15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co nabízí Norton Security?

Shrnutí článku: Norton Security

V tomto článku budeme diskutovat o Norton Security a jeho výhodách. Norton 360 poskytuje komplexní ochranu All-in-One pro vaše zařízení, online soukromí a identitu. Pomáhá udržovat vaše zařízení chráněná před viry, ransomware, malware a další online hrozby při bance, nakupování a zveřejňování online.

Jako zaměstnanec společnosti Norton Healthcare máte nárok na řadu cenných výhod, jako je lékařské a zubní pojištění, krytí vizí, životní pojištění, postižení a programy spoření v důchodu.

Náklady na předplatné Norton se liší v závislosti na počtu zařízení a na plánu, který si vyberete. Například roční předplatné pro Norton Go Standard, které pokrývá 3 zařízení, stojí 39 $.99. Norton Go Deluxe Plus pokrývá 5 zařízení a náklady 83 $.99 za rok. Norton Go Premium pokrývá 10 zařízení a stojí 99 $.99 za rok. Norton Go Platinum pokrývá 20 zařízení a stojí 139 $.99 za rok.

Ve srovnání s McAfee nabízí Norton Antivirus několik výhod. Norton je dostupnější a plány začínají na 19 USD.99/rok. Norton navíc poskytuje vynikající ochranu proti malwaru, rychlejší rychlost skenování a má nižší dopad na výkon systému než McAfee.

Zatímco Norton Antivirus má mnoho výhod, existují také některé nevýhody, které je třeba zvážit. Ceny mohou být drahé a její proces skenování náročné na zdroje může mít dopad na výkon vašeho počítače. Norton může být také trochu složitý pro použití pro méně technologicky důvtipné lidi.

Stojí za to platit za Norton Antivirus, protože má dlouhou historii dokonalých (nebo téměř dokonalých) výsledků detekce virů. Trvale skóre vysoko v nezávislém testování AV-test z hlediska ochrany, výkonu a použitelnosti.

Ať už potřebujete Norton Antivirus na vašem počítači, závisí na operačním systému. iPhone nevyžadují antivirový software, ale zařízení Windows, MacOS a Android to stále potřebují.

Nortonovy rodičovské kontroly, nazývané bezpečná rodina, jsou na trhu vysoce hodnoceny. V roce 2023 byl hodnocen jako nejlepší antivirus s rodičovskou kontrolou. Rodičovské kontroly jsou k dispozici pro zařízení Windows, iOS a Android.

15 jedinečných otázek o zabezpečení Norton:

  1. Co zahrnuje Norton Security?
    Norton 360 poskytuje komplexní ochranu All-in-One pro vaše zařízení, online soukromí a identitu. Pomáhá udržovat vaše zařízení chráněná před viry, ransomware, malware a další online hrozby při bance, nakupování a zveřejňování online.
  2. Jaké jsou výhody Norton Security pro zaměstnance Norton Healthcare?
    Zaměstnanci společnosti Norton Healthcare si mohou užít řadu cenných výhod, jako je lékařské a zubní pojištění, krytí vizí, životní pojištění, postižení a programy pro důchodové spoření.
  3. Kolik stojí Norton ročně?
    Roční ceny předplatného pro předplatné Norton se liší v závislosti na počtu zařízení. Například Norton Go Standard, který pokrývá 3 zařízení, stojí 39 $.99 za rok. Norton Go Deluxe Plus pokrývá 5 zařízení a náklady 83 $.99 za rok. Norton Go Premium pokrývá 10 zařízení a stojí 99 $.99 za rok. Norton Go Platinum pokrývá 20 zařízení a stojí 139 $.99 za rok.
  4. Je Norton lepší než McAfee?
    Norton Antivirus vyniká nad McAfee s jeho cenově dostupností, nadřazenou ochranou malwaru, rychlejší rychlostí skenování a nižšího dopadu na výkon systému.
  5. Jaké jsou nevýhody Nortonova antiviru?
    Mezi nevýhody antiviru Norton patří drahé stanovení cen, potenciální dopad na výkon počítače v důsledku skenování náročné na zdroje a složitost pro méně technologicky důvtipné jednotlivce.
  6. Stojí za to zaplatit za antivirus Norton?
    Ano, Norton Antivirus stojí za to platit, protože důsledně dosahuje vysokých skóre v testech detekce virů a nabízí efektivní ochranu, výkon a použitelnost.
  7. Opravdu potřebuji Norton na svém počítači?
    Zatímco pro většinu zařízení se doporučuje antivirový software, iPhony to nevyžadují. Zařízení Windows, MacOS a Android však mohou těžit z instalace Norton nebo podobného softwaru.
  8. Je Norton dobrý nápad pro rodičovské kontroly?
    Ano, Norton poskytuje vynikající rodičovské kontroly a je považován za jednu z nejlepších antivirových možností s rysy rodičovské kontroly. Je k dispozici pro zařízení Windows, iOS a Android.
  9. Jaké další výhody nabízí Norton zaměstnancům Norton Healthcare?
    Kromě lékařského a zubního pojištění, krytí vizí, životního pojištění, postižení a programů pro úspory odchodu do důchodu může Norton nabídnout další výhody specifické pro zaměstnance Norton Healthcare zaměstnance. Doporučuje se zkontrolovat u zaměstnavatele o úplných podrobnostech.
  10. Může Norton chránit před ransomwarem?
    Ano, Norton 360 nabízí ochranu proti ransomwaru spolu s dalšími online hrozbami, jako jsou viry a malware.
  11. Jaké platformy podporují Nortonovy rodičovské kontroly?
    Rodičovská kontrola společnosti Norton jsou k dispozici pro zařízení Windows, iOS a Android.
  12. Dopadne na výkon systému Norton?
    Ve srovnání s McAfee má Norton nižší dopad na výkon systému. Stejně jako u jakéhokoli antivirového softwaru však může mít mírný dopad na výkon počítače během skenování nebo ochrany pozadí.
  13. Může Norton chránit online soukromí?
    Ano, Norton 360 poskytuje ochranu pro soukromí online a udržuje vaše osobní údaje v bezpečí, když se zapojujete do online aktivit, jako je bankovnictví, nakupování a zveřejňování příspěvků.
  14. Existují nějaké propagační akce nebo slevy pro předplatné Norton?
    Propagace nebo slevy na předplatné Norton mohou být k dispozici v různých časech. Doporučuje se zkontrolovat oficiální web společnosti Norton nebo oprávněné maloobchodníky pro aktuální nabídky.
  15. Lze Norton použít na více zařízeních?
    Ano, Norton nabízí předplatné, které vám umožní chránit více zařízení. Počet pokrytých zařízení závisí na konkrétním plánu předplatného.

