15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je to uhlíka Webroot Secureanywhere Antivirus?



Časté dotazy Carbonite a Webroot

souhrn

1. Je karbonit antivirus?

Carbonite není antivirus. Jedná se o cloudovou záložní aplikaci, která chrání vaše data automaticky jejich zálohováním do cloudu.

2. Používá webroot karbot?

Ne, Webroot a Carbonite jsou samostatné produkty, ale nyní jsou spravovány ve stejné společnosti. Obě předplatné můžete přistupovat a spravovat z jednoho pohodlného umístění.

3. Co je Webroot a proč je to na mém počítači?

Webroot je antivirový software, který poskytuje ochranu před viry, malwarem a krádeží identity. Mohl to být předinstalován na vašem počítači nebo nainstalován softwarem třetí strany.

4. Je Webroot legitimní společností?

Ano, Webroot je legitimní společnost a je hodnocen jako jeden z nejlepších antivirových softwaru v roce 2022. Je to dceřiná společnost Carbonite, která je dceřinou společností OpenText.

5. Proč potřebuji karbonit?

Carbonite je užitečný pro ochranu vašich údajů v případě selhání pevného disku nebo jiných situací ztráty dat. Nabízí službu obnovy kurýrů, která vám pomůže rychleji obnovit vaše data.

6. Byl Carbonite někdy napaden?

Carbonite zažil neoprávněné pokusy o přístup k některým uživatelským účtům v minulosti. Okamžitě podnikli kroky ke zmírnění situace a posílení bezpečnostních opatření.

7. Jaký je rozdíl mezi karbonitem a webrootem?

Carbonite je záložní aplikace cloudu, zatímco Webroot je antivirový software. Slouží různým účelům pro ochranu vašich dat a počítače.

8. Je na mém počítači nainstalován Webroot?

Můžete zkontrolovat, zda je Webroot nainstalován do vašeho počítače dvojitým kliknutím na ikonu zkratky Webroot na ploše nebo lokalizací ikony Webroot v nabídce zásobníku systému.

Otázky a odpovědi

  1. Jaké jsou klíčové body o Carbonite a Webroot?

    • Carbonite je záložní aplikace cloudu, zatímco Webroot je antivirový software.
    • Webroot je nyní spravován karbonitem a oba produkty lze přistupovat a spravovat z jednoho místa.
    • Webroot chrání před viry, malwarem a krádeží identity.
    • Carbonite nabízí služby obnovy dat a chrání vaše data v případě selhání pevného disku.
    • Carbonite i Webroot jsou legitimní společnosti.
    • Carbonite zažil v minulosti neoprávněné pokusy o přístup.
  2. Jak karbonita chrání moje data?

    Carbonite automaticky zálohuje vaše data do cloudu a zajistí, že vaše soubory jsou bezpečné a přístupné i v případě selhání hardwaru nebo jiných situací ztráty dat. Nabízí také službu obnovy kurýrů, kde mohou odeslat kopii vašich dat na externí jednotce.

  3. Jaké funkce poskytuje Webroot?

    Webroot poskytuje komplexní ochranu před viry, malware a krádeží identity. Nabízí také snadné správu účtu a předplatného, ​​což vám umožní přístup a správu předplatného Webroot i Carbonite z jednoho místa. Kromě toho si můžete snadno stáhnout a nainstalovat produkty Webroot + Carbonite pomocí jediného kliknutí.

  4. Jak zjistím, zda je Webroot nainstalován do mého počítače?

    Můžete zkontrolovat, zda je Webroot nainstalován dvojitým kliknutím na ikonu zkratky Webroot na ploše nebo nalezením ikony Webroot v nabídce System Tray. Pokud to nemůžete najít, můžete to také zkontrolovat v nabídce Start Windows v nabídce „Všechny programy“ nebo „programy“> „Webroot Secureanywhere.”

