15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

LED -belyst sofa fra Colico – farveændring med fjernbetjening

Farveændring med fjernbetjening, der passer til dit humør!

LED belyst sofa fra Colico - farver

Har du nogensinde drømt om at ændre farven på din boligindretning? Hvor ofte? Ja, måske skal dette bord være hvidt i stedet for sort, eller garderoben skal være rød i stedet for blå. Faktisk er det ikke svært at forestille sig denne vanvittige drøm uden at male. Hvorfor? På grund af designinnovationerne selvfølgelig.

Velkommen til den nye lysdimension, der følger med det nye Asami Light LED belyst sofa kommer til live. Denne unikke facilitet er fra  Italiensk virksomhed Calico lavet. Det er en sand kunstnerisk teknologi, der forvandler møbler til et andet niveau. Intet forbliver det samme, fordi dine møbler begynder at skifte farve. Der er et alsidigt stilelement, der ændrer farve efter dit humør. Dette fremadrettede design bringer nye følelsesmæssige komponenter til atmosfæren i dit hus eller hjemmebiograf.

LED -belyst sofa fra Colico – skiftende farver

LED belyst sofa fra Colico - rød

Den har en klassisk sofaform, men fremhæves af LED -accentbelysning og forvandles til et moderne møbel. De skiftende farver er justeret for at give dig visuel komfort og afspejle dit humør. Alt du skal gøre er at tage fat i fjernbetjeningen og ændre lysdiodernes farve. De futuristiske udseende møbler giver dit hjem en ny identitetsændring og sit eget personlige præg. Du bliver designer af dine egne ideer, og dekoration er op til dig!

LED oplyst sofa fra Colico i blå

LED belyst sofa fra Colico -blau

LED belyst sofa fra Colico - dreick

Den slanke sofa tilføjer endnu et alsidighedsniveau og har et modulært design. Bliv ved med at kigge og find ud af mere om denne seje sofa. Og glem ikke, at nutidige designændringer også bringer farve.

LED belyst sofa fra Colico - blomster

Previous Post
Udsmykkede mosaik badeværelsesfliser af Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection af Louis Vuitton