15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se mohu chránit online video?

3 způsoby, jak se chránit online:

  1. Zamkněte své online účty: Vaše heslo je klíčem ke všem vašim osobním údajům, takže nezapomeňte použít silná, jedinečná hesla a povolte ověření dvoufaktorů.

  2. Zajistěte svou domovskou síť Wi-Fi: Použijte silné a jedinečné heslo pro síť Wi-Fi, abyste zabránili neoprávněnému přístupu.

  3. Chraňte svůj počítač a telefon: Udržujte svá zařízení aktualizovaná pomocí nejnovějších softwarových a bezpečnostních záplat a nainstalujte spolehlivý antivirový a firewall software.

15 jedinečných otázek založených na textu:

  1. Otázka 1: Jak se mohu chránit před problémy online ochrany osobních údajů?

    Odpověď 1: Zavázat se ke sdílení méně online a být opatrný ohledně informací, které sdílíte. Použijte silná, jedinečná hesla a povolte dvoufaktorové ověření pro přidanou zabezpečení. Upravte nastavení ochrany osobních údajů pro vaše online účty a pravidelně kontrolujte a odstraňujte nevyužité mobilní aplikace a rozšíření prohlížeče. Zvažte procházení online s bezpečným VPN, abyste chránili vaše soukromí.

  2. Otázka 2: Jak mohu chránit svou online identitu na sociálních médiích?

    Odpověď 2: Vyvarujte se zveřejnění identifikačních karet nebo osobních dokumentů na sociálních médiích. Být na pozoru před kvízy a průzkumy, které mohou požádat o osobní údaje. Omezte množství osobních údajů, které sdílíte na sociálních médiích, a buďte opatrní při přijímání žádostí o přátelství od cizinců. Zvažte uzavření starých účtů a pravidelně kontrolujte nastavení ochrany osobních údajů. A konečně, na paměti sdílení osobních údajů o členech rodiny.

  3. Otázka 3: Jak zůstanete v bezpečí před online cizími lidmi?

    Odpověď 3: Nikdy rozdávejte osobní údaje, jako je vaše jméno, věk, adresa, telefonní číslo nebo číslo sociálního zabezpečení, cizincům online. Vyvarujte se osobně s online cizincem, pokud nemáte svolení rodičů a doprovázejí vás. Nikdy nepozvejte cizince, aby se s vámi osobně setkal, nebo vám zavolejte doma.

  4. Otázka 4: Jaká jsou základní online pravidla pro pobyt v bezpečí online?

    Odpověď 4: Nainstalujte nejnovější software pro antivirus a firewall na ochranu vašich zařízení. Udržujte svůj internetový prohlížeč aktualizován. Vytvářejte silná a jedinečná hesla a vyhýbáte se používání stejného hesla pro více služeb. Pravidelně měňte hesla a nikdy je s nikým nesdílejte.

  5. Otázka 5: Jaká jsou 10 základních pravidel pro ochranu online?

    Odpověď 5: Neotevřete poštu od cizinců. Udržujte svá zařízení aktuální s nejnovějším softwarem. Použijte silná hesla a povolte dvoufaktorové ověření. Vyvarujte se kliknutí na podezřelé odkazy. Při používání nezajištěného veřejného Wi-Fi buďte opatrní. Při sdílení finančních informací pravidelně zálohujte svá data a buďte opatrní.

  6. Otázka 6: Jak mohu odstranit své osobní údaje z internetu?

    Odpověď 6: Můžete začít požádáním o odstranění vašich dat z datových stránek. Omezte data, která Google shromažďuje, úpravou nastavení vašeho ochrany osobních údajů. Odstraňte staré účty sociálních médií a ujistěte se, že jsou nastaveny na soukromé. Kromě toho zkontrolujte a odstraňte všechny osobní údaje, které mohou být přítomny na jiných webových stránkách a blogy.

