15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu použít PIA k připojení k mé domácí síti?

Shrnutí článku:

1. PIA pracuje s většinou maloobchodních routerů, včetně Asuswrt, Merlin a DD-WRT.

2. Chcete -li umožnit přístup k místním síťovým zařízením s připojením PIA, povolte v nastavení možnost „Povolit místní síť“>Síť>Zaškrtněte políčko vedle „Povolit provoz LAN“.

3. PIA přesměruje a šifruje váš internetový provoz, maskuje vaši IP adresu a zabraňuje sledování online aktivit ISP, vládními orgány a kybernetickými zločinci.

4. Chcete-li přidat PIA VPN do vašeho routeru TP Link, navštivte webové stránky TP-Link, kde najdete podporované modely, přihlaste se do rozhraní správce routeru, přejděte na Advanced>Klient VPN, povolte klienta VPN, přidejte servery VPN a povolte potřebné ty.

5. Chcete-li spustit PIA na routeru, přihlaste se k odběru PIA, otevřete své rozhraní DD-WRT administrátora, zadejte servery PIA DNS, nakonfigurujte nastavení serveru síťového adresy (DHCP) a uložte a použijte nastavení.

6. Chcete -li použít soukromou VPN na routeru, stáhněte si VPN pro svůj router, přihlaste se, vyberte zemi, ze které se můžete připojit, a klikněte na připojení.

7. Chcete -li umožnit VPN připojit se k místní síti, přejděte na nastavení (nebo pokročilé nastavení)>Služba VPN, povolení služby VPN a umožňují přístup na všechny weby na internetu a domácí síti.

8. Chcete -li se spojit s místní oblastí, použijte buď Ethernet nebo WiFi.

Otázky:

1. Mohu použít pia na routeru?

Ano, PIA pracuje s většinou maloobchodních routerů, včetně Asuswrt a Merlin, a DD-WRT.

2. Jak mohu povolit přístup k místní síti v PIA?

Přístup k místním síťovým zařízením můžete povolit tím, že přejdete do nastavení>Síť>Zaškrtněte políčko vedle „Povolit provoz LAN“.

3. K čemu mohu použít pia vpn?

Servery PIA VPN přesměrujte a šifrujte svůj internetový provoz, maskujte svou IP adresu a zabrání sledování online aktivit pomocí internetových služeb, vládních orgánů a kybernetických zločinů.

4. Jak mohu přidat PIA VPN do svého routeru TP Link?

Chcete-li přidat PIA VPN do vašeho routeru TP Link, přejděte na web TP-Link a zkontrolujte podporované modely, přihlaste se do rozhraní správce routeru, přejděte na Advanced>Klient VPN, povolte klienta VPN, přidejte servery VPN a povolte potřebné ty.

5. Jak mohu spustit pia na svém routeru?

Chcete-li spustit PIA na routeru, přihlaste se k odběru PIA, otevřete své rozhraní DD-WRT administrátora, zadejte servery PIA DNS, nakonfigurujte nastavení serveru síťového adresy (DHCP) a uložte a použijte nastavení.

6. Jak mohu použít soukromou VPN na mém routeru?

Chcete -li použít soukromou VPN na routeru, stáhněte si VPN pro váš router, přihlaste se s uživatelským jménem a heslem, vyberte zemi, ze které se můžete připojit, a klikněte na Připojení.

7. Jak mohu dovolit, aby se VPN připojila k mé místní síti?

Chcete -li umožnit VPN připojit se k místní síti, přejděte na nastavení (nebo pokročilé nastavení)>Služba VPN, povolení služby VPN a umožňují přístup na všechny weby na internetu a domácí síti.

8. Jak se mohu spojit s místní oblastí?

Můžete se připojit k síti místní oblasti pomocí Ethernet nebo WiFi.

Mohu použít PIA k připojení k mé domácí síti?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít pia na routeru

Funguje PIA s většinou routerů ano, PIA pracuje s většinou maloobchodních routerů, včetně Asuswrt a Merlin, a DD-WRT.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit přístup k místní síti v PIA

Můžete se však připojit k těmto zařízením povolením možnosti „Povolit místní síť“. To by mělo umožnit přístup k místním síťovým zařízením, jako jsou servery NAS, domácí servery, tiskárny, Chromecast atd. s připojením PIA. To můžete povolit tím, že přejdete do nastavení>Síť>Zaškrtněte políčko vedle "Povolit provoz LAN".

