15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je bezpečné online?

Shrnutí článku

Zajistěte se online: Přední stránka Spojeného království o bezpečnosti na internetu, která poskytuje nezaujaté, faktické a snadno srozumitelné informace o online bezpečnosti.

Jak používat bezpečné online: Postupujte podle těchto 10 snadných tipů pro bezpečnost internetu:

  1. Nesdílejte osobní údaje.
  2. Zkontrolujte a ověřte odkazy.
  3. Použijte bezpečné veřejné Wi-Fi.
  4. Použijte VPN.
  5. Buďte opatrní, s kým si povídáte.
  6. Vypněte Bluetooth.
  7. Používejte antivirový software.
  8. Používejte zabezpečená hesla.

Bezpečné a bezpečné online: Být bezpečný online znamená chránit sebe a ostatní před online újmy a riziky, která mohou ohrozit osobní údaje, vést k nebezpečné komunikaci nebo ovlivňovat duševní zdraví a pohodu.

5 způsobů, jak být v bezpečí online: Zde je 10 způsobů, jak zůstat v bezpečí online:

  1. Získejte nejnovější antivirový a firewall software.
  2. Aktualizujte svůj internetový prohlížeč.
  3. Vytvořte silné a snadno zapamatovatelné heslo.
  4. Pro každou službu použijte jiné heslo.
  5. Pravidelně měňte heslo.
  6. Nikdy nesdílejte své heslo.

Je bezpečný online zdarma: Přečtěte si jejich bezplatné, nestranné bezpečnostní rady o ochraně sebe, když jste online. Poskytují rady ohledně témat, včetně hesel, přemístění, kyberšikany a online hazardních her.

Jak být v bezpečí před falešnými webovými stránkami: Chraňte se sledováním těchto kroků:

  1. Nikdy klikněte na odkaz zabudovaný do e -mailu.
  2. Použijte svůj zdravý rozum.
  3. Hledejte známky legitimity.
  4. Přečtěte si opatrně URL.
  5. Pokud to vypadá příliš dobře, aby to byla pravda, pravděpodobně je to.
  6. Zkontrolujte vlastnosti jakýchkoli odkazů.

Co nedělat online pro děti: Děti by nikdy neměly zveřejňovat ani obchodovat s osobními obrázky, odhalit osobní údaje, sdílet hesla (jiná než s rodiči) nebo souhlasí s tím, že se s nimi setkají online bez schválení rodičů a/nebo dohledu.

Co nedělat online: Vyhněte se určitým typům online obsahu, jako jsou odkazy z nedůvěryhodných zdrojů, e -mailů s spamem, online kvízy, clickbait, „zdarma“ nabídky nebo nevyžádané reklamy. Pokud obdržíte e -mail, o kterém si nejste jisti, vyhněte se jeho otevření.

Otázky a odpovědi:

1. Co se bezpečně online?

Get Safe Online je přední britský web pro bezpečnost internetu, který poskytuje nezaujaté, faktické a snadno pochopitelné informace o online bezpečnosti.

2. Jak mohu bezpečně použít internet?

Postupujte podle těchto 10 snadných tipů pro bezpečnost internetu:

  • Nesdílejte osobní údaje.
  • Zkontrolujte a ověřte odkazy.
  • Použijte bezpečné veřejné Wi-Fi.
  • Použijte VPN.
  • Buďte opatrní, s kým si povídáte.
  • Vypněte Bluetooth.
  • Používejte antivirový software.
  • Používejte zabezpečená hesla.

3. Co to znamená být bezpečný a zabezpečit online?

Být bezpečný online znamená chránit sebe a ostatní před online újmy a riziky, která mohou ohrozit osobní údaje, vést k nebezpečné komunikaci nebo ovlivňovat duševní zdraví a pohodu.

4. Jaké jsou pět způsobů, jak být v bezpečí online?

Zde je 10 způsobů, jak zůstat v bezpečí online:

  1. Získejte nejnovější antivirový a firewall software.
  2. Aktualizujte svůj internetový prohlížeč.
  3. Vytvořte silné a snadno zapamatovatelné heslo.
  4. Pro každou službu použijte jiné heslo.
  5. Pravidelně měňte heslo.
  6. Nikdy nesdílejte své heslo.

5. Je bezpečný online bezplatná služba?

Ano, můžete si přečíst jejich bezplatné, nestranné bezpečnostní rady o ochraně sebe sama, když jsou online. Poskytují rady ohledně témat, včetně hesel, přemístění, kyberšikany a online hazardních her.

6. Jak mohu být v bezpečí před falešnými webovými stránkami?

Chcete -li být v bezpečí před falešnými webovými stránkami, postupujte podle těchto kroků:

  • Nikdy klikněte na odkaz zabudovaný do e -mailu.
  • Použijte svůj zdravý rozum.
  • Hledejte známky legitimity.
  • Přečtěte si opatrně URL.
  • Pokud to vypadá příliš dobře, aby to byla pravda, pravděpodobně je to.
  • Zkontrolujte vlastnosti jakýchkoli odkazů.