Co nabízí Norton Security?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co zahrnuje Norton Security

Norton 360 vám poskytuje komplexní ochranu all-in-one pro vaše zařízení, online soukromí a identitu. Pomozte udržovat vaše zařízení chráněná před viry, ransomware, malware a další online hrozby, když banka, nakupování a zveřejňování online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je výhoda Nortona

Jako zaměstnanec Norton Healthcare máte nárok na řadu cenných výhod, jako je lékařské a zubní pojištění, krytí vizí, životní pojištění, postižení a programy spoření v důchodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Norton ročně

Ceník obnovy předplatného: Účinný květen 2023

Norton předplatné Počet zařízení Roční předplatné1
Norton Go Standard 3 39 $.99
Norton Go Deluxe Plus 5 83 $.99
Norton Go Premium 10 99 $.99
Norton Go Platinum 20 139 $.99

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je lepší Norton nebo McAfee

V tomto srovnání vyniká Norton Antivirus nad McAfee. Norton je mnohem dostupnější a jeho plány začínají na 19 USD.99/rok. Kromě toho Norton nabízí vynikající ochranu proti malwaru, rychlejší rychlost skenování a nižší dopad na výkon systému než McAfee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody Nortonova antiviru

Nesplnění může být drahé.Možný dopad na výkon počítače v důsledku procesu skenování náročného na zdroje.Může být trochu složité pro použití pro méně technologicky důvtipné lidi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to zaplatit za antivirus Norton

Nejen, že je Norton Antivirus bezpečný, ale má také dlouhou historii dokonalých (nebo téměř dokonalých) výsledků detekce virů. I během posledního nezávislého testovacího období AV-testu se mu podařilo získat maximálně 6 bodů v ochraně, výkonu a použitelnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu potřebuji Norton na svém počítači

Celkově pravděpodobně stále potřebujete antivirový software, ale některá zařízení to potřebují více než jiná. Jediným operačním systémem, na kterém absolutně nemusíte instalovat antivirový software, jsou iPhones iPhones. Windows, MacOS a Androids však stále potřebují antivirový software.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Norton dobrý nápad

Rodičovské kontroly (bezpečná rodina)

Nortonovy rodičovské kontroly jsou jedny z nejlepších na trhu – Norton se umístil jako nejlepší antivirus č. 1 s rodičovskými kontrolami v roce 2023 a v současné době je to jedna z nejlepších samostatných aplikací pro rodičovskou kontrolu. Rodičovské kontroly jsou k dispozici pro Windows, iOS a Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu jen koupit Norton místo obnovy

Mohu si koupit Norton bez automatického obnovu Ano, můžete si koupit antivirus Norton bez automatické obnovy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji McAfee, pokud už mám Norton

Norton je lepší pro zabezpečení, výkon a další funkce. Pokud chcete nejlepší ochranu v roce 2023, jděte s Nortonem. McAfee má lepší zákaznickou podporu než Norton. Pokud chcete bezpečné, funkce bohaté na funkce a pro začátečníky, jděte s McAfee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odstraňuje Norton viry

