15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak vytvoříte Snapchat Geostory?

Shrnutí článku: Přidání geotagů a vytváření geo příběhů o Snapchat

Klíčové body:

  1. Geotag na Snapchat můžete přidat kliknutím na tlačítko navrhnout místo a vyplnit potřebné informace, jako je vaše jméno a adresa.
  2. Příběh Snapchat Geo je funkce, která vám umožňuje vytvářet příběhy viditelné pouze lidem na konkrétní geografické poloze. Lidé v tomto místě si mohou do příběhu prohlížet a přidat snímky.
  3. Vlastní Snap Story můžete vytvořit výběrem možnosti pro nový soukromý příběh nebo nový vlastní příběh.
  4. Chcete -li vytvořit skupinový příběh na Snapchatu, přejděte do svého profilu, klepněte na „+ nový příběh“, vyberte „Sdílený“ a pozvěte přátele, aby se připojili.
  5. Náklady na výrobu Snapchat Geotag závisí na oblasti a trvání. V průměru Snapchat účtuje za geofilter kolem 5 až 20 $ za den.
  6. Značky polohy můžete na Snapchatu vyrábět klepnutím na nálepku, přesunutím, změnou změny a otočením.
  7. Vaše poloha na Snapchat je sledována pomocí GPS, pokud máte zapnuté nastavení sdílení polohy.
  8. Příběh geo je nástrojem v Geonode, který umožňuje uživatelům vytvářet pohlcující příběhy s textovým, interaktivním mapami a multimediálním obsahem.
  9. Po vytvoření Snap můžete vytvořit příběh Snapchat z role fotoaparátu výběrem „Můj příběh“ na obrazovce nebo klepnutím na tuto možnost klepnutím na možnost.

Otázky:

  1. Jak přidáte geotag na Snapchat?
  2. Chcete -li přidat geotag na Snapchat, klikněte na tlačítko „Navrhněte místo“ a vyplňte požadované informace, včetně vašeho jména a adresy.

  3. Co je to příběh Snapchat Geo?
  4. Příběh Snapchat Geo je funkce, která vám umožňuje vytvářet příběhy viditelné pouze lidem v konkrétní geografické oblasti. Lidé v této oblasti si mohou do příběhu prohlížet a přidat snímky.

  5. Jak vytvoříte vlastní příběh Snap?
  6. Chcete -li vytvořit vlastní příběh Snap na Snapchatu, vyberte možnost pro nový soukromý příběh nebo nový vlastní příběh.

  7. Jak vytvoříte skupinový příběh na Snapchatu?
  8. Chcete -li vytvořit skupinový příběh na Snapchatu, přejděte do svého profilu, klepněte na „+ nový příběh“, vyberte „Sdílený“ a pozvěte přátele, aby se připojili.

  9. Kolik stojí výroba Snapchat Geotag?
  10. Náklady na Snapchat Geotag se liší v závislosti na oblasti a trvání. Snapchat v průměru účtuje 5 až 20 $ za den za geofilter.

  11. Můžete si vyrobit značky polohy na Snapchat?
  12. Ano, můžete na Snapchatu dělat značky polohy klepnutím na nálepku, přesunutím, změnou změny a otočením ji.

  13. Dělat snímky mají geolokaci?
  14. Ano, Snapchat sleduje vaši polohu pomocí GPS, pokud máte zapnuté nastavení sdílení polohy.

  15. Co je to Geo Story?
  16. Příběh geo je nástrojem v Geonode, který umožňuje uživatelům vytvářet pohlcující příběhy s textovým, interaktivním mapami a multimediálním obsahem.

  17. Mohu z mého fotoaparátu udělat příběh Snapchat?
  18. Ano, můžete udělat příběh Snapchat z role fotoaparátu výběrem „Můj příběh“ na Odeslat na obrazovku nebo klepnutím na možnost po vytvoření Snap.

