15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Má blikající zvonek živý pohled?

o Zobrazit zaznamenaný pohybový klip. Živé zobrazení a cloudové úložiště pro zaznamenaná videa však nejsou k dispozici bez předplatného.

Shrnutí 10 odstavců:
1. Blink Video Doorbell nabízí živé prohlížení kanálu, což vám umožňuje přístup k živému videu a zvuku prostřednictvím aplikace Blink nebo kompatibilní zařízení Alexa.
2. Chcete-li použít funkci živého pohledu, musí mít síť Wi-Fi rychlé a spolehlivé připojení k internetu s minimální rychlostí nahrávání 2 MB za sekundu.
3. Bohužel, blikající kamery nezaznamenávají nepřetržitě. Zachycují pouze pohybové klipy. S předplatným máte přístup k nepřetržitému živému pohledu, ale má časový limit 90 minut.
4. Kabelová kamera Blink je jednou z kamer, která poskytuje živý pohled. Je vybaven LED osvětlením, HD Live View, obousměrný zvuk a vestavěnou bezpečnostní sirénu.
5. Pokud nemůžete sledovat živý fotoaparát Blink, můžete problém vyřešit kontrolou stavu sítě, napájením zařízením a routerem, aktualizací aplikace Blink nebo v případě potřeby tovární resetování kamery v případě potřeby.
6. Dvojiště Blink má výchozí nastavení, které mu umožňuje zaznamenávat videa z událostí detekce pohybu nebo stisknutí tlačítka zvonku. Toto nastavení můžete vypnout a snížit počet videí nebo uložit baterie.
7. Video zvonek Blink může fungovat bez modulu synchronizace, ale pomocí modulu synchronizace zlepšuje životnost baterie a poskytuje přístup k pokročilým funkcím.
8. Bez předplatného nebo existujícího cloudového úložiště některé kamery Blink stále dostávají oznámení o pohybu v aplikaci Blink. Můžete klepnout na oznámení a zobrazit zaznamenaný pohybový klip.
9. Pro zajištění nejlepšího výkonu a přístupu ke všem funkcím se doporučuje mít rychlé a spolehlivé připojení k internetu pro váš Blink Camera.
10. Blink nabízí plány předplatného, ​​které poskytují další funkce, jako je cloudové úložiště pro zaznamenaná videa, prodloužený čas pohledu a další výhody.

15 jedinečných otázek:
1. Mohu sledovat svůj blikající dveřní kameru naživo?
2. Proč můj blikající zvonek nemá živý pohled?
3. Má blink nepřetržitý živý pohled?
4. Která kamera Blink má živý pohled?
5. Proč nemohu sledovat svůj blikající kameru naživo?
6. Je blikající zvonek vždy nahrávání?
7. Jak získám živý pohled na zvonek bez modulu synchronizace?
8. Jak Blink funguje bez předplatného?
9. Jak mohu vyřešit problémy s živým zobrazením na mé kameře Blink?
10. Jaké jsou výhody předplatného Blink?
11. Mohou blikat kamery zaznamenávat zvuk kromě videa?
12. Jak dlouho trvá nahrávání pohybové události na Blink Cameras?
13. Mohu získat přístup k zaznamenaným videím na mém kameře Blink bez předplatného?
14. Potřebuji rychlé připojení k internetu pro použití Blink Cameras?
15. Může více zařízení přistupovat k živému pohledu na jednu kameru Blink současně?

