15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Zastavuje WhatsApp v roce 2021?

2: Shrnutí článku:

Whatsapp na ukončení podpory starých smartphonů v roce 2023

WhatsApp, populární platforma pro rychlé zasílání zpráv, oznámila, že již nebude podporovat zastaralé smartphony od Apple, Samsung, Huawei, LG a dalších výrobců od 1. ledna 2023. Toto rozhodnutí ovlivňuje celkem 49 telefonů běžících na zastaralých operačních systémech.

V rámci své roční rutiny WhatsApp ustává podporu pro starší zařízení, včetně chytrých telefonů, které provozují zastaralé verze Android a iOS. Letos WhatsApp plánuje ukončit podporu pro telefony iPhone a Android v roce 2021. V současné době WhatsApp podporuje smartphony spuštěné Android 4.3 nebo starší a iOS 9 nebo starší.

V roce 2022 se očekává, že WhatsApp přestane pracovat na téměř 50 chytrých telefonech iPhone a Android. Seznam obsahuje populární modely, jako jsou iPhone 6s, iPhone SE, různé telefony Samsung Galaxy, Sony Xperia M, HTC Desire 500, LG Optimus F7 a další. To bude mít dopad na miliony uživatelů WhatsApp po celém světě.

WhatsApp brzy přeruší svou podporu pro vybrané modely Android a Apple. To znamená, že po prosinci 2022 již některé chytré telefony Android a telefony iPhone již nebudou moci používat WhatsApp.

WhatsApp pravidelně aktualizuje svou platformu tak, aby vyhovovala novým technologiím a systémům. V důsledku toho, do konce roku 2022, již společnost nebude vydávat aktualizace pro více než 49 chytrých telefonů na platformách Android i iOS.

Od 1. ledna 2023 ukončí WhatsApp podporu pro 49 různých zařízení, včetně iPhones a Android telefonicky. Tato zařízení mohou ztratit přístup k určitým funkcím nebo dokonce zažít úplné selhání aplikace chatu.

Je důležité si uvědomit, že rozhodnutí WhatsApp ukončit podporu pro určitá zařízení neznamená, že celá platforma se vypne. Spíše je to strategický krok k zajištění kompatibility s novějšími technologiemi a soustředění úsilí o poskytování nejlepších zkušeností pro uživatele.

3: Klíčové body v silném:

– WhatsApp již nebude podporovat staré chytré telefony od různých výrobců od 1. ledna 2023.

– WhatsApp každý rok podporuje podporu pro starší zařízení, která běží zastaralá verze Androidu a iOS.

– V roce 2021 ukončí WhatsApp podporu pro telefony iPhone a Android telefony.

– Tato změna v roce 2022 bude touto změnou ovlivněna téměř 50 chytrých telefonů iPhone a Android, včetně populárních modelů.

– WhatsApp přestane podporovat vybrané modely Android a Apple po prosinci 2022.

– Více než 49 smartphonů na platformách Android a iOS již do konce roku 2022 nebude dostávat aktualizace.

– Od 1. ledna 2023, 49 různých zařízení, včetně iPhone a Android Péma, ztratí podporu WhatsApp.

– Rozhodnutí o ukončení podpory některých zařízení neznamená vypnutí celé platformy.

4: 15 jedinečných otázek:

1. Na jakých telefonech whatsapp již v roce 2023 nebude fungovat?

Odpovědět: WhatsApp již nebude fungovat na 49 telefonech běžících na zastaralých operačních systémech od různých výrobců.

2. V roce 2021 bude WhatsApp vypnut?

Odpovědět: Ne, WhatsApp se v roce 2021 nezastaví. Ukončí však podporu starších zařízení, které provozují zastaralé verze Androidu a iOS.

3. Na kterých telefonech přestane WhatsApp v roce 2021?

Odpovědět: WhatsApp přestane pracovat na téměř 50 iPhonech a smartphonech Android v roce 2022. Mezi tyto modely patří iPhone 6s, iPhone SE, telefony Samsung Galaxy, Sony Xperia M, HTC Desire 500 a LG Optimus F7.

