15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se nazývají díry ve dveřích?

Souhrn:

Článek pojednává o různých termínech souvisejících s dveřmi a rámy dveří a poskytuje vysvětlení a definice pro každý termín.

1. Otvor a kříž vrtání: Velká hlavní díra, kterou prochází knoflíkem dveří, se nazývá otvor pro otvor, zatímco menší díra vyvrtaná na okraji dveří, kde je nainstalována západka, se nazývá kříž.

2. Dveřní kukátko: Diváci dveří, známí také jako Spy Holes nebo Peep Holes, umožňují majitelům domů identifikovat volající u dveří bez jeho otevření, což zvyšuje bezpečnost.

3. Synonyma pro peephole: Mezi synonyma pro kukuřice patří štěrbinová díra, oční dír, oční, otevření, štěrbinu a slot.

4. Drobné otvory v rámu dveří: Přítomnost malých otvorů v dřevěném rámu dveří může naznačovat zamoření způsobené brouky dřevo. Tyto otvory jsou obvykle kulaté, hladké a velikost od 1 mm do 1 cm.

5. Dveře Jam nebo Jamb: „Jamb“ se běžně používá k označení svislé části rámu dveří nebo okna, zatímco „jam“ se používá v jiných kontextech, jako je uvíznutí v džemu nebo dopravní zácpě.

6. Vodní deska: Dveře HAL nabízejí pohodlí, vysokou zvukovou a tepelnou izolaci a lze je snadno zamknout a odemknout prostřednictvím dotykových nebo smartphonů.

7. Juda Hole: Judášská díra je kulatá nebo velmi malá okno ve dveřích, skrze které může špehovat, aniž by byl viděn z druhé strany.

8. Dveře Judas Hole: Dveře díry Judas odkazují na dveře s malou dírou, skrze které může člověk špehovat, aniž by byl vidět z druhé strany. Tento termín se používá zejména ve vězení.

Otázky:

1. Jaká se to volá díra ve dveřích?
Díra ve dveřích se nazývá otvor pro otvor a kříž.

2. Jaká je špionážní díra na dveřích?
Špionážní díra na dveřích je běžně známá jako prohlížeč dveří, špionážní díra nebo peep díra. Umožňuje majiteli domu identifikovat volajícího bez otevření dveří.

3. Jaký je další termín pro peephole?
Mezi další termíny pro kukuřice patří štěrbinová dír.

4. Jaké jsou malé díry v mém rámu dveří?
Přítomnost malých otvorů v rámu dveří může naznačovat zamoření způsobené brouky dřevo. Tyto otvory jsou kulaté, hladké a velikost od 1 mm do 1 cm.

5. Je to džem na dveře nebo jamb?
Termín „Jamb“ se speciálně používá k označení svislé části rámu dveří nebo okna. Mezi další použití slova „jam“ patří uvíznutí v džemu nebo dopravní zácpě.

6. Co je to dveřní deska?
Vodní varná deska odkazuje na moderní, dobře navržené dveře, které nabízejí pohodlí, vysokou zvukovou a tepelnou izolaci. Lze jej snadno zamknout a odemknout pomocí aplikací Touch nebo Smartphone.

7. Co je to Judášská díra?
Judášská díra je malá díra ve dveřích, přes kterou může člověk špehovat, aniž by byl vidět z druhé strany. Někdy se používá ve vězení.

8. Co jsou dveře díry Judas?
Dveře díry Judas jsou dveře, které mají malou díru, skrze kterou může člověk špehovat, aniž by byl vidět z druhé strany. Tento termín se často používá v kontextu věznic.

Podrobné odpovědi:

