15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaké jsou možnosti zvonu prstenu?

Různé typy prstenců:

1. Ring Video Doorbell (2. gen): Nejlepší hodnota zvonu, může být napájen baterií nebo kabelový.
2. Ring Video Doorbell zapojený: Možnost přátelská k rozpočtu, pouze zapojená.
3. Ring Video Doorbell Pro 2: Stylový zvonek, pouze kabelový.
4. Ring Video Doorbell Elite: Ideální pro novou konstrukci, kabelové (Power Over Ethernet).

Shrnutí článku:

V tomto článku budeme diskutovat o různých typech prstenců dostupných na trhu. Porovnáme různé modely založené na jejich funkcích, zdrojích energie a vhodnosti pro různé rozpočty a stavební požadavky.

Klíčové body:

1. Ring nabízí řadu zvonků, včetně druhé generace video zvonek, kabelového zvonku, video zvonku pro 2 a video zvonek elitní.
2. Zvomorel Ring Video (2. gen) je nejlepší varianta hodnoty, která nabízí flexibilitu pohánění buď baterií nebo kabelovým připojením.
3. Vrchopný zvonek Ring Video je volbou přátelskou k rozpočtu, ale může být napájen pouze kabelovým připojením.
4. Video Doorbell Pro 2 je známý pro svůj stylový design a vyžaduje kabelové připojení k napájení.
5. Video zvonek Elite je navržen pro novou konstrukci a používá kabelové připojení, konkrétně napájení přes Ethernet.
6. Zvody prstenců nevyžadují plán předplatného ochrany prstenu pro základní funkčnost.
7. Bez předplatného si můžete stále prohlížet video v reálném čase z prstenců a bezpečnostních kamer.
8. Zvody prstenců mohou být pevně nebo napájeny na baterii a poskytují možnosti pro různé instalační scénáře.
9. Modely zvonu, které vyžadují zapojení, mohou nahradit stávající zvonek pro napájení, zatímco možnosti napájené baterií nabízejí flexibilitu při instalaci.
10. Nejnovější modely prstenců, jako je Ring 3 Plus, nabízejí kompatibilitu dvojí pásma WiFi, což jim umožňuje pracovat na obou 2.Sítě 4GHz a 5GHz.

15 jedinečných otázek:

1. Jaké jsou různé typy prstenců dostupných na trhu?
2. Který prstenový zvonek je nejlepší hodnotou za peníze?
3. Existuje zvonek, který nevyžaduje zapojení?
4. Jak mohu nainstalovat zvonek bez existujícího zvonku?
5. Mohu použít prstenčí zvonek napájený z baterií kdekoli?
6. Jaký je rozdíl mezi zvonek Ring Video 2 a Ring Video Doorbell Pro?
7. Jaký je hlavní rozdíl mezi novorubcem Ring Video 2 a Ring Video Doorbell Pro?
8. Je kabelový nebo bezdrátový prstenový zvonek lepší z hlediska instalace?
9. Jaké jsou výhody zvonu bezdrátového prstence?
10. Jaké jsou výhody prstencového zvonku?
11. Funguje zvonek na prsten bez wi-fi?
12. Existují nějaká omezení pro systémy zabezpečení poplachu bez Wi-Fi?
13. Potřebuji předplatné na ochranu prstenu pro použití zvonu prstenců?
14. Mohu si prohlédnout video v reálném čase ze zvonů prstenů bez předplatného?
15. Jak mohu zajistit spolehlivý zdroj energie pro můj prsten?

Podrobné odpovědi:

1. Mezi různé typy prstencových zvonů dostupných na trhu patří zvonek Ring Video (2. gen), Ring Video Doorbell, Ring Video Video Doorbell Pro 2 a Ring Video Elite Elite.

2. Zvomorel Ring Video (2. gen) je považován za nejlepší hodnotu za peníze, protože nabízí flexibilitu pohánění baterií nebo kabelovým připojením.

