15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu odinstalovat mobilní zabezpečení AT&T?

Shrnutí článku: AT&T Activearmor Mobile Security

1. Jak odinstalovat AT&T Activearmor: Přejděte do nastavení v aplikaci Activearmor. Klepněte na účet a zvolte Odebrat službu. Na iPhone potvrďte, že chcete tuto funkci odstranit. Na Androidu vyberte AT&T Activearmor Mobile Security. Klepnutím na odstranění dokončíte.

2. Co je mobilní zabezpečení AT&T Activearmor: Pomáhá identifikovat neznámé volající, které můžete zablokovat nebo odeslat přímo do hlasové schránky a později ověřit. Může neúmyslně blokovat požadované hovory, ale nastavení lze v aplikaci upravit. Všechny kategorie hovorů, kromě podvodu, jsou automaticky nastaveny, aby bylo možné. Spravujte všechna nastavení prostřednictvím aplikace.

3. Jak odstranit ochranu volání AT&T z iPhone: Přejděte na přehled o svém účtu MYAT & T. Přejděte na moje zařízení a vyberte Spravovat doplňky pro telefonní číslo, které chcete zkontrolovat. Podívejte se na mobilní zabezpečení Activearmor Mobile nebo Activearmor Advanced Mobile Security (bez příplatek).

4. Je AT&T Mobile Security App Bezpečná: Vaše bezpečnost je nejvyšší prioritou AT&T. Aplikace AT&T Activearmor Mobile Security vám poskytuje ochranu, kterou potřebujete k zabezpečení vašich dat.

5. Jak odinstalovat mobilní bezpečnostní aplikaci na iPhone nebo iPad: Klepněte a podržte mobilní zabezpečovací aplikaci na své domovské obrazovce. Vyberte odstranění aplikace. Chcete -li odinstalovat aplikaci, zvolte aplikaci smazat.

6. Co je AT&T Activearmor Security: Nabízí monitorování identity, vyhledávání reverzního čísla, ID volajícího, bezpečné prohlížení a upozornění na krádež (pouze pro zařízení Android).

7. Jak vypnout AT&T Mobile Security VPN: Na Android přejděte do nastavení telefonu a vyhledejte nabídku sítě a internetu nebo připojení. Klepněte na VPN a vyberte profil VPN. V závislosti na výrobci telefonu můžete vidět přepínač přepínače pro vypnutí VPN nebo vyskakovací výzvy pomocí tlačítka odpojení.

8. Poplatí AT&T účtování za mobilní zabezpečení: AT&T Mobile Security je bezplatná aplikace pro uživatele Android, která má pomoci bezdrátovým zákazníkům stahovat a používat jiné aplikace s důvěrou.

9. Jak kontaktovat podporu AT&T pro mobilní zabezpečení: Podrobná podpora a pomoc s AT&T Activearmor Mobile Security naleznete na oficiálních webových stránkách podpory AT&T nebo kontaktujte zákaznický servis AT&T.

10. Jak získat přístup k dalším funkcím AT&T Activearmor: Prozkoumejte aplikaci a objevte další funkce, jako je kontrola zařízení, zprávy o porušení dat, bezpečnostní tipy a další pro zvýšení vaší mobilní zabezpečení.

Otázky a odpovědi:

Q1. Jak mohu odinstalovat AT&T Activearmor?
A1. Chcete -li odinstalovat AT&T Activearmor, přejděte do nastavení v aplikaci Activearmor, klepněte na účet a vyberte Službu Odebrat službu. Postupujte podle pokynů a dokončete proces odinstalace.

Q2. Jaké funkce nabízí nabídka mobilního zabezpečení AT&T Activearmor?
A2. AT&T Activearmor Mobile Security nabízí funkce, jako je identifikace neznámých volajících, blokování hovorů, správa nastavení hovorů, monitorování identity, vyhledávání reverzního čísla, ID volajícího, bezpečné prohlížení a upozornění na krádež (pro zařízení Android).

Q3. Mohu upravit nastavení hovoru v AT&T Activearmor?
A3. Ano, můžete upravit nastavení hovorů v aplikaci AT&T Activearmor. Všechny kategorie hovorů, kromě podvodu, jsou automaticky nastaveny, aby bylo možné. Tato nastavení můžete přizpůsobit podle svých preferencí.

Q4. Jak mohu odstranit ochranu AT&T Call z mého iPhone?
A4. Chcete-li odstranit ochranu AT&T Call Ochrana z vašeho iPhone, přejděte na přehled účtu MYAT & T a vyberte Spravovat doplňky pro konkrétní telefonní číslo. Hledejte mobilní zabezpečení Activearmor Mobilní mobilní mobilní zabezpečení a proveďte nezbytné změny.

Q5. Je aplikace AT&T Mobile Security Bezpečná k použití?
A5. Ano, aplikace pro mobilní zabezpečení AT&T je navržena tak, aby vaše data byla chráněna, zatímco jdete o své každodenní činnosti. Upřednostňuje vaše zabezpečení a poskytuje základní ochranu.