Jak vytvoříte Snapchat Geostory?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přidáte geotag na Snapchat

A nyní to ukazuje na tlačítko navrhnout místo a pak můžete kliknout na to. A nyní můžete napsat všechny tyto informace. Můžete napsat své jméno a poté budete muset vyplnit svou adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to příběh Snapchat Geo

Geo oplocené příběhy o Snafat je funkce, která vám umožňuje vytvářet příběhy, které jsou viditelné pouze pro lidi v geografickém parametru. Lidé v rámci geo oploceného umístění si mohou do příběhu zobrazit a přidat snímky.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvoříte vlastní příběh Snap

A pak dává možnost nový soukromý příběh nebo nový zvyk. Příběh, takže jsou to dva odlišné. Možnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvoříte skupinový příběh na Snap

Jak vytvořit sdílený Storygo k vašemu profilu a klepnout na ‘+ nový příběh’Choose, jaký druh příběhu byste chtěli vytvořit: můj příběh, soukromý nebo sdílený.Vyberte si několik přátel, abyste se připojili ke sdílenému příběhu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí výroba Snapchat Geotag

Kolik je v průměru geofiltery, Snapchat účtuje kolem 5 až 20 $ za den na spuštění geofilteru nad příměstským domovem. Pokud chcete provozovat více geofilterů ve stejné oblasti, Snapchat vám účtuje za každý nadací geofilter, který spustíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si vyrobit značky polohy na Snapchat

Pokud chcete změnit styl nálepky. Můžete to udělat klepnutím na to.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat snímky mají geolokaci

Snapchat sleduje vaši polohu pomocí GPS, aby se vaši přátelé mohli přihlásit na vašem pobytu, ale pouze pokud je nastavení sdílení polohy zapnuto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to Geo Story

Geostory je nástroj MapStore integrovaný v Geonode, který uživateli poskytuje způsob, jak vytvořit inspirativní a pohlcující příběhy kombinací textu, interaktivních map a dalšího multimediálního obsahu, jako jsou obrázky a video nebo jiný obsah třetích stran.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu z mého fotoaparátu udělat příběh Snapchat

Vyberte „Můj příběh“ na obrazovce Odeslat na obrazovku a odeslat na váš příběh Snap. Můžete také klepnout. Ve spodní části obrazovky hned po vytvoření Snap. Pokud jste na iOS, můžete přidat fotografii z kamery Roll přímo do svého příběhu klepnutím na tlačítko Sdílet a vybrat „Můj příběh“ na Snapchat jako možnost Sdílet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvoříte příběh Snapchat s více obrázky

Jak mohu použít multi Snaptap The + na obrazovce fotoaparátu a klepnout.Opakovaně klepněte na tlačítko fotoaparátu nebo podržte více snímků fotografií a videa.Klepněte na ‘Upravit & Odeslat se zasílat k úpravě nebo klepnutím na ✖ jej odstraníte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvoříte skupinu v příběhu

Každá osoba ve vaší skupině by měla vyvinout svůj vlastní charakter. Zjistěte osobnost, rádi a nelíbí osobnost každé postavy. Pak napište příběh, ve kterém se všechny postavy setkávají a mají společně dobrodružství nebo problémy. Pomyslete na záhadu, že každý z vás by mohl hrát konkrétní roli při řešení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete udělat příběh pro skupinový chat na Snapchatu

Chcete-li vytvořit vlastní příběh, klepněte na novou ikonu „Vytvořit příběh“ v pravém horním rohu obrazovky Stories. Dejte svému příběhu jméno a poté pozvěte přátele, kterých se chcete zúčastnit – bez ohledu na to, kde na světě žijí. Můžete také pozvat všechny uživatele Snapchat v okolí, aby se zúčastnili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik jsou geotagy

Kolik je v průměru geofiltery, Snapchat účtuje kolem 5 až 20 $ za den na spuštění geofilteru nad příměstským domovem. Pokud chcete provozovat více geofilterů ve stejné oblasti, Snapchat vám účtuje za každý nadací geofilter, který spustíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než získejte geofilter Snapchat

