15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak hledáte na aplikaci Facebook Marketplace?

Shrnutí článku: Řešením, že není možné získat přístup k trhu Facebooku

1. Zkontrolujte nastavení účtu na Facebooku:

Ujistěte se, že je váš účet na Facebooku nastaven správně a že s vaším účtem neexistují žádné problémy. To zahrnuje zajištění dokončení všech potřebných informací a nemáte žádná omezení na váš účet.

2. Zkontrolujte svou polohu:

Ujistěte se, že jste na správném místě pro přístup k trhu Facebooku. Některé regiony nemusí mít přístup k této funkci, takže zkontrolujte, zda je vaše poloha podporována.

3. Zkontrolujte kompatibilitu prohlížeče:

Ujistěte se, že váš prohlížeč je kompatibilní s trhem Facebooku. Některé zastaralé nebo nepodporované prohlížeče nemusí umožnit přístup k této funkci. V případě potřeby zvažte použití jiného prohlížeče.

4. Zakázat rozšíření blokátoru reklam:

Pokud máte povoleno rozšíření blokátoru reklam, zkuste jej zakázat a zjistěte, zda to problém vyřeší. Blokátory reklamy někdy mohou zasahovat do funkce trhu na Facebooku.

15 otázek o trhu Facebooku

1. Proč nemohu hledat na trhu na Facebooku?

Mezi možná řešení, že není možné získat přístup na trh na Facebooku.

2. Existuje aplikace pro hledání trhu na Facebooku?

Ano, je k dispozici aplikace pro telefony iPhone, telefony Android, iPad a počítače. Najdete ji v aplikaci Facebook nebo v příslušných obchodech s aplikacemi v závislosti na vašem zařízení.

3. Jak mohu použít tržiště v aplikaci Facebook?

Zobrazením profilu trhu na Facebooku můžete získat přístup k Marketplace v aplikaci Facebook. Odtud můžete vidět doručenou poštu na trhu a veškeré výpisy, které jste zveřejnili.

4. Jak mohu zúžit hledání na trhu Facebooku?

Chcete -li zúžit vyhledávání na trhu Facebooku, klepněte na možnost „Search Marketplace“ a zadejte klíčová slova pro to, co hledáte. Vyhledávání můžete také upřesnit výběrem umístění nebo vzdálenosti nebo pomocí filtrů k třídění podle ceny.

5. Kde je tlačítko vyhledávání na trhu Facebooku?

Tlačítko vyhledávání je umístěno v pravém horním rohu aplikace Facebook. Pokud to nevidíte, máte k němu přístup klepnutím na možnosti „Marketplace“ nebo „Viz více“.

6. Proč nemůžu hledat trh na Facebooku na iPhone?

Pokud nemůžete na svém iPhone prohledat trh na Facebooku, můžete zkusit odhlásit se ze svého účtu na Facebooku a poté se po několika minutách přihlásit zpět. To může pomoci obnovit funkci trhu.

7. Je aplikace Marketplace stejná jako trh na Facebooku?

Ne, neexistuje žádná oficiální aplikace na Facebooku. Služba Facebook Marketplace je integrována do hlavních aplikací na Facebooku na iOS a Android, stejně jako webová verze Facebooku.

8. Jak najdu tržiště na Facebooku na iPhone?

Chcete -li získat přístup k Marketplace na Facebooku s vaším iPhone, otevřete aplikaci Facebook a klepněte na ikonu v pravém dolním rohu. Poté, pokud to zpočátku nevidíte, klepněte na „Marketplace“ nebo „Viz více“.

9. Mohu na svém počítači přistupovat k Facebooku na trhu?

Ano, máte přístup na trh na Facebooku na svém počítači na webových stránkách Facebooku a navigací do sekce Marketplace. Aplikace je také k dispozici pro počítače.

10. Proč nemohu vidět určité výpisy na trhu na Facebooku?

Pokud nemůžete vidět určité výpisy na trhu Facebooku, mohlo by to být z různých důvodů, jako je nastavení ochrany osobních údajů prodávajícího nebo pokud byly položky již prodány nebo odstraněny prodejcem.

11. Jak mohu nahlásit problém s trhem na Facebooku?

Pokud narazíte na jakékoli problémy nebo problémy s trhem Facebooku, můžete je nahlásit na Facebooku prostřednictvím centra nápovědy nebo možností podpory dostupných na platformě. Poskytněte podrobné informace o problému, kterému čelíte pro lepší pomoc.

