15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Může představa posílat připomenutí?

Shrnutí článku

Představa můžete odeslat e -mailová oznámení, pokud je nemáte otevřená nebo pokud jsou mobilní oznámení vypnuta na více než 5 minut.

Denní připomenutí lze nastavit Představa Kliknutím na rande a výběrem možnosti „Připomenout“ z nabídky. Můžete se rozhodnout nastavit připomenutí pro den nebo den dříve.

Umožnit Představa Chcete -li odeslat oznámení, přejděte do Nastavení a klikněte na oznámení. Umožněte nastavení oznámení k přijímání oznámení.

Představa Umožňuje vám automatizovat e -maily vytvořením nového úkolu přímo v databázi zasláním e -mailu s „+Bardeen“ před značkou „@“.

Opakující se připomenutí lze nastavit Představa Použitím možnosti opakování v šabloně databáze. Vyberte frekvenci, při které bude šablona automaticky duplikována.

Představa lze použít jako denní plánovač vytvořením denní stránky pro každý nový den v týdnu pomocí nadpisů pro úkoly bez časových rámců, rozbití den s přepínačem a použitím formátovacích nástrojů pro plánování dne.

Automatizovat e -maily s Představa, Můžete použít rozhraní API a postupovat po krocích vytvoření nového robota, definování spouštěčů a výběru akce akční aplikace.

Jedinečné otázky a odpovědi

1. Může představa poslat připomenutí k e -mailu?

Ano, e -mailová oznámení jsou zasílána podle představy, pokud ji nemáte otevřená nebo pokud jsou mobilní oznámení vypnutá na více než 5 minut.

2. Mohu v pojmu nastavit denní připomenutí?

Ano, můžete nastavit denní připomenutí v pojmu kliknutím na datum a výběrem možnosti „Připomeňte“. Vyberte si den nebo předtím pro připomenutí.

3. Jak mohu obdržet oznámení z pojmu?

Chcete -li získat oznámení z pojmu, přejděte na nastavení a klikněte na oznámení. Umožněte nastavení oznámení k přijímání oznámení.

4. Je možné automatizovat e -maily v pojmu?

Ano, můžete automatizovat e -maily v pojmu zasláním e -mailu s “+Bardeen” před značkou “@”. Tím se vytvoří nový úkol v databázi pojmu.

5. Jak mohu vytvořit opakující připomenutí v pojmu?

Chcete -li vytvořit opakující se připomenutí v pojmu, otevřete databázi pojmu a klikněte na modrou šipku na novém tlačítku a získejte přístup do šablon databáze. Vyberte jakoukoli šablonu a použijte možnost „Opakovat“ k nastavení frekvence pro automatickou duplicitu.

6. Jak mohu použít pojem jako denní plánovač?

Chcete -li použít představu jako denní plánovač, vytvořte denní stránku pro každý den v týdnu. Použijte záhlaví pro úkoly bez časových rámců, přepínače nadpisů pro rozložení dne a použijte formátování nástrojů pro plánování. Můžete také odkazovat na jiné stránky ve svém kalendáři.

7. Jak nastavím opakující se připomenutí v pojmu?

Chcete -li nastavit opakující se připomenutí v pojmu, otevřete databázi pojmu a klikněte na modrou šipku na novém tlačítku pro šablony. Vyberte jakoukoli šablonu a použijte možnost „Opakovat“ k nastavení frekvence pro automatickou duplicitu.

8. Jak automatizuji e -maily s pojmem?

Chcete -li automatizovat e -maily s pojmem, použijte API a postupujte podle kroků vytvoření nového robota, definování spouštěčů a výběru akční aplikace.