Po odeslání filtru jej Snapchat zkontroluje, který obvykle trvá méně než jeden pracovní den. Pokud bude schválen, bude automaticky k dispozici každému uživateli Snapchat, který je v rámci geolokace během vaší akce. Pokud budete odmítnuti, obdržíte vysvětlení e -mailem a nebude vám účtováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak navrhujete místa na Snapchat

Jak navrhnout nové místo na Snap Mapopen Snap Map.Klepnutím na ⚙ Otevřete nastavení Snap Map.Klepněte na „Navrhněte nás Place’tell o novém místě, které navrhujete!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sledovat někoho Snapchat

Krok 1: Otevřete Snapchat a klikněte na tlačítko mapy. Krok 2: Klikněte na tlačítko Friends vpravo dole. Krok 3: Klepněte na "Vyhledávání" tlačítko a zadejte uživatelské jméno. Krok 4: Klikněte na uživatele a můžete vidět umístění na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte historii umístění Snap

A budeme klepnout na ikonu profilu vlevo nahoře. A pak ikona ozubeného ozubeného zařízení nahoře. Že jo. Nyní zde můžete vidět přímo pod e -mailem je Snapchat Plus klepneme na Snapchat. Plus. A tohle

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou vlastní příběhy na Snapchat Public

Jednoduše přejděte do nastavení, přejděte dolů na "Kdo může" sekce a změna "Zobrazit můj příběh" na "Zvyk" nebo "každý". Pokud vyberete "každý" Pak si lidé, kteří nejsou vašimi přáteli, budou moci zobrazit váš příběh.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je modrý soukromý příběh na Snapchatu

Pokud má přítel nový příběh, který je třeba sledovat, objeví se vedle jejich jména s modrým prstenem kolem příběhu. Proč proto, že stránka chatu získává modrou barvu přízvuku. Klepnutím na příběh Snapchat s modrým prstenem vám umožní vidět příběh úplně stejný, jako kdybyste ho poklepali na stránku příběhů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvořit příběh Snapchat s více obrázky z kamery

Takže kluci, pojďme začít, aniž bychom ztráceli čas, kdy jste to měli, co musíte udělat, je prostě jednoduše otevřít Snapchat. Pokud jdete do kuchyně

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dáte videa z fotoaparátu na příběh Snapchat

Tuto fotografii můžete poslat kterémukoli z vašeho přítele. Pokud to chcete přidat do svého příběhu, klepněte na můj příběh. Poté klepněte na Odeslat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dát 2 fotografie do 1 příběhu

Zkombinujte více fotografií do jednoho na vašem Instagramu Storytap na dně nebo přejeďte přímo v krmivu.Klepněte na příběh dole.Klepněte na pravé.Klepnutím na spodní část pořizujte sérii fotografií s fotoaparátem nebo klepnutím na dolní část vlevo vyberte čtyři obrázky z vaší galerie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přidat více obrázků k jednomu příběhu

Můžete přidat více fotografií do jakéhokoli příběhu Instagramu nebo příspěvku. Výběr více fotografií z vašeho fotoaparátu nahraje každý jako svůj vlastní skluz ve vašem příběhu. Instagram má také vestavěnou funkci koláže, která vám umožní upustit fotografie do stejného snímku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit svou vlastní skupinu

Aktualizovaný mobilní prohlížeč ExperienceTap v pravém horním rohu Facebooku, poté klepněte na skupiny.Klepněte na Vytvořit skupinu.Zadejte název své skupiny.Vyberte možnost ochrany osobních údajů. Pokud jste vybrali soukromé, vyberte, zda je vaše skupina zviditelná nebo skryta.Klepněte na Vytvořit.Přidejte lidi do vaší skupiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit vlastní skupinu

Přihlaste se do skupin Google. Nahoře klikněte na Vytvořit skupinu. Zadejte informace a vyberte nastavení pro skupinu. Odkaz na nastavení.

[/WPRemark]

Previous Post
Vale la pena el túnel dividido?
Next Post
Jaký je rozdíl mezi LifeProof a Otterbox?