  5. Doporučuje se mít jak karbonitový, tak i webroot?

    Mít jak karbonite, tak i Webroot mohou poskytnout komplexní ochranu pro váš počítač. Carbonite chrání vaše data před ztrátou nebo selháním hardwaru, zatímco Webroot chrání před viry, malware a krádeží identity.

  6. Mohu použít karbonitový a webroot na více zařízeních?

    Ano, můžete použít Carbonite i Webroot na více zařízeních v závislosti na vašem předplatném. To vám umožní chránit vaše data a zajistit zabezpečení vašich zařízení na různých platformách a místech.

  7. Existuje bezplatná zkušební verze pro karbonita a webroot?

    Carbonite i Webroot nabízejí bezplatné zkoušky, které umožňují uživatelům zažít své produkty, než se zavázali k předplatnému. To vám umožní vyhodnotit jejich funkce a rozhodnout se, zda vyhovují vašim potřebám.

  8. Jaké kroky bych měl podniknout, pokud je můj účet na karbonitu ohrožen?

    Pokud máte podezření, že váš účet karbonitu byl ohrožen, je důležité podniknout okamžité kroky. Kontaktujte podporu karbonitu a nahlásíte problém a změňte heslo vašeho účtu. Provedou vás nezbytnými kroky k zabezpečení vašeho účtu a prozkoumat neautorizovanou činnost.

  9. Jsou moje soubory bezpečné s karbonitem?

    Carbonite používá metody pokročilého šifrování k zajištění zabezpečení a soukromí vašich souborů. Vaše data jsou šifrována během přenosu a skladování, což je chrání před neoprávněným přístupem nebo porušením. Je však vždy vhodné používat silná, jedinečná hesla a umožnit dvoufaktorovou ověřování pro další zabezpečení.

  10. Jak často karbonitu zálohuje mé soubory?

    Carbonite nabízí nepřetržité zálohování a zajišťuje, že vaše soubory jsou automaticky zálohovány, jakmile budou detekovány změny. To eliminuje potřebu manuálních záloh a zajišťuje, že vaše data jsou vždy chráněna.

  11. Co se stane, když soubor smažím náhodně s karbonitem?

    Pokud náhodně smažete soubor, Carbonite si ponechá kopii smazaného souboru po omezenou dobu, v závislosti na vašem předplatném. Soubor můžete snadno obnovit přístupem k zálohování karbonitu a výběrem smazaného souboru pro obnovení.

  12. Mohu získat přístup ke svému karbonitovému zálohování z jakéhokoli zařízení?

    Ano, můžete získat přístup ke svému karbonitovému zálohování z jakéhokoli zařízení s připojením k internetu. Můžete se přihlásit ke svému účtu Carbonite prostřednictvím webového prohlížeče nebo použít mobilní aplikaci Carbonite k přístupu k souborům na cestách.

  13. Zpomaluje můj počítač?

    Ne, Webroot je navržen tak, aby měl minimální dopad na výkon vašeho počítače. Používá pokročilé techniky skenování a technologie založené na cloudu k poskytování efektivní a efektivní ochrany proti hrozbám bez zpomalení vašeho systému.

  14. Může mě Webroot chránit před phishingovými útoky?

    Ano, Webroot poskytuje ochranu před phishingovými útoky. Využívá inteligenci a analýzu chování v reálném čase k detekci a blokování podezřelých webových stránek a pokusů o phishingu, což udržuje vaše osobní údaje v bezpečí.

  15. Jaké možnosti podpory jsou k dispozici pro Carbonite a Webroot?

    Carbonite i Webroot nabízejí různé možnosti podpory, včetně online znalostních základů, častých dotazů, video tutoriálů a zákaznické podpory prostřednictvím telefonu nebo e -mailu. Můžete snadno přistupovat k podpoře zdrojů prostřednictvím jejich příslušných webových stránek.