Může představa poslat připomenutí?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může představa poslat připomenutí k e -mailu

E -mailová oznámení jsou odesílána, pokud nemáte v době oznámení otevřenou představu, nebo pokud máte vypnuta mobilní oznámení a do 5 minut jste neviděli oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu v pojmu nastavit denní připomenutí

Pokud používáte databázi pro sledování vašich úkolů v pojmu, můžete rychle nastavit připomenutí kliknutím na datum na své stránce a výběrem připomenutí. V nabídce připomenutí budete mít možnost nastavit upozornění na den nebo den předtím.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám představu o odeslání oznámení

A členové se objeví nový box a poblíž horní části levého navigačního panelu zde klikněte na oznámení. A nastavení je zde, že chcete umožnit pojmu odesílat oznámení. Uvidíte, že jsem

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete automatizovat e -maily v pojmu

S touto automatizací můžete vytvořit nový úkol přímo v databázi v pojmu předáním (nebo odesláním) e -mailu. Po aktivaci této automatizace si před nápisem „@“, jako je tento John+Bardeen@Bardeen, pošlete e -mail s „+Bardeen“.ai. Pojďme nastavit tuto automatizaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat opakující se připomenutí v pojmu

Chcete -li jej použít, otevřete databázi pojmu a klikněte na modrou šipku na novém tlačítku a zobrazíte šablony vaší databáze. Klikněte na … Na jakékoli šabloně, kde uvidíte novou možnost s názvem Reant . Vyberte frekvenci šablony, která má být automaticky duplikována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používáte pojem jako denní plánovač

Jak naplánovat svůj den v poznatky a "Denní stránka" Pro každý nový den v týdnu.Vytvořte „neovšeor“ směr pro úkoly bez časových rámců.Použijte přepínací záhlaví k rozbití vašeho dne.Použijte formátovací nástroje pro naplánování vašeho dne.Odkaz na jiné stránky ve vašem kalendáři.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím opakující se připomenutí v pojmu

Chcete -li jej použít, otevřete databázi pojmu a klikněte na modrou šipku na novém tlačítku a zobrazíte šablony vaší databáze. Klikněte na … Na jakékoli šabloně, kde uvidíte novou možnost s názvem Reant . Vyberte frekvenci šablony, která má být automaticky duplikována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak automatizuji e -maily s pojmem

Jak posílat e -maily na představu prostřednictvím Apistep 1: Vytvořte nový bot. Přihlaste se do automatizace.IO účet a klikněte na Vytvořit nový bot.Krok 2: Definujte spoušť.Krok 3: Vyberte akční aplikaci.Krok 4: Řekněte automatizaci.io, co dělat v představě.Krok 4: Mapujte e -mailová pole na vlastnosti představy.Krok 5: Vyzkoušejte svého bota.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít pojem pro plánování

Volný, uvolnit. Vytočte rozvrh komplexních, víceměsíčních projektů během několika minut. Prohlédněte si projekt podle časové osy ve stylu Gantt, kalendář nebo jednoduchý seznam všech úkolů. Jednoduše přetáhněte úkoly, abyste změnili data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit automatizovaný opakující se úkol v pojmu

Nyní, co budete chtít udělat, je, až budete připraveni vytvořit svůj opakující se úkol, měli byste mít alespoň zaškrtávací políčko v seznamu úkolů a název pro váš úkol. Ale budete kliknout na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je představa pracuje na opakujících se úkolech

Šablona opakující se úlohy se objeví ve vaší aplikaci. Je zcela na vás, jak se rozhodnete znovu uspořádat stávající prvky a zda si ponecháte pouze kalendář. Chcete -li nastavit opakující se úkol, budete muset vybrat datum v kalendáři, nejlépe počáteční datum.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pojem dobrá aplikace kalendáře

Pokud chcete vytvořit základní seznamy úkolů, pojem je lepší volbou než kalendář Apple. Vše, co musíte udělat, je vytvořit novou stránku a zadat / na klávesnici, před výběrem seznamu úkolů ze sekce základních bloků. Najdete mnoho šablon, které vám umožní vytvářet seznamy úkolů, a můžete si také vytvořit vlastní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít pojem jako správce úloh