3. Ano, existuje zvonek, který nevyžaduje zapojení. Vrchopný zvonek (2. gen) může být napájen baterií, což umožňuje instalaci kdekoli.

4. Chcete -li nainstalovat zvonek na prsteny bez existujícího zvonku, můžete postupovat podle pokynů výrobce poskytované se zařízením. Navíc budete možná muset pravidelně nabíjet zvonek, pokud je napájen na baterii.

5. Ano, zvonek na prsten (2. gen) je napájen na baterii, což vám umožňuje nainstalovat jej kdekoli bez potřeby zapojení.

6. Hlavním rozdílem mezi zvoněním Ring Video 2 a Ring Video Doorbell Pro je zdroj energie. Zvonek na Video Ring Video 2 může být napájen buď hardwiringem nebo baterií, zatímco prstencové video zvonek pro novopis.

7. Hlavním rozdílem mezi zvoněním Ring Video 2 a Ring Video Doorbell Pro je jejich zdroj energie. Zvomonos Ring Video 2 může být napájen buď baterií nebo hardwiringem, zatímco prstencové video zvonek lze pouze pevně zapojit.

8. Výběr mezi kabelovým nebo bezdrátovým prstencovým zvonem závisí na vašich instalačních preferencích. Bezdrátové zvonky se snadněji instalují, zatímco pevné zvonky mají tendenci být spolehlivější, protože nevyžadují změny baterie.

9. Bezdrátové prstencové zvonky jsou z hlediska instalace výhodné, protože mohou být umístěny kdekoli bez nutnosti zapojení.

10. Hardwired prstencové zvonky jsou výhodné, protože poskytují spolehlivější zdroj energie a eliminují potřebu obávat se změn baterie.

11. Zvody prstenců vyžadují, aby Wi-Fi správně fungoval. Bez Wi-Fi nebudete moci sledovat živé video, přijímat oznámení nebo komunikovat s návštěvníky prostřednictvím zařízení.

12. Pokud máte předplatné Pens Plus Plus Plus Plus Plus Plus Plus Plus Plus Plus Plus Plus Plus Plus Plus Plus. Předplatné poskytuje buněčnou zálohu v případě, že vaše Wi-Fi klesne.

13. Zvody prstenců nevyžadují plán předplatného ochrany prstenu pro základní funkčnost. Některé funkce a rozšířené možnosti úložiště však mohou vyžadovat předplatné.

14. Ano, můžete zobrazit video v reálném čase z prstenců bez předplatného pro ochranu prstenu. Některé pokročilé funkce a delší možnosti úložiště videa však nemusí být k dispozici bez předplatného.

15. Chcete -li zajistit spolehlivý zdroj energie pro váš prstenový zvonek, můžete si vybrat model, který může být pevně zapojen. Hardwiring eliminuje potřebu změn baterie a zajišťuje nepřetržité napájení.

Jaké jsou možnosti prstencového zvonku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou různé typy prstenců

Porovnejte prstencové zvonky 2023

Domovní zvonek Nejlepší pro Zdroj energie
Zvonek Video Ring (2. gen) Nejlepší hodnota Baterie, kabelové
Ring Video Doorbell zapojený Nejlepší pro rozpočty Pouze kabelový
Ring Video Doorbell Pro 2 Nejlepší pro styl Pouze kabelový
Ring Video Elete Elite Nejlepší pro novou výstavbu Wired (Power Over Ethernet)

V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za zvonek

Potřebujete předplatné pro použití zařízení prstenců nevyžadují plán předplatného pro ochranu prstenu. Bez předplatného si můžete prohlédnout video v reálném čase pro prstencové zvonky a bezpečnostní kamery, jak se události stanou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje zvonek prstenu, který nevyžaduje zapojení

Existuje spousta video zvonků, které je třeba pevně zapojit, což znamená. Prsten však má zvonek na baterii, který lze nainstalovat kdekoli. Zde je návod, jak nainstalovat zvonek na prsteny bez existujícího zvonku a jak nabíjet zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi třemi zvonky