4. Zrušuje WhatsApp své služby?

Odpovědět: Ne, WhatsApp nezrušuje své služby. Po prosinci 2022 to však bude ukončit podporu pro určité chytré telefony Android a iPhone.

5. WhatsApp opravdu přestane pracovat na některých telefonech?

Odpovědět: Ano, WhatsApp přestane uvolňovat nové aktualizace pro více než 49 smartphonů, které běží na zastaralých operačních systémech, včetně zařízení Android i iOS. Tyto změny nabude účinnost do konce roku 2022.

6. V roce 2023 bude WhatsApp vypnut?

Odpovědět: Ne, WhatsApp se úplně nezastaví. Od 1. ledna 2023 však vybrané telefony a telefony pro Android již nebudou dostávat aktualizace softwaru od meta vlastněné společnosti a mohou zažít omezení v přístupu k funkcím nebo samotné chatovací aplikaci.

7. Co se stane s WhatsApp v listopadu?

Odpovědět: V daném článku nejsou uvedeny žádné konkrétní informace o Whatsapp v listopadu.

8. Bude WhatsApp přestat fungovat úplně v roce 2023?

Odpovědět: Ne, Whatsapp nepřestane fungovat úplně v roce 2023. Některé telefony iPhone a telefony Androidu však již nebudou dostávat aktualizace softwaru od 1. ledna 2023, dále.

9. Můžete uvést chytré telefony, které ztratí podporu WhatsApp v roce 2023?

Odpovědět: Článek neposkytuje konkrétní seznam smartphonů, které v roce 2023 ztratí podporu WhatsApp. Zmíní se však o tom, že bude ovlivněno 49 různých zařízení, včetně iPhone a Android.

10. Proč je WhatsApp ukončení podpory pro starší zařízení?

Odpovědět: Whatsapp ukončí podporu pro starší zařízení, aby se zaměřila na nové technologie a zajistila kompatibilitu s novějšími operačními systémy.

11. Kolik chytrých telefonů již do konce roku 2022 neobdrží aktualizace od WhatsApp?

Odpovědět: Více než 49 smartphonů na platformách Android a iOS již do konce roku 2022 nebude dostávat aktualizace od WhatsApp.

12. Bude WhatsApp stále k dispozici na aktuálních zařízeních iPhone a Android?

Odpovědět: WhatsApp bude i nadále k dispozici na aktuálních zařízeních iPhone a Android, která splňují minimální systémové požadavky (Android 4.3 nebo starší a iOS 9 nebo starší).

13. Mohou uživatelé s zastaralými chytrými telefony stále používat WhatsApp po roce 2023?

Odpovědět: Uživatelé s zastaralými chytrými telefony mohou být stále schopni používat WhatsApp po roce 2023, ale mohou ztratit přístup k určitým funkcím nebo zažít omezenou funkčnost.

14. Je rozhodnutí ukončit podporu určitých zařízení souvisejících s vypnutím WhatsApp?

Odpovědět: Ne, rozhodnutí o ukončení podpory pro určitá zařízení nesouvisí s vypnutím WhatsApp. Je to strategický krok k zajištění kompatibility s novějšími technologiemi a zlepšení uživatelského zážitku.

15. Jaké jsou důsledky pro uživatele s nepodporovanými chytrými telefony?

Odpovědět: Uživatelé s nepodporovanými chytrými telefony nemusí přijímat aktualizace softwaru od WhatsApp a nemusí mít přístup k určitým funkcím nebo chatovací aplikaci.

Zastaví se WhatsApp v roce 2021?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jakých telefonech už WhatsApp nebude fungovat

Meta-vlastněná platforma pro rychlé zasílání zpráv WhatsApp ukončila podporu starých smartphonů od Apple, Samsung, Huawei, LG a dalších od 1. ledna 2023. Seznam obsahuje 49 telefonů, které běží na zastaralé operační systémy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je WhatsApp uzavírá v roce 2021

WhatsApp končí podporu pro starší zařízení každý rok. To zahrnuje smartphony běžící datované verze Android a iOS. Tentokrát také WhatsApp údajně ukončí podporu pro telefony iPhone a Android v roce 2021. WhatsApp v současné době podporuje smartphony spuštěné Android 4.3 nebo starší a iOS 9 nebo starší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na kterých telefonech přestane WhatsApp v roce 2021