  1. Jaká se to volá díra ve dveřích?
    Díra ve dveřích se nazývá otvor pro otvor a kříž. Otvora otvoru je velká hlavní díra, skrz kterou je namontován knoflík dveří, zatímco kříž je menší díra na okraji dveří, kde je nainstalována západka.
  2. Jaká je špionážní díra na dveřích?
    Špionážní díra na dveřích je běžně známá jako prohlížeč dveří, špionážní díra nebo peep díra. Umožňuje majiteli domu identifikovat volajícího u dveří, aniž by bylo nutné nejprve otevřít dveře, čímž se zvyšuje bezpečnost.
  3. Jaký je další termín pro peephole?
    Mezi synonyma pro kukuřice patří štěrbinová díra, oční dír, oční, otevření, štěrbinu a slot.
  4. Jaké jsou malé díry v mém rámu dveří?
    Malé otvory v rámečku dveří mohou být známkou zamoření způsobené brouky z dřevěných červů. Tyto otvory jsou obvykle kulaté, hladké a velikost od 1 mm do 1 cm. Lze je nalézt na povrchu dřeva, ale nejčastěji jsou vidět na dně všech dřevěných předmětů.
  5. Je to džem na dveře nebo jamb?
    Slovo „Jamb“ se používá konkrétně k odkazu na svislou část rámu dveří nebo okna. Pochází z francouzského slova pro „nohu“, což označuje dva boční kusy rámu jako nohy na obou stranách otvoru. Ve všech ostatních použitích, jako je například uvíznutí v džemu, dopravní zácpě nebo relaci jam, je správný termín „Jam.”
  6. Co je to dveřní deska?
    Vodní varná deska odkazuje na typ dveří, který nabízí pohodlí a vysokou zvukovou a tepelnou izolaci. Může být snadno zamčený a odemknut, buď jednoduchým dotykem prstu, nebo pomocí aplikace smartphonu. Tyto dveře jsou výsledkem inspirace, moderního designu a ideální výroby.
  7. Co je to Judášská díra?
    Judášská díra je malá díra ve dveřích, která umožňuje člověku špehovat, aniž by byla vidět z druhé strany. Používá se k pozorování nebo sledování někoho nebo něčeho bez detekce. Termín lze také použít k označení velmi malého okna ve dveřích sloužící podobnému účelu.
  8. Co jsou dveře díry Judas?
    Dveře díry Judas jsou dveře, které mají v sobě malou díru, obvykle vyrobenou pro pozorování nebo špionáž, aniž by byly vidět z druhé strany. Tento termín se často používá ve vězeňském prostředí k popisu dveří vybavených takovými otvory, což umožňuje strážcům nebo personálu sledovat vězně nebo činnosti bez přímé interakce nebo expozice.

Jak se nazývají otvory ve dveřích?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká se to volá díra ve dveřích

Naté díry a křížové vrtání. Existují dvě hlavní komponenty, jak jsou dveře připraveny. Velká hlavní díra, kterou se prochází dveřmi, se nazývá otvor pro otvor. Menší díra, která je vyvrtána na okraji dveří.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je špionážní díra na dveřích

Diváci dveří jsou také někdy známí jako špionážní díry nebo peep otvory, umožňují majiteli domu identifikovat volajícího u dveří, aniž by museli otevřít dveře, což z nich nejprve učiní jednoduchou, ale efektivní bezpečnostní položku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je další termín pro peephole

Synonyma pro peephole

Na této stránce najdete 9 synonyma, antonyma a slova související s peephole, jako jsou: štěrbička, oční díra, oční, otevření, štěrbinu a slot.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou malé díry v mém rámu dveří

Znakem zamoření je přítomnost malých otvorů ve dřevě způsobené brouky dřevo. Otvory zanechané Woodworm jsou obvykle kulaté, hladké a velikost od 1 mm do 1 cm. Lze je najít na povrchu dřeva, ale s největší pravděpodobností budou vidět na dně jakýchkoli dřevěných předmětů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je to džem na dveře nebo jamb

Jediným běžným použitím pro slovo „jamb“ je označení svislé části rámu dveří nebo okna. Pochází z francouzského slova pro „nohu“; Přemýšlejte o dvou postranních kouscích rámu jako nohou na obou stranách otvoru. Pro všechna ostatní použití je to „Jam“: uvízl v džemu, dopravní zácpě, logjam, jam relace atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to dveřní deska

Dveře destiček jsou výsledkem inspirace, moderního designu a ideální výroby. Nabízejí pohodlí a vysoký zvuk & Tepelná izolace. Mohou snadno zamknout a odemknout jednoduchým dotykem prstu nebo pomocí aplikace smartphonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to Judášská díra

(ˈDʒuːdəs) podstatné jméno. (někdy kapitál) Čekácí nebo velmi malé okno ve dveřích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou dveře díry Judas

Podstatné jméno. Judas-Hole (množné díry Judas) Malá díra ve dveřích, skrze které může člověk špehovat, aniž by byl viděn z druhé strany, používá se zejména ve věznicích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je jiné jméno pro foyer

Synonyma pro foyer

Na této stránce najdete 14 synonyma, antonyma a slova související s foyerem, jako jsou: lobby, vestibule, předchozí, anteroom, recepce a vstupní hala.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je další slovo pro otevření dveří

