15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký je rozdíl mezi LifeProof a Otterbox?




Shrnutí Otterbox a LifeProof

Shrnutí článku

1. Rozdíl mezi Otterbox a LifeProof: LifeProof a Otterbox jsou oba případy smartphonu navrženy tak, aby chránily před kapkami a poškozením vodou. Zatímco LifeProof vyrábí pouze případy pro iPhony a další produkty Apple, Otterbox je k dispozici také pro chytré telefony Android. Otterbox přichází v různých různých sériích.

2. Jsou LifeProof a Otterbox stejná společnost: LifeProof je u.S. Společnost Consumer Electronics Accessory Company se sídlem v San Diegu v Kalifornii a v roce 2013 byla získána společností Otterbox.

3. Případy, které jsou lepší než Otterbox: Nejlepší alternativy Otterboxu: 12 odolných případů, jako je Otterbox

  • Pelikánské případy
  • Pozůstalé případy
  • LifeProof
  • Casetify

4. Stojí za to, že se to zažije: Zdá se, že případ LifeProof se nezdá být zcela nezbytný, pokud neplánujete neustále mít telefon ve vodě po delší dobu. A co ochrana kapky?

5. Výhody případu LifeProof: Bylo prokázáno, že případ LifeProof chrání před vodou, sněhem, prachem a nečistotami. Tento případ poskytuje ochranu vody až asi šest stop ve vodě (v závislosti na přesném modelu a telefonu). Pouzdro LifeProof je relativně snadné instalovat a odstranit.

6. Případ stejně dobrý jako LifeProof: Pokud vše, co hledáte, je ochrana, především proti vodě, prachu nebo bahně, získejte vodotěsný pouzdro pro katalyzátor. Je hodnoceno, že odolává ponoření do vody až 10 metrů, vs. 2 metry nabízí LifeProof frē.

7. Proč Otterbox koupil LifeProof: LifeProof sloužil jako prokazatel pro značku Otterbox, aby do svých případů také přijala robustní recyklované materiály při zachování ochrany, o které jsou obě značky známy.

8. Většina ochranného typu pouzdra na telefon: Pro pouzdro na telefon, které bude vypadat úžasně a chránit před lehkými hrboly, škrábance a oděrky, jsou vaše nejlepší možnosti buď silikonové nebo kožené pouzdra. Pro ochranu před těžšími dopady však můžete zvážit tvrdý pouzdro na polykarbonát.

Otázky a odpovědi

1. Jaký je rozdíl mezi Otterbox a LifeProof?
Rozdíl spočívá v tom, že LifeProof vyrábí pouze případy pro iPhony a další produkty Apple, zatímco Otterbox je k dispozici pro chytré telefony Apple i Android. Otterbox navíc přichází v různých sériích.

2. Jsou LifeProof a Otterbox stejná společnost?
Ne, LifeProof byl získán společností Otterbox v roce 2013 a nyní působí ve stejném vlastnictví.

3. Jaké případy jsou lepší než Otterbox?
Mezi oblíbené alternativy k Otterboxu patří případy Pelican, případy pozůstalých, LifeProof a Casetify.

4. Stojí to za to, že je to případ LifeProof?
Případ LifeProof je nezbytný pouze tehdy, pokud plánujete neustále vystavovat telefon vodě po delší dobu. Jeho primárním účelem je ochrana vody.

5. Jaké jsou výhody případu LifeProof?
Pouzdro LifeProof poskytuje ochranu před vodou, sněhem, prachem a špínou. Nainstalovat a odstranit se také relativně snadné.

6. Jaký případ je stejně dobrý jako LifeProof?
Pokud primárně hledáte ochranu před vodou, prachem nebo bahnem, je vodotěsný případ katalyzátoru skvělou alternativou. Nabízí lepší odolnost proti vodě ve srovnání s případem LifeProof FRē.

7. Proč si Otterbox koupil LifeProof?
OtterBox získal LifeProof, aby integroval robustní recyklované materiály do svých případů, při zachování vysoké úrovně ochrany, o které jsou obě značky známy.

