15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu změnit baterii ve svém poplachu oxidu uhelnatého vivint?




Výměna baterie oxidu uhelnatého

Shrnutí článku: Výměna baterie detektoru oxidu uhelnatého

1. Chcete -li změnit baterii v detektoru oxidu uhelnatého, držte detektor v dlani a jemně otočte proti směru hodinových ručiček asi čtvrt zatáčku.

2. Pokud uslyšíte pípavý tón z klávesnice, naznačuje to, že je detektor správně otevřen.

3. Po výměně baterie možná budete muset resetovat detektor oxidu uhelnatého, aby se zastavil pípavý zvuk.

4. Podívejte se na tlačítko ve svém detektoru označeném „ticho“ nebo „resetování“ a podržte jej po dobu 10 nebo více sekund.

5. Uvolněte tlačítko a LED světla by měla blikat nebo zapnout zpět. V některých případech by detektor mohl emitovat singulární pípnutí.

6. Pokud váš detektor oxidu uhelnatého emituje rychlé pípnutí každých 30 sekund a červená LED bliká, znamená to, že jednotka dosáhla svého konce života a je třeba ji vyměnit.

7. Když baterie ve vašem detektoru potřebuje výměnu, nezapomeňte odstranit starou baterii a vyměnit ji stejným typem.

8. Mějte na paměti, že jednoduše nahrazení baterie nestačí k tomu, aby vaše detektor oxidu uhelnatého došlo k fungování, pokud dosáhne svého konce života.

9. Nízká baterie v detektoru oxidu uhelnatého spustí výstrahu se čtyřmi pípnutími. Vyměňte baterii nebo v případě potřeby vyměňte detektor.

10. Pokud váš detektor oxidu uhelnatého pípá, může to být způsobeno plochými nebo nízkými bateriemi. Vyzkoušejte zařízení a zjistěte, zda je to příčina.

Otázky a odpovědi:

1. Jak mohu změnit baterii v mém detektoru oxidu uhelnatého?

Chcete -li změnit baterii, podržte detektor v dlani a otočte ji proti směru hodinových ručiček. Pokud uslyšíte pípavý tón, znamená to, že se detektor správně otevře.

2. Jak mohu zastavit alarm oxidu uhelnatého po výměně baterie?

Hledejte tlačítko označené „tichem“ nebo „resetování“ ve vašem detektoru a podržte jej po dobu 10 sekund. Uvolněte tlačítko a LED světla by měla blikat nebo zapnout. V některých případech by detektor mohl emitovat singulární pípnutí.

3. Jak mohu zjistit, zda můj detektor oxidu uhelnatého potřebuje novou baterii?

Váš alarm CO bude emitovat rychlé pípnutí každých 30 sekund a červená LED bude blikat, když dosáhne konce své životnosti. Výměna baterií nezastaví chirp, pokud je jednotka na konci své životnosti.

4. Mohu vyměnit baterie v mém detektoru oxidu uhelnatého?

Ano, když baterie potřebuje výměnu, vyjměte starou baterii a nahraďte ji stejným typem. Pokud je však detektor na konci své životnosti, jednoduše nahrazení baterie nebude fungovat.

5. Pokud bude baterie nízká, odejde můj detektor oxidu uhelnatého?

Nízká baterie v alarmu oxidu uhelnatého spustí čtyři pípnutí. Jediný cvrlikání označuje nízkou baterii nebo potřebu nahradit detektor.

6. Proč je můj poplach na oxid uhelnatý?

Pokud váš detektor oxidu uhelnatého pípá, může to být způsobeno plochými nebo nízkými bateriemi. Testování zařízení pomůže určit příčinu.

7. Jak mohu zabránit detektoru oxidu uhelnatého každých 30 sekund?

Alarm Kidde Co bude chirp každých 30 sekund po sedmi letech použití. Aby se zastavilo cvrlikání, musí být jednotka vypnuta a je zásadní nahradit detektor okamžitě, protože nemůže detekovat CO v režimu na konci života.

8. Pokud je baterie nízká, zhasne poplach oxidu uhelnatého?

Když je baterie nízká v alarmu oxidu uhelnatého, vysílá čtyři pípnutí. Jediný chirp označuje nízkou baterii nebo potřebu výměny.


