15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu vypnout omezení na svém Chromebooku?

Shrnutí článku: Jak odstranit omezení na Chromebook

1. Vypnutí omezení administrátora na Chromebooku: Přihlaste se do Chromebooku s účtem vlastníka, přejděte do Nastavení, vyberte „Spravovat ostatní lidi“ v části „Zabezpečení a soukromí“ a vypněte „Omezte přihlášení na následující uživatele.”

2. Odblokování školních omezení na Chromebooku: Můžete použít VPN, bezplatný web proxy, zkrácení URL nebo se připojit k mobilnímu hotspotu pro bloky webových stránek.

3. Vypnutí školního režimu na Chromebooku: Odhlásit se, restartovat nebo vypnout/na Chromebook, stiskněte a podržte Ctrl + Alt + Shift + R Po restartu, vyberte Restart, poté powerwash a nakonec se připojit k bezdrátové síti a přijmout smluvní podmínky Google.

4. Odstranění „Spravováno mou organizací“ z Chromebooku: Požádejte administrátora, aby odešel Chromebook, tovární resetování/napájení umyjte chromebook, přepněte do režimu vývojáře, Unbrick Chromebook pomocí počítače se systémem Windows, odinstalujte a nainstalujte novou základní desku.

5. Odstranění omezení administrátora: Přihlaste se do konzoly Google Admin Console, přejděte do adresáře nabídek, klikněte na jméno uživatele, přejděte na role a oprávnění správce a kliknutím na posuvník zrušíte privilegia.

6. Deaktivace účtu administrátora v systému Windows: Otevřený příkazový řád jako administrátor zadejte „Net Adminitor /Active: Ne,“ a počkejte, až proces dokončí.

7. Odstranění školních omezení z notebooku: Přihlaste se do systému Windows, přejděte do nastavení systému Windows, vyberte účty, přejděte na ostatní uživatele a v případě potřeby odstraňte uživatele práce nebo školy.

8. Odblokování webových stránek omezených ve škole: Použijte proxy nebo VPN k obcházení omezení webových stránek.

Otázky a odpovědi:

1. Jak mohu vypnout omezení administrátora na mém Chromebooku?
Chcete-li vypnout omezení administrátora na Chromebooku, přihlaste se s účtem vlastníka, přejděte do nastavení, vyberte „Správa ostatních lidí“ a deaktivujte možnost „Omezte přihlášení na následující uživatele“.

2. Existuje způsob, jak odblokovat webové stránky ve škole na mém Chromebooku bez použití VPN?
Ano, můžete obejít bloky školních webových stránek na Chromebooku pomocí bezplatného webového proxy, zkráceného adresy URL nebo připojením k mobilnímu hotspotu místo toho.

3. Jak deaktivuji školní režim na svém Chromebooku?
Chcete -li deaktivovat školní režim na Chromebooku, odhlásit, restartovat nebo vypnout/na zařízení, stiskněte a podržte Ctrl + Alt + Shift + R, vyberte restart, napájení zařízení a připojte se k bezdrátové síti po smluvních podmínkách Google.

4. Jak mohu odstranit štítek „Spravoval mou organizací“ z mého Chromebooku?
Můžete zabránit tomu, aby byl Chromebook spravován tím, že požádáte správce, aby jej zbavil, tovární resetování/napájení umyjte zařízení, přepněte do vývojářského režimu, unbrick jej pomocí počítače se systémem Windows nebo odinstalujte a nainstalujte novou základní desku.

5. Jaké jsou kroky k odstranění omezení správce na počítači?
Chcete -li odstranit omezení administrátora, přihlaste se do konzoly Google Admin Console, přejděte do adresáře nabídky, vyberte název uživatele, přistupujte k administrátorům a deaktivujte požadovaná oprávnění.

6. Jak deaktivuji účet administrátora v systému Windows?
Otevřený příkazový řád jako administrátor, zadejte „Net Adminitor /Active: Ne,“ a počkejte, až proces dokončí.

7. Mohu z notebooku odstranit omezení školy, aniž bych přeinstaloval operační systém?
Ano, po přihlášení můžete přejít do nastavení systému Windows, vybrat účty a poté přejděte na ostatní uživatele, abyste odstranili uživatele práce nebo školy.

8. Jaké metody mohu použít k odblokování omezených webových stránek ve škole?
Můžete použít proxy nebo VPN k odblokování webových stránek ve škole.

