15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak vypnu firewall Kaspersky?





Shrnutí článku

1. Jak zabráním Kaspersky v blokování mého internetu? Chcete -li povolit nebo zakázat blokátor síťového útoku v okně Nastavení aplikace: Otevřete okno Nastavení aplikace. V levé části okna vyberte v části Anti-Virus Protection. Nastavení blokátoru síťového útoku se zobrazí ve správné části okna.

2. Jak mohu změnit nastavení firewall Kaspersky? Povolení nebo deaktivaci firewallopen hlavního okna aplikace. Vyberte kartu ochrana a ovládání. Klikněte na sekci ochrany. Otevře se sekce ochrany. Klepněte pravým tlačítkem myši na linku brány firewall a otevřete kontextovou nabídku akcí brány firewall. Proveďte jeden z následujících: Chcete -li povolit bránu firewall, v kontextové nabídce vyberte Start.

3. Jak mohu zkontrolovat nastavení firewall Kaspersky? Otevřete okno Nastavení aplikace. V levé části okna, v části Essential Ochrana na ochranu hrozeb, vyberte firewall. V pravé části okna se zobrazí nastavení komponenty brány firewall.

4. Jak mohu zabránit Kaspersky v blokování programu? V nabídce aplikace vyberte Spravovat aplikace. Otevře se okno správy aplikací. V seznamu blokovaných aplikací vyberte aplikaci a klikněte na přesun na důvěryhodné.

5. Proč Kaspersky blokuje můj přístup k internetu? Aplikace Kaspersky mohou blokovat přístup na web: může být zobrazen nesprávně nebo se úplně neotevře. K tomu může dojít z následujících důvodů: Web může obsahovat phishingové odkazy, škodlivý kód nebo jiné hrozby.

6. Blokuje domácí síť Kaspersky? Firewall v Kaspersky Total Security ovládá všechna síťová připojení a chrání přístup k síti místní oblasti a internetu podle nastavení, která jste nakonfigurovali. Pomocí brány firewall můžete: Upravit vlastnosti sítě.

7. Jak povolím nebo deaktivuji firewall? Jděte začít a otevřete ovládací panel. Vyberte systém a zabezpečení> Windows Defender Firewall. Zvolte za zapnutí nebo vypnutí firewall Windows Firewall. Vyberte Otočit na Windows Firewall pro nastavení domény, soukromé a veřejné sítě.

8. Kde změním nastavení brány firewall? Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelů,

Otázky a odpovědi

  1. Jak zabráním Kaspersky v blokování mého internetu?
  2. Chcete -li povolit nebo zakázat blokátor síťového útoku v okně Nastavení aplikace: Otevřete okno Nastavení aplikace. V levé části okna vyberte v části Anti-Virus Protection. Nastavení blokátoru síťového útoku se zobrazí ve správné části okna.

  3. Jak mohu změnit nastavení firewall Kaspersky?
  4. Povolení nebo deaktivaci firewallopen hlavního okna aplikace. Vyberte kartu ochrana a ovládání. Klikněte na sekci ochrany. Otevře se sekce ochrany. Klepněte pravým tlačítkem myši na linku brány firewall a otevřete kontextovou nabídku akcí brány firewall. Proveďte jeden z následujících: Chcete -li povolit bránu firewall, v kontextové nabídce vyberte Start.

  5. Jak mohu zkontrolovat nastavení firewall Kaspersky?
  6. Otevřete okno Nastavení aplikace. V levé části okna, v části Essential Ochrana na ochranu hrozeb, vyberte firewall. V pravé části okna se zobrazí nastavení komponenty brány firewall.

  7. Jak mohu zabránit Kaspersky v blokování programu?
  8. V nabídce aplikace vyberte Spravovat aplikace. Otevře se okno správy aplikací. V seznamu blokovaných aplikací vyberte aplikaci a klikněte na přesun na důvěryhodné.

  9. Proč Kaspersky blokuje můj přístup k internetu?
  10. Aplikace Kaspersky mohou blokovat přístup na web: může být zobrazen nesprávně nebo se úplně neotevře. K tomu může dojít z následujících důvodů: Web může obsahovat phishingové odkazy, škodlivý kód nebo jiné hrozby.

