15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne boligudstyr på Australiens kyst

glamourøs-bygning-kyst-australien

Marine Parade Apartments -projektet er en yderst mærkelig og smuk idé til moderne boligindretning. Alle de nuværende tendenser er sammenfiltrede her, og det er let at se. Bygningen repræsenterer endnu en lejlighed med et minimalistisk indretning. Smart tegnestue har indarbejdet sine varige principper og fokus på miljøvenligt design her. Disse principper omfatter passivt soldesign, naturlig krydsventilation og valg af miljøvenlige materialer.

Hvid luksuriøs moderne boligindretning

hvid-luksuriøs-minimalistisk-lejlighed-interiør-design

det moderne boligindretning i Marine Parade er specifik med sit nutidige udseende og delikate interiørstil. Lejligheden er beliggende i en ørkenregion et sted i forstæderne til Maroubra NSW, Australien. Selve bygningen består af seks små lejligheder. Ideen med renoveringen af ​​Smart Design Studio er at overføre de seks smalle og ikke særlig komfortable studiolejligheder til fire luksuslejligheder pr. Etage. Så den fire-etagers bygning er faktisk ved at blive omdannet fra en simpel til en moderigtigt konstrueret.

Moderne boligudstyr på Australiens kyst

Moderne boliger-kysten-Australien

Der er ikke noget ekstraordinært eller avantgarde i det ydre design af denne minimalistiske Boligindretning. Marine Parade Apartments ligger lige ved havet, hvilket gør udsigten fantastisk. Du har direkte udsigt over havet fra hvert hjørne af lejligheden. Selve strukturen er påvirket af stabilitet og moderne opfattelse af luksusmøbler. Denne australske moderne lejlighedsindretning er bestemt hyggelig og smuk på samme tid.

moderne ideel lejlighedsdesign

moderne ideel lejlighedsdesign

Disse moderne boligindretning viser os ikke kun pragt, elegance og glans, men også en perfekt indretning af møblerne i alle stuer i fire lejligheder. Det hvide farveskema dominerer, og det er diversificeret med nogle fantastiske sorte og grå motiver og elementer. Også Marine Parade Apartments er fuldt glaserede, så sollyset på en magisk måde  moderne boligindretning afspejles.

Abigail

Luksuslejligheder moderne bygninger Australien

luksus-lejligheder-moderne-bygninger-australien

moderne lejlighedskompleks

moderne lejlighedskompleks

Previous Post
Moderne lounge havemøbler lavet af polyrattan af Atmosphera Italy
Next Post
Den mest minimalistiske væglampe i verden af ​​Brendan Ravenhill