Jak mohu vypnout omezení na svém Chromebooku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout omezení administrátora na Chromebooku

Nechte se kdokoli přihlásit k vašemu ChromeBookSign do vašeho Chromebook s účtem vlastníka.Vpravo dole vyberte čas.Vyberte Nastavení .V "Zabezpečení a soukromí" Sekce, vyberte Spravovat ostatní lidi.Vypněte omezení přihlášení na následující uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji školní omezení na mém Chromebooku

Nejlepší způsob, jak odblokovat webové stránky ve škole, je použít VPN. Bloky webových stránek školních webových stránek bez VPN. Všechny tyto metody se také snaží obejít omezení webových stránek na školních chromebookech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout školní režim na svém Chromebooku

Odhlásit se, restartovat nebo vypnout/na svém Chromebooku.Stisknutím a podržením Ctrl + Alt + Shift + R najednou po restartu Chromebook.Vyberte restart.V krabici, která se objeví, vyberte PowerWash.Vyberte pojďme.Připojte se k bezdrátové síti: Přijměte smluvní podmínky Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit spravovanou svou organizační školou z mého Chromebooku

Čtěte dále a zjistěte, jak můžete zabránit spravování Chromebooku.Požádejte administrátora, aby zbavil Chromebook.Resetování továrny nebo napájení umyjte Chromebook.Přepněte svůj Chromebook do režimu vývojáře.Unbrick Chromebook pomocí počítače se systémem Windows.Odinstalujte základní desku a nainstalujte nový.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním omezení administrátora

Pro tento úkol musíte být podepsáni jako super správce.Přihlaste se do konzoly správce Google.V konzole administrátoru přejděte do adresáře nabídky.Klikněte na jméno uživatele (administrátor, jehož oprávnění chcete zrušit) a otevřete stránku jejich účtu.Klikněte na role a oprávnění správce.Klikněte na posuvník.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout omezení administrátora

Jak deaktivovat účet správce v WindowsGo do Windows Search a zadat CMD do vyhledávacího pole.V příkazovém řádku vyberte Spuštění jako administrátora.Zadejte čistý správce uživatele /aktivní: Ne a poté stiskněte klávesu Enter.Počkejte, až tento proces dokončí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním školní omezení z mého notebooku

Po přihlášení můžete odstranit uživatele práce nebo školy, pokud si přejete, abyste se dostali do nastavení Windows > Účty > Ostatní uživatelé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji omezené webové stránky ve škole

Metoda 1: Použijte proxymethod 1: Použijte proxy.Metoda 2: Použijte mezipaměť Google.Metoda 3: Vyzkoušejte zkrácení URL.Metoda 4: Vyzkoušejte adresu IP.Metoda 5: Odblokovací webové stránky v Chrome a Safari.Metoda 6: Přepínání mezi HTTP a HTTPS.Metoda 7: Použijte prohlížeč Tor.Metoda 8: Použijte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dostat svůj školní počítač z režimu omezeného

Otevřete libovolný webový prohlížeč, který dáváte přednost použití na počítači nebo Mac. A jděte na YouTube.com. Přihlaste se do svého YouTube. Účet. Nyní klikněte na ikonu profilu v pravém horním rohu. Na dně

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji školní režim

Chcete -li ukončit školu, stiskněte a podržte digitální korunu a poté klepněte na Exit a potvrďte. Pokud je harmonogram školy aktivní, režim školní doby se automaticky obnoví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstranit Chrome spravovaný vaší organizací na chromebooku

Odstranit prohlížeče Chrome z administrátoru do konzole administrátora Google. Přihlaste se k používání účtu správce (nekončí v @gmail.com).V konzole administrátoru přejděte na Menu Devices Chrome. Spravované prohlížeče.Ze seznamu spravovaných prohlížečů vyberte jeden nebo více prohlížečů.Klikněte na Odstranité prohlížeče .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním omezení počítače školy

Po přihlášení můžete odstranit uživatele práce nebo školy, pokud si přejete, abyste se dostali do nastavení Windows > Účty > Ostatní uživatelé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odblokovat oprávnění správce

Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor, který se snažíte spustit, a vyberte Vlastnosti z nabídky kontextu. Přepněte na kartu General. Nezapomeňte umístit zaškrtávací známku do odblokovacího pole, nalezená v sekci zabezpečení. Klikněte na Použít a poté dokončete změny pomocí tlačítka OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obejdou správce školy na chromebooku

