15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Interessante møbleringsideer i det nye hus med pool fra SAOTA

moderne-hus-SAOTA-arkitekter

Den nye Hus med pool fra SAOTA Architects imponerer med en moderne vision og interessante møbleringsideer til stuer, soveværelser og spisestuer. Arkitekterne er kendt for deres luksuriøse huse, men denne gang har du overgået dig selv. Den hvide husfacade er en interessant kombination af traditionel og moderne arkitektur. Gennemtænkt projekt med fremragende indretning definerer designet fra det verdensberømte arkitektstudie. Udendørsterrasserne, de kubistiske former og den dynamiske forbindelse mellem indendørs og udendørs områder er kun en del af fordelene ved bygningen.

Hus med pool – udendørs terrasse

moderne-hus-terrasse-udendørs

Første sal dateret Hus med pool har en generøst glaseret facade, så værelserne kigger ud på den smukke have. Interiøret kan beskrives som luksuriøst og alligevel hjemligt. Møbelidéerne til stuen, soveværelset og spisestuen er spændende, super elegante og stilfulde, som det passer sig sådan et sommerhus. Krystallysekroner kaster et blødt lys på de hvide lædermøbler, træ og sten bruges i overflod, så der skabes en ædel stemning i slutresultatet.

Hus med pool – moderne indretning i stuen

luksuriøse stueindretningsideer

Farveskemaet i Hus med pool af SAOTA arkitekter med oprettelsen af AAInteriører  er enkel – den hvide farve blandes dygtigt med træets naturlige beige farve. Det skinnende sofabord i metal er fokus på stuen og afspejler lyset. Et stort spisebord i træ forbinder visuelt spisestuen med stuen. Mange kunstværker på væggene fungerer som den eneste dekoration. Grå vægge og den grå indbyggede pejs fuldender det overordnede udseende. Trægulvet forbinder visuelt opholdsområdet. De naturlige materialer blev foretrukket til indretningen – sten, træ, glas og marmor blev brugt i overflod til badeværelset. Interessante tæpper i gangen sætter accenter. Huset er meget godt oplyst af store vinduer, og måske er det tiltrækningen ved indretningen.

Hvid sofasæt i husets stue med pool

hvid læder sofa stue indretning design ideer

Elegant spisestue med krystal lysekrone

rustikt spisebord krystal lysekrone

Luksuriøst soveværelse – ideer til indretning

Idéer til dekoration af soveværelsesdyr med pelsdyr

Gangdesignidé – tæppe som dekoration

moderne idé til tæppegang

Rummelig terrasse med beige sofa i huset med pool

moderne-gårdhave-område-hyggeligt-sidde-område

Interessant hvid facade og åben planløsning

interessant-have-design-ferie-hjem-pool

Byggeplan for huset

SAOTA arkitekter blueprint

Previous Post
Design af en lille byhave – ideer til moderne havedesign
Next Post
Egnede materialer til terrassetagning – ideer