15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak víte, zda je vaše televize rozbitá?

Známky televize se zhoršují

1. Váš účet za elektřinu je příliš vysoký. Pokud vaše televize konzumuje nadměrnou sílu, může to být znamení, že se to zhoršuje.

2. Nebude to fungovat s vašimi dalšími gadgety a službami. Pokud váš televizor není schopen se spojit nebo synchronizovat s jinými zařízeními, může být čas na nové.

3. Na obrazovce jsou barevné čáry. Barevné čáry, které se objevují na vaší televizní obrazovce, mohou označit vadný displej.

4. Vaše televizní obrazovka chodí nebo vybledne. Pokud se jas nebo jasnost vaší televizní obrazovky v průběhu času snižuje, může to být známka selhání.

5. Vaše televize trvá navždy, než start. Pokud má vaše televize výrazně zpožděný čas spuštění, může to být známka vnitřních problémů.

6. Zažíváte špatnou kvalitu zvuku. Pokud je zvuk z vaší televize zkreslený nebo nízkou kvalitou, může to znamenat problém s reproduktory nebo interními zvukovými komponenty.

7. Máte případ Burn-in televizní obrazovky. Burn-in na obrazovce dochází, když jsou zobrazeny statické obrázky po delší dobu, což způsobuje trvalé duchové nebo zadržování obrázků.

Diagnostika rozbité televize

1. Mrtvé pixely. Mrtvé pixely, které na obrazovce nereagují nereagující místa, jsou známkou rozbité televize.

2. Zkreslení barev. Pokud se barvy na vaší televizní obrazovce zdají zkreslené nebo nepřesné, může to znamenat nefunkční displej.

3. Bary a linie. Přítomnost horizontálních nebo svislých pruhů a řádků na vaší televizní obrazovce naznačuje problém s displejem.

4. Udržení obrázku. K udržení obrazu dochází, když na obrazovce zůstane přetrvávající obrázek i po změně obsahu. Může označit vadný displej.

5. Fuzzy obrazovka. Fuzzy nebo rozmazaná obrazovka může být výsledkem vadného displeje nebo vnitřních komponent.

6. Blednutí obrazovek. Pokud se jas nebo jasnost vaší televizní obrazovky v průběhu času zmenšuje, může to být známkou selhání displeje.

Příčiny televize přestanou fungovat

Uvolněná připojení nebo napájecí šňůra může způsobit, že se televizor neočekávaně vypne. Pokud dojde k roztřepeným vodičům nebo poškození napájecího kabelu, je nezbytné vyhledat novou televizi, aby se zabránilo dalším problémům a elektrickým rizikům.

Očekávaná životnost televize

Průměrná životnost LED televizoru při maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin, což odpovídá zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud se však televizor nepoužívá pro nepřetržité 24hodinové prohlížení, může to trvat asi 13 let bez selhání komponent.

Kdy vyměnit televizi

Měli byste zvážit nahrazení televizoru, když pozorujete významné snížení jasu, jasnosti nebo barvy vibrací obrazovky, obvykle se vyskytuje po desetiletí používání.

Příčiny poškození televize

Některé běžné činnosti, které mohou způsobit fyzické poškození televizoru, zahrnují aplikaci nadměrného tlaku prstu při pohybu nebo otočení televize, postřik čističe tekutiny na obrazovku, která může prosakovat mezi vrstvami a ohýbat nebo ohýbat panel během přemístění.

Známky smažené televize

1. Náhodně se vypne. Pokud se vaše televize vypne bez jakéhokoli příkazu, může to znamenat smaženou televizi.

2. Obrázek je rozmazaný. Neustále rozmazaný obrázek může být známkou televize, která je mimo opravu.

3. Vaše televize vyzařuje praskající zvuk. Neobvyklé zvuky přicházející z vaší televize mohou naznačovat vnitřní poškození.

4. Na obrazovce se objevují blikající skvrny. Přítomnost blikajících míst na televizním displeji může být příznakem smažené televize.

5. Zvuk se stal fuzzy nebo se úplně zastavil. Náhlé zhoršení kvality zvuku nebo celkové ztráty zvuku může naznačovat smaženou televizi.

6. Na obrazovce se zobrazují barevné bloky. Pokud konkrétní oblasti vaší televizní obrazovky zobrazují solidní bloky nesprávných barev, může to naznačovat smaženou televizi.

7. Obrazovka trvá déle. Pokud má obrazovka vaší televize prodloužené zpoždění při zapnutí, může to být známka bezprostředního selhání.

