15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co způsobuje, že televizní obrazovka zčernala?

Shrnutí článku

1. Jak mohu opravit televizi, když obrazovka zčerná? Chcete -li tento problém vyřešit, odpojte televizi ze zdi a najděte tlačítko napájení. Jakmile je televizor odpojen, zapojte ji zpět a zapněte jej.

2. Co to znamená, když se vaše televize zapne, ale obrazovka je černá? Pokud podsvícení vyhoří nebo přestane fungovat, bude to mít za následek prázdnou televizní obrazovku. Podsvícení můžete zkontrolovat vypnutím světla v místnosti a zářící baterkou na obrazovce. Pokud můžete vidět obrázek s baterkou, pak je pravděpodobně spálena podsvícení.

3. Co mám dělat, když je moje televizní obrazovka černá, ale je tam zvuk? Pokud můžete slyšet zvuk, ale obrazovka je černá, mohlo by to být způsobeno vadným podsvícením. V takových případech musí majitelé televize opravit nebo vyměnit podsvícení. Uvolněná připojení může také způsobit prázdnou obrazovku, proto zkontrolujte, zda není volná připojení.

4. Jak víte, jestli vaše televize vyhodila? Nejběžnějším příznakem foukané televizní pojistky je černá obrazovka. Zkontrolujte pojistky a v případě potřeby je vyměňte. Modrá obrazovka však může naznačovat jiný problém.

5. Jak zjistím, zda je můj televizní podsvícení zlomený? Na obrazovce televizní obrazovky velmi pečlivě osvětlíte baterku a zkontrolujte, zda můžete vidět nějaký obrázek. Pokud s baterkou neexistuje žádný obrázek, mohlo by to znamenat zlomený podsvícení.

6. Jak víte, kdy se vaše televize s plochou obrazovkou zhoršuje? Znamení, že vaše televize s plochou obrazovkou může být špatně, zahrnují zobrazení barů, linek, mrtvých pixelů a dalších abnormalit. Může to mít také problémy, jako je zapnutí, kvalita špatného zvuku nebo blikání/vyblednutí.

7. Kolik let poslední televize s plochou obrazovkou? Průměrná životnost LED televizoru při maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin, nebo zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud se nedíváte na televizi 24/7, LED televizor by mohl trvat asi 13 let.

8. Kolik stojí podsvícení pro televizi? Průměrné náklady na výměnu podsvícení pro televizi se liší a závisí by na konkrétním modelu a značce.

Otázky a odpovědi

1. Jak mohu opravit televizi, když obrazovka zčerná?

– Chcete -li tento problém vyřešit, odpojte televizi ze zdi a najděte tlačítko napájení. Jakmile je televizor odpojen, zapojte ji zpět a zapněte jej.

2. Co to znamená, když se vaše televize zapne, ale obrazovka je černá?

– Pokud podsvícení vyhoří nebo přestane fungovat, bude to mít za následek prázdnou televizní obrazovku. Podsvícení můžete zkontrolovat vypnutím světla v místnosti a zářící baterkou na obrazovce. Pokud můžete vidět obrázek s baterkou, pak je pravděpodobně spálena podsvícení.

3. Co mám dělat, když je moje televizní obrazovka černá, ale je tam zvuk?

– Pokud můžete slyšet zvuk, ale obrazovka je černá, mohlo by to být způsobeno vadným podsvícením. V takových případech musí majitelé televize opravit nebo vyměnit podsvícení. Uvolněná připojení může také způsobit prázdnou obrazovku, proto zkontrolujte, zda není volná připojení.

4. Jak víte, jestli vaše televize vyhodila?

– Nejběžnějším příznakem foukané televizní pojistky je černá obrazovka. Zkontrolujte pojistky a v případě potřeby je vyměňte. Modrá obrazovka však může naznačovat jiný problém.

5. Jak zjistím, zda je můj televizní podsvícení zlomený?

– Na obrazovce televizní obrazovky velmi pečlivě osvětlíte baterku a zkontrolujte, zda můžete vidět nějaký obrázek. Pokud s baterkou neexistuje žádný obrázek, mohlo by to znamenat zlomený podsvícení.

