15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co mohou hosté dělat na představu?

Shrnutí článku:

Představa umožňuje uživatelům pozvat hosty zdarma, ale mají přístup pouze k jednotlivým stránkám, na které jsou pozváni. Hosté nemohou vidět všechny stránky týmu v sekci „Teamspaces“ na levém postranním panelu.

Hosté nepotřebují účet pojetí pro přístup ke sdílené stránce, pokud je nastavení indexování vyhledávače zakázáno. Stránku si budou moci zobrazit pouze lidé s přesnou adresou URL.

Chcete -li sdílet představu s hosty, začněte udržovat soukromou stránku a přejděte na možnost „Sdílet“ v pravém horním rohu stránky. Klikněte na tlačítko „Přidat lidé“ a zadejte e -mailovou adresu hosta. Vyberte si úroveň přístupu (úplný přístup, můžete zobrazit, komentovat) a klikněte na „Pozvat“.

Počet hostů povolených v pojmu závisí na plánu, který používáte. Majitelé pracovního prostoru v osobním plánu zdarma mohou pozvat až pět hostů. Majitelé pracovního prostoru mají možnost spravovat nastavení pracovního prostoru a smazat pracovní prostor.

Hosté mohou mít různé úrovně přístupu. Mohou mít plný přístup k úpravám a sdílení stránky (není k dispozici pro hosty na plánu zdarma) nebo mohou mít přístup k úpravě obsahu stránky, ale nemohou stránku sdílet.

Když je stránka představy nastavena na veřejnost, může si ji kdokoli na webu přečíst a interagovat s určitými komponenty. Ve výchozím nastavení jsou také publikovány podložky spolu s jejich podlaženími. Oprávnění poddajnosti však mohou být omezena na jejich skrytí před veřejným pohledem.

Soubory nahrané do pojmu zůstávají bezpečné a soukromé. URL souboru obsahují „zabezpečené.pojmová statická.com “.

Celkově nabízí pojem možnost pozvat hosty zdarma a poskytuje různé úrovně přístupu. Veřejné stránky umožňují komukoli s nimi komunikovat, ale podložky mohou být omezeny. Soubory nahrané do pojmu zůstávají bezpečné a soukromé.

Otázky:

  1. Jsou hosté zdarma v pojmu?
  2. Ano, hosté jsou za představu zdarma.

  3. Udělejte si představu, že hosté potřebují účet?
  4. Ne, hosté mohou přistupovat k sdíleným stránkám bez účtu pojetí.

  5. Jak mohu sdílet představu s hosty?
  6. Chcete -li sdílet představu s hosty, přejděte na stránku soukromě, klikněte na „Sdílet“ v pravém horním rohu, klikněte na „Přidat lidi“, zadejte e -mailovou adresu hosta, vyberte úroveň přístupu a klikněte na „Pozvat“.

  7. Kolik hostů je povoleno v pojmu?
  8. Majitelé pracovního prostoru v osobním plánu zdarma mohou pozvat až pět hostů.

  9. Mohou hosté upravit stránky představy?
  10. Hosté mohou mít různé úrovně přístupu. Mohou mít plný přístup k úpravám a sdílení stránky (není k dispozici pro hosty na plánu zdarma) nebo mohou mít přístup k úpravě obsahu stránky, ale nemohou stránku sdílet.

  11. Může se někdo podívat na vaši představu?
  12. Když je stránka představy veřejná, může si ji číst kdokoli na webu a komunikovat s určitými komponenty. Ve výchozím nastavení jsou také publikovány podložky spolu s jejich podlaženími. Oprávnění poddajnosti však mohou být omezena na jejich skrytí před veřejným pohledem.

  13. Může někdo vidět mé poznámky v pojmu?
  14. Soubory nahrané do pojmu zůstávají bezpečné a soukromé. URL souboru obsahují „zabezpečené.pojmová statická.com “.

  15. Může někdo vidět mé pojemné stránky?
  16. Když je stránka představy veřejná, může si ji číst kdokoli na webu a komunikovat s určitými komponenty. Ve výchozím nastavení jsou také publikovány podložky spolu s jejich podlaženími. Oprávnění poddajnosti však mohou být omezena na jejich skrytí před veřejným pohledem.