8. Přístavy nefungují. Pokud již porty v televizi již nebudou fungovat správně nebo se nepodaří připojit zařízení, může to znamenat smaženou televizi.

Identifikace foukané pojistky

Chcete -li zkontrolovat, zda je vaše televizní pojistka vyfukována, můžete ji odstranit z jeho držáku a vizuálně ji zkontrolovat. Pokud se pojistka zdá být rozbitá nebo poškozená, je pravděpodobně foukána a je třeba ji vyměnit. Je však zásadní opatrně při manipulaci a výměně pojistek, aby se zabránilo elektrickým rizikům.

Jak víte, zda je vaše televize rozbitá?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou známky televize

Popisy Je čas na nový účet TVYHER ELECTRICE BILD je příliš vysoký.Nebude to fungovat s vašimi dalšími gadgety a službami.Na obrazovce jsou barevné čáry.Vaše televizní obrazovka chodí nebo vybledne.Vaše televize trvá navždy, než start.Zažíváte špatnou kvalitu zvuku.Máte případ Burn-in televizní obrazovky.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak diagnostikujete rozbitý televizor

6 známek, že váš televizor musí být opraveno pixelů. Několik věcí je stejně off-putting jako mrtvý pixel uprostřed obrazovky.Zkreslení barev. Pokud se barvy na obrazovce zdají zkreslené, pak by mohla být vaše televize nefunkční.Bary a linie.Udržení obrázku.Fuzzy obrazovka.Blednutí obrazovek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může způsobit, že televizor přestane fungovat

Uvolněné spojení může způsobit, že se vaše televizor neočekávaně vypne, a tak může také šňůra na napájení stárnutí. Pokud si všimnete roztřepených vodičů nebo poškození napájecího kabelu vaší televize, je čas nakupovat novou televizi, aby se zabránilo dalším problémům a potenciálním elektrickým rizikům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho by měla televize vydržet

Průměrná životnost LED při maximálním nebo téměř maximálním jasu je 40 000 až 60 000 hodin nebo zhruba 4.5 až 6.8 let. Pokud nesledujete televizi po dobu 24 hodin denně (a doufám, že nejste), LED TV, jako je 5 řady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak to řeknete, zda potřebujete novou televizi

Když si začnete všimnout dramatického snížení jasu, jasnosti nebo barvy vibrace, což se obvykle děje po desetiletí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje poškození televize

Některé běžné činnosti, které mohou způsobit fyzické poškození, jsou: tlak prstu při pokusu o pohyb nebo otočení televize. Postříkání čističe kapaliny na obrazovku, která může vstoupit mezi vrstvy obrazovky. Mírné ohýbání nebo ohýbání panelu při pokusu o jeho přesun.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistíte, zda je váš televizor smažený

10 znaků, které vaše televize umírá náhodně.Obrázek je rozmazaný.Vaše televize vyzařuje praskající zvuk.Existují blikající místa.Zvuk se stal fuzzy (nebo úplně zastaven) jsou na obrazovce barevné bloky.Trvá to déle, než se obrazovka zapne.Přístavy nefungují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje televizní pojistka foukána

Odstraňte pojistku z jejího držáku. V některých případech možná budete potřebovat malý šroubovák, abyste odšroubovali čepici pojistky. Podívejte se na pojistkový drát. Pokud je viditelná mezera v drátu nebo tmavé nebo kovové nátěr, pak je pojistka foukána a je třeba ji vyměnit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje televize nezapne, ale má sílu

Je možné, že napájecí kabel vypadl nebo se uvolnil. Zkontrolujte, zda je hlavní napájecí kabel na zadní straně televizoru správně připojen. Zkontrolujte také, zda je hlavní napájecí zástrčka připojena k zabezpečenému a kompatibilnímu elektrickému zásuvce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která značka TV trvá nejdéle

Toto jsou v současné době nejlepší trvanlivé televizní značky.Samsung. Samsung je patrně nejoblíbenější značkou po celém světě a de facto vedoucí společnost v spotřební elektronice.Sony. Sony je další výrobní gigant elektroniky, který produkuje spolehlivé televizory s vynikajícími funkcemi.Lg.Panasonic.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy bych měl vyměnit televizi

V ideálním případě by každá televize měla trvat nejméně deset let, než začne jab. Totéž platí i při pohledu na déle, než je celostátní průměr přibližně tři hodiny denně. Kromě toho mohou televizory vydržet ještě déle, když jsou chráněny rozšířenou televizní zárukou od Upsie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy byste měli vyměnit televizi