  16. Mohu zrušit předplatné karbonitu nebo Webroot?

    Ano, můžete kdykoli zrušit předplatné karbonitu nebo Webroot. Kontaktujte svou zákaznickou podporu nebo navštivte jejich webové stránky a najděte potřebné informace a pokyny, jak zrušit předplatné.


Co je Antivirus Carbonite Webroot Secureanywhere?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je karbonit antivirus

Je to problém, protože zpomaluje výkon vašeho počítače a zvyšuje spotřebu energie. Jak jste možná slyšeli, Carbonite ™ nedávno získal poskytovatele antivirových služeb Webroot ™. Webroot poskytuje ochranu před viry, malware a krádeží identity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá webroot karbot

Snadná správa účtu a předplatného: Spravujte komplexní ochranu proti ztrátě souborů nebo kybernetickým incidentům prostřednictvím předplatného Webroot + Carbonite z jednoho pohodlného umístění. Snadné stahování/přístup k funkci: Stáhněte si a nainstalujte produkty Webroot + Carbonite pomocí jediného kliknutí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je Webroot a proč je to na mém počítači

Webroot chrání vaše uživatelská jména, čísla účtů a další osobní údaje před hrozbami online.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Webroot legitimní společností

Co je to webroot sekuriární antivirové vazby pro ne. 5 V našem nejlepším antivirovém softwaru z hodnocení 2022. Webroot je dceřinou společností Carbonite, která je zase dceřinou společností OpenText, která poskytuje společnostem software pro správu podnikových informací, včetně bezpečnostního softwaru,.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebuji karbonit

Carbonite nabízí kurýrní regenerační službu, ve které vám společnost zasílá kopii vašich dat na externí jednotce. Použili byste jej, kdyby byl váš pevný disk zničen nebo pokud jste neměli čas nebo šířku pásma ke stažení stovek gigabajtů obnovených souborů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Byl Carbonite někdy napaden

V rámci našeho probíhajícího bezpečnostního sledování jsme se nedávno dozvěděli o neoprávněných pokusech o přístup k několika účtům karbonitu. Tato činnost se zdá být výsledkem útočníka třetích stran pomocí kompromitovaných e -mailových adres a hesel získaných od jiných společností, které byly dříve napadeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi karbonitem a webrootem

Webroot Secureanywhere Antivirus je aplikace pro ochranu viru a malwaru, zatímco karbon je zabezpečená a automatická záložní aplikace pro cloud.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je na mém počítači nainstalován Webroot

Poklepejte na ikonu zkratky Webroot na ploše: Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu Webroot z nabídky systému System a poté klikněte na Zobrazit stav. Pokud nemůžete najít ikonu zásobníku systému, otevřete nabídku Start Windows, klikněte na všechny programy (nebo programy), Webroot Secureanywhere, pak Webroot Secureanywhere znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu z počítače odstranit webroot

Klikněte na AppWiz. Cpl.

Vyberte řádkovou položku Webroot Secureanywhere a poté klikněte na odinstalaci. POZNÁMKA: Pokud se Webroot Secureanywhere původně neobjeví, klikněte na tlačítko Obnovit. K tomu může dojít, pokud byl Webroot nedávno nainstalován.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Webroot ruská společnost

Webroot Inc. je americká soukromá společnost pro kybernetickou bezpečnost, která poskytuje zabezpečení internetu pro spotřebitele a podniky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když odinstaluji karbonin

Karbonite můžete odstranit z počítače jeho odinstalací. Po odinstalaci karbonitu již Carbonite nebude zálohovat vaše soubory, ale vaše stávající záloha zůstane v bezpečí, zatímco budete mít placené předplatné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to mít karbonit

Verdikt

Pokud vše, co hledáte, je rychlý a snadný způsob zálohování souborů, Carbonite je slušnou možností, pokud nepotřebujete rychlý přístup k souborům, jakmile budou zálohovány. Pokročilí uživatelé, kteří chtějí větší kontrolu, by však měli hledat alternativy k karbonitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je špatného na karbonitu