6. Jak víte, kdy se vaše televize s plochou obrazovkou zhoršuje?

– Znamení, že vaše televize s plochou obrazovkou může být špatně, zahrnují zobrazení barů, linek, mrtvých pixelů a dalších abnormalit. Může to mít také problémy, jako je zapnutí, kvalita špatného zvuku nebo blikání/vyblednutí.

7. Kolik let poslední televize s plochou obrazovkou?

– Průměrná životnost LED televizoru při maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin, nebo zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud se nedíváte na televizi 24/7, LED televizor by mohl trvat asi 13 let.

8. Kolik stojí podsvícení pro televizi?

– Průměrné náklady na výměnu podsvícení pro televizi se liší a závisí by na konkrétním modelu a značce.

Co způsobuje, že televizní obrazovka zčernala?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit televizi, když obrazovka zčerná

Jakmile zapojíte televizi ze zdi. Kluci prostě prostě odpojte, mimochodem jen demonstruji. Další další budete najít tlačítko napájení, odpusť mi, je to trochu tmavé, můj tlačítko napájení je

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když se vaše televize zapne, ale obrazovka je černá

Pokud podsvícení vyhoří nebo přestane fungovat, bude to mít za následek prázdnou televizní obrazovku. Chcete -li zkontrolovat podsvícení vaší televize, ujistěte se, že je televize zapnutá. Poté vypněte světla v místnosti a na obrazovce svítí baterku. Pokud můžete vidět obrázek s baterkou, pak je pravděpodobně spálena podsvícení vaší televize.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mám dělat, když je moje televizní obrazovka černá, ale je tam zvuk

Pokud podsvícení zažije jakékoli technické problémy, nebude rozsvítit displej a obrazovka bude černá, ale uživatel bude stále slyšet zvuk v pozadí. K vyřešení tohoto problému musí majitelé televize opravit své podsvícení. Vadná připojení: Prázdná obrazovka je někdy způsobena volnými připojeními.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, jestli vaše televize vyhodila

Nejběžnějším příznakem foukané televizní pojistky je černá obrazovka, a když k tomu dojde, je nezbytné zkontrolovat pojistky a provést potřebné náhrady. Pokud však vidíte modrou obrazovku, mohlo by to být známkou jiného problému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj televizní podsvícení zlomený

A. Takže nevím, jestli byste to mohli vidět. Ale. Bude to velmi těžké, protože se musíte na tuto baterku velmi těsně dívat. Jak to svítíte na televizi. A to, jakmile to uvidíte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, kdy se vaše televizor s plochou obrazovkou zhoršuje

Pokud vaše obrazovka zobrazuje tyče, linky, mrtvé pixely a další abnormality, vaše televize s plochou obrazovkou by se mohla zhoršit. Může to také umírat, pokud se nezapne, kvalita zvuku je špatná nebo obrazovka bliká nebo vybledne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let vydrží TV s plochou obrazovkou

Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud nesledujete televizi po dobu 24 hodin denně (a doufám, že nejste), LED TV, jako je 5 řady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí podsvícení pro televizi

Průměrné náklady na výměnu podsvícení běží od 100 do 150 USD, ze 60 do 115 USD na výměnu vyhořelé žárovky a mezi 100 a 200 $ za nový střídač, včetně dílů a práce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda byla vaše televize poškozena přepětím energie

Existuje několik značek, které mohou naznačovat, že vaše zařízení nebo zařízení zažily přepětí napájení: hodiny nebo světla zařízení blikají. Zařízení je vypnuté nebo nefunguje. Kolem zařízení nebo zdroje energie je štiplavý, spálený zápach.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda je váš televizor smažený

10 znaků, které vaše televize umírá náhodně.Obrázek je rozmazaný.Vaše televize vyzařuje praskající zvuk.Existují blikající místa.Zvuk se stal fuzzy (nebo úplně zastaven) jsou na obrazovce barevné bloky.Trvá to déle, než se obrazovka zapne.Přístavy nefungují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je drahé nahradit televizní podsvícení

Průměrné náklady na výměnu podsvícení běží od 100 do 150 USD, ze 60 do 115 USD na výměnu vyhořelé žárovky a mezi 100 a 200 $ za nový střídač, včetně dílů a práce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je životnost televizního podsvícení

