15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co pro mě dělá VPN?

Mportant pro udržování online soukromí. S použitím VPN však existují určitá rizika.

1. Porušení zabezpečení: Zatímco většina VPN nabízí silné šifrování, došlo k případům, kdy byly objeveny bezpečnostní zranitelnosti. Je důležité zvolit renomovaného poskytovatele VPN, který pravidelně aktualizuje jejich bezpečnostní protokoly.

2. Malware a viry: Někteří škodliví aktéři mohou používat služby VPN k distribuci malwaru nebo virů. Při stahování souborů nebo kliknutí na odkazy při použití VPN buďte opatrní.

3. Důvěryhodnost poskytovatele: Ne všichni poskytovatelé VPN jsou stejně důvěryhodní. Někteří mohou tvrdit, že nabízejí soukromí a zabezpečení, ale mohou přihlásit a prodávat uživatelská data. Zkoumejte a vyberte poskytovatele VPN, který má transparentní zásady ochrany osobních údajů a dobrý záznam.

4. IP úniky: V některých případech může VPN správně maskovat vaši IP adresu, což má za následek úniky IP, které mohou ohrozit vaši anonymitu. Použijte nástroje, jako jsou testy úniku DNS, abyste zajistili, že vaše VPN bude správně fungovat.

5. Právní důsledky: V závislosti na zemi a jejích zákonech lze používání VPN považovat za nezákonné. Je důležité zkoumat a zajistit, aby použití VPN bylo ve vaší jurisdikci legální.

6. Pomalejší rychlosti připojení: VPN mohou zpomalit vaše připojení k internetu kvůli procesům šifrování a směrování. To může být frustrující, zejména při streamování nebo hraní.

7. Omezený přístup na určité webové stránky: Některé webové stránky mohou blokovat nebo omezit provoz VPN, což vám brání v přístupu k určitému obsahu. To může být nevýhodou, pokud se spoléháte na VPN pro obcházení geo-restrikcí.

8. Kompatibilita VPN se zařízeními: Ne všechna zařízení nebo platformy jsou kompatibilní se službami VPN. Nezapomeňte si vybrat VPN, která pracuje s vaším konkrétním zařízením a operačním systémem.

9. Technické problémy: VPN mohou občas zažít technické závady, jako jsou poklesy připojení nebo problémy se serverem. To může narušit váš zážitek z internetu a vyžadovat odstraňování problémů.

10. Náklady: I ​​když jsou k dispozici bezplatné možnosti VPN, často přicházejí s omezeními, jako jsou uzávěry dat nebo pomalejší rychlosti. Služby Premium VPN mohou být poměrně drahé, zejména pokud potřebujete chránit více zařízení.

Celkově může používání VPN zvýšit vaše online soukromí a bezpečnost, ale je důležité si uvědomit potenciální rizika a vybrat spolehlivého a důvěryhodného poskytovatele VPN VPN.

Co pro mě dělá VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou hlavní výhody používání VPN

Pros VPN: Jaké jsou výhody používání VPNSecure vaší sítě. Výhody používání VPN jsou obrovské.Skrýt své soukromé informace.Zabránit škrcení dat.Vyvarujte se škrcení šířky pásma.Získejte přístup k geokontovaným službám.Škálovatelnost sítě.Snížit náklady na podporu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je opravdu nutné mít VPN

Používání VPN je důležité pro online soukromí, kdykoli se přihlásíte na internet z veřejného místa, protože Cyber ​​Snoops by mohl sledovat vaši online aktivitu, když používáte veřejné Wi-Fi, ať už je to na vašem počítači nebo mobilním zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody používání VPN

Výhody a nevýhody připojení VPNSLOWER.Některé VPN jsou nejisté.Náklady na předplatné.VPN jsou v některých zemích zakázány.Nekompatibilní s určitými zařízeními.VPN vás nechrání před dobrovolným sběrem dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy by neměla být použita VPN

VPN zajišťují ochranu dat před hackery a bezpečné prohlížení. Výsledkem je, že to brání inzerentům nebo poskytovatelům internetových služeb v přístupu k vašim datům pro prohlížení. Zároveň mohou být časy, kdy potřebujete vypnout VPN. To je, když potřebujete přístup k místním webům nebo zařízením, jako jsou streamovací platformy nebo tiskárna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí VPN za měsíc

10 nejlepších služeb VPN 2023

Servis Měsíční cena Maximální počet zařízení
Nordvpn $ 11.99/mo. 6
Expressvpn 12 $.95/mo. 5
Cyberghost 12 $.99/mo. 7
Soukromý přístup k internetu $ 11.95/mo. 10

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku nechat VPN po celou dobu

Krátká odpověď zní: Ano, měli byste vždy udržovat VPN. Šifrováním provozu, který posíláte a přijímáte, mohou VPN zabránit tomu, aby vaše osobní údaje byly zachyceny třetími stranami. Tato data zahrnují vaši historii prohlížení webu, fyzickou polohu, IP adresu a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám nechat svou VPN na svém telefonu

Odpověď na „Měl bych nechat VPN“ je ano. VPN nabízejí nejlepší online zabezpečení, takže byste měli nechat VPN vždy, abyste se chránili před únikem dat a kybernetickými útoky, zatímco používáte veřejné W-Fi a proti rušivému snooperům, jako jsou ISP nebo inzerenti. Takže vždy udržujte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je riskantní používat VPN

Jak bezpečná je VPN pomocí spolehlivé virtuální soukromé sítě (VPN), může být bezpečným způsobem procházení internetu. Zabezpečení VPN může chránit před IP a šifrovat historii internetu a stále více se používá k zabránění snoopingu vládními agenturami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to mít na telefonu VPN

