15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Det smukke ‘wave’ hus – minimalistisk arkitektur – kysthus

Koncept og design af Gunes Peksen fra Tyrkiet

‘Waves’ hus - moderne minimalistisk hus

Dette spændende design til minimalistisk arkitektur – badeby blev designet af den tyrkiske arkitekt Gunes Peksen. At ‘Waves’ hus bevidst bærer dette navn – på den ene side som et stilfuldt kysthus og på den anden side fordi husstrukturen efterligner en bølge.

‘Wellen’ -huset – minimalistisk arkitektur

‘Waves’ hus - glasfacade foran

Den elegante, kurvede form ser meget godt ud og lover meget behageligt og multifunktionelt opholdsrum, specielt designet til et harmonisk, afslappet liv. Selvom det oprindeligt blev opfattet som et kysthus, kunne denne innovative hjemmestruktur meget vel bygges overalt. Dens vovede, skulpturelle form ville passe til en fjern landlig indstilling eller by, så længe der er plads nok til at beundre huset fra alle sider. Ligesom moderne arkitektur kan sameksistere harmonisk med mere traditionelle eller historiske bygninger, så kan dette også minimalistisk arkitektur – ’bølger’ hus.

minimalistisk arkitektur – badehuset ’bølger’ hus 

‘Waves’ hus - facade - sidelæns

‘Waves’ hus - interessant og innovativt design

Det er naturligvis mere rektangulært, men “bølger” -huset ligner stadig en rullende knuser. Stuerne i disse hvide, klare former blev designet på en sådan måde, at indretningen problemfrit forbinder det udvendige design. En indbydende pulje forbinder de to endnu tættere. Spiralkonstruktionen af ​​dette minimalistisk arkitektur – ’bølger’ hus omgiver opholdsområdet. Meget sollys kommer gennem vinduerne fra gulv til loft. Beboerne kan nyde den betagende udsigt fuldt ud.

minimalistisk arkitektur – badeby

minimalistisk strandhus med klare former

Indretningen af ​​dette minimalistisk arkitektur – ’bølger’ hus fortsætter hovedkonceptet. Hovedindgangen, i form af en kurvet stigning, fører til stueetagen. Interiøret, helt i hvidt, er understreget af nogle farvede møbler, hvilket gør det mere spændende. Møblernes form ligner husets arkitektur. Den fantastiske udsigt er den eneste ‘dekoration’, som de hvide vægge har brug for.

minimalistisk indretning

minimalistisk indretning - farvede sofaer

moderne interiør i stuen

Dette er et absolut højdepunkt og demonstrerer de minimalistiske teorier. En privatlivszone er skjult bag en hvid skærm. Selvom det ikke er vist på billederne, kan det siges, at der er soveværelser og badeværelser der.

I den anden ende af dette minimalistisk arkitektur – badeby man kan finde svømmehallen.

Et spændende designkoncept, og det ville ikke vare længe, ​​før nogen indser potentialet i denne bygning.

 Fra Jaz

interessant design - et minimalistisk strandhus

Klarvandspool ved siden af ​​huset

ren hvid facade af et moderne kysthus

moderne-kyst-hus-minimalistisk-design-front

stor glasfront og parkeringsplads foran huset

Previous Post
Moderne lounge havemøbler lavet af polyrattan af Atmosphera Italy
Next Post
Den mest minimalistiske væglampe i verden af ​​Brendan Ravenhill