15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Den perfekte belysning i køkkenet – hvad skal du være opmærksom på?

belysning i køkkenet lyse ideer innovative nedenfor

 Et par nyttige tips til, hvordan du får den perfekte Belysning i køkkenet at tilberede måltider og dermed skabe en passende atmosfære. lad dig inspirere!

Sørg for, at du har den rigtige belysning i køkkenet

belysning i køkkenet elegant minimalistisk rød accent

1. Glem alt om et netværk af downlights. Brug kun lys, hvor du har brug for det. Arbejdsfladerne har brug for perfekt belysning, det være sig downlights eller vedhængslamper. Nogle af de vedhængslamper, der er placeret i en række over køkkenøen, har også en stor visuel indflydelse. Dette adskiller også visuelt spisepladsen fra køkkenet.

2. Vægskabsbelysning er normalt den bedste måde at belyse arbejdsflader på, fordi den er godt skjult og forhindrer din skygge i at forstyrre dit arbejde. De nyeste LED -lamper udsender mindre varme, hvilket på den ene side sparer energi og på den anden side ikke lader skabet og maden blive for varm. Lange LED -strips eller individuelt udstyr med 2 watt er enkle muligheder, der er praktiske, effektive og perfekte Belysning til køkkenet at opnå.

3. Vær kreativ i at beslutte, hvor belysningen skal placeres. For eksempel vil installation af en lyskilde under en køkkenø få det til at se ud til at være flydende. Hvis dit køkken har et højt loft, kan du prøve at tilføje uplighters til skabene. Samlet set giver de mere lys i rummet, så du har brug for færre hængelamper.

Ideer til passende belysning i køkkenet

belysning i køkkenet moderne elegante stil ideer

4. Opret effekter. Indtil videre er kun den belysning blevet nævnt, der giver lys til rummet som helhed og arbejdsfladerne. Men du bør også sætte et par accenter og skabe en vis stemning med lyset. Ved at bruge et par forskellige lyskilder skaber du en tredimensionel effekt, og du kan skabe den stemning, du ønsker. Hver lyskilde bør tændes individuelt, så du kan indstille et skarpt lys, f.eks. Dagslys, såvel som en mere hyggelig og intim, der er egnet til middag.

5. Den seneste udvikling inden for LED -lys tilbyder downlights med kun 8 eller 10 watt, hvilket naturligvis er bedre end 50 watt. Et stort køkken med 14 downlights og vægbelysning kan nu belyses fuldstændigt med kun 200 watt. Når du køber lyset, skal du være opmærksom på farvetemperaturen, som skal være omkring 2700 Kelvin, og farvegengivelsesindekset. Dette skal være over 90. Så du kan være sikker på, at du har et attraktivt, varmt lys og et perfekt lys Belysning i køkkenet opnå.

6. Hvis du har et lille køkken, kan du forstørre det optisk ved at bruge direkte spotlights, som du retter mod køkkenskabe og vægge. Lyset reflekteres tilbage og belyser rummet endnu bedre end lamper, der skinner fra top til bund.

Belysning i køkkenet – en vigtig del af udstyret

belysning i køkkenet moderne udstyr ideer enkle

7. Prøv at sikre, at lys i nærheden af ​​ovnen flugter med væggen eller loftet, så de er lettere at rengøre. Det er bedst at bruge udstyr, der er dækket med glas.

8. Når du installerer indbyggede spotlights, skal du være opmærksom på, at du skal rette lyset, så det ikke skinner direkte i dine øjne. Sådanne lamper placeres ofte i midten af ​​køkkenet, hvor den centrale ø er en perfekt belysning modtager, men dem, der sidder på den ene side, er enten i skygge eller i skarpt lys.

9. Spotlights skal placeres, hvor du har brug for lyset. At vælge noget, der kan justeres, giver dig mere fleksibilitet. Lys til arbejdsoverfladen er f.eks. Bedst fastgjort til hjørnerne af skabene, men vinklet, så de lyser på tværs og ikke blænder. Sådan giver du en perfekt belysning.

10. Det er bedst at belyse montre indefra. Dette skaber den samme effekt som ved vægbelysning. Så sørg på forhånd for, at du ikke har noget problem med, at indholdet i skabet er synligt.

belysning i køkkenet moderne møbleringsideer

belysning i køkkenet traditionelt udseende hyggeligt stemningsmaleri

belysning i køkkenet interessant design smarte møbler      belysning i køkkenet interessante designideer  belysning i køkkenet forsænket lys hængende lamper kombinerer muligheder effektivt

belysning i køkkenet i øjeblikket led belysning neonblåt

Previous Post
Moderne lounge havemøbler lavet af polyrattan af Atmosphera Italy
Next Post
Den mest minimalistiske væglampe i verden af ​​Brendan Ravenhill