Jak mohu změnit baterii ve svém alarmu oxidu uhelnatého?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit baterii v mém detektoru oxidu uhelnatého

Držte detektor v dlani. A jemně otočte detektor oxidu uhelnatého v pohybu proti směru hodinových ručiček přibližně o čtvrtinu. Otočte klávesnici, může emitovat tón pípnutí, aby označil

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavit alarm oxidu uhelnatého po výměně baterie

Resetujte detektor oxidu uhelnatého

Nejprve vyhledejte tlačítko zvané „ticho“ nebo „resetování“. Podržte toto tlačítko po dobu 10 nebo více sekund. Uvolněte tlačítko a LED světla by měla blikat nebo zapnout. Vaše jednotka by také mohla vydat jedinečné pípnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda můj detektor oxidu uhelnatého potřebuje novou baterii

Když alarm CO emituje rychlé pípnutí každých 30 sekund a červená LED bliká, jednotka dosáhla konce 7 nebo 10 let života. Výměna baterií nezastaví chirp, pokud je jednotka na konci své životnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Detektory oxidu uhelnatého mají vyměnitelné baterie

Když baterie vyžaduje výměnu, musíte odstranit starou baterii a vyměnit ji stejným typem baterie. Protože alarmy CO nemohou detekovat přítomnost oxidu uhelnatého v režimu na konci života, nestačí výměna baterie, aby byla fungování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud bude baterie nízká, odejde můj detektor oxidu uhelnatého

Alarmy oxidu uhelnatého vás upozorňují čtyřmi pípnutími. Jediný cvrlikání znamená, že baterie je nízká nebo by měl být vyměněn detektor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj poplach na oxid uhelnatý

Nejviditelnějším důvodem pro detektor oxidu uhelnatého jsou ploché baterie. Ploché nebo nízké baterie zabrání funkčnosti zařízení, takže je jen vhodné, že váš detektor vydává slabý pípnutí, který vás před tím varuje. Pokud tomu tak je, můžete to snadno zjistit testováním zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavit detektor oxidu oxidu uhelnatého každých 30 sekund

Varování ze konce života – sedm let po počátečním zapnutí začne alarm Kidde Co začne každých 30 sekund cvrbat. Chirp se nezastaví, dokud není jednotka vypnuta, a je nezbytné nahradit alarm oxidu uhelnatého okamžitě, protože nemůže detekovat CO, když vstoupí do režimu na konci života.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud je baterie nízká, zhasne alarm oxidu uhelnatého

Alarmy oxidu uhelnatého vás upozorňují čtyřmi pípnutími. Jediný cvrlikání znamená, že baterie je nízká nebo by měl být vyměněn detektor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená červené světlo na detektoru oxidu uhelnatého

Správné přijímání napájení baterie

Proč je červené světlo bliká na můj alarm oxidu uhelnatého mám na prvních varování alarmy oxidu uhelnatého, červené světlo, aby ukázalo, že alarm CO je správně přijímání baterie. Pokud nevidíte blikání červeného světla, okamžitě změňte baterie v alarmu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl by mít můj detektor oxidu uhelnatého zelené světlo

Proč zelené světlo detektoru oxidu uhelnatého zůstává závisí na značce a modelu, který používáte. může znamenat, že je detekován ** nízkoúrovňový přítomnost oxidu uhelnatého **. Pokud by se přítomnost zvýšila, způsobilo by to zvuk alarmu. Mohlo by to také znamenat, že je čas nahradit baterii, zejména pokud je také cvrlikání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když detektor oxidu uhelnatého říká nízkou baterii s novými bateriemi

1 pípnutí každou minutu: nízká baterie. Je čas vyměnit baterie v alarmu oxidu uhelnatého. 5 pípnutí každou minutu: konec života. Tento cvrlikání znamená, že je čas nahradit váš alarm oxidu uhelnatého.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč detektor oxidu uhelnatého neustále říká nízkou baterii

1 pípnutí každou minutu: nízká baterie. Je čas vyměnit baterie v alarmu oxidu uhelnatého. 5 pípnutí každou minutu: konec života. Tento cvrlikání znamená, že je čas nahradit váš alarm oxidu uhelnatého.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte detektory oxidu uhelnatého, když je baterie nízká

Alarmy oxidu uhelnatého vás upozorňují čtyřmi pípnutími. Jediný cvrlikání znamená, že baterie je nízká nebo by měl být vyměněn detektor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj detektor oxidu uhelnatého pípne třikrát a pak se zastaví

