15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Usædvanlig designersving til ophængning af Lionel Doyen

Swing-metal underkonstruktion-stænger pude sæde-behageligt design

Gyngen er stadig et ”sted for sjov og afslapning”, et yndlingsmøbel til store og små. En bred vifte af modeller er tilgængelige på markedet. det Sving for at lægge på inviterer dig til hyggeligt samvær i haven eller på verandaen og er et effektivt blikfang. Vi præsenterer dig et innovativt swing -design – “Swing”, skabt af den franske designer Lionel Doyen, som ville tiltrække alles opmærksomhed!

Innovativt sving til ophængning gør levende drømme til virkelighed udendørs

Design sving-sving Lionel-Doyen metalstel

Gode ​​ideer er ofte meget enkle. “Swing” imponerer med sit moderne designsprog og usædvanlige design. Overraskende passer de ekstraordinære Sving efter hængende til forskellige møbleringsstile og kan bruges både indendørs og udendørs.

Swing design af Lionel Doyen

Sving til indvendige og udvendige stropper indpakket i metalstænger

Den internationalt anerkendte producent af tekniske tekstiler og højteknologiske tekstiler Dickson blev bestilt med produktionen af ​​”Swing”. Med håndværk og fantasi blev der skabt et stemningsfuldt sæde til haven og terrassen. Svinget var lavet af stropper viklet omkring metalstænger, som spiller rollen som en metalkonstruktion. “Svinge” Sving for at lægge på er ekstremt praktisk, fordi det næsten ikke fylder noget gulv. Derudover efterlader stropperne en vis fleksibilitet.

Usædvanligt design af udendørs møbler 

Sving fra rem Swing-lionel Doyen-Design skabelse

“Swing” vil blive udstillet på Maison messen&Objet i Paris og SPOGA + GAFA i Köln. Inspiration og friske ideer til haven, terrassen, grillområdet kan findes i overflod på udstillingen, der finder sted fra 8. til 10. september 2013 i Köln. Her kan du beundre usædvanlige haveskabninger og finde ud af om de nyeste trends og produkter.

Swing design lavet af stropper og metalstænger

Moderne møbler-til havestropper metalkonstruktion Doyen lionel

Gyngen med metalramme er ekstremt holdbar, behagelig og et fantastisk blikfang og er ideel til afslapningsområder på kontoret eller andre offentlige rum. Det er aldrig kedeligt på gyngen.

Lionel Doyen og hans skabelse

Lionel Doyel-fransk designer swing swing metal

 Fotos af Stefanie Geerts

Previous Post
Udsmykkede mosaik badeværelsesfliser af Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection af Louis Vuitton