Jak se chráním online video?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 způsoby, jak se chránit online

Pět věcí, které musíte udělat, abyste se chránili onlinelock dolů své online účty. Vaše heslo je klíčem ke všem osobním údajům ve vašem účtu.Zajistěte svou domácí síť Wi-Fi.Chraňte svůj počítač a telefon.Uznávejte pokusy ukrást vaše osobní údaje.ZPĚT věci.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu chránit před online soukromí

Jak chránit své online soukromí, aby sdílel méně online.Použijte silná, jedinečná hesla a dvoufaktorová ověřování.Utáhněte nastavení ochrany osobních údajů pro vaše online účty.Vyčistit nevyužité mobilní aplikace a rozšíření prohlížeče.Blokujte vyhledávací motory, aby vás sledovaly.Procházejte online s bezpečným VPN.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit svou online identitu na sociálních médiích

Ale provádění jednoduchých kroků k ochraně vašich účtů na sociálních médiích vám může pomoci vyhnout se většině podvodů.Nezveřejňujte identifikační karty.Zpochybňovat kvízy a průzkumy.Nepřekračujte.Omezení sdílení aplikací.Blízké staré účty.Chránit členy rodiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zůstanete v bezpečí před online cizími lidmi

Nepoužívejte osobní údaje (jméno, věk, adresa, telefonní číslo, číslo sociálního zabezpečení) cizincům. Nikdy se nesetkate osobně s online cizincem, pokud nedostanete svolení svého rodiče a nechte je, aby je přišli s sebou. Nikdy nepozvejte cizince, aby se s vámi osobně setkal nebo vám zavolal doma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou 4 základní online pravidla pro pobyt v bezpečí online

10 způsobů, jak zůstat v bezpečí onlineget Nejnovější antivirový a firewall software.Aktualizujte svůj internetový prohlížeč.Vytvořte silné a snadno zapamatovatelné heslo.Použijte jiné heslo, které používáte pro jiné služby.Pravidelně měňte heslo.Nikdy nesdílejte své heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je 10 základních pravidel při ochraně sebe online

Zde je našich 10 nejdůležitějších tipů, jak zůstat v bezpečí online.Neotevřete poštu od cizinců.Ujistěte se, že jsou vaše zařízení aktuální.Používejte silná hesla.Použijte dvoufaktorovou ověřování.Neklikejte na podivně vypadající odkazy.Vyvarujte se používání nezajištěného veřejného Wi-Fi.Pravidelně zálohujte svá data.Buďte chytří s finančními informacemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním své osobní údaje z internetu

Jak odstranit vaše osobní údaje z internetu a odstranit data z datových stránek.Omezte data Google shromažďuje.Odstraňte staré účty sociálních médií a vytvořte ty, které udržujete soukromé.Odstraňte osobní informace z jiných webových stránek a blogů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak jste sledováni online

Vaše internetová aktivita může také sledovat cookies – malé kousky textu, které jsou staženy a uloženy vaším webovým prohlížečem. Používají je většina webových stránek a služeb k zaznamenávání online návyků uživatele, což jsou opět data, která se pak používají k přizpůsobení reklam. Používá se také ke zlepšení zážitku z internetu jako celku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu skrýt svou identitu na sociálních médiích

Zde je několik kroků, které můžete udělat.Vyčistěte své sociální média.Odebrat výsledky vyhledávání Google.Použijte VPN a soukromé prohlížeče.Chraňte svůj e -mail, telefonní číslo a podrobnosti o adrese.Odstraňte své informace z webů pro zprostředkování dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak chráním svůj obsah sociálních médií

Abychom chránili svůj obsah co nejvíce, advokát Brandon Prinsen doporučuje, aby si jistě zahrnul své jméno nebo nějakou jinou formu identifikace obsahu, jako jsou profesionální fotografie a prezentace snímků. Můžete také označit veškerý písemný obsah, který má autorská práva se symbolem autorských práv, když jej zveřejníte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co byste neměli dělat online

5 věcí, které byste nikdy neměli dělat onlinere odpovídat spamu.Nakupujte na nezajištěných sítích.Stáhněte si podezřelé aplikace.Uložte hesla v prohlížeči.Sdílet informace o práci a poloze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou zlatá pravidla pro zůstat v bezpečí

Vždy používejte firewall a aktualizovaný antivirový software! Nikdy s nikým nesdílejte své jméno nebo heslo! Nikdy sdílejte osobní údaje (adresa, telefon, název školy, sportovní klub). Buďte zdvořilí a zacházejte s ostatními tak, jak byste se chtěli zacházet!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je zlaté pravidlo v online bezpečnosti

Nikdy s nikým nesdílejte své jméno nebo heslo! Nikdy sdílejte osobní údaje (adresa, telefon, název školy, sportovní klub). Buďte zdvořilí a zacházejte s ostatními tak, jak byste se chtěli zacházet!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nedělat online bezpečnost

