15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Požádají kabelové společnosti o číslo sociálního zabezpečení?

Je normální, že lékařská kancelář požádá o vaše číslo sociálního zabezpečení podle U.S. Oddělení zdravotnictví a lidských služeb, poskytovatelé lékařských lékařů nejsou povinni ze zákona shromažďovat čísla sociálního zabezpečení od pacientů. Někteří poskytovatelé však mohou požádat o číslo vašeho sociálního zabezpečení pro účely identifikace a fakturace. Je důležité pochopit, že máte právo odmítnout poskytnout své číslo sociálního zabezpečení, pokud je to nepříjemné.

Je bezpečné poskytovat své číslo sociálního zabezpečení poskytovatelům lékařů? Obecně je bezpečné poskytovat číslo svého sociálního zabezpečení poskytovatelům lékařských poskytovatelů, kteří k němu mají legitimní potřebu, například pro účely pojištění nebo zabránit krádeži identity. Je však vždy dobré ověřit legitimitu poskytovatele a poskytnout číslo svého sociálního zabezpečení pouze v případě potřeby.

Můžete vám být odepřeny lékařské služby, pokud odmítnete poskytnout číslo svého sociálního zabezpečení? Ve většině případů vám poskytovatelé lékařů nemohou popřít lékařské služby, pokud odmítnete poskytnout číslo sociálního zabezpečení. Mohou však požádat o alternativní formy identifikace nebo mohou vyžadovat další dokumentaci k potvrzení vaší identity.

Jaké kroky můžete podniknout k ochraně svého čísla sociálního zabezpečení v systému zdravotní péče? Chcete -li chránit číslo svého sociálního zabezpečení v systému zdravotní péče, můžete:

1. Poskytněte pouze číslo svého sociálního zabezpečení důvěryhodným poskytovatelům zdravotní péče, kteří k tomu mají legitimní potřebu.
2. Pravidelně kontrolujte své lékařské účty a pojišťovací prohlášení pro jakoukoli podezřelou činnost.
3. Bezpečně ukládejte a zlikvidujte své lékařské záznamy a pojišťovací dokumenty.
4. Pravidelně sledujte svou kreditní zprávu o jakýchkoli známkách krádeže identity.

Je legální pro poskytovatele lékařských poskytovatelů zobrazovat čísla sociálního zabezpečení na pojišťovacích kartách? Podle předpisů HIPAA je poskytovatelům lékařů zakázáno zobrazovat úplná čísla sociálního zabezpečení na pojišťovacích kartách. Pro účely identifikace však mohou použít zkrácenou verzi čísla sociálního zabezpečení.

Může poskytovatel lékaře požádat o vaše číslo sociálního zabezpečení po telefonu nebo e -mailem? Obecně se nedoporučuje poskytnout vaše číslo sociálního zabezpečení telefonicky nebo e -mailem, zejména pokud si nejste jisti legitimitou žádosti. Vždy je nejlepší poskytnout číslo svého sociálního zabezpečení osobně nebo prostřednictvím zabezpečeného online portálu.

Co byste měli dělat, pokud je vaše číslo sociálního zabezpečení ohroženo ve zdravotnickém systému? Pokud je vaše číslo sociálního zabezpečení ohroženo v systému zdravotní péče, měli byste podniknout následující kroky:

1. Kontaktujte poskytovatele zdravotní péče a nahlásí incident a požádejte o pomoc při řešení problému.
2. Umístěte upozornění na podvod do svého kreditního souboru s hlavními úvěrovými kancelářemi.
3. Sledujte své úvěrové zprávy a finanční účty za jakoukoli podezřelou činnost.
4. Zvažte zmrazení svého kreditu, abyste zabránili neoprávněnému přístupu.

Můžete požádat, aby vaše číslo sociálního zabezpečení bylo odstraněno z vašich lékařských záznamů? I když nemůžete požadovat, aby číslo sociálního zabezpečení bylo zcela odstraněno z vašich lékařských záznamů, můžete požádat poskytovatele zdravotní péče, aby co nejvíce omezil použití a zveřejnění čísla sociálního zabezpečení.

Jaký je účel shromažďování čísel sociálního zabezpečení v systému zdravotní péče? Sbírka čísel sociálního zabezpečení v systému zdravotní péče je především pro účely identifikace a fakturace. Umožňuje poskytovatelům zdravotní péče správně identifikovat pacienty a přesně účtovat poskytovatele pojištění.

Je běžné, že poskytovatelé lékařů žádají o čísla sociálního zabezpečení? I když není pro poskytovatele lékařských poskytovatelů povinné žádat o čísla sociálního zabezpečení, je pro ně relativně běžné, že tak učiníte. Rozhodnutí o poskytnutí čísla sociálního zabezpečení je však v konečném důsledku na vás a máte právo odmítnout, pokud se vám to nepohodlí.