Používání VPN se chrání šifrováním a anonymizovanými daty. Šifrování pro finanční údaje. Aplikace online bankovnictví na chytrých telefonech jsou populární, ale pokud je používáte, posíláte své finanční informace přes internet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nejdůvěryhodnější VPN

ExpressVPN udržovala cenu CNET Editors ‘Choice Award za nejlepší celkovou VPN po své přezkumu 2023. Zachovává si svou pozici mimo jiné virtuální soukromé síťové služby díky své odhodlání k soukromí a silné rychlosti. SurfShark je těsně vteřina mezi našimi výběry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zpomaluje VPN internet

Použití VPN (Virtual Private Network) zpomaluje vaše připojení k internetu. Podle našeho výzkumu uvidíte, že rychlosti Wi-Fi klesnou až o 77%, jakmile se přihlásíte na VPN. Ale stále si můžete udržovat spolehlivé rychlosti Wi-Fi, pokud získáte kvalitní VPN založenou na předplatném.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych použít VPN na svém domě Wi-Fi

Bez VPN je vystavena vaše IP adresa. Vaše IP adresa a IP adresy všech zařízení připojených k vašemu domovu Wi-Fi mohou být odcizeny kybernetickými zločinci, aby sledovali vaši polohu, přímo na úroveň ulice, pokud chtějí. VPN mění vaši IP směrováním provozu přes vzdálený server.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy bych měl v telefonu použít VPN

Proč potřebujete vpnsecurity na veřejném wi-fi.Ochrana osobních údajů od vašeho poskytovatele internetových služeb.Ochrana osobních údajů z aplikací a služeb, které používáte.Ochrana osobních údajů od vaší vlády.Přístup k jakémukoli obsahu na jakémkoli místě.Zabezpečení při dálkové práci.Přizpůsobitelné četným inteligentním zařízením.Chytré úspory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá VPN pro váš telefon něco špatného

Ano, VPN nebo „virtuální soukromé sítě“ lze bezpečně použít na telefonech, ale pokud si nevyberete dobrou a spolehlivou službu VPN, existují rizika. VPNS přidávají do internetu další vrstvu zabezpečení, takže má smysl, že byste chtěli na svém telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má iPhone zabudováno VPN

IPhony mají vestavěný klient VPN, který vám umožňuje připojit se k serveru VPN, pokud znáte jeho podrobnosti. Jinak musíte použít samostatnou aplikaci VPN, abyste zůstali v bezpečí přes internet. Cyberghost VPN má vyhrazenou aplikaci iOS, kterou můžete nainstalovat a připojit k jednomu klepnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Blokuje VPN vašeho poskytovatele internetu

VPN skrývá IP adresu vašeho zařízení a šifruje vše, co děláte online. Takže ano, VPN vás schovává před vaším internetovým internetem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skrývá VPN historii prohlížení

VPNS může skrýt vaši historii vyhledávání a další aktivitu pro prohlížení, jako jsou vyhledávací výrazy, odkazy kliknuté a navštívené webové stránky a také maskovat vaši IP adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které telefony zabudovaly ve VPN

Nové telefony Google Pixel 7 a Pixel 7 Pro budou poprvé obsahovat VPN. Společnost Google učinila oznámení ve čtvrtek na své události pro zahájení hardwaru v New Yorku, kde také nabízela nové směrovače Google Network, zvonky a hodinky Pixel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí VPN

10 nejlepších služeb VPN 2023

Servis Měsíční cena Maximální počet zařízení
Nordvpn $ 11.99/mo. 6
Expressvpn 12 $.95/mo. 5
Cyberghost 12 $.99/mo. 7
Soukromý přístup k internetu $ 11.95/mo. 10

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kterému VPN se vyhnout

Nikdy se nepřipojte k serveru VPN, který je umístěn v jednom z "Pět očí" země. To jsou USA, Velká Británie, Austrálie, Nový Zéland a Kanada. Vyhněte se také "Devět očí" Země (Francie, Norsko, Dánsko, Nizozemsko). A vyhnout se "Čtrnáct očí" Země (Belgie, Itálie, Německo, Španělsko, Švédsko).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může VPN ukrást hesla

Pokud jsou vytvořeny připojení HTTPS s webovými stránkami, VPN nemůže vidět vaše hesla. Škodlivé VPN ukradnou hesla instalací malwaru, když jsou hesla zadána do webového prohlížeče. Použijte tedy renomované VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je VPN rychlejší než Wi-Fi

Většinu času nedostanete zvýšení rychlosti pomocí VPN. Je to proto, že VPN nemůže ve skutečnosti zvýšit množství šířky pásma, které máte k dispozici nad rámec toho, co vaše spojení je schopné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji VPN na routeru

Důvodem, proč byste chtěli VPN na vašem routeru, je poskytnout online zabezpečení na celé síti. Jakmile na svém routeru nastavíte VPN, budou všechna připojená zařízení udělena výhody ochrany VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mají mobilní telefony VPN

Ano, ať už jste připojeni k Wi-Fi nebo používáte mobilní data, můžete použít VPN. Mobilní VPNS jednoduše šifrujte své připojení a přesměrujte svá data prostřednictvím zabezpečeného serveru VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud budete mít na telefonu svou VPN

Krátká odpověď zní: Ano, měli byste vždy udržovat VPN. Šifrováním provozu, který posíláte a přijímáte, mohou VPN zabránit tomu, aby vaše osobní údaje byly zachyceny třetími stranami. Tato data zahrnují vaši historii prohlížení webu, fyzickou polohu, IP adresu a další.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es segura Superantispyware Free Edition?
Next Post
Kolik stojí nahrazení podsvětí televize?