15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak odblokujete všechno na školním chromebooku?




Shrnutí článku

Souhrn:

1. Jak odblokovat webové stránky na školním chromebooku: Nejlepší způsob, jak odblokovat webové stránky na školním chromebooku, je použít rozšíření VPN pro Google Chrome. Umožňují vám přístup prakticky na jakýkoli blokovaný web na Chrome, dodávají rychlé rychlosti připojení a jsou neuvěřitelně snadné nastavit a používat na chromebooku.

2. Jak odblokovat web zablokovaný správcem na Chrome: Chcete -li odblokovat web na Chrome, za předpokladu, že máte oprávnění správce, postupujte podle těchto kroků:
– Otevřete aplikaci Chrome.
– Vyberte více napravo (tři vertikální tečky).
– Klikněte na Nastavení.
– Přejít na soukromí a zabezpečení.
– Vyberte Nastavení webu.
– Odblokujte svůj požadovaný web.

3. Jak zakázat sekundurky na školním Chromebooku 2023: Chcete -li odinstalovat certifikát SSL Securly z vašeho chromeosu, postupujte podle těchto kroků:
– Přejděte na Chrome: // Nastavení -> Pokročilý -> Správa certifikátů -> Úřady.
– Vyhledejte tam certifikát SSL Securly a klikněte na „Odstranit“.

4. Jak obejít školní omezení: Existuje několik metod obcházení školních omezení:
– Použijte proxy web k obcházení školních omezení.
– Použijte VPN k šifrování provozu.
– Zadejte IP adresu webu.
– Použijte Google Translate jako improvizovaný server proxy.
– Použijte svůj smartphone jako hotspot Wi-Fi.
Poznámka: Obchoy školních omezení mohou mít rizika, jako je krádež osobních údajů a infekce virů.

5. Jak odblokovat vše na školním Chromebooku 2023 bez VPN: Zde je návod, jak nastavit proxy na chromebooku:
Krok 1: Přejděte na Nastavení > Síť > Proxy a klikněte na rozbalovací nabídku vedle „režimu“.”
Krok 2: Vyberte „Manuál“ a zadejte číslo adresy a portu proxy serveru, který chcete použít.
Krok 3: Klikněte na „Uložit“ a poté zkuste přístup na blokovaný web.

6. Jak získat vše odblokované na mé školní Chromebook 2023: Chcete -li vše odblokovat na vašem školním chromebooku, proveďte následující:
– Otevřete prohlížeč Chrome ve vašem Google Chromebook.
– Klikněte na tři tečky a vyberte „Více.”
– Přejít na rozšíření a provést nezbytné změny.

7. Jak se zbavit omezení administrátora na školním Chromebooku: Chcete -li odstranit oprávnění administrátora na školním chromebooku, postupujte podle těchto kroků:
– Přihlaste se do konzoly správce Google.
– V konzole administrátoru přejděte do adresáře nabídky.
– Klikněte na jméno uživatele (administrátor, jehož oprávnění chcete zrušit) a otevřete stránku jejich účtu.
– Klikněte na role a oprávnění správce.
– Kliknutím na posuvník odstraňte oprávnění.
– Klikněte na Uložit ve spodní části sekce.

Otázky:

1. Jak odblokujete věci na školním chromebooku?
Nejlepší způsob, jak odblokovat webové stránky na školním chromebooku, je použít rozšíření VPN pro Google Chrome. Poskytují rychlé rychlosti připojení a snadno se nastavují a používají.

2. Jak odblokovat web zablokovaný správcem na Chrome?
Chcete -li odblokovat web na Chrome, přejděte do nastavení -> Ochrana osobních údajů a zabezpečení -> Nastavení webu a odblokujte požadovaný web.

3. Jak mohu zakázat sekurci na School Chromebook 2023?
Chcete -li odinstalovat certifikát SSL Securly z vašeho chromeosu, přejděte na nastavení Chrome: // -> Pokročilý -> Správa certifikátů -> Úřady a smažte certifikát SSL securly.

4. Jak obejít školní omezení?
Můžete použít proxy web, VPN, zadat IP adresu webu, použít Google Translate jako proxy server nebo použít smartphone jako hotspot Wi-Fi hotspot. Uvědomte si však rizika spojená s obcházením školních omezení.

5. Jak odblokovat vše na školním Chromebooku 2023 bez VPN?
Můžete nastavit proxy na chromebooku tím, že přejdete do nastavení -> Síť -> Proxy a zadávání adresy a čísla portu proxy serveru, který chcete použít. Uložte nastavení a zkuste znovu získat přístup na blokovaný web.

6. Jak mohu vše odblokovat na mé školní Chromebook 2023?
Chcete -li odblokovat vše ve vašem školním chromebooku, otevřete prohlížeč Chrome, klikněte na tři tečky, přejděte na rozšíření a proveďte potřebné změny.