Carbonite má špatné rychlosti stahování, ale existuje služba Courier Recovery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to nejvíce hackovaná věc

Jedním z nejnovějších a největších hacků historie je porušení API LinkedIn z roku 2021. Osobní záznamy více než 700 milionů uživatelů – 92% uživatelské základny – byly z platformy seškrábnuty a uvedeny na prodej na hackerském fóru. Proč se to stalo

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká společnost vlastní Webroot

OpenTextCarbonite, Inc.Karbonity
Webroot/Parent Organisations

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je lepší než Webroot

Bitdefender je lepší než jeho konkurent pro bezpečnost.

Na základě našich interních testů a nezávislých recenzí z AV-testu a AV-compatives detekuje Bitdefender výrazně více hrozeb než Webroot. Kromě toho má akomfortibilní uživatelské rozhraní, které vede uživatele k hlavním funkcím a dalším funkcím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebuji webroot

Chraňte svou identitu na mobilních zařízeních zabezpečeným webovým prohlížením, které blokuje škodlivé webové stránky a phishingové útoky, než je načtete. Webroot poskytuje zabezpečení pro telefony a tablety Android ™ a také zabezpečený webový prohlížeč pro iPhone®, iPad® a iPod Touch®.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsem chráněn Webrootem

Chrání vaše soukromí

Webroot chrání vaše uživatelská jména, čísla účtů a další osobní údaje před hrozbami online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu smazat webroot

Klikněte na Nastavení a poté vyberte základní konfiguraci. Zkontrolujte políčka vedle toho, abyste ukázali Webroot v nabídce Start a zobrazte Webroot v programech přidat/odebrat. Klikněte na Uložit vše. Po uložení nastavení opakujte kroky 1 a 2, poté znovu zkontrolujte políčka vedle toho, aby Webroot v nabídce Start ukázala a zobrazila Webroot v programech přidat/odebrat programy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Webroot Catch Malware

Test od nezávislých testerů AV-test zjistil, že Webroot detekoval 98.9% malwaru. Většina jejích konkurentů testovala asi 99% nebo vyšší, takže Webroot mohl být lepší. Při útocích a internetových hrozbách to udělalo mnohem horší a chytil pouze 66.5%.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Webroot vyroben v USA

Webroot Inc. je americká soukromá společnost pro kybernetickou bezpečnost, která poskytuje zabezpečení internetu pro spotřebitele a podniky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Webroot ve vlastnictví McAfee

McAfee se stal hlavním hráčem vytvořením množství produktů určených k boji proti počítačové kriminalitě. Společnost Webroot byla založena v roce 1997 a poskytuje ochranu antiviru pro podniky i spotřebitele po celém světě. Webroot a jeho mateřská společnost, Carbonite, byly získány společností OpenText v roce 2019.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je karbonitem na mém počítači

Zálohování cloudového cloudu Carbonite je silný a bezpečný způsob, jak chránit vaše soubory a data (bez ohledu na jejich velikost) před katastrofami. Ať už zažijete ztrátu zařízení, poškození krádeží nebo selhání, už nikdy neztratíte fotografii nebo důležitý soubor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí měsíční nebo roční poplatek za karbonity

Řešení:

Karbonitové bezpečné Carbonite Safe Backup Pro Pro
1 rok předplatné 83 $.99 1299 $.99
2 roky předplatné 159 $.58 2 469 $.98
3 roky předplatné 226 $.77 3 509 $.97
Podporované počítače 1 Až 25

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je karbonitový legitimní

Je karbonitový legitimní ano, Carbonite se může pochlubit vynikajícím zabezpečením a soukromí, kvůli svému solidnímu šifrování a možnosti spravovat svůj vlastní soukromý klíč. Nesdílí více vašich dat, než je nutné,.

[/WPRemark]

Previous Post
Qué trabajos de datos pagan más?
Next Post
Kdo vlastní nginx?