15 podrobných odpovědí:
1. Ano, Blink Video Doorbell je dodáván s živým sledováním kanálu. Tato funkce poskytuje živé video a zvuk, ke kterému máte přístup v aplikaci Blink nebo na určitých kompatibilních zařízeních Alexa. Živé zobrazení lze uložit do cloudu, pouze pokud máte předplatné Blink nebo 30denní bezplatnou zkušební verzi, která je součástí vašeho nákupu.
2. Fotoaparát používá vaši síť Wi-Fi k odeslání živého zobrazení; Připojení proto musí mít 2 MB za sekundu nebo rychlejší rychlost nahrávání (z fotoaparátu do aplikace Blink). Živý pohled může selhat, pokud je připojení k internetu příliš pomalé nebo není spolehlivé.
3. Ne, blikání kamery nezaznamenávají 24/7. Jsou to čistě klipy založené na pohybu. S plánem předplatného se budete moci jen nepřetržitě dívat na živý pohled, ale i to má časový limit. Po 90 minutách se živý pohled zastaví.
4. Blink Wired Floadlight Camera poskytuje HD Live View a je jednou z kamer, které podporují živý pohled. Má také 2600 lumenů LED osvětlení, obousměrný zvuk a vestavěnou bezpečnostní sirénu.
5. Pokud máte potíže s sledováním živého kamery Blink, můžete vyzkoušet následující řešení: Zkontrolujte stav vašeho síťového připojení, napájecí cyklus zařízení i router, aktualizujte aplikaci Blink nebo odstraňte a přeinstalujte aplikaci. Pokud žádná z těchto metod nefunguje, můžete vyzkoušet tovární resetování kamery Blink.
6. Nastavení nahrávání videa na zvonku Blink je ve výchozím nastavení „ON“, což jim umožňuje ukládat videa před událostmi detekce pohybu nebo stisknutím tlačítka zvonku. Chcete -li snížit počet videí nebo uložit baterie, můžete toto nastavení vypnout “.”
7. Video zvonek Blink nevyžaduje modul synchronizace a může fungovat samostatně. Při instalaci s připojeným modulem Sync se však zlepšuje výdrž baterie zvonku a jsou k dispozici pokročilé funkce.
8. Bez předplatného Blink nebo stávajícího cloudového úložiště jsou některé kamery Blink stále dostávají oznámení o pohybu v aplikaci Blink. Uživatelé mohou klepnout na oznámení a zobrazit zaznamenaný pohybový klip. Živé zobrazení a cloudové úložiště pro zaznamenaná videa však nejsou k dispozici bez předplatného.
9. Chcete -li vyřešit problémy s živým zobrazením problémů s připojením na váš Blink Camera, můžete zkontrolovat stav své sítě, zajistit rychlé a spolehlivé připojení k internetu, napájecí cyklus fotoaparátu a router, aktualizujte aplikaci Blink nebo továrnu v případě potřeby resetujte kameru, pokud je to nutné.
10. Mezi výhody předplatného Blink patří cloudové úložiště pro zaznamenaná videa, prodloužený čas živého pohledu nad výchozí 90 minut, přístup k pokročilým funkcím, prioritní zákaznická podpora a další exkluzivní výhody.
11. Ano, kamery Blink mohou během událostí detekce pohybu nebo tlačítko pro detekce pohybu nahrávat video i zvuk.
12. Záznam pohybové události na Blink Cameras je obvykle několik sekund dlouhý. Doba trvání se však může lišit v závislosti na délce události detekce pohybu a nastavení nakonfigurované pro váš fotoaparát.
13. Bez předplatného nebo existujícího cloudového úložiště některé kamery Blink stále dostávají oznámení o pohybu v aplikaci Blink. Můžete klepnout na oznámení a zobrazit zaznamenaný pohybový klip. Přístup k cloudovému úložišti pro zaznamenaná videa však není k dispozici bez předplatného.
14. Pro zajištění optimálního výkonu a přístupu ke všem funkcím se doporučuje mít rychlé a spolehlivé připojení k internetu pro váš Blink Camera. Pomalé nebo nespolehlivé spojení může vést k živému pohledu a dalším funkcím nefunguje správně.
15. Ano, více zařízení má přístup k funkci živého pohledu na jednom blikající kameře současně. To umožňuje pohodlné monitorování z různých míst nebo zařízení ve vaší síti.

Má Blink Doorbell živý pohled?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat svůj blikající dveřní kameru naživo

Ano, Blink Video Doorbell je dodáván s živým sledováním kanálu. Tato funkce poskytuje živé video a zvuk, ke kterému máte přístup v aplikaci Blink nebo na určitých kompatibilních zařízeních Alexa. Živé zobrazení lze uložit do cloudu, pouze pokud máte předplatné Blink nebo 30denní bezplatnou zkušební verzi, která je součástí vašeho nákupu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemá můj blikající zvonek živý pohled

Fotoaparát používá vaši síť Wi-Fi k odeslání živého zobrazení; Připojení proto musí mít 2 MB za sekundu nebo rychlejší rychlost nahrávání (z fotoaparátu do aplikace Blink). Živý pohled může selhat, pokud je připojení k internetu příliš pomalé nebo není spolehlivé.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má blink nepřetržitý živý pohled