7. Jak se mohu zbavit omezení správce na školním chromebooku?
Chcete -li odstranit omezení administrátora na školní chromebooku, přihlaste se do konzole správce Google, přejděte do adresáře nabídek, najděte účet uživatele, klikněte na role a oprávnění správce, snímkem odstraníte privilegia a klikněte na Uložit.


Jak odblokujete všechno na školním chromebooku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokujete věci na školním chromebooku

Nejlepší způsob, jak odblokovat webové stránky na školním chromebooku, je použít rozšíření VPN pro Google Chrome. Umožňují vám přístup prakticky na jakýkoli blokovaný web na Chrome, dodávají rychlé rychlosti připojení a jsou neuvěřitelně snadné nastavit a používat na chromebooku.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokovat web zablokovaný správcem na Chrome

Chcete -li odblokovat web na Chrome, za předpokladu, že máte oprávnění správce: Otevřete aplikaci Chrome.Vyberte více napravo (tři vertikální tečky).Klikněte na Nastavení.Přejít na soukromí a zabezpečení.Vyberte Nastavení webu.Odblokujte svůj požadovaný web.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zakázat sekurci na School Chromebook 2023

Chcete -li odinstalovat certifikát SSL Securly z vašeho chromeosu, přejděte na nastavení Chrome: // -> Pokročilý -> Správa certifikátů -> Úřady. Vyhledejte tam certifikát SSL Securly a klikněte na „Odstranit“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obejít školní omezení

Jak obejít školu Firewalluse na webu proxy, aby se obešla školní omezení.Použijte VPN k šifrování provozu.Zadejte IP adresu webu.Použijte Google Translate jako improvizovaný server proxy.Použijte svůj smartphone jako hotspot Wi-Fi.Můžete mít odcizení svých osobních údajů.Mohli byste získat virus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokovat vše na školním Chromebooku 2023 bez VPN

Zde je návod, jak nastavit proxy na chromebooku: Krok 1: Přejděte na Nastavení > Síť > Proxy a klikněte na rozbalovací nabídku vedle "Režim."Krok 2: Vyberte "Manuál" a zadejte adresu a číslo portu proxy serveru, který chcete použít.Krok 3: Klikněte "Uložit" a pak zkuste přístup na blokovaný web.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vše odblokovat na mé školní Chromebook 2023

Nejprve tedy otevřete prohlížeč Chrome ve vašem Google Chromebook. Poté klikněte na tři tečky zde, jak můžete vidět a klikněte na tuto další trubici. A zde uvidíte rozšíření. A pak klikněte na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu zbavit omezení správce na školním chromebooku

Odebrat oprávnění administrátora (udržuje účet uživatele) Přihlásit se do konzoly Google Admin Console.V konzole administrátoru přejděte do adresáře nabídky.Klikněte na jméno uživatele (administrátor, jehož oprávnění chcete zrušit) a otevřete stránku jejich účtu.Klikněte na role a oprávnění správce.Klikněte na posuvník.Ve spodní části sekce klikněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit správu školy z mého Chromebooku

Odhlásit se, restartovat nebo vypnout/na svém Chromebooku.Stisknutím a podržením Ctrl + Alt + Shift + R najednou po restartu Chromebook.Vyberte restart.V krabici, která se objeví, vyberte PowerWash.Vyberte pojďme.Připojte se k bezdrátové síti: Přijměte smluvní podmínky Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu školní omezení na svém laptoku Chromebook

Změňte nastavení pro konkrétní web váš počítač, otevřete Chrome.Přejít na web.Vlevo od webové adresy klikněte na ikonu, kterou chcete: zamkněte. Informace. Nebezpečný.Klikněte na Nastavení webu.Změňte nastavení povolení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním omezení webových stránek školy

Možná budete moci obejít neofistikované blokátory webových stránek pomocí služby zkrácení URL, jako jsou Bitly, Tinyurl nebo LS.Gd. Tyto služby nahrazují adresu adresy adresy adresy adresy adresy adresy URL webové stránky kratší domény. Pokud vaše škola nebo podnikání blokuje YouTube, mohla by vám bitvě zkrácená verze odblokovat video.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním školní internetová omezení

Kapitoly Virtuální soukromou síť (VPN) používají prohlížeč Tor.Připojte se k webu proxy serveru/proxy/použijte příponu proxy.Použijte alternativní inteligentní server DNS.Další možnosti odblokování vašich škol Wi-Fi a obejít firewall.Pro tipy: Omezení administrátora obchvatu.Zabalit.Nastavení ExpressVPN na školním počítači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odstranit administrátora z mého Chromebooku

Odebrat oprávnění administrátora (udržuje účet uživatele) Přihlásit se do konzoly Google Admin Console.V konzole administrátoru přejděte do adresáře nabídky.Klikněte na jméno uživatele (administrátor, jehož oprávnění chcete zrušit) a otevřete stránku jejich účtu.Klikněte na role a oprávnění správce.Klikněte na posuvník.Ve spodní části sekce klikněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obejít školní internetový blok