7. Co by neměly děti dělat online?

Děti by nikdy neměly zveřejňovat ani obchodovat s osobními obrázky, odhalit osobní údaje, sdílet hesla (jiná než s rodiči) nebo souhlasí s tím, že se s nimi setkají online bez schválení rodičů a/nebo dohledu.

8. Jaké jsou některé věci, kterému se vyhnout online?

Vědomě procházet a vyhnout se určitým typům online obsahu:

  • Vyvarujte se odkazů z nedůvěryhodných zdrojů.
  • Vyvarujte se otevírání spamových e -mailů.
  • Vyvarujte se kvízů a clickbait.
  • Dávejte pozor na „zdarma“ nabídky.
  • Vyvarujte se nevyžádaných reklam.

Pokud obdržíte e -mail, o kterém si nejste jisti, vyhněte se jeho otevření.

Co je bezpečné online?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se bezpečně online

Get Safe Online je přední britský web pro bezpečnost internetu. Poskytujeme nezaujaté, faktické a snadno srozumitelné informace o online bezpečnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používat bezpečné online

Místo toho zůstaňte všímaví a podívejte se na těchto 10 snadných tipů pro bezpečnost internetu: Nesdílejte osobní údaje.Zkontrolujte a ověřte odkazy.Použijte bezpečné veřejné Wi-Fi.Použijte VPN.Buďte opatrní, s kým si povídáte.Vypněte Bluetooth.Používejte antivirový software.Používejte zabezpečená hesla.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je bezpečné a bezpečné online

Být bezpečný online znamená, že jednotlivci chrání sebe a ostatní před online poškozením a riziky, která mohou ohrozit jejich osobní údaje, vést k nebezpečné komunikaci nebo dokonce ovlivňovat jejich duševní zdraví a pohodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 5 způsobů, jak být v bezpečí

10 způsobů, jak zůstat v bezpečí onlineget Nejnovější antivirový a firewall software.Aktualizujte svůj internetový prohlížeč.Vytvořte silné a snadno zapamatovatelné heslo.Použijte jiné heslo, které používáte pro jiné služby.Pravidelně měňte heslo.Nikdy nesdílejte své heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečný online zdarma

Přečtěte si naše bezplatné, nestranné bezpečnostní rady o ochraně sebe, když jste online. Poskytujeme rady o mnoha tématech, včetně hesel, přechovávání, kyberšikany a online hazardních her.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu být v bezpečí před falešnými webovými stránkami

Zde jsou nejčastější známky vyprávění o ohrožujícím webu a některé způsoby, které se můžete chránit: nikdy klikněte na odkaz zabudovaný do e-mailu.Použijte svůj zdravý rozum.Hledejte známky legitimity.Přečtěte si opatrně URL.Pokud to vypadá příliš dobře, aby to byla pravda, pravděpodobně je to.Zkontrolujte vlastnosti jakýchkoli odkazů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nedělat online pro děti

Nikdy nezveřejňujte ani obchodujte s osobními obrázky. Nikdy neodhalíte osobní údaje, jako je adresa, telefonní číslo nebo jméno nebo umístění školy. Používejte pouze jméno obrazovky a nesdílejte hesla (kromě rodičů). Nikdy nesouhlasím s tím, že se spojíte osobně s někým, kdo se setkal online bez schválení rodičů a/nebo dohledu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nedělat online

Proto je nezbytné vědomě procházet a vyhnout se určitým typům online obsahu – jako jsou odkazy z nedůvěryhodných zdrojů a e -mailů se spamem, online kvízy, clickbait, „zdarma“ nabídky nebo nevyžádané reklamy. Pokud obdržíte e -mail, o kterém si nejste jisti, vyhněte se kliknutí na jakékoli odkazy v něm nebo otevřete jakékoli přílohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné koupit z webu, který není bezpečný

Když web říká, že není zabezpečený, může to mít vážné důsledky, zejména pokud se jedná o web elektronického obchodu. Nejisté webové stránky jsou zranitelné vůči kybernetickým jednáním, včetně malwaru a kybernetických útoků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda jsou online webové stránky zabezpečené

Zkontrolujte, zda je připojení webu SecureIn Chrome, otevřete webovou stránku.Chcete -li zkontrolovat zabezpečení webu, nalevo od webové adresy zkontrolujte symbol stavu zabezpečení: Zabezpečené. Informace nebo ne bezpečné. Není bezpečný nebo nebezpečný.Chcete -li najít shrnutí podrobností a oprávnění na ochranu osobních údajů, vyberte symbol zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 způsoby, jak se chránit online

Pět věcí, které musíte udělat, abyste se chránili onlinelock dolů své online účty. Vaše heslo je klíčem ke všem osobním údajům ve vašem účtu.Zajistěte svou domácí síť Wi-Fi.Chraňte svůj počítač a telefon.Uznávejte pokusy ukrást vaše osobní údaje.ZPĚT věci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu zajistit online