Může lékařský poskytovatel použít číslo vašeho sociálního zabezpečení pro jiné účely než zdravotní péče? Podle předpisů HIPAA jsou poskytovatelé lékařů omezeni při jejich používání a zveřejňování informací o pacientech, včetně čísel sociálního zabezpečení. Je povoleno používat pouze informace pro účely související se zdravotní péčí, jako je identifikace, fakturační a léčba.

Jaké zákony chrání soukromí vašeho čísla sociálního zabezpečení v systému zdravotní péče? Soukromí čísla sociálního zabezpečení v systému zdravotní péče je chráněno předpisy HIPAA (zákon o přenositelnosti a odpovědnosti zdravotního pojištění). Tato předpisy stanoví standardy pro použití, zveřejnění a ochranu informací o pacientech.

Pokud máte nějaké další dotazy nebo obavy týkající se používání čísel sociálního zabezpečení v systému zdravotní péče, doporučujeme se konzultovat s právním nebo zdravotnickým odborníkem pro další pokyny.

Žádají kabelové společnosti o číslo sociálního zabezpečení?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je normální, že Xfinity požádá o číslo sociálního zabezpečení

Comcast požaduje, aby zákazníci poskytli své SSN, aby zachovali zabezpečení zákazníka a zajistili, aby přístup k fakturaci a informacím o účtu byl omezen na držitele účtu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odmítnout dát své číslo sociálního zabezpečení

Kdokoli může odmítnout zveřejnit jeho číslo, ale žadatel může odmítnout své služby, pokud to nedáte. Podniky, banky, školy, soukromé agentury atd., jsou zdarma požádat něčí číslo a použít jej za jakýkoli účel, který neporušuje federální nebo státní zákon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč AT&T potřebuje číslo sociálního zabezpečení

Jak na&T používá vaše číslo sociálního zabezpečení. NA&T používá tyto informace k potvrzení vaší identity během úvěrového dotazu. Ujistěte se, že je bezpečné nám poskytnout tyto informace jako na&T používá šifrování 128 bitových SSL (Secure Socket Layer), aby vaše osobní údaje udržovaly v bezpečí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Žádá Verizon SSN

Verizon Wireless Services

Je známý jako váš účet. Poslední 4 SSN, pokud jej nezměníte na něco jiného v mém nastavení profilu Verizon. Re: Proč žádají o SS# Je to legální a potvrzují vaši identitu, aby někdo jiný nekupoval věci proti vašemu účtu nebo provedl změny na vašem účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč kabelová společnost potřebuje můj SSN

Je normální, že společnosti, které poskytují internet, kabelové nebo telefonní službu, požádají o číslo sociálního zabezpečení potenciálního zákazníka, aby mohly provádět kontrolu kreditu. Svým způsobem pro vás prodlužují úvěr ve formě služby, za kterou jste ještě nezaplatili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné umístit číslo svého sociálního zabezpečení na internet

Nikdy byste neměli poskytnout svůj SSN někomu, koho nevíte, kdo vás volá po telefonu, a požaduje to. Stejné varování platí pro nevyžádané e -maily a všechny formuláře, které vyplňujete na internetu. Obecně nedejte svému SSN nikomu, pokud si nejste jisti, že mají důvod a právo na to mít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Žádá o číslo sociálního zabezpečení a porušení HIPAA

Používání čísel sociálního zabezpečení (SSN) jako čísla ID pacienta není technicky porušením HIPAA – můžete použít SSN na pojišťovacích kartách, pokud nezobrazíte celé číslo – ale myslím, že to rozhodně porušuje ducha legislativa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je normální, že ordinace lékaře požádá o vaše číslo sociálního zabezpečení

Zatímco vašemu poskytovateli zdravotní péče může být povoleno vidět vás jako pacienta, i když odmítáte poskytnout vaše číslo sociálního zabezpečení, většina nemocnic a diagnostických zařízení vyžaduje, abyste jej poskytli, pokud nepotřebujete pohotovostní lékařskou péči.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat AT&T bez SSN

NA&T vyžaduje, aby zákazníci poskytovali sociální zabezpečení pouze k otevření účtu, bez ohledu na to, co zákazníci nakupují. Výjimkou jsou předplacené účty, ale mnoho možností není k dispozici na předplacených účtech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku poskytnout číslo sociálního zabezpečení online

Měli byste být opatrní ohledně sdílení svého čísla, i když jste o to požádali. Měli byste se zeptat, proč je vaše číslo potřebné, jak bude použito a co se stane, pokud odmítnete. Odpovědi na tyto otázky vám mohou pomoci rozhodnout se, zda chcete rozdávat číslo sociálního zabezpečení. Jak by mohl někdo ukrást vaše číslo

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Požaduje spektrum vaše SSN

Spektrum se vás nikdy nebude ptát:

Pro vaše číslo sociálního zabezpečení, datum narození nebo jiné osobní údaje (pokud se nepřihlásíte k odběru našich služeb). Chcete -li vodit prostředky, použijte paypal, bitcoiny nebo "Cash-orientované" Platby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné dát své SSN online

Neposílejte SSN prostřednictvím elektronického zařízení

Nikdy nezadejte svůj SSN do e -mailu nebo okamžité zprávy a pošlete ji. Většina takových zpráv může být zachycena a čtena. Nenechávejte také hlasovou schránku, která zahrnuje vaši SSN. Pokud potřebujete někoho kontaktovat a dát jim své číslo, je nejlepší to udělat osobně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy se čísla sociálního zabezpečení stala povinná

Nakonec to správní rada získala oběma způsoby -ministerstvo pošty souhlasilo s tím, že přijme vrácené SS -5 bez poštov 8. října 1936 a ministerstvo financí vydalo předpisy, které SSN povinné 6. listopadu 1936 (McKinley a Frase 1970, 351–352 a 360).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebuji SSN pro všechno

Potřebujete číslo sociálního zabezpečení, abyste získali práci, shromáždili vládní výhody a používali pro identifikaci. Měli byste být opatrní při sdílení vašeho čísla. Následující informace pocházejí ze správy sociálního zabezpečení a Federální obchodní komise.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych se bát, pokud je můj SSN na temném webu

Pokud je vaše e -mailová adresa nebo SSN nalezena na temném webu, nutně to neznamená, že byl podvodník použit k spáchání krádeže identity. Ale je stále důležité být ostražitý a podniknout kroky, abyste se chránili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné dát poslední 4 číslice SSN

Poskytnutí někomu poslední čtyři číslice vašeho SSN by mohlo vést k krádeži identity, protože to je přímý způsob, jak nejvíce poškodit vaše finanční informace. Proč banky a další oficiální instituce často požadují pouze poslední čtyři číslice vašeho SSN, aby potvrdily vaši identitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné dát SSN zubnímu lékaři

Odborníci uvedli, že byste neměli dávat číslo sociálního zabezpečení pro následující, i když se někdo zeptá: Doktor a zubní formuláře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je normální, že ordinace lékaře požádá o vaše číslo sociálního zabezpečení

Zatímco vašemu poskytovateli zdravotní péče může být povoleno vidět vás jako pacienta, i když odmítáte poskytnout vaše číslo sociálního zabezpečení, většina nemocnic a diagnostických zařízení vyžaduje, abyste jej poskytli, pokud nepotřebujete pohotovostní lékařskou péči.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Žádá o číslo sociálního zabezpečení a porušení HIPAA

Používání čísel sociálního zabezpečení (SSN) jako čísla ID pacienta není technicky porušením HIPAA – můžete použít SSN na pojišťovacích kartách, pokud nezobrazíte celé číslo – ale myslím, že to rozhodně porušuje ducha legislativa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje Walmart SSN

Federální zákon vyžaduje, abychom získali, ověřovali a zaznamenávali své jméno, adresu, datum narození a číslo sociálního zabezpečení, když otevřete účet. Můžeme také požádat o další ověření ID, které může zahrnovat řidičský průkaz nebo jiné identifikační dokumenty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je SSN vyžadován pro rodinný plán

Budete muset jít s předplaceným. Postranství vyžaduje číslo sociálního zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější způsob, jak někomu dát číslo vašeho sociálního zabezpečení

Místo odeslání celého čísla sociálního zabezpečení můžete poslat několik číslic. Poté můžete poslat další číslice osobně nebo prostřednictvím telefonního hovoru. Živý telefonní hovor je mnohem bezpečnější metodou odesílání čísla sociálního zabezpečení, protože váš SSN nebude uchováván v textovém formuláři na žádných serverech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo přistupovat k mému bankovnímu účtu s mým číslem sociálního zabezpečení

Může někdo přistupovat k mému bankovnímu účtu s mým číslem sociálního zabezpečení ne, protože byste museli poskytnout ještě více osobních údajů, abyste ověřovali svou identitu, jako je fyzický důkaz vašeho pasu, ID, řidičského průkazu atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám dát své SSN online

Měli byste být opatrní ohledně sdílení svého čísla, i když jste o to požádali. Měli byste se zeptat, proč je vaše číslo potřebné, jak bude použito a co se stane, pokud odmítnete. Odpovědi na tyto otázky vám mohou pomoci rozhodnout se, zda chcete rozdávat číslo sociálního zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější způsob, jak poskytnout SSN

Místo odeslání celého čísla sociálního zabezpečení můžete poslat několik číslic. Poté můžete poslat další číslice osobně nebo prostřednictvím telefonního hovoru. Živý telefonní hovor je mnohem bezpečnější metodou odesílání čísla sociálního zabezpečení, protože váš SSN nebude uchováván v textovém formuláři na žádných serverech.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo me protego el video en línea??
Next Post
Jak získám zvuk na svém DVR?