Q6. Jak vypnu AT&T Mobile Security VPN na Android?
A6. Chcete -li vypnout AT&T Mobile Security VPN v Androidu, přejděte do nastavení telefonu a najděte nabídku sítě a internetu nebo připojení. Vyhledejte VPN a vyberte profil VPN. V závislosti na výrobci telefonu můžete buď přepínat VPN, nebo se od něj odpojit.

Q7. Účtuje AT&T účtování aplikaci pro mobilní zabezpečení?
A7. Ne, AT&T Mobile Security je bezplatná aplikace poskytovaná společností AT&T. Pomáhá bezdrátovým zákazníkům stahovat a používat jiné aplikace s jistotou, bez jakéhokoli dalšího poplatku.

Q8. Jak mohu získat podporu pro mobilní zabezpečení AT&T?
A8. Podrobnou podporu a pomoc ohledně AT&T Activearmor Mobile Security můžete navštívit oficiální web AT&T Support nebo kontaktovat zákaznický servis AT&T.

Q9. Jaké další funkce mohu přistupovat v AT&T Activearmor?
A9. Kromě zmíněných funkcí nabízí AT&T Activearmor další funkce, jako je kontrola zařízení, zprávy o narušení dat, bezpečnostní tipy a další, aby zajistila komplexní mobilní zabezpečení.

Q10. Jak zlepšit mobilní zabezpečení pomocí AT&T Activearmor?
A10. Prozkoumejte aplikaci a využijte různé dostupné funkce, jako je sledování identity, bezpečné prohlížení a zůstat informován o potenciálních bezpečnostních hrozbách prostřednictvím pravidelných kontrol a zpráv.

Jak mohu odinstalovat AT&T Mobile Security?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odinstalovat AT&T Activearmor

Přejděte do nastavení v aplikaci Activearmor.Klepněte na účet a zvolte Odebrat službu. Na iPhone – Potvrďte, že chcete tuto funkci odstranit. Na Android – vyberte na&Mobilní zabezpečení Activearmor.Klepnutím na odstranění dokončíte.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je mobilní zabezpečení AT&T

NA&T Activearmor Mobile Security pomáhá identifikovat neznámé volající, které můžete zablokovat nebo odeslat přímo do vaší hlasové schránky a později ověřit. Může neúmyslně blokovat požadované hovory; Nastavení lze upravit v aplikaci. Všechny kategorie hovorů, kromě podvodu, jsou automaticky nastaveny, aby bylo možné. Spravujte všechna nastavení prostřednictvím aplikace. Prohlednout detaily.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním ochranu hovoru ATT z mého iPhone

Rozloučte se s rozloučením, abyste zavolali na ochranu – a ahoj více zabezpečení na váš myat&T přehled účtu.Přejděte na moje zařízení a vyberte Spravovat doplňky pro telefonní číslo, které chcete zkontrolovat.Podívejte se na mobilní zabezpečení Activearmor Mobile nebo Activearmor Advanced Mobile Security (bez příplatek).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Att Mobile Security App Bezpečná

Bezpečnostní informace, abyste udrželi vaše data chráněna, když jdete o svůj život na t. Vaše bezpečnost je naší nejvyšší prioritou. Bezplatná aplikace A Active Armor Mobile Security vám poskytne ochranu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odinstalovat mobilní zabezpečení aplikaci

Jak odinstalovat mobilní zabezpečovací aplikaci na iPhone nebo iPadTap a držet aplikaci mobilní zabezpečení, kterou vidíte na své domovské obrazovce.Vyberte odstranění aplikace.Chcete -li odinstalovat aplikaci, zvolte aplikaci smazat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je AT&T Activearmor Security

Monitorování identity. Vyhledávání obráceného čísla. volajícího ID. Bezpečné prohlížení. Upozornění krádeže (pouze pro Android)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout ATT Mobile Security VPN

Na Androidgo do nastavení vašeho telefonu a hledejte síť & Nabídka internetu nebo připojení.Klepněte na VPN a vyberte profil VPN.V závislosti na výrobci telefonu můžete vidět přepínač přepínače-v tom případě pouze přepínač VPN-nebo vyskakovací výzvu s tlačítkem odpojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poplatí AT&T účtování za mobilní zabezpečení

Proto jsme představili&T mobilní zabezpečení, 1 bezplatná aplikace pro Android, která pomůže našim bezdrátovým zákazníkům stahovat a používat jiné aplikace s důvěrou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se odhlásím z AT&T Call Protect

Zapněte nebo vypněte ochranu hovoru & Správa funkcí

Rozšířit AT&T telefon z vizitky (+) Vyberte Zkontrolujte a spravujte hlasovou schránku a funkce z mé hlasové schránky & Telefon Funkce Karta. Na kartě pro funkce Phone vyberte Calm Protect.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu ochranu hovoru

Otočte ID volajícího & Ochrana proti spamu OFF OFF NEBO ZPĚT VAŠE SVOLOSTI OTEVŘEJTE APPLIKA .Klepněte na Nastavení dalších možností.Otočte viz volajícího & ID spamu nebo vypnuto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout ATT Mobile Security VPN