Z hlediska komponenty má tato televize spousta částí, ale obecně se LED diody v podsvícení pravděpodobně nejdříve selhají. Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je průměrná životnost TV s plochou obrazovkou

Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud nesledujete televizi po dobu 24 hodin denně (a doufám, že nejste), LED TV, jako je 5 řady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nápisy, které potřebujete novou televizi

Znamení je čas na novou televizi

Pokud je vaše televize více než 6 let, ať už stále funguje nebo ne, zvažte získání nového. Starší technologie často není kompatibilní s novější technologií vycházející dnes. To by mohlo způsobit problémy s připojením se zařízeními a dokonce i problémy při streamování pořadů a filmů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, kdy potřebujete novou televizi s plochou obrazovkou

Pokud je vaše televize více než 6 let, ať už stále funguje nebo ne, zvažte získání nového. Starší technologie často není kompatibilní s novější technologií vycházející dnes. To by mohlo způsobit problémy s připojením se zařízeními a dokonce i problémy při streamování pořadů a filmů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypálíte televizory s plochou obrazovkou

Ačkoli mnohem méně náchylné než plazmatické televizory, LCD televizory stále podléhají popálení obrazovky (retence obrázku).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je životnost podsvícené obrazovky

Odhadovaná životnost podsvícení je asi 30 000 hodin nebo osm let používání za deset hodin denně. (Život však není zaručen po dobu osmi let.) Životnost znamená čas od počáteční úrovně jasu, aby se zhoršil o 50% při normálním provozu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistíte, zda je televizor smažený

10 znaků, které vaše televize umírá náhodně.Obrázek je rozmazaný.Vaše televize vyzařuje praskající zvuk.Existují blikající místa.Zvuk se stal fuzzy (nebo úplně zastaven) jsou na obrazovce barevné bloky.Trvá to déle, než se obrazovka zapne.Přístavy nefungují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí opravit zdroj energie v televizi

Náklady na opravu napájecího zdroje

Pokud se deska napájecího napájení vaší televize zkazí, náhradní díly a práce vám spustí asi 300 $. U menších a levnějších televizorů je lepší si koupit novou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí opravit smaženou televizi

Oprava televizního panelu

Chcete -li opravit televizní panel, očekávejte, že zaplatí 200 až 400 $. Mnoho panelů však nelze opravit, v takovém případě byste si měli koupit novou televizi. Oprava vadného portů HDMI se pohybuje od 95 do 300 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se televize vypálit

Udržování obrázků (běžně označované jako Burn-in) je problém s displejem, který se projevuje jako strašidelný následky, které zůstane na obrazovce po těžkém použití. Termín „retence obrazu“ často popisuje krátkodobý účinek, zatímco termín „Burn-in“ se obecně odkazuje na dlouhodobý (a někdy i trvalý) jeden.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co poškozuje televizní podsvícení

Poškození vodou je častým zdrojem problémů s podsvícení. Voda koroduje spojku LCD Connector Pin/Pad, která rozbije elektrickou cestu ke konektoru a může poškodit filtr. Selhání podsvícení může dojít také při poškození elektrických stop na desce obvodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to opravit televizi

Stojí za to opravit televizi, pokud jsou náklady na opravu výrazně levnější než náklady na nákup nové televize. Nejdražší opravou pro televizi s plochou obrazovkou je obvykle prasklá obrazovka-tato oprava má tendenci stát více než náhradní televizor pro všechny kromě největších velikostí obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která značka TV trvá nejdéle

Toto jsou v současné době nejlepší trvanlivé televizní značky.Samsung. Samsung je patrně nejoblíbenější značkou po celém světě a de facto vedoucí společnost v spotřební elektronice.Sony. Sony je další výrobní gigant elektroniky, který produkuje spolehlivé televizory s vynikajícími funkcemi.Lg.Panasonic.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let normálně vydrží televize

Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud nesledujete televizi po dobu 24 hodin denně (a doufám, že nejste), LED TV, jako je 5 řady.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto tiempo se tarda en deshacerse del ransomware??
Next Post
Jak zjistím, zda se můj prohlížeč unáší?