  11. Blokuje domácí síť Kaspersky?
  12. Firewall v Kaspersky Total Security ovládá všechna síťová připojení a chrání přístup k síti místní oblasti a internetu podle nastavení, která jste nakonfigurovali. Pomocí brány firewall můžete: Upravit vlastnosti sítě.

  13. Jak povolím nebo deaktivuji firewall?
  14. Jděte začít a otevřete ovládací panel. Vyberte systém a zabezpečení > Windows Defender Firewall. Zvolte za zapnutí nebo vypnutí firewall Windows Firewall. Vyberte Otočit na Windows Firewall pro nastavení domény, soukromé a veřejné sítě.

  15. Kde změním nastavení brány firewall?
  16. Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelů,


Jak mohu vypnout firewall Kaspersky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním Kaspersky v blokování mého internetu

Chcete -li povolit nebo zakázat blokátor síťového útoku v okně Nastavení aplikace: Otevřete okno Nastavení aplikace. V levé části okna vyberte v části Anti-Virus Protection. Nastavení blokátoru síťového útoku se zobrazí ve správné části okna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení firewall Kaspersky

Povolení nebo deaktivaci firewallopen hlavního okna aplikace.Vyberte kartu ochrana a ovládání.Klikněte na sekci ochrany. Otevře se sekce ochrany.Klepněte pravým tlačítkem myši na linku brány firewall a otevřete kontextovou nabídku akcí brány firewall.Proveďte jeden z následujících: Chcete -li povolit bránu firewall, v kontextové nabídce vyberte Start.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat nastavení firewall Kaspersky

Otevřete okno Nastavení aplikace. V levé části okna, v části Essential Ochrana na ochranu hrozeb, vyberte firewall. V pravé části okna se zobrazí nastavení komponenty brány firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Kaspersky v blokování programu

V nabídce aplikace vyberte Spravovat aplikace. Otevře se okno správy aplikací. V seznamu blokovaných aplikací vyberte aplikaci a klikněte na přesun na důvěryhodné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Kaspersky blokuje můj přístup k internetu

Aplikace Kaspersky mohou blokovat přístup na web: může být zobrazen nesprávně nebo se úplně neotevře. K tomu může dojít z následujících důvodů: Web může obsahovat phishingové odkazy, škodlivý kód nebo jiné hrozby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Blokuje domácí síť Kaspersky

Firewall v Kaspersky Total Security ovládá všechna síťová připojení a chrání přístup k síti místní oblasti a internetu podle nastavení, která jste nakonfigurovali. Pomocí brány firewall můžete: Upravit vlastnosti sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím nebo deaktivuji firewall

Jděte začít a otevřete ovládací panel. Vyberte systém a zabezpečení > Windows Defender Firewall. Zvolte za zapnutí nebo vypnutí firewall Windows Firewall. Vyberte Otočit na Windows Firewall pro nastavení domény, soukromé a veřejné sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde změním nastavení brány firewall

Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelského účtu, klikněte na Ano nebo zadejte své uživatelské jméno a heslo, klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu nastavení firewall

Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelského účtu, klikněte na Ano nebo zadejte své uživatelské jméno a heslo, klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit Kaspersky zdarma před blokováním webových stránek

Otevřete hlavní okno aplikace.V hlavním okně aplikace klikněte na tlačítko. Otevře se okno ochrany soukromí.V sekci sledování webových stránek je zablokováno, klikněte na tlačítko Stop Blocking.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivovat firewall Kaspersky a povolit Windows Firewall

Klepněte pravým tlačítkem myši a vydejte kontextovou nabídku linky brány firewall a proveďte jednu z následujících akcí: Chcete-li v nabídce povolit firewall. Ikona stavu komponenty, která se zobrazuje vlevo v linii brány firewall, se změní na.Chcete -li zakázat bránu firewall, vyberte v nabídce Zakázat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ovlivňuje Kaspersky připojení k internetu