8. Jaký je typ případu telefonu?
Silikonové nebo kožené pouzdra nabízejí ochranu před lehkými hrboly, škrábancemi a oděrky. U těžších dopadů je však těžký polykarbonátový případ lepší volbou.


Jaký je rozdíl mezi LifeProof a Otterbox?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Otterbox a LifeProof

LifeProof a Otterbox jsou oba případy smartphonu navrženy tak, aby chránily před kapkami a poškozením vodou. Zatímco LifeProof vyrábí pouze případy pro iPhony a další produkty Apple, Otterbox je k dispozici také pro chytré telefony Android. Otterbox přichází v různých různých sériích.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou LifeProof a Otterbox stejná společnost

LifeProof je u.S. Společnost Consumer Electronics Accessory Company se sídlem v San Diegu v Kalifornii a byla získána v roce 2013 společností Otterbox.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké případy jsou lepší než Otterbox

Nejlepší alternativy Otterboxu: 12 odolných případů, jako je Otterbox

Popis
Pelikánské případy Zkontrolujte Amazon
Pozůstalé případy Zkontrolujte Amazon
LifeProof Zkontrolujte Amazon
Casetify Zkontrolujte Amazon

V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí to za to, že je to případ LifeProof

Zdá se, že případ LifeProof se nezdá být zcela nezbytný. Myslím, že pokud neplánujete důsledně. Mít telefon ve vodě po delší dobu. A co ochrana před kapkou LifeProof.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody případu LifeProof

Bylo prokázáno, že případ LifeProof chrání před vodou, sněhem, prachem a nečistotami. Tento případ poskytuje ochranu vody až asi šest stop ve vodě (v závislosti na přesném případovém modelu a telefonu), případ LifeProof je relativně snadné instalovat a odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký případ je stejně dobrý jako LifeProof

Pokud vše, co hledáte, je ochrana, především proti vodě, prachu nebo bahně, získejte vodotěsný pouzdro pro katalyzátor. Je hodnoceno, že odolává ponoření do vody až 10 metrů, vs. 2 metry nabízí LifeProof frē.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč si Otterbox koupil LifeProof

LifeProof sloužil jako prokazatel pro značku Otterbox, aby do svých případů také přijala robustní recyklované materiály při zachování ochrany, o které jsou obě značky známy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je typ případu telefonu

Pro pouzdro na telefon, které bude vypadat úžasně a chránit před nárazy světla, škrábance a oděrky, jsou vaše nejlepší možnosti buď silikonové nebo kožené pouzdra, ale pro ochranu před tvrdšími dopady můžete zvážit tvrdý pouzdro na polykarbonát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Otterbox za peníze navíc

Udrží pouzdro Otterbox v bezpečí, neexistují žádné záruky, ale případy Otterboxu jsou jedny z nejlepších, které můžete získat pro úplnou ochranu zařízení. Případy jsou opakovaně testovány, aby se zajistilo jejich schopnosti ochrany kapky. Dokonce i nejlevnější pouzdro Otterbox bude váš telefon bez poškození.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou případy LifeProof 100% vodotěsné

Oba případy LifeProof nǖǖd i LifeProof FRē poskytují nepromokavou ochranu v až 6.6 stop vody. Jsou také špinavé a sněhové a mohou přežít kapky z až 4 stop.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stále potřebujete chránič obrazovky s pouzdrem

Nepotřebujete chránič obrazovky s případem LifeProof Fre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou případy života ve skutečnosti vodotěsné

Oba případy LifeProof nǖǖd i LifeProof FRē poskytují nepromokavou ochranu v až 6.6 stop vody. Jsou také špinavé a sněhové a mohou přežít kapky z až 4 stop. V obou případech si zachováte přístup k tlačítkům, ovládacím prvkům a portům vašeho zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je otterbox nejochranenější