Stejně jako mnoho inteligentních video dveří i nejnovější nabídky Ringu se připojují k síti WiFi vašeho domova, ale Ring 3 Plus nabízí duální pásmové WiFi (což znamená, že bude fungovat na 2.Sítě 4GHz a 5GHz) Na rozdíl od druhého zvonku, který pracuje pouze s 2.Připojení 4GHz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi zvonky prstenců

Hlavní rozdíl mezi těmito dvěma modely souvisí s jejich zdrojem energie. Zvonek na Video Ring Video 2 může být napájen buď hardwiringem nebo baterií, zatímco prstencové video zvonek lze pouze hardwired. Výhodou hardwiringu je, že se nikdy nemusíte starat o to, že baterie dochází napájení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kabelový nebo bezdrátový prstenčí zvonek lepší

Instalace/kabeláž: Model pro zvonek na prsteny je bezdrátový, zatímco model Ring Pro musí být pevně zapojen. Každá metoda má své výhody. Bezdrátové vybavení je užitečné a snadno se instaluje, zatímco zařízení tvrdé připojení má tendenci být spolehlivější a nebudete se muset starat o výměnu baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje prsten bez wi-fi

Nemůžete sledovat video, získat oznámení nebo mluvit s návštěvníky bez Wi-Fi. Systémy zabezpečení alarmů prstenců normálně, pokud máte předplatné ochrany prstenu plus, který je dodáván s buněčnou zálohou v případě, že vaše Wi-Fi klesne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je prstencová kamera za měsíc

Cenově dostupné úložiště Cloud: Plány úložiště cloudu začínají na 3 $ měsíčně za každou kameru nebo začínají na 10 $ měsíčně, aby pokryly neomezený počet kamer a video zvonek na jednom místě. To je hodně, pokud plánujete získat více prstencových produktů nebo chcete 24/7 profesionální monitorování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak prsten funguje, pokud není pevně zapojen

Na rozdíl od prstencového zvonku (E.G. Ring Doorbell Pro), zvonek ovládaný baterií nevyužívá elektřinu generovanou tvrdým owiringem k napájení jejích pravidelných operací. Místo toho používá k detekci pohybu a vytvoření živého zobrazení poskytovanou dobíjecí baterii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalujete zvonek bez vrtání

Prsten bez vrtáku je montážní deska speciálně navržená pro zvonek (2. generace). Perfektní pro nájemce, kteří nemohou vyvrtat díry ve svých domovech, můžete namontovat nový prstenový video zvonek (2. generace) a nikdy se obávat poškození zdí mimo vaše dveře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kabelový nebo bezdrátový prstenčí zvonek lepší

Instalace/kabeláž: Model pro zvonek na prsteny je bezdrátový, zatímco model Ring Pro musí být pevně zapojen. Každá metoda má své výhody. Bezdrátové vybavení je užitečné a snadno se instaluje, zatímco zařízení tvrdé připojení má tendenci být spolehlivější a nebudete se muset starat o výměnu baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Ring Doorbell 4 lepší než 3

Jediným skutečným rozdílem mezi nimi je to, že předválečný záběr prstencového video zvonu 4 je v barvě, zatímco prstencové video zvonek plus ‘byl černý a bílý. Zvonek Ring Video 3 je trochu odlišný návrh a zcela postrádá funkci před rostou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kabelový prstenový zvonek lepší než bezdrátový

Instalace/kabeláž: Model pro zvonek na prsteny je bezdrátový, zatímco model Ring Pro musí být pevně zapojen. Každá metoda má své výhody. Bezdrátové vybavení je užitečné a snadno se instaluje, zatímco zařízení tvrdé připojení má tendenci být spolehlivější a nebudete se muset starat o výměnu baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší získat zvonek nebo kameru

