompatibilitě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je moje wi-fi 2.4 GHz

Z panelu Notification Stiskněte a podržte ikonu WiFi, dokud nezadáte obrazovku nastavení WiFi.Vyberte vlastnosti sítě (klepněte na ikonu ozubeného kola nebo ikonu nabídky).V závislosti na kontrole verze Android: Přečtěte si nastavení „Frekvence“ – zobrazí se jako 2.4 nebo 5GHz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je výchozí heslo WiFi pro kameru Dlink

Poznámka: Můžete být vyzváni k zadání uživatelského jména a hesla fotoaparátu. Výchozí uživatelské jméno je admin a neexistuje žádné heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je tlačítko WPS na odkazu D

Toto tlačítko je tlačítko Nastavení chráněného Wi-Fi. Nastavení chráněného Wi-Fi (WPS) je jednoduchý způsob, jak se připojit k bezdrátové síti bez velké konfigurace. S WPS bude automaticky nakonfigurovat bezdrátovou síť s názvem sítě (SSID) WPA Security Key a ověřením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je moje wifi 2.4 GHz

Z panelu Notification Stiskněte a podržte ikonu WiFi, dokud nezadáte obrazovku nastavení WiFi.Vyberte vlastnosti sítě (klepněte na ikonu ozubeného kola nebo ikonu nabídky).V závislosti na kontrole verze Android: Přečtěte si nastavení „Frekvence“ – zobrazí se jako 2.4 nebo 5GHz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit své wifi na 2.4 GHz

Připojit zařízení Android k 2.4 GHz Network: Otevřete aplikaci Nastavení pro vaše zařízení Android.Klepněte na připojení.Klepněte na Wi-Fi.Chcete-li zobrazit dostupné sítě, klepněte na přepínač Wi-Fi na ON.Vyberte 2.4 GHz Wi-Fi Network.Pokud je výzva, zadejte heslo pro síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit připojení fotoaparátu

Řešení 2 Vymažte mezipaměť a data aplikace fotoaparátu Přejděte na nastavení telefonu Klepnutím na aplikaci Vyhledejte aplikaci fotoaparátu a poté ji otevřete. Poté klepněte na úložiště. Volba. Klikněte na Clear Cache a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, pokud přístup kamery nefunguje

Jak opravit kameru nefunguje na zařízení Androidreboot.Vypněte zařízení.Nabijte baterii zařízení, pokud je nízká.Vymazat data aplikace.Zkontrolujte, zda jiná aplikace aktivně používá fotoaparát.Zkontrolujte oprávnění aplikace pro kameru.Force Stop App Camera App.Odstraňte všechny aplikace ve třetím stranách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je výchozí heslo pro D-Link po resetu

Většina směrovačů D-Link má výchozí uživatelské jméno administrátora a heslo administrátora/prázdného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktivovat svůj D-Link

Rozbalte router a zapněte router. Připojte internetový kabel ACT k portu WAN/Internet (různé barevné port) routeru. S routerem bude k dispozici další kabel, vezměte si kabel LAN Připojte jeden konec s portem LAN (1-4) routeru (jakýkoli jeden port) a jeden konec PC nebo notebooku.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es el multímetro digital??
Next Post
Sleduje IP Google Analytics?