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu mohu použít pia vpn

Servery PIA VPN přesměrujte a šifrujte váš internetový provoz a maskujte vaši IP adresu v reálném čase. Pomocí PIA můžete zajistit, aby ISP, vládní orgány a kybernetičtí zločinci nemohou snadno sledovat vaše online aktivity a určit vaši polohu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat PIA VPN do svého routeru TP Link

Navštivte web TP-Link a získejte modely, které podporují klienta VPN.Navštivte http: // tplinkwifi.síť a přihlaste se s ID TP-Link nebo heslem, které nastavíte pro router.Přejít na Advanced > Klient VPN.Povolte klienta VPN a poté uložte nastavení.Přidejte servery VPN a povolte ty, které potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spustit pia na svém routeru

Krok 1: Přihlaste se k odběru PIA.Krok 2: Otevřete své rozhraní DD-WRT Admin a přejděte na „Nastavení“ > „Základní nastavení“.Krok 3: Zadejte servery PIA DNS do polí statických DNS následujícím způsobem: Krok 4: Nyní přejděte na nastavení serveru síťového adresy (DHCP) a ujistěte se následující: Krok 5: Uložit a aplikovat Nastavení nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít soukromou VPN na mém routeru

Jak nastavit router vpnstep 1: Stáhnout. Stáhněte si svůj VPN pro svůj router po nastavení účtu.Krok 2: Přihlaste se. Přihlaste se s vaším uživatelským jménem a heslem.Krok 3: Připojte se. Vyberte si, ze které země se chcete připojit a kliknout. Je to tak snadné!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dovolit, aby se VPN připojila k mé místní síti

Přejděte do nastavení (nebo pokročilého nastavení) > Služba VPN. Povolte službu VPN. Ujistěte se, že umožňujete klientům používat připojení VPN pro přístup ke všem webům na internetu a domácí síti. Potvrďte tato nastavení kliknutím na „Použít“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu spojit s místní oblastí

Existují dva způsoby, jak připojit zařízení k LAN: Ethernet a WiFi. Ethernet nebo kabelové připojení vyžaduje, aby se kabel Ethernet fyzicky připojil k routeru nebo přepínači. Pokud se zařízení nemůže připojit přes wifi nebo je signál špinavý, kabelové připojení poskytne solidní přístup k síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi PIA a VPN

Jedním z hlavních rozdílů je, že PIA vám umožňuje připojit se k celkem deseti zařízením, zatímco NordVPN má limit šest. Soukromý přístup k internetu má také podstatně vyšší počet serverů a zdaleka nejvyšší ze všech VPN, které jsme testovali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PIA nejsilnější VPN

Ano. Přestože mají zásady ochrany osobních údajů, které by mohly využít větší průhlednost, PIA VPN nabízí skvělé možnosti zabezpečení. Umožňuje vám vybrat super-bezpečné šifrování AES-256, nabízí některé z nejbezpečnějších protokolů tunelování (OpenVPN a Wireguard) a má některé úhledné bezpečnostní prvky, jako jsou proxy a rozdělení tunelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít VPN ve své domácí síti

Jak nastavit VPN na adrese a heslo IP (IP) RouterType Your router.Najděte možnost VPN v nastavení.Vyberte možnost pro klienta VPN, ne serveru VPN.Zadejte správné nastavení.Dokončete jakékoli další kroky, které může váš router požadovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nastavit VPN na svém domácím routeru

Otevřete firmware routeru. Nejprve otevírám firmware routeru v prohlížeči.Povolte službu VPN. Zapnu možnost povolit službu VPN.Zaregistrujte se na účet DDNS zdarma.Vraťte se do nastavení pro VPN.Nainstalujte klienta VPN.Přejmenujte síťové připojení pro novou síť VPN.Vyhledejte OpenVPN TAP.Připojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přidám PIA do mého routeru Netgear

Krok 1: Přihlaste se k odběru PIA.Krok 2: Otevřete své rozhraní DD-WRT Admin a přejděte na „Nastavení“ > „Základní nastavení“.Krok 3: Zadejte servery PIA DNS do polí statických DNS následujícím způsobem: Krok 4: Nyní přejděte na nastavení serveru síťového adresy (DHCP) a ujistěte se následující: Krok 5: Uložit a aplikovat Nastavení nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vytvořit VPN ve routeru