Metoda 1: Použijte proxymethod 1: Použijte proxy.Metoda 2: Použijte mezipaměť Google.Metoda 3: Vyzkoušejte zkrácení URL.Metoda 4: Vyzkoušejte adresu IP.Metoda 5: Odblokovací webové stránky v Chrome a Safari.Metoda 6: Přepínání mezi HTTP a HTTPS.Metoda 7: Použijte prohlížeč Tor.Metoda 8: Použijte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč školní chromebooky blokují všechno

Zde je několik důvodů, proč školní chromebooky blokují vše: Abychom dodržovali politiku škol: Mnoho škol má zavedené politiky, které omezují přístup k určitým webům nebo obsahu. Použitím softwaru k blokování všeho mohou školy zajistit, aby studenti nemohli získat přístup k jakémukoli omezenému obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nakopat administrátora z mého Chromebooku

Odebrat oprávnění administrátora (udržuje účet uživatele) Přihlásit se do konzoly Google Admin Console.V konzole administrátoru přejděte do adresáře nabídky.Klikněte na jméno uživatele (administrátor, jehož oprávnění chcete zrušit) a otevřete stránku jejich účtu.Klikněte na role a oprávnění správce.Klikněte na posuvník.Ve spodní části sekce klikněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj Chromebook spravovaný školou

Poznámka: Pokud používáte svůj Chromebook v práci nebo ve škole, nemůžete jej resetovat. Požádejte svého administrátora, aby vymazal data ve svém Chromebooku a znovu zaregistrujte zařízení ve vaší pracovní nebo školní síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout omezení administrátora na Chromebooku

Nechte se kdokoli přihlásit k vašemu ChromeBookSign do vašeho Chromebook s účtem vlastníka.Vpravo dole vyberte čas.Vyberte Nastavení .V "Zabezpečení a soukromí" Sekce, vyberte Spravovat ostatní lidi.Vypněte omezení přihlášení na následující uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím prohlížeče spravovaného školou

Ručně smažte prohlížeče Chrome v seznamu spravovaného prohlížeče: Přihlaste se do konzole Google Admin Console. Přihlaste se k používání účtu správce (nekončí v @gmail.com).V konzole administrátoru přejděte na Menu Devices Chrome.Ze seznamu spravovaných prohlížečů vyberte jeden nebo více prohlížečů.Klikněte na Odstranité prohlížeče .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním správce ze školy Chromebook

Na obrazovce přihlášení Chromebooku vyberte profil, který chcete odstranit. Vedle názvu profilu vyberte šipku dolů . Vyberte odstranit tohoto uživatele. V políčku, které se objeví, vyberte odstranit tohoto uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít blokované webové stránky ve škole

Metoda 1: Použijte proxymethod 1: Použijte proxy.Metoda 2: Použijte mezipaměť Google.Metoda 3: Vyzkoušejte zkrácení URL.Metoda 4: Vyzkoušejte adresu IP.Metoda 5: Odblokovací webové stránky v Chrome a Safari.Metoda 6: Přepínání mezi HTTP a HTTPS.Metoda 7: Použijte prohlížeč Tor.Metoda 8: Použijte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odblokovat všechno na mé škole Chromebook 2023

Jak odblokovat webové stránky na School ChromebooksStep 1: Stáhněte si a nainstalujte klienta VPN z webového obchodu Chrome.Krok 2: Otevřete klienta VPN a přihlaste se s přihlašovacími údaji.Krok 3: Připojte se k serveru VPN.Krok 4: Po připojení byste měli mít přístup k blokovanému webu ve vašem školním bloku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obejít školu blokované wifi

Metoda 1: Použijte proxymethod 1: Použijte proxy.Metoda 2: Použijte mezipaměť Google.Metoda 3: Vyzkoušejte zkrácení URL.Metoda 4: Vyzkoušejte adresu IP.Metoda 5: Odblokovací webové stránky v Chrome a Safari.Metoda 6: Přepínání mezi HTTP a HTTPS.Metoda 7: Použijte prohlížeč Tor.Metoda 8: Použijte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obejít školní wifi administrátorská omezení

Nejúčinnější způsoby obcházení internetových omezení ve škole jsou: použití VPN; použití proxy; použití inteligentní služby DNS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout školu spravováno na Chromebooku

Můžete zabránit tomu, aby byl Chromebook spravován depozioningem, mytím napájení/resetování továrny nebo přepnutím do režimu vývojáře. Chromebook s režimem vývojářů se zdravotním postižením a nuceným opětovným součtem po resetování může vyžadovat odcizení nebo výměnu základní desky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu učinit školu Chromebook, který není spravován mou školou

Pokud máte Chromebook, který byl vydán školou nebo společností, nemůžete management odstranit. Neexistují žádné hacky ani řešení. Nelze to udělat. Pokud máte Chromebook, který jste si koupili, ale přihlásili jste se s spravovaným účtem, pak vedení převzalo váš Chromebook.

[/WPRemark]

Previous Post
Se usa mysql para big data?
Next Post
Co mohu použít, pokud nemám telefonní jack?