15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vælg det rigtige havemøbeldesign afhængigt af stil og udendørsareal

design smukt afslappende planter har frisk luft

Kræver dit udendørs område et stort spisebord i teak med en farverig parasol? Eller er din stil og opholdsområde mere velegnet til noget mere elegant, f.eks. Barmøbler i terrassestil? Der er mange forskellige måder, du kan designe dit udendørs rum på. Beslaget Design af havemøbler den bedste måde at vælge på er ved at gå efter din smag og ikke glemme den plads, du har til rådighed.

Sådan vælger du det rigtige havemøbeldesign

ideer små, men pæne spare plads pænt 1

1. Den rigtige Design af havemøbler vælg: lille, men pæn

Ikke alle har et stort udendørs område. Hvis du bor i byen og kun har en lille haveterrasse til rådighed eller i et hus med kun en lille gårdhave, har du sandsynligvis ikke plads nok til et helt spisebordssæt. Mere velegnet i sådanne tilfælde er f.eks. 2-personers sæt af stangtypen, dvs. et højere bord med to høje stole. Den høje konstruktion får området til at fremstå mere rummeligt. De er ikke store, så de tager ikke meget plads på din terrasse eller baggård.

matchende urtepotter træmateriale udendørs område smukt

2. Vælg passende havemøbler til en smuk have

Dem med en grøn tommelfinger og en smuk, blomstrende have har brug for havemøbler, der følger med på ydersiden. I dette tilfælde er det bedst at vælge passende havemøbler, hvis du bygger på træ. Tag havemøbler i træ med et enkelt design og et par venlige accenter med hvide sædehynder. På denne måde bliver din have omdrejningspunktet for udendørsarealet i stedet for dine havemøbler. Et særligt godt valg er havemøbler i teak. De er meget vejrbestandige.

blå stole ideer passende vælge strand følelse3

3. Den rigtige Design af havemøbler for strandfølelse

Du behøver ikke nødvendigvis at bo på stranden eller endda tæt på for at skabe en atmosfære, der får dig til at sværge på, at havet er lige rundt om hjørnet. Den bedste måde at komme i strandhumør på er med sjove, farverige Adirondack -stole. Tilføj et lille bord til at sætte din drink på og en stor, stribet parasol. Adirondack -stole fås også i plast, hvilket gør opbevaring lettere om vinteren.

Der er mange idéer til design af havemøbler at vælge imellem

mønster pude udendørs opholdsområde ideer tæppe hvid polstring4

4. Den rigtige Design af havemøbler til et udendørs opholdsområde

Bring indendørsområdet udenfor. Mange virksomheder fremstiller nu havemøbler, der ligner og føles som stuemøbler, men stadig er vejrbestandige. Hvis du har meget plads til rådighed og bruger meget tid udenfor, er dette den optimale mulighed. Selv udendørs tæpper går så godt med dem. Du kan lægge dine flip -flops til side og slappe af.

Havemøbler moderne enkle vælg en passende stil til udendørs 5

5. Den rigtige Design af havemøbler for en moderne og enkel stil

Kæmper du med at finde havemøbler, der matcher de enkle, lige linjer i dit hjems indretning? Træt af havemøbler i smedejern med ivy -tilbehør, der kan findes overalt? Hvad synes du om disse forfriskende stole lavet af enkle, lige linjer og polstring? Fordel derfor mange hvide og store lys og buketter.

Previous Post
Moderne maisonette lejlighed med lyse, fusionerende værelser
Next Post
Lægning af parket – fordele og ulemper ved trægulve