15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne loungemøbler

Designet af Walter Knoll

moderne sofa loungemøbler

Walter Knoll AG &Co er et møbelfirma i Tyskland. Virksomheden blev grundlagt i 1925 af Walter Knoll. Familiefirmaet fokuserede oprindeligt på lædermøbler. Læder blev senere erstattet af stoffer. Virksomheden havde udviklet sig hurtigt, indtil Rolf Benz -familien købte virksomheden i 1993 og viste sig at være en moderne møbelproducent.

Den runde sofa – et eksempel på moderne loungemøbler

moderne-grøn-sofa

I dag bruges virksomheden mest til deres imponerende hjem, kontor og hjem moderne Lounge møbler kendt. Mennesker og møbler har et særligt forhold, og møbler skal derfor være designet til at være hyggelige og komfortable. Møbler er ikke længere bare praktiske, det kan tjene som dekoration. Bevis på dette er det runde sofadesign, der kombinerer et moderne look med en kurvet form. Den runde sofa – kaldet cirkelsofaen, blev designet af designeren Ben van Berkel i 2005. Den fremragende og moderne loungemøbler består af fire individuelle møbler, der kan kombineres på forskellige måder.

Spændende design – eksklusive loungemøbler

moderne havemøbler

To dele danner en halvcirkel, og alle fire udgør tilsammen det innovative design af moderne loungemøbler. Det mest interessante ved dette design er den komfortable form – takket være det fleksible ryglæn kan du sidde og ligge. Alt efter hvordan de forskellige møbler kombineres, kan den runde sofa passe til forskellige rum og haveområder. Takket være det praktiske design er der mulighed for, at flere kan sidde behageligt i et begrænset område.

Af K.H. Christova

Elegante møbler med et moderne design

elegante-komfortable havemøbler

Moderne møbler med et behageligt design

moderne sofa design

den “runde” sofa – kombinationer

runde sofa kombinationer

Previous Post
Moderne maisonette lejlighed med lyse, fusionerende værelser
Next Post
Lægning af parket – fordele og ulemper ved trægulve