Na Androidgo do nastavení vašeho telefonu a hledejte síť & Nabídka internetu nebo připojení.Klepněte na VPN a vyberte profil VPN.V závislosti na výrobci telefonu můžete vidět přepínač přepínače-v tom případě pouze přepínač VPN-nebo vyskakovací výzvu s tlačítkem odpojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je mobilní zabezpečovací aplikace na Androidu

Aplikace pro mobilní ochranu je nástroj pro smartphone určený k zajištění vašeho telefonu proti potenciálním mobilním bezpečnostním rizikům. Je plná řady funkcí, které vám mohou pomoci zajistit telefon, včetně citlivých informací a dalších dat uložených v něm.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně odinstalovat bezpečnostní agent

Otevřete příkazový řád pomocí oprávnění správce a proveďte následující příkazy jeden po druhém: pro 32bitový: regsvr32 /u /s "C: \ Program Files \ Trend Micro \ Security Agent \ tmdshell. dll" TaskKill /F /IM Průzkumník.exe.Pro 64bitový: regsvr32 /u /s "C: \ Programové soubory (x86) \ Trend Micro \ Security Agent \ tmdshell_64x. dll"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Blokuje textové zprávy Activearmor

Chcete -li nahlásit text, předejte jej na 7726. Bohužel blokování čísla v aktivním brnění pro texty nic nedělá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má mobilní zabezpečení ATT VPN

Android umožňuje, aby pouze jeden VPN byl aktivní najednou&T mobilní zabezpečení vypne další služby VPN. To umožňuje vašemu telefonu nadále používat funkci bezpečného prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obejít AT&T Internet Security

Můžete to udělat: Klikněte na Advanced Settings v Smart Home Manager, který bude směrován do vaší brány.Klikněte na kartu Firewall.Klikněte na Možnosti zabezpečení.Zadejte své síťové heslo a odtud byste měli vidět možnost deaktivace zabezpečení internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezplatný mobilní zabezpečení

Naším cílem je pomoci našim zákazníkům získat ochranu, kterou chtějí s klidem, který si zaslouží. Proto jsme představili&T mobilní zabezpečení, 1 bezplatná aplikace pro Android, která pomůže našim bezdrátovým zákazníkům stahovat a používat jiné aplikace s důvěrou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je AT&T Activearmor Mobile Security Free

Každý na&Bezdrátový zákazník T dostává Activearmor jako bezplatný prospěch. Chcete -li to aktivovat, vše, co potřebujete, je AT&T bezdrátové nebo na&T předplacená služba a kompatibilní smartphone, buď ten, který byl zakoupen prostřednictvím&Nebo zařízení, které jste si zakoupili a aktivovali se na&T.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za ochranu AT&T Call

Servisní bloky na úrovni sítě blokuje volání nebo štítky, takže se můžete rozhodnout odpovědět nebo ne. Když stáhnete doprovodnou aplikaci, můžete nyní povolit blokování „rizika spamu“, odeslat „neznámé volající“ přímo do hlasové schránky na iOS a Android a používat funkci Siri bez náboje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabrání tomu, aby bylo moje číslo zadrženo

Pokud nechcete své číslo trvale zadržet, až před provedením konkrétního hovoru je to velmi přímé. Jednoduše zadejte čísla 141 před telefonním číslem, které plánujete vytočit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dočasně deaktivuji AT&T Call Protect

Dočasně vypněte službu na svůj myat&T přehled účtu.Vyberte jednu z následujících: vyberte Získat nebo spravovat doplňky a poté vyberte, který telefon se odhlásí.Vyberte si&T mobilní zabezpečení & Ochrana hovoru.Vyberte Ohlášení z AT&T mobilní zabezpečení & Hovor Protect a zastavte blokování volání podvodů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout blokování hovorů na svém telefonu AT&T bezdrátu

Stisknutím *80 vypnete blokování hovorů. Stisknutím *60 otočte blokování hovorů zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odinstalovat mobilní zabezpečení aplikaci

Jak odinstalovat mobilní zabezpečovací aplikaci na iPhone nebo iPadTap a držet aplikaci mobilní zabezpečení, kterou vidíte na své domovské obrazovce.Vyberte odstranění aplikace.Chcete -li odinstalovat aplikaci, zvolte aplikaci smazat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je mobilní zabezpečení na Android

Chcete -li zkontrolovat možnosti zabezpečení, otevřete nastavení zatažením lištu oznámení a klepnutím na ikonu Gear. Přejděte dolů na bezpečnost & umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním správce bezpečnosti

Většina počítačových programů odinstaluje.exe nebo uninst000.exe ve svých instalačních složkách.Přejděte do instalační složky správce zabezpečení. Většinou se nachází v souborech C: \ Programy nebo soubory C: \ Program (x86), kliknutím na soubor spusťte proces odinstalace.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes usar Alexa en lugar de Siri??
Next Post
Co se stane, pokud telefonní trhliny v LifeProof?