Blink kamery zaznamenávají nepřetržitě bohužel, blikající kamery nezaznamenají 24/7, jsou to čistě klipy založené na pohybu. S plánem předplatného se budete moci jen nepřetržitě dívat na živý pohled, ale i to má časový limit. Po 90 minutách se živý pohled zastaví.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která kamera Blink má živý pohled

Kabelová fotoaparát Floodlight Camera. Nová kabelová kamera Blink Floadlight poskytuje 2600 lumenů LED osvětlení, HD Live View, obousměrné zvuk a vestavěnou bezpečnostní sirénu, takže můžete chránit, na čem záleží nejvíce nebo v noci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat svůj blikající kameru naživo

Chcete -li opravit kameru Blink, který ukazuje živý pohled na domovskou obrazovku, zkontrolujte stav sítě a napájecího cyklu jak zařízení, tak routeru. Pokud problém přetrvává, aktualizujte aplikaci Blink nebo odstraňte a přeinstalujte aplikaci. Pokud to nefungují, továrna resetujte váš blikající kameru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je blikající zvonek vždy nahrávání

Nastavení nahrávání videa je "Na" Ve výchozím nastavení uložení videa z událostí detekce pohybu nebo stisknutím tlačítka zvonek. Chcete -li snížit počet videí, které získáte, nebo pro uložení baterií, můžete toto nastavení obrátit "Vypnuto".

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám živý pohled na zvonek bez synchronizace bez synchronizace

Odpověď: Dobrý den, video zvonek Blink nevyžaduje modul synchronizace a dokáže spravovat svůj vlastní systém, ale při instalaci s připojeným modulem synchronizace se zlepšuje výdrž baterie pro zvon a jsou k dispozici pokročilé funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak Blink funguje bez předplatného

Bez předplatného Blink nebo stávajícího cloudového úložiště dostávají určité kamery Blink Motion v aplikaci Blink App. Jednoduše klepnutím na oznámení zadejte živý pohled na kameru. Žádné klipy nejsou uloženy, ale máte obousměrný zvuk a video z kamery přes aplikaci Blink.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu po celou dobu žít svůj blikající fotoaparát

Klepněte na Live Zobrazit na domovské obrazovce.Poté klepněte na tlačítko Nabídka v pravém dolním pravém dolní části obrazovky (zobrazí se s červenou tečkou poprvé, když tuto funkci použijete).Obrazovka poté zobrazí vysvětlení podmínek rozšířeného živého pohledu, který běží až 90 minut; Relaci však nemůžete uložit jako klip.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám živý pohled na zvonek bez synchronizace bez synchronizace

Odpověď: Dobrý den, video zvonek Blink nevyžaduje modul synchronizace a dokáže spravovat svůj vlastní systém, ale při instalaci s připojeným modulem synchronizace se zlepšuje výdrž baterie pro zvon a jsou k dispozici pokročilé funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do Blink Camera mají 360 pohled

Nastavitelná rotace

Namontujte své blikající kamery do stropů, okapů nebo stěn a dává vám více možností, kde můžete nainstalovat své kamery. 2. Snadno nastavitelné a mohou otočit 360 stupňů, což uživatelům umožňuje nasměrovat kameru kdekoli, kde chtějí v jakémkoli úhlu. 3.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět svůj blikající zvonek, aby stále zaznamenal

Nastavení nahrávání videa je "Na" Ve výchozím nastavení uložení videa z událostí detekce pohybu nebo stisknutím tlačítka zvonek. Chcete -li snížit počet videí, které získáte, nebo pro uložení baterií, můžete toto nastavení obrátit "Vypnuto".

