15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je to dobrá míra opuštění?

Shrnutí článku: Míra opuštění a jeho význam

1. Míra okamžitého opuštění: Porozumění základům

Míra okamžitého opuštění je metrika, která měří procento návštěvníků, kteří opustí web po prohlížení pouze jedné stránky. I když neexistuje žádný definitivní standard pro to, co představuje dobrou nebo špatnou míru okamžitého opuštění, liší se v závislosti na typu webu a průmyslu.

2. Ideální míra opuštění: rozsah, který se má zaměřit

Pro blog by byla dobrá míra okamžitého opuštění kolem 70%, přičemž průměrná je 80%. Avšak k dosažení nižší míry opuštění, například pod 50%, je však považováno za prospěšné. Je důležité si uvědomit, že průmyslové standardy hrají roli při určování toho, co je považováno za dobrou míru opuštění.

3. Kontextové záležitosti: Analýza míry opuštění

Při analýze míry opuštění je zásadní zvážit konkrétní typ průmyslu a webových stránek. Například e-commerce a maloobchodní weby mají obvykle míru okamžitého opuštění od 20% do 45%, zatímco webové stránky B2B v průměru kolem 25% až 55%. Na druhé straně webové stránky generování olova mají tendenci mít míru okamžitého opuštění mezi 30% a 55%.

4. Interpretace různých rozsahů míry opuštění

Míra okamžitého opuštění 35% až 55% je obecně považována. Průměrná míra opuštění klesá mezi 55% a 70%, zatímco cokoli nad 85% je považováno za problematické a signalizuje potřebu zlepšení.

Často kladené otázky (FAQ)

1. Je 80% míra okamžitého opuštění?

Míra opuštění 80% je považována za průměrně pro blog, i když zaměření na nižší procenta může být prospěšná. Měly by se však zohlednit také průmyslové standardy.

2. Je 50% míra opuštění?

Průměrná míra opuštění obecně klesá mezi 26% a 70%. Zatímco 50% míra okamžitého opuštění může být považována za dobrou, je nezbytné zvážit optimální rozsah, který je kolem 26% až 40%.

3. Je 35% míra opuštění?

Míra opuštění mezi 35% a 55% se považuje.

4. Je 30% míra opuštění?

Průměrné míry opuštění se liší podle typu webu. U webových stránek generování olova je míra okamžitého opuštění od 30% do 55% považována za dobrou.

5. Proč je moje míra opuštění 100%?

Míra okamžitého opuštění přes 100% naznačuje nesoulad mezi počtem návštěv vstupní stránky a návštěvníky jedné stránky. To naznačuje potenciální problém se sledováním nebo měřením webu.

6. Je vysoká míra opuštění 75%?

Míra opuštění 26% až 40% je považována za vynikající. Sazby mezi 41% a 55% jsou obvykle průměrné, zatímco 56% až 70% může být nadprůměrné, ale povaha a účel webových stránek by se také měly brát v úvahu.

7. Co je považováno za špatnou míru opuštění?

Obecně platí, že míra okamžitého opuštění přibližně 70% až 80% je důvodem k obavám, pokud za tím neexistují konkrétní důvody. Míra okamžitého opuštění mezi 50% a 70% je považována za průměrné, zatímco sazby mezi 30% a 50% jsou považovány za vynikající.

8. Je 100% míra okamžitého opuštění?

Ano, 100% míra okamžitého opuštění označuje technické problémy s webem. Okamžitá pozornost a řešení problémů je nezbytná ke zlepšení uživatelského prostředí.

9. Mám si dělat starosti o míru opuštění?

Míra okamžitého opuštění by měla být sledována a analyzována, aby se identifikovalo trendy a potenciální oblasti pro zlepšení. Je však zásadní zvážit průmyslové standardy, typ webových stránek a konkrétní cíle před uzavřením, zda se obávat míry okamžitého opuštění.