12. Mohu použít Facebook Marketplace pro obchodní účely?

Ano, trh na Facebooku může být použit pro obchodní účely jako platformu k prodeji produktů nebo služeb. Nezapomeňte však dodržovat zásady a pokyny Facebooku týkající se obchodních aktivit na platformě.

13. Existují nějaké poplatky za používání trhu na Facebooku?

Obecně neexistují žádné poplatky za používání trhu na Facebooku k nákupu nebo prodeji předmětů. Některé služby, jako je doprava nebo reklama, však mohou mít související náklady, v závislosti na možnostech, které vyberete.

14. Mohu vyjednat ceny na trhu na Facebooku?

Ano, vyjednávání o cenách jsou možná na trhu na Facebooku. Můžete komunikovat přímo s prodávajícím a nabídnout nebo vyjednat cenu položky.

15. Jak mohu zůstat v bezpečí při používání trhu na Facebooku?

Chcete -li zůstat v bezpečí při používání trhu Facebook, je důležité postupovat opatrně a dodržovat tyto tipy:

  • Při provádění transakcí se setkáte na veřejných místech
  • Ověřte legitimitu prodejců a předmětů
  • Použijte bezpečné metody plateb
  • Důvěřujte svým instinktům a nahlaste podezřelou činnost
  • Přečtěte si recenze a hodnocení prodejců

Jak hledáte na aplikaci Facebook Marketplace?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu hledat na trhu na Facebooku

Řešení, že není možné získat přístup na trh na Facebooku

Zkontrolujte, zda je váš účet na Facebooku správně nastaven. Ujistěte se, že jste na správném místě. Zkontrolujte, zda je váš prohlížeč kompatibilní s trhem. Deaktivujte prodloužení blokátoru reklam, pokud jej používáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace pro hledání trhu na Facebooku

Aplikace na Facebooku na trhu

Aplikace je k dispozici na telefonech iPhones, telefonech Android, iPad a počítačů. Najdete ji v aplikaci Facebook v dolní části stránky Facebook v počítači nebo v horní části zařízení pro iOS a Android.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít tržiště na aplikaci Facebook

Zobrazíte svůj facebook. Profil trhu. Kde můžete vidět doručenou poštu na trhu jakékoli seznamy, které jste zveřejnili na Facebooku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zúžit hledání na trhu Facebooku

Klepněte. V pravém horním rohu Facebooku.Přejděte dolů a klepněte na Marketplace. Pokud nevidíte. Tržiště, klepněte na Zobrazit více.Klepněte na Klepnutím na vyhledávání na trhu a zadejte, co hledáte (příklad: tabulka).Klepnutím vyberte umístění nebo vzdálenost. Nebo klepnutím na filtry třídit podle ceny.Klepněte na Použít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko vyhledávání na trhu Facebooku

Hledat něco konkrétního:

Klepněte na pravý horní část Facebooku. Klepněte na trh. Pokud nevidíte Marketplace, klepněte na více. Klepněte na vyhledávání trhu vlevo nahoře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu hledat trh na Facebooku na iPhone

Můžete se pokusit odhlásit z účtu na Facebooku a přihlásit se k němu. Pokud můžete použít trh, odhlaste se ze svého účtu na Facebooku. Poté se do něj přihlaste po několika minutách a zkontrolujte funkci trhu. Z účtu na Facebooku se můžete odhlásit kliknutím na tlačítko Odhlásit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je aplikace Marketplace stejná jako trh na Facebooku

Neexistuje žádná oficiální aplikace Facebook Marketplace, protože služba je integrována do hlavních aplikací na Facebooku na iOS a Android, stejně jako webová verze Facebooku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu tržiště na Facebooku na iPhone

Chcete -li získat přístup k trhu ve vaší aplikaci Facebook: Otevřete aplikaci Facebook.Vpravo dole klepněte .Pod „Všechny zkratky“ klepněte na Marketplace. Pokud nevidíte Marketplace, klepněte na více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu používat Facebook Marketplace poprvé

V levém nabídce na domovské stránce Facebooku klikněte na „Marketplace.“Pak„ Vytvořte nový seznam.“Dále klikněte na„ Vyberte svůj typ seznamu.„Můžete si vybrat z„ položky na prodej “,„ vozidlo na prodej “,„ domov na prodej nebo pronájem “nebo„ vytvořte více výpisů.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít klíčová slova na trhu Facebooku

Pod každým formulářem seznamu trhu FB je značka značky. Nezapomeňte jej naplnit slovy, která by kupující mohl zadat do vyhledávacího panelu, aby našel svůj seznam. Takže například, pokud prodáváte starožitný náhrdelník, zahrňte značky jako „Antique“, „šperky“, „vintage“ a tak dále.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak napravím své vyhledávání na trhu