Jak obejít administrátora na školním Chromebooku, když je režim vývojáře blokován press, tlačítko napájení Esc + Refresh + místo toho, aby jej vypnul.Nyní stiskněte Ctrl + D a stiskněte mezerník (nebo zadejte některé chromebooky) a opakujte proces, dokud to nefunguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout omezený režim bez administrátora

Ujistěte se, že je funkce SafeSearch, kterou Google Chrome poskytuje v nastavení vyhledávání.V levém dolním rohu Google najdete možnost Nastavení.Vyberte Nastavení vyhledávání.Zaškrtněte políčko pro vypnutí SafeSearch. 2 obrázky. Zavřít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivovat toto nastavení je spravováno vaším správcem

Takto můžete opravit chybu „Nastavení je spravováno správcem“ v systému Windows 11.Zkontrolujte a nainstalujte dostupné aktualizace Windows 11.Resetujte aplikace pro zabezpečení a nastavení systému Windows.Odinstalovat antivirový software třetích stran.Upravit registr.Nastavte nastavení ochrany politiky skupiny v reálném čase "Není nakonfigurováno"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu školní omezení

Jak obejít školu Firewalluse na webu proxy, aby se obešla školní omezení.Použijte VPN k šifrování provozu.Zadejte IP adresu webu.Použijte Google Translate jako improvizovaný server proxy.Použijte svůj smartphone jako hotspot Wi-Fi.Můžete mít odcizení svých osobních údajů.Mohli byste získat virus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím omezení

Aplikace na našem telefonu iPhone nebo Android První věcí, kterou chceme udělat, je jednoduše otevřít YouTube. Aplikace. Poté vyberte ikonu profilu v pravém horním rohu aplikace. Odtud se ujistěte, že máte správné

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu neomezovat omezené webové stránky

Blokované webové stránky zablokované odblokování: 8 nejúčinnějších způsobů, jak používat službu VPN k obcházení Geo-Restrictions.Navštivte IP adresu webu přímo namísto jeho adresy URL.Použijte mezipaměť Google (nebo jiných vyhledávačů).Změňte nastavení DNS počítače.Použijte web proxy (zdarma nebo placené) použijte síť TOR.Použij Google Překladač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu neomezovat školní web na mém Chromebooku

Pro přístup k blokovaným webům můžete použít VPN nebo proxy server ze školního počítače. S VPN jsou vaše data šifrována, když cestuje přes internet z vašeho zařízení do cíle. Pro přístup k blokovanému obsahu můžete použít proxy server mezi počítačem a cílovým serverem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnete omezení

Ale než to uděláte, možná budete chtít vyzkoušet tuto metodu. Ven. Takže to, co chcete udělat, je, že chcete kliknout na nastavení. Aplikace, jako je tato, jsme již trochu přeskočili pár kroků. Přijdeš do

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zakázat režim omezeného

Začněme. Chcete -li začít otevřít aplikaci YouTube, klepněte na ikonu profilu v pravém horním rohu. Z nabídky, která se objeví, vyberte Nastavení. Klepnutím na generál nyní klepněte na přepínač vedle režimu omezeného

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním školní internetová omezení

Kapitoly Virtuální soukromou síť (VPN) používají prohlížeč Tor.Připojte se k webu proxy serveru/proxy/použijte příponu proxy.Použijte alternativní inteligentní server DNS.Další možnosti odblokování vašich škol Wi-Fi a obejít firewall.Pro tipy: Omezení administrátora obchvatu.Zabalit.Nastavení ExpressVPN na školním počítači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnout některá nastavení je spravována vaší organizací

Podívejme se nyní, jak tento problém vyřešit.Restartovat váš počítač.Zkontrolujte aktualizace Windows.Odinstalujte aplikaci třetí strany.Změňte nastavení diagnostických dat.Upravte editor politiky místní skupiny.Vylepšení editoru registru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Chrome říká, že moje zařízení je spravováno vaší organizací

Přestože jste přihlášeni na svůj osobní účet, pokud je přítomna jakákoli podniková politika, která by mohla být stanovena softwarem třetích stran, malwarem nebo rozšířením, může se prohlížeč objevit tak, jak je spravován. Zkuste odstranit jakékoli neznámé / podezřelé rozšíření a zjistit, zda to pomůže.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Dónde está el transformador para el sistema de alarma??
Next Post
Není žádný log vpn bezpečný?