S trochou práce může být pojem schopná aplikace pro správu úkolů – a tato šablona pro vás těžká zvedání. Rychle přidejte úkoly do doručené pošty, spravujte svůj den nebo týden pomocí dnešních a příštích 7denních zhlédnutí, přidejte dílčí úkoly a opakující se úkoly a dokonce spusťte obrovské projekty s zobrazením desky ve stylu Trello ve stylu Trello.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak automatizujete připomenutí v představě

In-line na stránce, zadejte @remind následovaný časem, datem nebo obojí, i.E. @Remind zítra, @Remind 19:00, nebo @Remind ve středu v 13:00 .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím opakující se připomenutí pojmu

Vyhledejte novou šablonu úloh a poté vedle ní stiskněte nabídku tří teček a vyberte „Opakovat“; Poté si můžete vybrat podrobnosti o tom, jak často chcete, aby byla šablona vytvořena, v kolik hodin a dokonce i v tom, v jakých dnech v týdnu; Po vytvoření šablony, ještě jeden krok!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší kalendář nebo představa Google

Zatímco kalendář Google je opravdu jen aplikací pro správu a plánování času, představa může být cokoli, co chcete. Může to být systém správy času a také úložiště pro poznámky, důležité odkazy a řízení projektů. Pokud to potřebujete, pak je představa pro vás digitální nástroj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete automatizovat věci v pojmu

Automatizace budov je relativně jednoduché a vyžaduje určité dovednosti, ale zjistit, co automatizovat je nejtěžší část. Vytvořili jsme tento zdroj pro komunitu představy, abychom využili předem vytvořené automatizace pro nejběžnější pracovní postupy a začněte automatizovat jen několika kliknutími.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu způsobit, že se moje připomenutí objeví každý den

Vytvořte připomenutí aplikace Google Calendar .Vpravo dole klepněte na Vytvořit. Připomínka.Zadejte připomenutí nebo vyberte návrh.Vyberte datum, čas a frekvenci.Vpravo nahoře klepněte na Uložit.Připomenutí se objeví v aplikaci Google Calendar. Když označíte připomenutí, jak je hotovo, je to zkříženo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje lepší aplikace než představa

Evernote

Pokud hledáte aplikace, jako je představa, Evernote je populární poznámka, která přijímá aplikaci, která je již roky. Jeho schopnosti synchronizace jednoduchosti a napříč platformami z něj učinily aplikaci pro produktivitu pro mnoho lidí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Synchronizuje kalendář Google s představou

Ano! Existuje více možností, jak nastavit kalendář Google a integraci pojetí. Zde je komplexní průvodce, jak vložit kalendář Google přímo do dokumentu popisu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou omezení aplikace

Na plánu zdarma můžete nahrát obrázky, videa a přílohy souborů až do 5 MB. Upgradujte na placený plán pro neomezené nahrávání souborů s ~ 5 GB max na soubor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám připomenutí, aby mě oznámili

Spravujte své připomenutí oznámení OPEZPEČENÍ Aplikace Nastavení telefonu.Klepněte na aplikace & Oznámení. Oznámení.Klepněte na aplikaci Google .Zapněte nebo vypněte připomenutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se opakovat připomenutí

Nastavte novou opakující se událost

Vyberte si datum a čas události. Se neopakuje. Vyberte si, jak často chcete, aby se událost opakovala. Vpravo nahoře klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je představa nadměrná

Příležitostní uživatelé mohou považovat pojem za jejich potřeby trochu nadměrný. Podívejte se na to, co nabízí představa, a rozhodněte se, zda ji opravdu potřebujete. Potřebujete vyrobit rychlé webové stránky, wiki a databáze, pokud ne, pak by Google udržoval nebo evernote může být více vaší věcí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je představa čínská aplikace

Představa sídlí v Sunny Mission District v San Franciscu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la mejor aplicación de préstamo en Nigeria??
Next Post
Je avast kompatibilní s Linuxem?