Společná moudrost říká, že průměrná televize může trvat 4 až 7 let, v závislosti na použití, potenciálním poškození a dalších faktorech. Takže, pokud jste měli televizi déle než 5 let a máte pocit, že váš domov je kvůli upgradu, pak je naprosto rozumné začít zkoumat nejlepší značky a funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která televize má nejdelší život

OLED televizory mají vynikající životnost a nabízejí lepší barevný displej než Qled. Podle našich televizních profesionálů většina z těchto televizorů vydrží po dobu pěti až sedmi let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje televizní obrazovka zmatená

Příčiny glitchy televizní obrazovky

Flicker může být způsoben problémy s vaší televizí, zařízením, které je připojeno k, pokud existuje, a skutečným kabelem spojujícím váš televizor s jakýmkoli zařízením. Koktání může být způsobeno problémy s připojením k internetu, řadou softwarových problémů a všemi věcmi, které způsobují blikání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypálíte televizory s plochou obrazovkou

Ačkoli mnohem méně náchylné než plazmatické televizory, LCD televizory stále podléhají popálení obrazovky (retence obrázku).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí opravit smaženou televizi

Oprava televizního panelu

Chcete -li opravit televizní panel, očekávejte, že zaplatí 200 až 400 $. Mnoho panelů však nelze opravit, v takovém případě byste si měli koupit novou televizi. Oprava vadného portů HDMI se pohybuje od 95 do 300 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli potřebuji novou televizi

Když si začnete všimnout dramatického snížení jasu, jasnosti nebo barvy vibrace, což se obvykle děje po desetiletí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když se televize nezapne

Poté jej zapojte zpět. A zkuste to zapnout, pokud to problém neopraví, zkuste jej odpojit ze zdi ze zdi. Znovu. A podržte tlačítko napájení po dobu 15 sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když fouká pojistka

Uvnitř pojistky je kovová stuha, skrze kterou prochází veškerý proud na obvodu. Stuha je velikosti tak, aby odpovídala měřiči drátu obvodu, a pokud skrz stuhu prochází příliš mnoho proudu, roztaví se nebo se roztaví nebo "rány," A obvod zblátí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje televize nezačíná

Zkontrolujte napájení

Ujistěte se, že televizor je připojen k živému elektřině a že je bezpečně zapojen. Problém se může vztahovat spíše s vaší zásuvkou než k televizi – abyste zjistili, zda tomu tak je, připojte další elektrické zařízení do zástrčky televizoru nebo připojte televizi k jinému výstupu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to televizní značka č. 1

Samsung

Samsung také dominoval ultra velké segmentu televizního trhu v roce 2022 a hlásil 36.1% a 42.9% podíl na trhu pro televizory nad 75 palců a 80 palců. Za prémiový televizní trh za cenu přes 2 500 USD si společnost Samsung ponechala největší tržní podíl podle příjmů na 48.6%.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která značka TV je nejlepší

6 nejlepších televizních značek – jaro 2023 ReviewsBest Hisense TV. Hisense U8h. Viz cena. Amazonka.com.Nejlepší LG TV. LG G2 OLED. Viz cena. Amazonka.com.Nejlepší televize Samsung. Samsung S95B OLED. Viz cena. Amazonka.com.Nejlepší televize Sony. Sony A95K OLED. Viz cena.Nejlepší TCL TV. TCL 6 Series/R655 2022 Qled. Viz cena.Nejlepší televize Vizio. Vizio OLED 2020. Viz cena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší opravit nebo vyměnit televizi

Pokud je vaše televize stále v záruce, je pravděpodobně lepší ji vzít na opravy. Pokud je to mimo jeho původní záruku a komponenty se začínají zlomit kvůli normálnímu používání, je čas zvážit novou televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to opravit televizi

Stojí za to opravit televizi, pokud jsou náklady na opravu výrazně levnější než náklady na nákup nové televize. Nejdražší opravou pro televizi s plochou obrazovkou je obvykle prasklá obrazovka-tato oprava má tendenci stát více než náhradní televizor pro všechny kromě největších velikostí obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často byste měli vyměnit televizi

Společná moudrost říká, že průměrná televize může trvat 4 až 7 let, v závislosti na použití, potenciálním poškození a dalších faktorech. Takže, pokud jste měli televizi déle než 5 let a máte pocit, že váš domov je kvůli upgradu, pak je naprosto rozumné začít zkoumat nejlepší značky a funkce.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se obtienen filtros de ubicación en cualquier lugar 2021 en Snapchat??
Next Post
Proč se DC proud nepoužívá v domácnostech?