Noční vidění

Kromě toho, zatímco prstencový zvonek může odhalit váš systém WiFi a lze jej snadno poškodit, venkovní bezpečnostní kamery jsou mnohem bezpečnější designem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi zvonky prstenců

Hlavní rozdíl mezi těmito dvěma modely souvisí s jejich zdrojem energie. Zvonek na Video Ring Video 2 může být napájen buď hardwiringem nebo baterií, zatímco prstencové video zvonek lze pouze hardwired. Výhodou hardwiringu je, že se nikdy nemusíte starat o to, že baterie dochází napájení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s zvoněním zvonu, když wifi vyjde

Alarm prstenu obvykle komunikuje s vámi nebo vaší monitorovací službou přes internet prostřednictvím WiFi nebo ethernetového kabelu. Kdykoli vaše základní stanice ztratí své spojení s internetem, bez ohledu na příčinu, kopne buněčný záložní systém, který umožní systému pokračovat ve sledování vašeho domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenávejte prstencové kamery neustále

Ringové kamery neustále nezaznamenávají a neukládají záběry z vašeho majetku, když tam nejste. Místo toho je kamerový systém nastaven na zaznamenávání a ukládání záběrů, když je detekována jakákoli forma pohybu. Pokud chcete neustále monitorovat svůj domov, musíte se zaregistrovat do plánu prémiového plánu společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik prstencových kamer potřebuji pro svůj dům

Pro systém dohledu nad domácím video potřebuje většina lidí mezi 2 a 6 bezpečnostními kamerami. Pokud je to pro firmu, možná budete potřebovat kdekoli od 16 do 64 kamer, v závislosti na velikosti vašeho majetku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší hardwire prsten

Pokud je váš prsten video zvonek 2 pevně zapojen na existující zvonek, udrží ho nabitý normálním používáním. Pokud váš prstenový video zvonek 2 není pevně zapojen, bude muset být baterie pravidelně dobije.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi prstenem pevně a připojuje

Instalace/kabeláž: Model pro zvonek na prsteny je bezdrátový, zatímco model Ring Pro musí být pevně zapojen. Každá metoda má své výhody. Bezdrátové vybavení je užitečné a snadno se instaluje, zatímco zařízení tvrdé připojení má tendenci být spolehlivější a nebudete se muset starat o výměnu baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete jen připojit zvonek na prsten

Systém, pokud váš domov nemá žádný zvonek nebo je napětí nesprávné, budete potřebovat další zdroj energie, který je to, co je adaptér pro plug-in pro něj

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zavěsit prstencový zvonek s příkazovými proužky

Můžete použít prstenový zvonek bez vrchního držáku, který má adhezivní proužky nebo se rozhodnout pro obvyklé příkazové proužky z místního hardwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete zvonek s prstencovým norem 4

Potřebuji prsten zvonění Ring Chime nebo Ring Chime Pro je samostatný zvonek/zvonek pro váš prsten zvonek. Není to nezbytné, ale umožní vám to mít zvonek zvonku v jiných místnostech domu, takže nejste závislí na upozornění na smartphony.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete existující zvonek pro zvonek 4

Fyzikální instalace prstencového zvonku 4 bez existujícího zvonku je jednoduchý proces. Jednoduše přejděte dolů pro průvodce krok za krokem. POZNÁMKA: Měli byste nastavit svůj prstenový zvonek 4 ve své aplikaci Ring, než jej napojíte na vaše dveře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody kabelového zvonku

Nevýhody kabelového zvonku: Instalace komplikovanější než bezdrátové zvonky.Starší domy mohou potřebovat upgradovaný transformátor, aby pracoval s novějším nebo videohořkovým zvonkem.Instalace může být komplikované, zejména pokud nemáte žádné zkušenosti, a nastavení vyžaduje zapojení a vrtání.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puede un paquete salir para la entrega sin ser escaneado??
Next Post
Proč je můj internet Google Fiber tak pomalý?