Co mohou hosté dělat na představu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou hosté zdarma v pojmu

Hosté jsou zdarma – ale mají přístup pouze k jednotlivým stránkám, na které jsou pozváni. Jinými slovy, hosté nebudou moci vidět všechny stránky týmu pod sekcí Teamspaces na levém postranním panelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udělejte si představu, že hosté potřebují účet

Pokud budete udržovat nastavení indexování vyhledávače zakázáno (vždy zakázáno ve výchozím nastavení), budou mít pouze lidé s přesnou adresou URL na stránku. Budou si moci prohlížet stránku, i když nemají účet pojmu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sdílet představu s hosty

Začněte se svou stránkou v soukromém panelu na postranním panelu. Na stránce přejděte v pravém horním rohu. Klikněte na tlačítko Add People. Zadejte e -mailovou adresu osoby v poskytnutém prostoru, vyberte z rozbalovací úrovně úroveň přístupu (i.E. Úplný přístup, zobrazit, může se komentovat) a klikněte na Pozvění .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik hostů je povoleno v pojmu

Majitelé pracovního prostoru

Pokud používáte osobní plán zdarma, jste vlastníkem pracovního prostoru. Nebudete mít žádné správci členství ani členy, ale můžete pozvat až pět hostů. Majitelé pracovního prostoru mohou spravovat nastavení pracovního prostoru a smazat pracovní prostor.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou hosté upravit stránky představy

Vyberte si, jakou úroveň přístupu chcete poskytnout hostovi z následujících možností: Úplný přístup: Mohou stránku upravit a sdílet. (To není k dispozici pro hosty v plánu zdarma.) Mohou upravit: Mohou upravit obsah stránky, ale nemohou stránku sdílet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se někdo podívat na vaši představu

Když je vaše stránka pojetí veřejná, může si ji přečíst kdokoli na webu a interagovat s určitými komponenty: Podložky jsou ve výchozím nastavení také zveřejněny, spolu s jakoukoli z jejich podlah. Můžete omezit oprávnění k jejich skrytí před veřejným pohledem!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vidět mé poznámky v pojmu

Jakékoli soubory nahrané do představy zůstanou zabezpečené soukromé soubory. Všimnete si, že ukazují na adresu URL, která má bezpečně.pojmová statická.com uvnitř.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vidět mé pojemné stránky

Když je vaše stránka pojetí veřejná, může si ji přečíst kdokoli na webu a interagovat s určitými komponenty: Podložky jsou ve výchozím nastavení také zveřejněny, spolu s jakoukoli z jejich podlah. Můžete omezit oprávnění k jejich skrytí před veřejným pohledem!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může představit představu vidět soukromé stránky

Pracovní prostor každého uživatele přichází se soukromou sekcí pro své vlastní stránky. Cokoli, co zde přidáte, nemohou lidé ve vašem pracovním prostoru vidět. To je užitečné pro vaše vlastní úkoly nebo poznámky nebo cokoli, na čem chcete pracovat jednotlivě před sdílením s ostatními.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou omezení bez pojmu

Představa nabízí bezplatný plán bez omezení a bez časového limitu. Ostatní softwarové společnosti pro řízení projektů často omezují počet položek, které můžete vytvořit pomocí bezplatných účtů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít šablonu někoho jiného

Řekněme, že narazíte na stránku představy, kterou máte na webu, a chcete ji vytvořit svůj vlastní.Přihlaste se do představy ve vašem prohlížeči.Přejděte na veřejnou stránku a klikněte na duplikát v pravém horním rohu.Vyberte pracovní prostor, do kterého byste chtěli stránku duplikovat z rozbalovacího seznamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou představa zaměstnanci vidět mé poznámky

Představa zaměstnanci budou mít pouze přístup k vašim údajům za účelem problémů s řešením problémů nebo obnovení obsahu vaším jménem, ​​poté, co vás vyslechnou e-mailem nebo v aplikaci podpory chat s žádostí o pomoc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé vidět, kdo si prohlížel jejich představu