Hledání nefunguje na Facebooku nebo na vašem trhu. Hledání se na vašem facebooku nezobrazuje. Domovská stránka pak první věc, kterou musíte udělat, je jít a klepnout na nabídku. Tlačítko v pravé horní části

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu uložit vyhledávání na trhu Facebooku na mém iPhone

Uložení položek na Marketplace: Klepněte. V pravém dolním pravém dolním právu na Facebooku.Klepněte. . Pokud nevidíte. , Klepněte na další.Klepněte na seznam, který chcete uložit.Klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu uložit vyhledávání na trhu Facebooku na mém iPhone

Uložení položek na Marketplace: Klepněte. V pravém dolním pravém dolním právu na Facebooku.Klepněte. . Pokud nevidíte. , Klepněte na další.Klepněte na seznam, který chcete uložit.Klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč již trh není v aplikaci na Facebooku

Důvody, proč chybí ikona trhu Facebooku

Je mi mladší 18 let. Facebook Marketplace je k dispozici pouze uživatelům Facebooku, ve věku 18 let nebo nad. Vaše domácí oblast není podporována. Trh na Facebooku je k dispozici pouze v 50 zemích včetně Spojených států, Kanady a Austrálie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nahrazení trhu na Facebooku

Při hledání správné alternativy na Facebooku vezměte všechny tyto faktory v úvahu.Nabídku.Craigslist.Mercari.Další dveře.eBay.Poshmark.Swappa.5 mil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu najít trh na Facebooku na mém iPhone

Přístup k trhu ve vaší aplikaci na Facebooku:

Otevřete aplikaci na Facebooku. Vpravo dole klepněte . Pod „Všechny zkratky“ klepněte na Marketplace. Pokud nevidíte Marketplace, klepněte na více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je na Facebooku snadné použití

Tato snadno použitelná platforma usnadňuje nakupování pro kupující i prodejce. Vše, co potřebujete, je účet na Facebooku a můžete prodávat produkty z vašeho domu ve stejný den.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete jen použít tržiště na Facebooku

Facebook Marketplace je k dispozici v mnoha zemích pro dospělé s aktivními účty na Facebooku a je k dispozici z aplikace Facebook pro Android nebo iPhone. Chcete -li získat přístup k trhu na Facebooku, musíte: být nejméně 18 let. Mít účet na Facebooku v dobrém stavu, který je starý nejméně 30 dní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje vyhledávání na Facebooku

Chcete -li najít položky na trhu, můžete hledat něco konkrétního nebo procházet podle kategorie. Můžete také třídit a filtrovat své výsledky a změnit umístění položek, které hledáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo se značkami trhu na Facebooku

Protože opravdu nejsou tak důležité. A myslím si, že tomu tak je, myslím, že to je.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení vyhledávání na trhu na Facebooku

Budu pracovat na svém iPhone na Facebooku. Aplikace, takže to půjdu dopředu a hledám to. Nyní. Pak se budete muset přihlásit, pokud jste to ještě neudělali

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu hledat na trhu na iPhone

Vymazat cookies a mezipaměť. Aplikace Facebooku v souborech iPhone i Android ukládá do své mezipaměti pro odkazy, aby mohla ušetřit čas, zatímco příště použijete aplikaci. Pokud se trh nenačítá, musíte vyčistit cookies i mezipaměť vaší aplikace na Facebooku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Facebook pryč s trhem

Zatímco schopnost zveřejňovat vozidlo, výpisy nemovitostí a pronájmů z obchodních stránek na Facebooku již nebude k dispozici na trhu, můžete i nadále oslovit kupující vozidla a domů nebo nájemce domů na Facebooku jinými způsoby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu tržiště na Facebooku na iPhone

Chcete -li získat přístup k trhu ve vaší aplikaci Facebook: Otevřete aplikaci Facebook.Vpravo dole klepněte .Pod „Všechny zkratky“ klepněte na Marketplace. Pokud nevidíte Marketplace, klepněte na více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít Facebook Marketplace pro figuríny

Tento tutoriál vám ukáže, jak objevit nákup a prodávat předměty na trhu Facebooku. Klepněte na Hamburger Menu a poté klepněte na Marketplace na mobilu. Najdete ji také na ploše. Domovská stránka

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto tiempo dura la batería en el sensor de nidos??
Next Post
Co je CPI a PI?