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat svůj blikající kameru nepřetržitě

Klepněte na Live Zobrazit na domovské obrazovce.Poté klepněte na tlačítko Nabídka v pravém dolním pravém dolní části obrazovky (zobrazí se s červenou tečkou poprvé, když tuto funkci použijete).Obrazovka poté zobrazí vysvětlení podmínek rozšířeného živého pohledu, který běží až 90 minut; Relaci však nemůžete uložit jako klip.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít kameru Blink bez modulu synchronizace

*POZNÁMKA: Dvořeka videokoře Blink a mini kamery nevyžadují modul Sync 2. Jsou schopni spravovat svůj vlastní systém. Mohou být také přidány do systému spravovaného modulu synchronizace nebo se sčítají bez modulu synchronizace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou blikající kamery zbytečné bez předplatného

Ano. Nezapomeňte si nechat venkovní fotoaparát a modul Sync 2 aktualizován prostřednictvím aplikace Blink v případě potřeby. Pokud si koupíte budoucí bezpečnostní kamery od Blink, možná budete muset také upgradovat svůj modul synchronizace, abyste zajistili, že tato metoda stále funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje kamera Blink nezaznamenává živý zdroj

Síť. Pokud má kamera slabé připojení k vašemu bezdrátovému routeru, může to způsobit, že kamera zaznamenává klipy falešného pohybu. Prodloužení doby rektátu by mělo tento problém vyřešit. Můžete také přesunout kameru blíže k bezdrátovému routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozsah pohledu na zvonek Blink Video

Rozsah vidění pohybu

Senzor pohybu zvonku fotoaparátu vypadá přímo ven ze zvonu ve tvaru kužele asi 100 ° na šířku, nakloněný dolů 10 °, s rozsahem 25 stop (7.6 m).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji se otočit kameru Blink

Klepnutím na jednu ze šipek na podložce pohybuje kameru postupně v tomto směru, zatímco dlouhé lisování ji nepřenášejí, dokud neuvolníte tlačítko nebo nedosáhne limitu jeho rotace. Domovské tlačítko ve středu směrové podložky umožňuje vrátit kameru do výchozí pozice.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje blikající kamera neustále nezaznamenává

Síť. Pokud má kamera slabé připojení k vašemu bezdrátovému routeru, může to způsobit, že kamera zaznamenává klipy falešného pohybu. Prodloužení doby rektátu by mělo tento problém vyřešit. Můžete také přesunout kameru blíže k bezdrátovému routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává zaznamenávání novokoru blikání video bez předplatného

Chcete -li ukládat videa bez předplatného, ​​připojíte zařízení nebo kamery k modulu Sync 2 s rozpoznaným flash jednotkou USB vložené (prodáno samostatně). POZNÁMKA: Pokud byl váš účet vytvořen nebo před 15. dubnem 2020, zvonek šetří do vašeho bezplatného cloudového úložiště.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nabízí Blink nepřetržité monitorování

Kamery Blink nenabízejí nepřetržité nahrávání, i když můžete systém ozbrojený na jakýkoli čas ozbrojený.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete žít pohled na zvonek Blink bez modulu synchronizace

Bez kabelového připojení nebo modulu synchronizace vstoupíte do režimu odpovědi na událost, kde dostáváte pouze oznámení o výstraze pohybu a novorozenců a do 60 sekund musíte klepnout na oznámení, abyste zadali živý pohled s obousměrnou řeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud nemáte modul synchronizace pro blikání

Nemůžete jej použít k nahrávání živého zobrazení, ale všechna upozornění spuštěná pohybem budou uložena lokálně a lze k němu kdykoli přistupovat prostřednictvím aplikace Blink App. Pokud nemáte modul Sync Module 2, budete se muset spolehnout pouze na to, že získáte pouze oznámení a na živý pohled, nebo se přihlásit k odběru jednoho z plánů Blink.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje zvonek Blink bez předplatného

Blink předplatné

Příslušné měsíční ceny jsou 3 $ a 10 $. Můžete použít zvonek bez předplatného nebo modulu synchronizace, ale pak získáte upozornění a živý pohled, když stiskne Akce zvonku nebo někdo stiskne tlačítko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu po celou dobu žít svůj blikající fotoaparát

Klepněte na Live Zobrazit na domovské obrazovce.Poté klepněte na tlačítko Nabídka v pravém dolním pravém dolní části obrazovky (zobrazí se s červenou tečkou poprvé, když tuto funkci použijete).Obrazovka poté zobrazí vysvětlení podmínek rozšířeného živého pohledu, který běží až 90 minut; Relaci však nemůžete uložit jako klip.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo me deshizo del virus emergente en Chrome??
Next Post
Kolik stojí postavit panickou místnost?