Nikdy s nikým nesdílejte své heslo. Nikdy nahrajte (zveřejňujte) obrázky sebe sama na internet nebo online službu lidem, které osobně neznáte a nikdy nahrávejte explicitní fotografie. Nikdy nezveřejňujte plány na dovolenou online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je těch pět 5 tipů, jak zůstat v bezpečí online

10 způsobů, jak zůstat v bezpečí onlineget Nejnovější antivirový a firewall software.Aktualizujte svůj internetový prohlížeč.Vytvořte silné a snadno zapamatovatelné heslo.Použijte jiné heslo, které používáte pro jiné služby.Pravidelně měňte heslo.Nikdy nesdílejte své heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co byste neměli dělat online

5 věcí, které byste nikdy neměli dělat onlinere odpovídat spamu.Nakupujte na nezajištěných sítích.Stáhněte si podezřelé aplikace.Uložte hesla v prohlížeči.Sdílet informace o práci a poloze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odstranit všechny své stopy z internetu

Nikdy nebudete moci plně smazat všechny stopy sebe online, ale můžete minimalizovat, co je tam venku. Makléři dat shromažďují podrobné informace o tom, kdo jsme založeny na našich věcech, jako je naše online aktivita, nákupy skutečného světa a veřejné záznamy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí odstranit vaše osobní údaje z internetu

Můžete si najmout online službu, jako je smazat mě nebo Duck pro soukromí, udělat to pro vás. Uvědomte si, že to není levné. Odstranit mi stojí 129 $ ročně, zatímco soukromí kachna začíná na 500 USD ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě někdo sledovat, aniž bych to věděl

Existuje způsob, jak může někdo sledovat váš mobilní telefon, aniž by se dotkl skutečného zařízení. Spyware (PortManteau of ‘Specing Software) a Stalkerware lze nainstalovat na telefonu bez znalostí majitele, což umožňuje útočníkovi ukrást informace, sledovat aktivitu a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo sledovat, co dělám na internetu

Pokud si nejste opatrní, téměř kdokoli může vidět vaši internetovou aktivitu. Správci Wi-Fi mohou vidět vaši aktivitu prostřednictvím protokolů routerů, zatímco webové stránky, aplikace, poskytovatele internetových služeb, vyhledávače a inzerenti mají prostředky ke sledování toho, co děláte online. Vaše zařízení a prohlížeče vede také záznamy o tom, co na nich děláte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může maska ​​skrýt vaši identitu

V neznámém úkolu porovnávání obličeje snižovaly masky i sluneční brýle přesnost identifikace. Masky narušily výkon nejvíce, ale jen o něco více než sluneční brýle." Tento rozdíl v rozpoznávání byl jen kolem 3%. Úkol se také účastnila skupina lidí, o nichž bylo známo, že jsou „super uznáními“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou tři způsoby, jak zůstat v bezpečí na sociálních médiích

Sociální média bezpečnost, jak nahlásit, blokovat a filtrovat obsah.Přizpůsobte si nastavení ochrany osobních údajů.Pauza před zveřejněním.Vypněte geolokaci.Použijte soukromé připojení k internetu.Promluvte si se svými přáteli o veřejných příspěvcích.Nahlásit obtěžování nebo nevhodný obsah.Podívejte se, než kliknete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou videa zveřejněna na sociálních médiích chráněna autorskými právy

Když vytvoříte výrazové dílo pevně, jako je fotografie, meme, báseň nebo píseň, vlastníte autorské právo na práci. Sociální média nejsou výjimkou z autorských práv: stále můžete držet autorská práva na položky, které zveřejníte v sítích, jako je Facebook a Instagram.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 4 způsoby, jak být v bezpečí

10 způsobů, jak zůstat v bezpečí onlineget Nejnovější antivirový a firewall software.Aktualizujte svůj internetový prohlížeč.Vytvořte silné a snadno zapamatovatelné heslo.Použijte jiné heslo, které používáte pro jiné služby.Pravidelně měňte heslo.Nikdy nesdílejte své heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou online 5 nebezpečí

Invaze do soukromí o nebezpečí (šikana pomocí digitální technologie).krádež identity.Vaše dítě vidí útočné obrázky a zprávy.přítomnost cizinců, kteří tam mohou být „ženicha“ jiných členů.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo programa mi abridor de puerta de garaje en mi coche??
Next Post
Požádají kabelové společnosti o číslo sociálního zabezpečení?