Nyní se aplikace údajně přestane pracovat na téměř 50 iPhonech a smartphonech Android v roce 2022. Seznam zahrnuje iPhone 6s, iPhone SE, telefony Samsung Galaxy, Sony Xperia M, HTC Desire 500, LG Optimus F7 a mnoho dalších. To ovlivní miliony uživatelů WhatsApp.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zrušují WhatsApp

Meta-vlastněná platforma pro okamžité zasílání, WhatsApp brzy přestane pracovat na několika smartphonech Android a také na některých iPhonech po prosinci 2022. Whatsapp bude ukončit podporu pro svou platformu na některých modelech Android a Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] WhatsApp opravdu přestane pracovat na některých telefonech

Spolu s novými aktualizacemi pro novější operační systém WhatsApp také odstraní svou podporu ze staršího nebo zastaralého operačního systému, aby se mohl zaměřit pouze na nové technologie. Na konci roku 2022 platforma vlastněná meta oznámila, že přestane uvolňovat nové aktualizace pro více než 49 chytrých telefonů, které zahrnují zařízení Android i iOS zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je WhatsApp uzavřen v roce 2023

WhatsApp přestane podporovat výběr telefonů iPhone a Android, když vstupujeme do nového roku. Od 1. ledna 2023 již 49 různých zařízení již nebude dostávat aktualizace softwaru od společnosti meta vlastněné. Možná nebudou mít přístup k některým funkcím, nebo aplikace chatu nemusí úplně fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je WhatsApp uzavřen 2023

WhatsApp přestane podporovat výběr telefonů iPhone a Android, když vstupujeme do nového roku. Od 1. ledna 2023 již 49 různých zařízení již nebude dostávat aktualizace softwaru od společnosti meta vlastněné. Možná nebudou mít přístup k některým funkcím, nebo aplikace chatu nemusí úplně fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s WhatsApp v listopadu

WhatsApp oznámil, že od 1. listopadu 2021 nebude fungovat na starých zařízeních z ekosystémů AOS a iOS. Smartphony běžící na Android OS 4.1 a novější iOS 10 a novější budou stále moci používat WhatsApp a další služby související s aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké telefony budou blokovány WhatsApp od listopadu 2021

Zde je předběžný seznam, který WhatsApp sdílí pro několik zařízení, která přestanou podporovat WhatsApp od 1. listopadu 2021.iPhone SE.iPhone 6s.Samsung Galaxy Trend Lite.Galaxy Trend II.Galaxy Sii.Galaxy S3 Mini.Galaxy XCover 2.Galaxy Core.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude WhatsApp přestat pracovat na těchto telefonech od roku 2023

Podle zprávy HT Tech, meta-vlastněná WhatsApp přestane pracovat na některých starých smartphonech od zítřka i.E. 1. února 2023. Chcete -li spustit WhatsApp na telefonu Android, musí být spuštěn na Android verzi 4.0. 3 nebo novější. Podobně iOS verze 12 a vyšší podporují WhatsApp.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na kterých telefonech přestane WhatsApp v roce 2023 pracovat

Podle zprávy HT Tech, meta-vlastněná WhatsApp přestane pracovat na některých starých smartphonech od zítřka i.E. 1. února 2023. Chcete -li spustit WhatsApp na telefonu Android, musí být spuštěn na Android verzi 4.0. 3 nebo novější. Podobně iOS verze 12 a vyšší podporují WhatsApp.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která aplikace nahradí Whatsapp v budoucnu

Rychlý pohled na nejlepší alternativy k WhatsApp

Aplikace Náklady Bezpečnostní
Telegram Volný, uvolnit End-end šifrování pro tajné chaty a klient-server
TREEMA 4 $.98 End-to-end šifrování
Živel Volný, uvolnit End-to-end šifrování
Viber Volný, uvolnit End-to-end šifrování

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které telefony iPhone přestanou fungovat v roce 2023

Ve zkratce. Apple se říká, že ukládá softwarovou podporu pro tři telefony iPhone v roce 2023. IPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X nemusí získat aktualizaci iOS 17. Tři staré iPady také údajně ztratí podporu softwaru od společnosti Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude WhatsApp fungovat v roce 2023

