15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne køleskabe testes – hvad kan de egentlig ikke?

Mad Frugt Grøntsager Fordele

Foto: Konstantin Yoganov

I dag er moderne køleskabe multifunktionelle enheder, der tilpasser sig husstandens specifikke behov. Uanset om de køler, fryser eller opbevarer – de mestrer alle opgaver uden problemer. Men hvilket køleskab er bedst til dit eget køkken? Talrige fonde sammenligner de forskellige mærker. I sidste ende hjælper dette også slutbrugeren, fordi listerne over køleskabe i testen giver en klar idé om vigtige kriterier og nyttige funktioner.

Vigtige kriterier for udvælgelsen 

Planlægning af design køleskabsmaskiner

Foto: Kasia Bialasiewicz

Sammenligningen mellem de forskellige køleskabe er baseret på følgende vigtige kriterier:

– strømforbrug

– Lagerplads og lagerfaciliteter

– afkøling

– Frys

Der gives ofte et bonuspoint for ukompliceret håndtering. Energibesparende enheder med gode køleegenskaber er velegnede til både store familier og enlige. På den ene side sparer køle-fryseskabe plads, og på den anden side giver de god værdi for pengene. Takket være den såkaldte lavfrost-funktion dannes der mindre is i køleskabet, og optøning er mindre nødvendig.

Køleskabe med nyttige ekstra funktioner

Funktion Bosch køleskab moderne køkken

Foto: Arsel

Familier med børn værdsætter især muligheden for at placere køleskabene. Producenter tilbyder i stigende grad fleksible varianter til opbevaringsoverflader, der tilpasser sig personlige behov. Objekter fra små dåser til store flasker kan opbevares uden problemer. Alt finder sin plads – særlige skuffer er også designet til følsomme fødevarer som f.eks. Frugt eller grønt. Den interne køleteknologi hjælper med, at disse rum ikke afkøles for meget for at holde grøntsagerne eller frugterne friske så længe som muligt. Sidst men ikke mindst spiller køleskabets udseende også en rolle. Tendensen er klar – køleskabet er præget af rene linjer og neutrale farver. Den hvide farve er på tilbagegang; i stedet er sølv og sorte farver i øjeblikket på mode. Hvis du vil eksperimentere, kan du vælge en variant i rød eller blå.

Eksperterne hos Robert Bosch Hausgeräte ved nøjagtigt, hvilke kriterier der spiller en rolle i udvælgelsen – efter at have sammenlignet forskellige køleskabe, erklærede Stiftung Warentest, at deres KGE39AI40 køleskab var testvinderen sammen med to andre enheder. Men alle andre også Bosch køleskabe og frysere overbevise med deres gode kvalitet og et imponerende design.

De moderne køkkenmaskiner – multifunktionelle og stilfulde

form køleskab sølv farve

Foto: Ljupco Smokovski

Køkken med køleskab i metal look

moderne køleskab kriterier valg budget

Foto: Alta C.

Previous Post
Udsmykkede mosaik badeværelsesfliser af Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection af Louis Vuitton