Také budete moci vidět, kdo vytvořil stránku, stejně jako seznam nedávných diváků a editorů stránek a když naposledy upravili stránku. Poznámka: Chcete -li se dozvědět, jak získat přehled obsahu ve vašem pracovním prostoru, podívejte se na článek o analytice Workspace Analytics.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou představa zaměstnanci vidět moje data

Představa zaměstnanci budou mít pouze přístup k vašim údajům za účelem problémů s řešením problémů nebo obnovení obsahu vaším jménem, ​​poté, co vás vyslechnou e-mailem nebo v aplikaci podpory chat s žádostí o pomoc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získáte pojem osobní profesionál zdarma

Je představa zdarma pro studenty Pojetí má bezplatný plán, který je k dispozici pro všechny bez ohledu na to, zda jste student nebo jakýkoli profesionál. K vytvoření bezplatného účtu potřebujete pouze e -mailovou adresu a použijte jej k uložení neomezené množství obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá bezplatná zkouška

Uživatelé mohou při prvním vytvoření účtu Langsmith sloužit týdenní bezplatnou zkušební verzi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo jiný upravit můj představu

Oprávnění v pojetí udělujte úroveň přístupu, který má kdokoli na konkrétní stránku v pracovním prostoru. Na jakékoli stránce se můžete rozhodnout, kdo může zobrazit, provádět změny, zanechat komentáře nebo sdílet stránku s ostatními. V pojmu si můžete vybrat z následujících možností: Úplný přístup – můžete stránku upravit a sdílet ji s ostatními.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody představy

Ohromující použití: Jednou z hlavních nevýhod představy je, že může být ohromující použití. Existuje tolik různých typů bloků a šablon, že může být těžké vědět, kde začít. To může ztěžovat efektivně používání pojmu, zejména pokud jste na platformě nováčková.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou personál představa číst moje poznámky

Představa zaměstnanci budou mít pouze přístup k vašim údajům za účelem problémů s řešením problémů nebo obnovení obsahu vaším jménem, ​​poté, co vás vyslechnou e-mailem nebo v aplikaci podpory chat s žádostí o pomoc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi hostem a členem v pojmu

Členové: Lidé ve vašem týmu, kteří mohou vytvářet a upravovat stránky představy, ale ne upravit nastavení nebo přidat členy. Tato kategorie existuje pouze na plánech Plus a Enterprise. Hosté: Lidé externí pro váš tým, se kterými chcete pracovat na konkrétních stránkách. Mohou být pozváni na jednotlivé stránky představy, ale ne na celý pracovní prostor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je blokový limit pro bezplatnou

Pozvěte až 10 hostů. Přidejte další členy zdarma! Všimněte si, že v pracovním prostoru bezplatného plánu je omezený blok, když jsou v pracovním prostoru 2+ členové.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používáte pojem někoho jiného

Pracovní prostor. Takže to tam duplikuje. A teď je to v mém. V tomto okamžiku to již není spojeno s jejich. Takže pokud nějaké změny, které provedu, jsou moje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se lidem tolik líbí představa

Používá jednoduché šablony, které umožňují uživatelům přidávat nebo odstraňovat funkce, a vzdálené pracovníci mohou snadno spolupracovat na poznámkách, databázích, kalendářích a projektových deskách. Tato vysoká úroveň přizpůsobitelnosti odlišuje pojem od jiných pracovních aplikací. Je to také to, co je tak populární mezi lidmi, kteří chtějí zmapovat svůj volný čas.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je velký problém o pojmu

Je vysoce přizpůsobitelný, schopný zvládnout velké i malé detaily, dostupné za nízké nebo žádné náklady, a pomáhá vám udržovat čistý a organizovaný pracovní prostor. Je také rychlé učit se a získat pověšení. Nejlepší způsob, jak začít, je ponořit se přímo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé vidět vaše stránky na představu

Když je vaše stránka pojetí veřejná, může si ji přečíst kdokoli na webu a interagovat s určitými komponenty: Podložky jsou ve výchozím nastavení také zveřejněny, spolu s jakoukoli z jejich podlah. Můžete omezit oprávnění k jejich skrytí před veřejným pohledem!

[/WPRemark]

Previous Post
Cómo Microsoft usa Big Data?
Next Post
Jak mohu spustit malwarebytes spolu s dalším antivirem?