Co je to dobrá míra opuštění?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 80% míra okamžitého opuštění

Dobrá míra opuštění pro blog je 70%, přičemž průměrná je 80%. Podle naší analýzy přes miliardu sezení je dobrá míra okamžitého opuštění někde pod nebo kolem 50%, i když záleží na průmyslu. Dobrá míra opuštění pro blog je 70%, přičemž průměrná je 80%.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je míra okamžitého opuštění 50%

Průměrná míra opuštění je někde mezi 26% a 70%, přičemž optimální rozsah je mezi 26% a 40%. Přistání kdekoli pod 20% je obecně nepravděpodobné, takže pokud se to zobrazuje vaše data.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je míra okamžitého opuštění 35%

Cokoli přes 85% je pravděpodobně „špatná“ míra okamžitého opuštění. 70-85% je v červené zóně. Mezi 55-70% je průměr. Mezi 35-55% je dobré.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je dobrá míra okamžitého opuštění

Zde je několik průměrných míry opuštění pro různé typy webových stránek: ECOMRECE A MALITNÍ BEBSY: 20% až 45% B2B Webové stránky: 25% až 55% Webové stránky generování olova: 30% až 55%
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje míra opuštění 100%

Zpráva o míře opuštění zobrazuje míru okamžitého opuštění přes 100%. K tomu dochází, když je počet návštěv vstupní stránky (návštěvy, ve kterých první stránka zobrazená při návštěvě byla vstupní stránka nebo stránky definované v dimenzi) je menší než počet návštěv jedné stránky (návštěvy, ve kterých pouze zobrazení jedné stránky zobrazují došlo).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 75% vysoká míra opuštění

Míra opuštění 26% – 40% je považována za vynikající. 41% až 55% je zhruba průměrné. 56% až 70% je nadprůměrné, ale nemusí být důvodem k obavám v závislosti na webových stránkách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to špatná míra opuštění

Pokud však hledáte hodnotu parku, na které začínáte, míra okamžitého opuštění je důvodem k obavám, pokud k tomu neexistuje velmi dobrý důvod. 50 až 70 procent je asi průměr. A pokud jste mezi 30 a 50 procenty, vaše míra okamžitého opuštění je považována za vynikající.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 100% míra okamžitého opuštění

Odpověď: 100% míra okamžitého opuštění je špatná, protože poukazuje na technické problémy s vaším webem. Musíte je okamžitě oslovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli byste se starat o míru opuštění

Není nic normálního, když web má míru okamžitého opuštění 0-20%, pravděpodobně jste právě zkazili analytické nastavení v tomto případě. Číslo, které nechcete vidět, je 90% a více, protože to znamená, že pouze 10% nebo méně návštěvníků vašeho webu skutečně záleží na vyšetřování vašich stránek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co naznačuje 0% míra opuštění

Míra opuštění 0% se obvykle vyskytuje při prohlížení obsahu přístupného pouze na webu. Například uživatel navštíví domovskou stránku webu, klikne na stránku blogu a poté klikne na blogový příspěvek. Blogový příspěvek není vstupní stránka, takže počet jednorázových sezení pro tento blogový příspěvek je 0.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co když je míra okamžitého opuštění pod 10%

Míra okamžitého opuštění nižší než 10% naznačuje, že jste na své webové stránky vložili dvojité sledování. V důsledku dvojitého sledování, když uživatel přistane na webové stránce nebo na vašem webu, okamžitě posíláte dva hity do Google Analytics.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to extrémně nízká míra opuštění

Velmi nízká – jedna číslice nebo 0% – míra okamžitého opuštění by mohla naznačovat, že s vaším sledováním je problém. "Zatímco nízká míra okamžitého opuštění je obecně považována za pozitivní ukazatel účinnosti webu, je důležité mít na paměti, že to není vždy dobrá věc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je možné mít 0% míru opuštění

Míra opuštění 0% se obvykle vyskytuje při prohlížení obsahu přístupného pouze na webu. Například uživatel navštíví domovskou stránku webu, klikne na stránku blogu a poté klikne na blogový příspěvek. Blogový příspěvek není vstupní stránka, takže počet jednorázových sezení pro tento blogový příspěvek je 0.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je míra okamžitého opuštění 0%

Velmi nízká – jedna číslice nebo 0% – míra okamžitého opuštění by mohla naznačovat, že s vaším sledováním je problém. "Zatímco nízká míra okamžitého opuštění je obecně považována za pozitivní ukazatel účinnosti webu, je důležité mít na paměti, že to není vždy dobrá věc.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es azul en Big Data??
Next Post
Jak vodotěsná je LifeProof?