15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Den bærbare havegrill – et design af Barbora Adamonyte

Barbora Adamonyte træovn grill lille

Barbora Adamonyte udvikler en bærbar grill til varme og gode møder og fester med venner. Hvis du leder efter en kompakt version af en grill, som du let kan gemme eller tage med på camping, så er denne model lige noget for dig.

Barbora Adamonyte har offentliggjort de første fotos af sin grill / brændeovn. Det repræsenterer en madlavningsenhed, der er beregnet til at forbinde mennesker og stimulere samtale, samtidig med at den udstråler varme og en behagelig atmosfære. I en kommentar til projektet siger Adamonyte: “I dag er der en overflod af typiske karakterløse, kortvarige andenklasses grille / brændeovne på markedet, men der findes få få ikke-stereotype grill, der indeholder forskellige løsninger til funktion og form.”

Bærbar havegrill – De enkelte dele af grillen

grill lille ovn innovation moderne opfindelse

Det samlede, bærbar havegrill består af ildfast ler og en hætte, samt et gitter i rustfrit stål med motiver fra litauisk distaff. Enheden kan bruges til forskellige formål ved at ændre den efter brugerens behov. Den kan bruges som brændeovn, som grill med ildrist og som varmeproducerende komfur med madlavningsfunktion og mulighed for at holde måltider varme.

Bærbar havegrill – Forberedelse til madlavning

træ asparges blågrå grillfest terrasse

Du kan nemt tage den bærbare grill med dig på din campingtur. På grund af sine kompakte egenskaber fylder den ikke meget. Nyd hyggelige aftener for to, eller mød venner og nyd de lækre måltider, du vil tilberede på denne grill- og træovn i én. Du får garanteret ikke nok af det!

kul gløder grill grill have fest venner

Grillen i mørket med glødende kul

grillovn asparges træ grå kompakt moderne

 Tilbered asparges og andre sunde grøntsager i haveristen

Bærbar havegrill rust udsmykkede grå detaljer design

 Grill med grill i et interessant design lavet af litauisk distaff

bærbar havegrill Barbora Adamonyte 2 i 1

 Barbora Adamonyte stolt med havegrillen

Previous Post
Udsmykkede mosaik badeværelsesfliser af Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection af Louis Vuitton