15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Futuristiske urtepotter til den perfekte zen -have

Dekorative hvide planters altan design

Vi præsenterer dig en glimrende idé fra Japan – futuristiske urtepotter til den perfekte Zen have, der tiltrækker opmærksomhed.

Zen -have til hjemmet – urtepotter i form af bygninger

minimalistisk design zen have

Hvis du vil designe en zen -have, kan denne opgave udføres hurtigt og nemt. Det japanske firma Metaphys har lanceret en samling af blomsterpotter af plastik, der fascinerede os fra første øjekast. Urtepotterne var lavet af plastik. Den hvide farve symboliserer fred og ro og lader den grønne vegetation komme til sin ret. Fordi hver af disse urtepotter har sit eget design og ligner en minidørsbygning. Bygningens tag er beplantet med græs og dekoreret med små figurer. Her en ko, der en hest – selv menneskeskikkelser kan findes på urtepotterne. Et udendørs trappeopgang forbinder alle designene, så når de placeres side om side, udgør de en spændende kombination.

Mini zen -have på balkonen – interessante designs

japansk kunst mini dør zen have

Urtepotterne er en kreativ tilføjelse til interiøret og giver mulighed for at have en lille derhjemme Zen have at have. Du kan indstille accenter både uafhængigt og sammen. Hvis du vil skabe en god stemning i din lejlighed, kan du sætte blomsterpotterne overalt, selv på usædvanlige steder – på balkonen, i køkkenet, selv på badeværelset. På grund af deres puristiske former er de meget populære, selv med minimalistiske tilhængere. Plant urtepotterne med stedsegrønne planter eller orkideer – dette vil sikre, at du opretter en kolonihave efter japansk tradition. Urtepotterne hører hjemme på spisebordet, på køkkenbordet eller i vindueskarmen. De kan placeres under en hængende lampe, så accenter kan indstilles. Med en god sans for humor har det japanske firma designet en praktisk og original dekorationside til det moderne hjem og lanceret det på markedet.

mini zen haveplanter til haven

Plantemaskiner lille lejlighed dekoration

Home Planters japanske designere

Mini Door City Planters Japan Balkon

Planters Home Garden Japanske designideer

originale plante urtepotter plast

Previous Post
Design af en lille byhave – ideer til moderne havedesign
Next Post
Egnede materialer til terrassetagning – ideer