Jaké je další slovo pro otevřené dveře

entrée přijetí
otevřené paže přistoupení
cestovní pas entrée
lístek brána
vchod cesta dovnitř

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč v nich mají dveře díry

Plačené otvory jsou mezery, které jsou obvykle ponechány mezi několika cihly ve vnějších stěnách nebo spodním okrajem a parapety oken a dveří. Tímto způsobem jsou úmyslně ponechány a slouží důležitému účelu při větrání a drenáži.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou pláčkové otvory ve dveřích

Plačené otvory lze vidět z exteriéru jednotky, ve spodní části prahu. Voda prochází parapetem a vypouští otvory. Malý kryt brání chybám vstoupit do obsahu a vypouštění. Během silného deště může voda shromažďovat nebo bazén na parapetu okna nebo dveří terasy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to rám dveří dveří vs

Dveře Jamb versus rám dveří

Dveře Jamb je individuální část rámu dveří. Svislé komponenty dveřního rámu tvoří dvě boční jamby a hlava je nejvyšší vodorovnou součástí. Společně, jambs (spolu s mullionem) tvoří rám dveří.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat všechny dveře mají Jamb

Existuje mnoho různých typů dveří, ale všechny mají jednu společnou věc – všichni vyžadují dveřní zárazu. Zatímco „rám dveří“ a „dveřní zárazeň“ se často používají zaměnitelně, jsou to dvě oddělené věci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je varná deska v architektuře

Varná deska je projekce nebo výklenky na vrcholu desky, která je tvořena konstrukcí nebo někdy prefabrikcí. Bude to působit jako základna nebo noha pro prefabrikované panely a balustrádu, které mají být umístěny nad skutečnou SSL (strukturální povrchová úroveň) a lokalizační průvodce někdy s důkazem počasí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se nazývají části kliky dveří

Každá rukojeť je jiná. Ať už se rozhodnete pro páku na romaci, páku na backplate nebo knoflík dveří, každý však sdílí podobné hlavní komponenty: páka nebo knoflík, mechanismus západky, stávková deska a zámek dveří by měla Vaše dveře vyžadují jeden.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to Judášská brána ve dveřích

Judášské dveře

Také známý jako "branková brána", Judy dveře jsou malé dveře vložené do větší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč tomu říkají díra Judas

"Historicky je „Judášská díra“ jednosměrná špionážní díra ve dveřích kostela, kterými člověk mohl vidět venku, aby zajistil, že do kostela nemůže vstoupit žádná osoba špatného záměru vstoupit. Toto je biblický odkaz na Juda, který zradil Ježíše."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se tomu říká Kiss of Judáš

V synoptických evangeliích počínaje Markem (nejranější evangelium, pocházející z přibližně 70 ° C.E.), Judáš vede vojáky a zvolal: „Ten, koho políbím, je muž; zatkněte ho a odveďte ho pod stráž “(Marek 14:44). Nejstarší evangelium tak vytváří trvalý symbol polibku Judas.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se jmenuje vstup do místnosti

Otevření, dveře nebo malá místnost, kterou procházíte na cestě do domu nebo budovy, se nazývá vchod.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi foyer a vestibulem

Úzce související s vestibulemi jsou foyers. Jedná se o větší a otevřenější oblasti, které se vyskytují v soukromých domech a veřejných místech, včetně hotelů a divadel. Foyers jsou často zaměňováni s vestibuly, protože slouží společnému účelu, ale termín foyer je obvykle formálnější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je tlak na otevřené dveře

Nárazový lišta (známá také jako panické výstupní zařízení, panický lišta nebo tlaková lišta) je typ mechanismu otevírání dveří, který uživatelům umožňuje otevřít dveře tlačením tyče.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se nazývá otevření

4 otvor; štěrbiny, porušení, trhlina, propast, rozštěp, trhlina, pronájem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mají mé dveře 3 otvory

Pokud mají vaše dveře dva nebo tři otvory pro otvory, jsou to téměř jistě vnější dveře. V tomto případě pravděpodobně oceníte ještě větší úroveň zabezpečení a další funkce pohodlí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S čím vyplňujete otvory ve dveřích

A abych vyplnil díru, budu používat nějakou pěnovou pěnu s nízkým vzestupem. Takže vše, co potřebujete, je malý kousek v díře. Pokud používáte příliš mnoho, můžete snadno prasknout dveře

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto cuesta volver a colocar una puerta??
Next Post
Jak funguje ultrazvukový detektor pohybu?