Od 1. ledna 2023 nebude mobilní aplikace WhatsApp již kompatibilní s chytrými telefony s určitými staršími verzemi operačních systémů iOS a Android. Nebojte se však, protože existuje jen malá šance, že budete ovlivněni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Budu stále moci používat WhatsApp na svém telefonu

Poskytujeme podporu pro zařízení Android, která splňují následující požadavky: Váš telefon Android je spuštěn OS 4.1 a novější. Váš telefon Android je schopen přijímat SMS nebo hovory během procesu ověření. Poznámka: Od 24. října 2023, pouze Android OS verze 5.0 a novější bude podporována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké telefony budou blokovány z WhatsApp v listopadu

WhatsApp sdílí seznam zařízení, která již nebudou podporovat aplikaci WhatsApp Messaging od 1. listopadu 2021. Obecně se jedná o telefony Android, které běží na Android 4.0. 3 nebo nižší a telefony iPhone, které běží na iOS 9 nebo starší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které telefony již nebudou podporovat WhatsApp od listopadu

Od listopadu již WhatsApp nebude podporovat zařízení, která budou spuštěna nic staršího než Android 4.1. Mezi další podporované OS patří iOS 10 nebo novější a kaios 2.5. 1 nebo novější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který iPhone bude zakázán na WhatsApp

Konec podpory WhatsApp: Apple iPhone 5c, iPhone 5 a více, úplný seznam telefonů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude WhatsApp přestat pracovat na těchto telefonech Samsung od příštího týdne

WhatsApp tedy přestane pracovat na těchto telefonech po 31. prosinci 2022. Pokud používáte některou z těchto zařízení, musíte získat novější telefon, který běží alespoň Android 5.0, ale z dlouhodobého hlediska vám doporučujeme koupit telefon, který běží Android 12 nebo Android 13.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pravda, že WhatsApp bude uzavřen v roce 2023

WhatsApp přestane podporovat výběr telefonů iPhone a Android, když vstupujeme do nového roku. Od 1. ledna 2023 již 49 různých zařízení již nebude dostávat aktualizace softwaru od společnosti meta vlastněné. Možná nebudou mít přístup k některým funkcím, nebo aplikace chatu nemusí úplně fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude WhatsApp přestat fungovat v roce 2023

WhatsApp přestane podporovat výběr telefonů iPhone a Android, když vstupujeme do nového roku. Od 1. ledna 2023 již 49 různých zařízení již nebude dostávat aktualizace softwaru od společnosti meta vlastněné. Možná nebudou mít přístup k některým funkcím, nebo aplikace chatu nemusí úplně fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Se zastavuje WhatsApp v roce 2023

Podle zprávy HT Tech, meta-vlastněná WhatsApp přestane pracovat na některých starých smartphonech od zítřka i.E. 1. února 2023. Chcete -li spustit WhatsApp na telefonu Android, musí být spuštěn na Android verzi 4.0.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které telefony iPhone budou brzy zastaralé

2023 Seznam zastaralých iPhonesiphone 8 (plus) iPhone SE (1. generace) iPhone 7 a 7 plus.iPhone 6 (S) a 6 (s) plus.iPhone 5, 5S a 5C.iPhone 4 a 4s.Starší modely.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který iPhone již není podporován

Zařízení již nepodporována zahrnuje následující: Apple iPad (1. gen) Apple iPad (2. gen) Apple iPhone 4.Apple iPhone 4s.Apple iPhone 5.Apple iPhone 5c.Apple iPhone 5s.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které telefony nebudou podporovat WhatsApp v roce 2023

Podle zprávy HT Tech, meta-vlastněná WhatsApp přestane pracovat na některých starých smartphonech od zítřka i.E. 1. února 2023. Chcete -li spustit WhatsApp na telefonu Android, musí být spuštěn na Android verzi 4.0. 3 nebo novější. Podobně iOS verze 12 a vyšší podporují WhatsApp.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Funcionan los sensores IR en la oscuridad??
Next Post
Má router spektra firewall?