Pouzdra na telefon Otterbox mají silnou pověst pro trvanlivost. Testoval jsem několik populárních případů společnosti na mém iPhone 14 Pro, abych určil nejlepší trvanlivost, pocit a fit. Můj oblíbený pouzdro Otterbox je obránce Otterbox a vřele doporučuji každému, kdo chce robustní telefonní ochranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Otterbox Defender nejvíce ochrannějším případem

Defender Series® nabízí nejvíce záruky jakéhokoli pouzdra Otterboxu. A je k dispozici pro řadu chytrých telefonů a tabletů. Je to jediná série se 3 vrstvami ochrany: polykarbonátová vnitřní vrstva, silikonová vnější vrstva a robustní otočný pouzdro na klipy pásu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nejlepší případy telefonu pro ochranu

Zjistěte, jak testujeme.Otterbox Defender Edition. Nejlepší ochrana kapky, kterou můžete získat v telefonu.Casetify dopad re/případ.Peak Design Everyday Case.Vodotěsné pouzdro Spidercase.Spigen Neo Hybrid.Pouzdro Anti-Shock Ted Baker.Okamžitý telefonní pouzdro.Pouzdro Shieldon iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stále potřebujete chránič obrazovky s Otterboxem

Nemusíte kupovat samostatný ochránce obrazovky s obráncem, protože chránič obrazovky je vestavěný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou případy Otterbox vodotěsné

Otterbox je ideální pro vaše děti, které mohou používat s důkazem Drop, CrushProof a vodotěsnou ochranou! Můžete si s sebou přinést iPod a smartphone do bazénu, pláže, baseballu a fotbalových her, nakupování, v autě a do školy! Buďte bez obav, protože jste věděli, že vaše technologie je v nejlepším ochranném případě na trhu!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete chránič obrazovky s případem LifeProof

Nepotřebujete chránič obrazovky s případem LifeProof Fre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji chránič obrazovky s Otterbox

Nemusíte kupovat samostatný ochránce obrazovky s obráncem, protože chránič obrazovky je vestavěný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší Otterbox nebo Defender

Co je to, když porovnáte obránce Otterbox a případy dojíždějících, hlavní rozdíl mezi dvěma různými typy případů Otterbox je to, že obránce nabízí maximální ochranu. To je zejména případ s vestavěným ochráncem obrazovky a tvrdým vnitřním skořápkem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejsilnější značka pouzdra na telefon

Tyto případové společnosti a jejich případy splňují nejvyšší standardy pro ochranu dopadu, odolnost proti vodě a bezpečnostní prvky pro vaše zařízení.Otterbox Defender Series: LifeProof FRē Series: UAG Plasma Series: Spigen Tough Armor: Supcase Unicorn Beetle Pro: Griffin Survivor Extreme: Rhinoshield Crashguard:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to opravdu ochranný telefon

Flexibilní silikonové případy

Silikonové případy jsou obvykle dostupnější než hliníkové a kožené pouzdra, ale stále chrání telefon před menšími dopady a škrábancemi. Silikonové pouzdra se také snadno sklouznou na telefonech a poskytují bezpečnější přilnavost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč na obránce Otterboxu není žádný chránič obrazovky

Nové případy Otterboxu nemají chránič obrazovky, které zajistí útulné přizpůsobení a žádná mezera mezi případem s ochráncem a skutečnou obrazovkou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Otterbox nahradit můj ochránce obrazovky

"Náš robustní záruční program Limited Lifetime již pokrývá váš chránič obrazovky a obrazovky a program Otterbox Protection rozšiřuje tuto ochranu na obrazovku vašeho zařízení také," řekl generální ředitel Otterboxu Jim Parke.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou případy LifeProof vodotěsné

Oba případy LifeProof nǖǖd i LifeProof FRē poskytují nepromokavou ochranu v až 6.6 stop vody. Jsou také špinavé a sněhové a mohou přežít kapky z až 4 stop. V obou případech si zachováte přístup k tlačítkům, ovládacím prvkům a portům vašeho zařízení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se crea un geostory de Snapchat??
Next Post
Jak funguje celková kontrola úvěru?