7 tipů, jak chránit sebe online, své počítače a mobilní zařízení aktuální.Nastavte silná hesla.Dávejte pozor na podvody s phishingu.Udržujte osobní údaje osobní.Zajistěte připojení k internetu.Nakupujte bezpečně.Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolovat, zda je web legitimní

8 způsobů, jak zjistit, zda jsou online obchody bezpečné, a legitivy bezplatný McAfee WebVisor pro kontrolu bezpečných webů.Zkontrolujte visací zámek v adresním řádku.Ověřte pečeť důvěryhodnosti webu.Použijte zprávu Google Transparency.Zkontrolujte přítomnost sociálních médií společnosti.Analyzujte celkový vzhled webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud nezůstanete v bezpečí online

Viry a Spy-ware mohou odstranit soubory a umožnit zločincům skenovat váš počítač pro osobní informace. Váš počítač může být dokonce napaden (když člověk získá přístup k vašemu počítači prostřednictvím bezdrátové sítě).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když navštívíte falešný web

Jakmile navštívíte stránku, jako je tato, z vašeho webového prohlížeče, kód se spustí na vašem PC, který vás přesměruje na jiné škodlivé stránky, stahuje malware do počítače nebo od vás odeslává osobní údaje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolovat, zda je web legitimní

8 způsobů, jak zjistit, zda jsou online obchody bezpečné, a legitivy bezplatný McAfee WebVisor pro kontrolu bezpečných webů.Zkontrolujte visací zámek v adresním řádku.Ověřte pečeť důvěryhodnosti webu.Použijte zprávu Google Transparency.Zkontrolujte přítomnost sociálních médií společnosti.Analyzujte celkový vzhled webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] V jakém věku byste měli dát svému dítěti soukromí

věk šest

Ve věku šesti let většina dětí rozumí konceptu soukromí a může začít žádat o skromnost doma. Zde je to, co můžete udělat, abyste ctili soukromí svého dítěte. Podporujte poptávku dítěte po soukromí signalizuje jejich rostoucí nezávislost, říká Sandy Riley, dítě a dospívající terapeut v Torontu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udržet své 12leté v bezpečí online

Podívejte se na další bezpečné internetové postupy níže.Nesdílejte osobní údaje online, včetně vašeho celého jména, adresy, telefonního čísla a čísla sociálního zabezpečení.Nepoužívejte veřejné sítě Wi-Fi.Nenechte nikoho jiného použít váš telefon, notebook nebo tablet.Nepřijímejte žádosti o přátelství od cizinců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 věci, které byste neměli dělat na internetu

8 věcí, které by vaše děti neměly dělat online věci, které by vaše děti neměly dělat online.Mluvit s cizinci.Sdílet osobní údaje.Hrajte bez časových limitů.Mít profil v sociálních sítích.Stáhněte si nevhodné aplikace.Zadejte webové stránky s nevhodným obsahem pro děti.Věřte, že něco vyhráli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká data byste neměli vložit online

Sdílení citlivých informací, jako je vaše adresa, telefonní číslo, jména členů rodiny, informace o automobilu, hesla, historie práce, stav úvěru, čísla sociálního zabezpečení, datum narození, jména škol, informace o pasu, čísla řidičského průkazu, čísla pojistky, čísla půjček, čísla půjček , Čísla kreditních/ debetních karet, Pin …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, zda je webová stránka důvěryhodná nebo ne

Zkontrolujte stav zabezpečení webu v adresním panelu prohlížeče. Pro většinu prohlížečů a "bezpečný" Web zobrazí ikonu zeleného visacího zámku nalevo od adresy URL webové stránky. Kliknutím na ikonu zámku můžete ověřit podrobnosti webu (E.G., typ použitého šifrování).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je web na mém iPhone bezpečný

Podívejte se na ikonu Padlock () vedle adresy webové stránky v adresním panelu Afari pro prohlížeč Safari. To znamená, že web je zajištěn šifrováním HTTPS, což pomáhá chránit vaše data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je varování o nebezpečném webu

Visací zámek s červeným úderem na něj označuje nebezpečný web. Pokud kliknete na pole na webu, vyvolá vás to s textovým varováním s uvedením: „Toto spojení není zabezpečené.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat své osobní údaje z internetu

Jak odstranit vaše osobní údaje z internetu a odstranit data z datových stránek.Omezte data Google shromažďuje.Odstraňte staré účty sociálních médií a vytvořte ty, které udržujete soukromé.Odstraňte osobní informace z jiných webových stránek a blogů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda byla moje identita ukradena

VAROVÁNÍ ZNAMENÍ ID Theftbills pro položky, které jste nekupovali.Výběr pohledávek vyžaduje účty, které jste neotevřeli.Informace o vaší kreditní zprávě za účty, které jste neotevřeli.Odmítnutí žádostí o půjčky.Pošta přestane přicházet na – nebo chybí – vaše poštovní schránka.

[/WPRemark]

Previous Post
Es el mercado de Facebook solo local?
Next Post
Potřebuji Norton na svém tabletu Android?