Chcete -li nastavit připojení VPN na takovém routeru, měli byste obvykle: Otevřete prohlížeč, který je připojen k síti vašeho zařízení. Zadejte přihlašovací údaje svého routeru (uživatelské jméno a heslo). Vyberte „Advanced“, „Advanced Setup“ nebo podobně pojmenovanou sekci a najděte a povolte možnost VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám dát VPN na svůj router

Mám nainstalovat VPN na svůj router instalační VPN na váš router má několik výhod. Nejenže to zlepšuje vaše online zabezpečení tak, jak to dělá běžný VPN, ale také je mnohem snazší zajistit, aby každé zařízení připojené k bezdrátovému routeru používalo chráněné připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda můj router umožňuje VPN

Chcete -li zjistit, zda je router kompatibilní s VPN, měli byste se poradit s příručkou routeru nebo jednoduše Google. Používáte -li modem ISP (obvykle přicházejí jako kombinovaný router a modemové zařízení), pak s největší pravděpodobností nemůžete použít router jako klient VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje VPN nepřipojí k mé domácí síti

Chcete -li vyřešit problémy s připojením VPN, můžete zkusit restartovat klienta VPN, resetovat nastavení sítě, změnit umístění serveru VPN, kontrolovat aktualizace a kontaktovat pomoc podpůrného týmu poskytovatele VPN o pomoc. Pokud problém přetrvává, možná budete muset odstranit problémy s konfigurací nebo hardwarem sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přímo připojit svůj VPN k routeru

Otevřete firmware routeru. Nejprve otevírám firmware routeru v prohlížeči.Povolte službu VPN. Zapnu možnost povolit službu VPN.Zaregistrujte se na účet DDNS zdarma.Vraťte se do nastavení pro VPN.Nainstalujte klienta VPN.Přejmenujte síťové připojení pro novou síť VPN.Vyhledejte OpenVPN TAP.Připojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k místní síti bez internetu

Jak nastavit bezdrátovou síť bez internetu 1: Připojte router ke zdroji energie: Začněte připojením routeru ke zdroji energie.Krok 2: Připojte router k PC: Krok 3: Nakonfigurujte server DHCP routeru: Krok 4: Nastavení bezdrátového nastavení: Krok 5: Zkoušejte zařízení:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k místní síti pomocí VPN

Přejděte do nastavení (nebo pokročilého nastavení) > Služba VPN. Povolte službu VPN. Ujistěte se, že umožňujete klientům používat připojení VPN pro přístup ke všem webům na internetu a domácí síti. Potvrďte tato nastavení kliknutím na „Použít“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Netflix blokuje PIA VPN

Jak Netflix blokuje PIA práci. Je to vlastně docela jednoduché. Blokování Netflix PIA funguje detekcí, když je uživatel připojen k serveru VPN a poté blokuje jejich přístup. To se provádí při pohledu na IP adresu uživatele a zjištěním, zda odpovídá jakýmkoli známým serverům VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PIA stále důvěryhodná

„PIA je důvěryhodná VPN, která nabízí dobrou zabezpečení a soudní politiku bez logů. Dodává se s blokátorem reklam, anonymním torrentingem a největší serverovou flotilou na planetě. Jeden by byl těžce nalezen k nalezení spolehlivější možnosti VPN pro tak malou cenu.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zpomaluje PIA VPN internet

Rychlost připojení hodnocení ISP je založena na připojení k síti ISP za ideálních podmínek. Připojení VPN však způsobuje další režii v důsledku procesu šifrování; Použití vyšších úrovní šifrování by spojení zpomalilo ještě více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám získat VPN pro svou domácí síť

VPN vám dává kontrolu nad svým soukromí na internetu. Když ji zapnete, ani váš ISP vás nebude moci sledovat. Pokud se již ptáte sami sebe „mám dostat VPN“, odpověď zní je pravděpodobně ano. Zvláště pokud jste unaveni rušivými snoopery, prodejem vašich dat a konstantních online reklam.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak VPN pracuje s domácím routerem

Směrovač virtuální soukromé sítě (VPN) je jako normální router, který byste ve svém domě použili, kromě toho, že uvnitř má nainstalovanou VPN. Je poháněn firmwarem, který mu umožňuje správu připojení VPN a poté umožňuje různá zařízení v domácnosti připojit se ke službě VPN.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo reviso mis cheques covid??
Next Post
Jak nastavím pia?