15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

“Butterfly Studio” – Et moderne havekontor med glastag for mere lys

Glastag havekontor moderne facade

“Butterfly Studio” af Valerie Schweitzer Architects blev valgt som vinder af 2017 American Architecture Prize. Det 33 kvadratmeter store private kontor ligger i baghaven i et enfamiliehus i Westport, Connecticut, USA og tilbyder et roligt og fredeligt tilbagetog, hvor du kan koncentrere dig om dit arbejde. Designet er inspireret af sommerfuglens struktur og overbeviser med et glastag, let oversvømmet interiør og en fin blanding af materialer.

Glastag for mere sollys

De vinklede former for “Sommerfuglestudiet”, der stikker op af jorden som ødelagte stykker eller kronstænger, afspejles i et futuristisk og samtidig enkelt udseende. Denne kombination af gamle og nye materialer, glas, træ og stål, understøtter denne idé og lader beskueren undre sig over, om bygningen har været der i århundreder eller bare er faldet ned fra himlen. Dette koncept understreges yderligere af brugen af ​​kontrasterende gipsgips og genbrugt teaktræ.

Havekontor moderne design træbetonglas

Arkitekterne valgte et ekspansivt glastag til havekontoret. Den består af stål og termisk isoleret glas og lader solens stråler strømme ind i rummet. Uigennemsigtige vægge veksler med flere smalle gulve til loft-vinduer og skaber en åben atmosfære. Du kan se den skiftende himmel gennem glastaget, mens du nyder en følelse af privatliv.

Glastag havekontor mere dagslys studie

Det slibede betongulv med gulvvarme nedenunder løber gennem hele rummet og passer perfekt til det tidløse design. Afretningslaggulvet ser ikke kun godt ud, det er også praktisk. Arbejdsbordene er udstyret med hjul og kan skubbes frem og tilbage over studiet, indtil det perfekte arrangement er fundet. Krukkeplanter bringer stil og stemning ind i studiet og sætter opkvikkende accenter.

Havekontor moderne træbetonglas

Havekontor tilbagetog rolig afslapning

Den udendørs belysning får havekontoret til at fremstå smukt

Havestudio havekontor moderne facade træbeton

Gulvlamper og spotlights fremhæver facaden på en repræsentativ måde

Glas taghave studie moderne træbeton natbelysning

Nåletræer og sfæriske buske omgiver studiet

Glas taghave studie moderne prisvindende design

Glas taghave studie gulv til loft vinduer natbelysning

Arkitektur plan

Havekontorarkitektur plan Vestretning

Billeder © Tom Leighton og Paul Bartholomeuw

Du kan læse mere om projektet og arkitekterne på deres officielle websted: Valerie Schweitzer Arkitekter

Previous Post
Moderne lounge havemøbler lavet af polyrattan af Atmosphera Italy
Next Post
Den mest minimalistiske væglampe i verden af ​​Brendan Ravenhill