Po instalaci aplikace Kaspersky se vaše připojení k internetu může zlevnit podle některých aplikací nebo webových stránek měření.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Kaspersky blokuje mé připojení k internetu

Aplikace Kaspersky mohou blokovat přístup na web: může být zobrazen nesprávně nebo se úplně neotevře. K tomu může dojít z následujících důvodů: Web může obsahovat phishingové odkazy, škodlivý kód nebo jiné hrozby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje brána firewall deaktivována

Otevřete ovládací panel ve Windows. Klikněte na systém a zabezpečení. Klikněte na Windows Firewall. Pokud je vaše brána firewall deaktivována, uvidíte označený firewall Windows „.„Chcete -li to zapnout, v levém navigačním podokně můžete kliknout na zapínání nebo vypnutí firewallu Windows Windows.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu nastavení firewall

Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelského účtu, klikněte na Ano nebo zadejte své uživatelské jméno a heslo, klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu nebo vypnu firewall

Jděte začít a otevřete ovládací panel. Vyberte systém a zabezpečení > Windows Defender Firewall. Zvolte za zapnutí nebo vypnutí firewall Windows Firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnout firewall

Otočte Microsoft Defender Firewall na startu nebo offselect a poté otevřete nastavení .Vyberte síťový profil: síť domény, soukromá síť nebo veřejná síť.Pod firewallem Microsoft Defender přepněte nastavení.Chcete -li to vypnout, vypněte nastavení na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je firewall

Otevřete ovládací panel ve Windows. Klikněte na systém a zabezpečení. Klikněte na Windows Firewall. Pokud je vaše brána firewall deaktivována, uvidíte označený firewall Windows „.„Chcete -li to zapnout, v levém navigačním podokně můžete kliknout na zapínání nebo vypnutí firewallu Windows Windows.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít web v prohlížeči chráněného Kaspersky

Pokud chcete, aby se web otevřel v chráněném prohlížeči pokaždé, když jej navštívíte, vyberte Chráněný prohlížeč spuštěn. Pokud chcete, aby vás zabezpečení Kaspersky Internet zabezpečení po otevření webové stránky vyberte výzvu k akci. Pokud chcete zakázat bezpečné peníze na web, vyberte Neobsahujte chráněný prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypíná Kaspersky Firewall Windows

Ve výchozím nastavení je firewall povolen a funguje v optimálním režimu. V případě potřeby můžete bránit firewall. Chcete -li povolit nebo deaktivovat firewall přes Kaspersky Security Center: Open Kaspersky Security Center Administration Console.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zakázat bezpečnostní bránu

Deaktivace firewallu počítače na počítačovém kliknutí Windows na Windows.Klikněte na ovládací panel z výsledků vyhledávání.Vyberte systém a zabezpečení.Klikněte na Windows Defender Firewall.Klikněte na On Onch Windows Defender Firewall On On nebo OFF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nepoužívat Kaspersky

Je Kaspersky Antivirus bezpečný k použití Nedoporučujeme používat Kaspersky Antivirus, protože mohou existovat bezpečnostní problémy související s jeho identifikačními vazbami na ruské tajné služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit přístup k internetu na Kaspersky

Na. Zjistěte více o funkcích a nastaveních Kaspersky Internet Security Navštivte podporu Kaspersky Com.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné vypnout firewall

Vypnutí firewall Microsoft Defender by mohlo vaše zařízení (a síť, pokud je máte) zranitelnější vůči neoprávněnému přístupu. Pokud je třeba použít aplikaci, která je blokována, můžete ji povolit přes bránu firewall, místo toho, abyste vypnuli firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je zapnutý můj firewall

Chcete -li zjistit, zda spustíte firewall Windows: Klikněte na tlačítko Start Windows a vyberte ovládací panel. Objeví se okno ovládacího panelu.Klikněte na odkaz na zabezpečení. Objeví se bezpečnostní centrum.Pokud záhlaví firewall říká dál, spustíte Windows Firewall.

[/WPRemark]

Previous Post
¿La noción se enlaza a Outlook??
Next Post
Jak mohu aktivovat odcizený iPhone?