Tři pípnutí znamenají, že s alarmem oxidu uhelnatého dochází k poruše. Pokud slyšíte tři pípnutí každých patnáct minut, dojde k poruše vašeho alarmu. Měli byste se obrátit na výrobce a okamžitě zkontrolovat alarm. Pro vaši bezpečnost musíte mít vždy funkční alarm oxidu uhelnatého.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj detektor oxidu uhelnatého pípne třikrát každých 15 minut

Tři pípnutí znamenají, že s alarmem oxidu uhelnatého dochází k poruše. Pokud slyšíte tři pípnutí každých patnáct minut, dojde k poruše vašeho alarmu. Měli byste se obrátit na výrobce a okamžitě zkontrolovat alarm. Pro vaši bezpečnost musíte mít vždy funkční alarm oxidu uhelnatého.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj detektor oxidu uhelnatého neustále říká nízkou baterii

1 pípnutí každou minutu: nízká baterie. Je čas vyměnit baterie v alarmu oxidu uhelnatého. 5 pípnutí každou minutu: konec života. Tento cvrlikání znamená, že je čas nahradit váš alarm oxidu uhelnatého.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často by měl červené světlo blikat na detektoru oxidu uhelnatého

Každých 6 minut.

Modelové číslo Normální operace* Režim ticha*
CO615 Zelená
P1000 / P1010 LED záblesky 1x za minutu
PR710 / P1210 bliká červeně každých 6 minut. bliká červeně každých 6 minut.
PRC710V / PC1210V Green Flash 1x za minutu. bliká červeně každých 6 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud je baterie nízká, odejde detektor oxidu uhelnatého

Alarmy oxidu uhelnatého vás upozorňují čtyřmi pípnutími. Jediný cvrlikání znamená, že baterie je nízká nebo by měl být vyměněn detektor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená modré světlo na detektoru oxidu uhelnatého

Chirps každých 30 sekund spolu s modrým blikajícím světlem naznačují nižší úrovně oxidu uhelnatého, které by se mohly stát nebezpečnými. Otevřete všechny dveře a okna okamžitě a přestaňte používat všechny plynové spotřebiče, dokud je profesionál nekontroluje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží baterie AA v detektoru oxidu uhelnatého

Až donedávna většina alarmů CO běžela ze sady odnímatelných AA nebo AAA baterií, které je třeba vyměnit každé tři až pět let. Mnoho z nich však nyní používá lithiovou baterii uzavřenou lithiovou, která vydrží stejnou životnost jako senzor; koupíte jednotku a prostě ji vyměňte, až bude životnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Detektory oxidu uhelnatého potřebují speciální baterie

Většina detektorů oxidu kouře a oxidu uhelnatého běží na 9-voltových bateriích, i když existují některé modely, které vyžadují AA nebo AAA baterie. Batteries Plus má alkalické baterie, které potřebujete od nejlepších značek, jako jsou Rayovac® a Duracell®, které jsou zaručeny, že budou v posledních letech v úložišti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj detektor oxidu uhelnatého pípne třikrát každých 15 sekund

Tři pípnutí, v 15minutových intervalech = porucha. Jednotka nefunguje. Kontaktujte výrobce nebo maloobchodníka, kde jste zakoupili alarm.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj detektor oxidu uhelnatého pípne třikrát každé 30 sekund

Prvním náznakem potenciálního problému je pípnutí nebo cvrlikání – vyskytující se kdekoli mezi každými 30 sekundami až pěti minutami. To by mohla být jedna ze dvou věcí. Detektor pípání nebo cvrlikání Co by mohl znamenat přítomnost plynu nebo nízkou baterii. Bez ohledu na důvod by měla být přijata další opatření.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená blikající červené světlo na detektoru oxidu uhelnatého

Správné přijímání napájení baterie

Proč je červené světlo bliká na můj alarm oxidu uhelnatého mám na prvních varování alarmy oxidu uhelnatého, červené světlo, aby ukázalo, že alarm CO je správně přijímání baterie. Pokud nevidíte blikání červeného světla, okamžitě změňte baterie v alarmu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená pevné červené světlo na detektoru oxidu uhelnatého

Naštěstí, pokud váš první výstražný alarm oxidu uhelnatého drží stabilní červené světlo, znamená to, že funguje normálně.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué aplicaciones son malas para el Android??
Next Post
Co znamená SK9 na prstenu?