Naši agenti jsou k dispozici, aby pomohli odstranit spyware a viry z vašich zařízení. Poznámka: Pokud jste si zakoupili kvalifikační předplatné zabezpečení zařízení Norton s automatickou obnovou, pak již můžete mít služby odstraňování virů prostřednictvím Promise Protection Virus Protection Promise.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji jak zabezpečení Windows, tak Norton

Ano, můžete je společně spustit, ale není to nutné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Norton Antivirus

Jak Norton Antivirus hromadí

Norton Antivirus Bitdefender
Roční cena 19 $.99 až 299 $.88 První rok ZDARMA na 99 $.99
Zkušební verze zdarma Sedm dní 30 dní
Podporované operační systémy Windows, Mac, iOS, Android Windows, Mac, iOS, Android
Maximální počet zařízení Pět 15 (Family Pack)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zastaví Norton hackery

Software jako Bitdefender, McAfee, Norton Antivirus a VIPRE zabraňuje hackerům. Neexistuje způsob, jak zaručit, že hackeři neproniknou vašimi zařízeními, ale tyto metody výrazně snižují pravděpodobnost hackování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Norton stále funguje po vypršení platnosti předplatného

Pokud se váš stav předplatného zobrazí jako vypršení, doporučujeme, abyste reaktivovali produkt Norton. Pokud problém přetrvává a máte aktivní předplatné, stáhněte si z vašeho účtu produkt Norton.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě Norton stále nabíjí

Většina našich služeb je nabízena jako automatické obnovy předplatného, ​​které pomáhají našim zákazníkům vyhnout se odchodům v jejich službě. Při automatickém obnovení předplatného máte nepřetržitý přístup ke své službě, aniž byste se museli starat o data vypršení platnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zbavuje se Norton se zbavuje stávajících virů

Naši agenti jsou k dispozici, aby pomohli odstranit spyware a viry z vašich zařízení. Poznámka: Pokud jste si zakoupili kvalifikační předplatné zabezpečení zařízení Norton s automatickou obnovou, pak již můžete mít služby odstraňování virů prostřednictvím Promise Protection Virus Protection Promise.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte si koupit Norton každý rok

Zjednodušuje váš život; Vaše předplatné Norton se každý rok automaticky obnovuje bez jakékoli akce, kterou jste vyžadovali. Šetří čas a snižuje stres, nemusíte se obávat, že si pamatujete, že budete platit za předplatné, než vyprší,. Získejte bezplatné aktualizace vašeho produktu Norton, když jsou vydány nové verze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co antivirus doporučují hackeři

Antivirové programy jako Bitdefender, Panda Free Antivirus, Malwarebytes a Avast chrání váš počítač před neoprávněným kódem nebo softwarem, který může ohrozit váš operační systém. Viry mohou mít snadno skvrnité efekty-například mohou zpomalit váš počítač nebo smazat kritické soubory-nebo být méně nápadné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít Norton bez předplatného

Platné předplatné zajišťuje, že vaše zabezpečení je vždy aktuální. Před koncem pokusů nebo předplatného musíte aktivovat nebo obnovit předplatné, abyste mohli pokračovat v používání všech funkcí Norton a chránit svůj počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Nortonovi v žádosti o obnovení

Zastavte předplatné v automatickém obnovení.Klikněte na Zrušit obnovení předplatného nebo odhlásit se umístěné buď vedle nebo pod předplatným, které chcete zrušit obnovení; a.Potvrďte své zrušení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Norton vyčistit můj počítač

Samozřejmě! Norton Utilities Ultimate je navržen tak, aby udržoval počítač vašeho systému Windows při optimálním výkonu bezpečným způsobem. Je Norton Utilities Ultimate Antivirus Norton Utilities Ultimate je PC Cleaner a Performance Enhancer navržený tak, aby pomohl vašemu Windows PC běžet znovu jako nový, ale není to antivirus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou hackeři dostat kolem Nortona

Software jako Bitdefender, McAfee, Norton Antivirus a VIPRE zabraňuje hackerům. Neexistuje způsob, jak zaručit, že hackeři neproniknou vašimi zařízeními, ale tyto metody výrazně snižují pravděpodobnost hackování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to předplatné Norton

Je to komplexní sada bezpečnostních nástrojů, které chrání před nejrůznějšími hrozbami včetně virů, malwaru a spywaru. I když je to vynikající ve své silné ochraně viru a 100% detekce malwaru, může být drahý a vyžadovat placení za mimořádné důležité funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejvíce hacknuté bezpečnostní systém

Ve svých nejnovějších testech bylo zjištěno, že spotřebitelské zprávy bylo zjištěno, že na tyto typy útoků bylo náchylné pět systémů domácího zabezpečení: Adobe Iota, Cove Home Security, Eufy 5dílná domácí poplachová sada, Alarm prstenu a jednoduché esentnosti.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es el término de PC para Handyman??
Next Post
Jaký je nejlepší odstraňovač spywaru?